Skočit na obsah

Fotka

Demona 2

• Zamčené téma Téma je zamčeno
212 odpovědí na toto téma

#181 Regweld_X

Regweld_X

Neznalý

• Hráč
  • 4 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2011 00:26

Sto let pro elfy je jako prd, vyhnanství pro démony 100 let - je věčnost pro ně a okamžik pro materiální sféru. Řekněme dvě generace lidí?

"Samej hrdina tesanej do kamene ale pole nevosejou a žrát se musí, clověk vobrací mědák v ruce a ty halamové rozhazují desetitisíce zlatáků… předpovídám jim zkázu jejich činů i duší…" *Farmářka obracející hroudu plivne za "Hrdiny"*

• 0

#182 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2011 00:39

elfové se dožijí mrtě dlouho let =) ta 100 jim nic neudělá...bude možnost importnout elfa z D1 na D2,a nebo všichni zemřou na záhadný demonsky mor kteří vyslali démoni a nyní přicházejí nový hrdinové,kteří našli pouhé pozůstatky knih a trosky alicie ,aby se pomstili ? :wink:

Zobrazit příspěvek

No samozřejmě, že v čistě RP orientovaném světě budeš moct hrát za 30 levlového mnicha se spásou, kterého jsi na jiném serveru vyexpil za dva týdny :wink: A co import postav z Testu, taky by šel? :))
  • 0

#183 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.01.2011 13:26

Řeknu to tady a pak i tam, doufám, že to zase nebude plné blbých DMek s kamarády a jejich kamarády, protlačování věcí a kamarádů do hry, boostování a jiných věcí, stupidních "ukaž screeny", když je něco veřejně známo a tak dále, všichni to známe, všem nám to vadilo...takže budu jen rád, když se to ve dvojce vyskytovat nebude a nebo to pitomci udělaj tak, že se o tom nebude vědět ;)
  • 0

#184 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2011 05:26

Řeknu to tady a pak i tam, doufám, že to zase nebude plné blbých DMek s kamarády a jejich kamarády, protlačování věcí a kamarádů do hry, boostování a jiných věcí, stupidních "ukaž screeny", když je něco veřejně známo a tak dále, všichni to známe, všem nám to vadilo...takže budu jen rád, když se to ve dvojce vyskytovat nebude a nebo to pitomci udělaj tak, že se o tom nebude vědět ;)

Zobrazit příspěvek

:wink: tak furt můžem udělat dvě tři revoluce jak za starejch časů ne?
  • 0

#185 Delta

Delta

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 128 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2011 06:53

jak to vypadaa z D2?
  • 0

#186 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2011 09:33

Eště moment prosím, nemám nachystanej doma stroj. Furt mi nejede ta silna graficka karta.
Zítra to snad vyřeším. Zítra jdu skoušet jinej monitor.
takže už je vyzkoušena deska,grafika,zdroj, (zbejva monitor a procesor).
Aź to dam dokupy, tak to rozjedem :)
  • 0

#187 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2011 20:54

Ad. importy postav -> Nebude. Bez vyjimek.

Na forum D2 sepsal Jindragon pravidla pro D2. Tyto pravidla budou platna i pro betatest.

Zobrazit příspěvek

To doufame dva. Jak to bude ve vysledku ukaze cas.

:wink: tak furt můžem udělat dvě tři revoluce jak za starejch časů ne?

Zobrazit příspěvek

Revoluce?

jak to vypadaa z D2?

