Myslim ze mylis, inac by som ti to nemal preco vracat
a viem ze to bolo v inom topicu. A nutenu prestavku na fore si mal tiez ty, aj ked som nevidel na koho si prave v tom momente nadaval.
A z coho to beriem? Na to aby som si to vedel v hlave spocitat nepotrebujem ziadnu demonu ani test modul a ani som nikdy nepotreboval. A v tomto pripade je ta matika hodne trivialna.
Nie, naopak si myslim, ze mam na uvahy o tom co je vhodne lepsiu poziciu ako lubovolny hrac. Nie som a ani nemozem byt zaujaty voci jednej alebo druhej strane. A celkovo je v kazdej hre hracska obec v priemere velmi egoisticky zamerana. Tym nechcem povedat, ze sa nenajdu ludia, ktori sa nedokazu povzniest nad svoje zaujmy a triezvo o tom uvazovat, ale priemerny hrac bude aj tak len stale mysliet na seba, aby mal co najviac vyhod oproti svojim konkurentom. Preto by o tom hraci rozhodovat nemali a ani nerozhoduju, hoci sa k tomu mozu vyjadrit. A je na tom kto rozhoduje, aby uprednostnil to co je dobre pre hru a nie to co je dobre len pre jednu skupinu hracov. Nastastie ja o tom nerozhodujem a pochybujem, ze este niekto o niecom rozhodovat bude, takze mozes byt spokojny so zakonzervovanym stavom.

Desi me Ascy predstava ze nademnou sou lidi kterí přesně vědí co je pro mě to nejlepší

bohužel tohle je absolutně proti všemu v co věřím. Sem sice rád jak moc dobře to semnou myslíš ale i tak je to pro mě nezkousnutelné. Jestli vidis za demonou a hranim jen matematiku tak te lituji

Vidim ze náš spor není vlastně o NWN demone a vubec vsem ale v absolutne opacné mentalitě nás obou já si myslím že každý má právo říct myslet a jednat tak jak chce pokud tím nezasahuje do práv druhého ty se vidíš v roly neomylného který v nás má pouze deti z materske skoly kteri potrebuji vesti za rucicku stavis pred nas dogmata Tak to ma byt a ne jinak.

Myslim ze kdyz se nebudeme o techto stretových věcech bavit vůbec nebudeš špatnej člověk
No a ted k tomu proc sem mel ban prohlásil sem o Aristovi a Zeannovi ze sou smejdi za styl jakym si prosazovali svoji hru na ukor jinych opet davas dohromady jabka a hrusky
ppps a to ze mam proriznutou držku to není novinka žejo

ale já radši řeknu a naopak slyším všechno rád bez příkras a kudrlinek narovinu