Zobrazit příspěvek

Pracuje se na ni. Nevim co cekas za odpoved.
  • 0

#188 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 28.01.2011 22:55

Delta asi čekal že řekneš, jak to vypadá s testem s hráčema:). Jestli se vše stíhá nebo ne:). Přece jen začátek února je zadveřma, tak by se to mělo už zhruba vědět jestli stíháte či nikoli:).
  • 0

#189 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 11:59

Jestliže, jak tuším bylo řeče, bude třeba k hraní Demony 2 hra NWN 2 a oba její datadisky...kdyby někdo věděl, jak se k nim snadno dostat (samo i za peníze), tak mi to může sdělit, bude velice potěšen...když ne, musí zaúřadovat Steam, neb jsem to nikde nemohl pořádně najednou sehnat
  • 0

#190 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 12:21

Uh, koukam že nebejt měsíc na foru Demony je dost na to abych přišel o budoucí (věřímj že luxusní) zážitek :) NWN2 sem už nainstaloval (stahnul z netu :wink: ) tak sem zvědavej, jestli mi to pujde, taky bych měl soustu otázek, jen na co zeptat nejdřív... jak sem si to tu pročítal, tak svět bude lokacemi asi hodně podobný D1 že? Pak mě ještě hodně zajímalo, když to bude RP server, tak tam to teda bude většinou o questech a hraní postav než expení že? :wink:
Mno každopádně se sakra těšim a doufám že test přijde co nejdřív... a fandim vám :smile:
  • 0

#191 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 12:30

Jo jinak nevim jestli to sem už někdo dával, možná sem to přehlédnul, ale pokud někdo nemáte WN2 nebo nějakej ten modul, tak si postavy můžete prohlédnout a postavit zde: nwn2 buildy
  • 0

#192 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 13:04

Jo jinak nevim jestli to sem už někdo dával, možná sem to přehlédnul, ale pokud někdo nemáte WN2 nebo nějakej ten modul, tak si postavy můžete prohlédnout a postavit zde: nwn2 buildy

Zobrazit příspěvek

Sotva se dozvíš, že D2 bude RP svět, a už bys tam chtěl stavět takové PG buildy, jo? :) Nehledě na to, že podle Darkových slov dá sakra práci, než se na ten 30 level vyexpíš.
  • 0

#193 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 13:11

neříkám stavět PB právě to vubec ne, já si tam spíš testoval featy atd, abych věděl co jak funguje, když je to fungl novej system oproti NWN1 a DFDark říkal že je lepší mít více povolání pro dungy, tam si je mužeš vyzkoušet, co který umí... je to spíš návod, na co jak :wink:
  • 0

#194 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 13:24

Uh, koukam že nebejt měsíc na foru Demony je dost na to abych přišel o budoucí (věřímj že luxusní) zážitek :) NWN2 sem už nainstaloval (stahnul z netu  :wink: ) tak sem zvědavej, jestli mi to pujde

Zobrazit příspěvek

v tom je ten problém....jestli to bude fungovat na stáhnutých verzích nwn 2 s datadisky nebo ne ;)
  • 0

#195 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 30.01.2011 13:50

v tom je ten problém....jestli to bude fungovat na stáhnutých verzích nwn 2 s datadisky nebo ne ;)

Zobrazit příspěvek

Jsme v čechách:-D jistě že bude:).
  • 0

#196 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 14:04

Zobrazit příspěvek

To je správnej přístup :smile: doufam že to pujde, kdyby bylo nejhůř tak to koupim ale hru nebo film, sem si nekupoval aspon 8 let :wink: :wink:
  • 0

#197 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 16:19

Na steamu to maj za 10 Euracu komplet :wink:
  • 0

#198 DASH

DASH

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2011 19:25

Já se ještě chtěl zeptat, bude na D2 fungovat expertiza a ie beze změny jako v NWN2? Tj že se s ní bude moct normálně běhat a nebude se vypínat při castění a nebude snižovat AB na vzdálený dotyk?
  • 0

#199 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2011 12:30

Delta asi čekal že řekneš, jak to vypadá s testem s hráčema:). Jestli se vše stíhá nebo ne:). Přece jen začátek února je zadveřma, tak by se to mělo už zhruba vědět jestli stíháte či nikoli:).

Zobrazit příspěvek

Vetsinu zmen piseme na forum D2, ne sem. Nicmene tento tyden to jeste na zahajeni betatestu nevidim, hlavni zdrzeni mam na svedomi ja (craft) mno.

Zobrazit příspěvek

To popravde nevim, mel by ale jiste to neni.

Já se ještě chtěl zeptat, bude na D2 fungovat expertiza a ie beze změny jako v NWN2? Tj že se s ní bude moct normálně běhat a nebude se vypínat při castění a nebude snižovat AB na vzdálený dotyk?

Zobrazit příspěvek

To se dozvis spolu s dalsima upravama, v tehle fazi jeste nejsou jiste.
  • 0

#200 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2011 17:59

Zobrazit příspěvek

Je to zajímavej nápad ,avšak kdyby to mělo bejt reálný, tak by měl mít nějakej postih k rychlosti chůze...
  • 0

#201 DASH

DASH

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2011 21:25

Je to zajímavej nápad ,avšak kdyby to mělo bejt reálný, tak by měl mít nějakej postih k rychlosti chůze...

Zobrazit příspěvek

To bych viděl spíš na postih k tomu AB na chůzi jsou kouzla :)
  • 0

#202 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2011 12:30

Zobrazit příspěvek

Nevim jestli tu dovolí aby mohl Warlock prskat se zapnutou expertýzou bez postihu na tu jeho kouli :)
  • 0

#203 DASH

DASH

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2011 13:48

Nevim jestli tu dovolí aby mohl Warlock prskat se zapnutou expertýzou bez postihu na tu jeho kouli :)

Zobrazit příspěvek

Proč by ne? Warlock je slaboulinkej jen at ho nechaj na pokoji :wink: :wink:
  • 0

#204 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2011 13:29

Zobrazit příspěvek

To sice jsou, ale přecijen když bude mít postih k rychlosti i s haste, tak si rozmyslí jestli se mu to vyplatí, když proti němu bude mít taky někdo haste a bude ho dobíhat :wink:
  • 0

#205 DASH

DASH

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2011 20:43

To sice jsou, ale přecijen když bude mít postih k rychlosti i s haste, tak si rozmyslí jestli se mu to vyplatí, když proti němu bude mít taky někdo haste a bude ho dobíhat  :wink:

Zobrazit příspěvek

Vždyt na zpomelní jsou kouzla typu freedom apod, proto mi to přijde jako kravina :)
  • 0

#206 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2011 22:54

Vždyt na zpomelní jsou kouzla typu freedom apod, proto mi to přijde jako kravina :)

Zobrazit příspěvek

mno právě proto na tohle by nemělo bejt kouzlo a o tom to je ;) možná jsi mě nepochopil, ale nebudem tu dál spamowat ne?
  • 0

#207 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2011 17:51

aaa , tam zase budou hrát samý elitní bojovníci samý PB - co mi craftmeni a RPečkaři snad si tam také zahrajem - Vezmu Donečku na procházku na D-2 a uvidíme.
  • 0

#208 Azael

Azael

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 236 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2011 17:10

Co tu riesite, ved na RP server vam staci jedna velka miestnost s craftovyma stolama a mozete sa rozpraaaavat od vecera do rana :wink:
  • 0

#209 Theurg_

Theurg_

Neznalý

• Hráč
  • 18 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2011 21:12

Já pořád nechápu, proč si každej pod pojmem RP představuje kecání v nějaké dejme tomu noPvP lokaci...

Například včerejší hon na draka to jasně ukazuje. Pokud pominu samotný a ne uplně vydařený boj, tak příprava na hon, která trvala odhadem hodinu a půl herního času nakonec bavila zůčastněné víc, než samotný střet s drakem. Nutno ještě podotknout, že to byl čas bez zásahu DM, tedy čistě jednání samotných hráčů. Očekávaná intervence DM se objevila až následně.
  • 0

#210 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2011 14:01

Pokud nebude potreba original, tak se nejspise take prijdu podivat.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních