Poděkování
Odesláno 01.07.2013 15:59

Odesláno 01.07.2013 18:54
Odesláno 01.07.2013 20:57
Odesláno 01.07.2013 22:31

Odesláno 01.07.2013 22:51
No hehe dlouhý Q sou paulíkova slabost..tenhle byl ještě takový kratší.

příště začínáme v 7ráno

Odesláno 01.07.2013 23:21
Odesláno 01.07.2013 23:32
Odesláno 02.07.2013 09:17
Odesláno 02.07.2013 14:33
Odesláno 02.07.2013 15:07
Odesláno 03.07.2013 21:05

Odesláno 03.07.2013 22:36
Símtě démoni sou moc blbý na to,aby jim to došlo.
Půjdeš do pekla a pak jim tohle vysvětluj :-)
Odesláno 04.07.2013 01:23
Jo tak mi to dejte na cedulce já jim jí předám při první nástěve. A nazpaonete se PODEPSAT ČITELNĚ, případně přjejde popis a mist a kde vás mouhou zatihnout.Půjdeš do pekla a pak jim tohle vysvětluj :-)
Odesláno 05.07.2013 01:21
Chlape klobouk dolů a famfárový potlesk. Tvoje nápaditost, originálnost a uhozenost nezná mezí o čemž si mne (ale určitě i ostatní) jednoznačně přesvědčil v ty dny, když jsi odlišně zasáhl do velkého příběhu o válce s démony a vdechl jsi tomu příjemný oživující náboj a napětí. Byla to vítaná změna, která vymrštila opět válku na horní příčky zajímavosti a ukázal, že je to daleko rozsáhlejší a zamotanější příběh, než se zprvu může zdát. Dodal si tomu parádní šmrnc, určitě sis ukrojil dost velké sousto pro sebe, ale bravurně to zvládáš. Na tvých eventech se vůbec nenudím ni chvilku, není tam žádná prodleva, kterou bych raději uspíšila nebo zcela vynechala a jelo to nejen k večeru. Co budu vykládat, suprové a děkuji ti, že tomu věnuješ čas, energii a určitě hodně ze sebe. Jen tak dál, už se těším na další pokračování, klaním se tvému výkonu!
Odesláno 05.07.2013 11:40

Příspěvek upravil Razfallow: 05.07.2013 11:40
Odesláno 05.07.2013 14:31
Jo připojím se k poděkování. Nahnat strach Irance není lehké a také z Iranky na chvíli vyhnat ten její nezdolný optimizmus.Když už jsme u toho poděkování nemohla jsem si odpustit tímto směrem okomentovat den 3.7. a 4.7. konkrétně Surika
Chlape klobouk dolů a famfárový potlesk. Tvoje nápaditost, originálnost a uhozenost nezná mezí o čemž si mne (ale určitě i ostatní) jednoznačně přesvědčil v ty dny, když jsi odlišně zasáhl do velkého příběhu o válce s démony a vdechl jsi tomu příjemný oživující náboj a napětí. Byla to vítaná změna, která vymrštila opět válku na horní příčky zajímavosti a ukázal, že je to daleko rozsáhlejší a zamotanější příběh, než se zprvu může zdát. Dodal si tomu parádní šmrnc, určitě sis ukrojil dost velké sousto pro sebe, ale bravurně to zvládáš. Na tvých eventech se vůbec nenudím ni chvilku, není tam žádná prodleva, kterou bych raději uspíšila nebo zcela vynechala a jelo to nejen k večeru. Co budu vykládat, suprové a děkuji ti, že tomu věnuješ čas, energii a určitě hodně ze sebe. Jen tak dál, už se těším na další pokračování, klaním se tvému výkonu!
Odesláno 05.07.2013 16:32
Když už jsme u toho poděkování nemohla jsem si odpustit tímto směrem okomentovat den 3.7. a 4.7. konkrétně Surika

Tak ja bych predevsim podekoval za vlidna slova. Neni nic vic potesujiciho, nez kdyz DM vidi pozitivni odezvu od hracu. Velice me hra s Vama bavi, a jsem rad, ze se tomu ve volnem case tolik venujete. Zalezi predevsim na hracich, pro vas tu DM tym je a bude.

Odesláno 05.07.2013 16:34
Odesláno 05.07.2013 23:36
Dědovi za to,jak se dneska očividně snažil upravit drobné chyby ,nasazení nové verze a zpříjemnění hraní.
Altharianovi,že upravil druida,vypadá hodně lákavě ^^
Surikovi a celkově DMkům za zpestřování hry hráčům a ty přepadovky v dungeonech,to se mi hrozně moc líbí

samozřejmě paulovi,který(pokud se nepletu)tady vede příběh který se rozrůstá opravdu zajímavým směrem.
taktéž děkuji všem,kteří se starají o chod demony a za to,že je,jaká je.

ale především chci poděkovat hráči beebow,kterého jsem měl dnes možnost potkat ve hře a okusit jeho RP "Alfonse",moc mě to pobavilo.

Odesláno 06.07.2013 11:01
Odesláno 06.07.2013 16:07
Jako byl seznam zde(jeho doplnění?) - http://demona.cz/craft.htm
Odesláno 13.07.2013 12:02
Toto poděkování je Paulíkovi, Silasce a Surikovi za jejich heroický výkon dne 12.7 až do pozdních ranních hodin (půl čtvrté ráno), pro mne to bude jednoznačně nezapomenutelné a vždy se mi to vybaví když se řekne RP.
To, co jsem díky vám s Razym zažila, tak o tom by se mi nezdálo ani v nejdivočejším snu. Vzali jste mi dech, ani teď nevím jak dostatečně sepsat chválu na vás, aby i ostatní pochopili jak dokonalý ten den byl aniž bych jim vyzradila různé skryté zápletky. Celý den úchvatné věrné RP, kdy jste střídali vícero postav a vždy se pevně drželi jejího charakteru, jen aby onen příběh byl tak perfektní a propracovaný. Svou improvizací a sehráním jak působíte, když se pořádně vložíte do díla, prostě musíte pohltit jakéhokoli hráče i s botama nevyjímaje. Nebylo možné abych to neprožívala s Nyel! Obdivuji, že jste více jak 12 hodin v kuse nás usilovně zabavili a na intenzitě rozhodně postupem hodin neubírali. Dech beroucí "majstrštyk". Myslím, že Démona a místní hráči si nemohou prostě přát lepší DMka, ať už jde o to, jak se o server staráte ze strany chodu, ale i o úroveň schopnosti bavit ve hře a rozvíjet příběhy nejen svých nápadů ale především právě příbehy oblíbených postav hráčů. Vím, že nás není mnoho a o to méně takových, kteří se aktivně o rp stránku dění zajímají, ale stojí to za to.
Apeluji tedy na ostatní, ať tomu dají šanci a přijdou si prožít ono dobrodružství a zábavu v podání DM týmu. Jsem si jista, že nebudete litovat. Kdosi mi řekl, že DMka mají syndrom božství....nesouhlasím...dělají pro nás a naše příběhy opravdu mnoho. Vycházejí vstříc. Budiž včerejší den tomu památkou a připomínkou, alespoň pro nás dva, kteří vydrželi s chutí hrát až dokonce a snad se to i příjemně dotklo těch, kteří se přišli podívat na menší etapu z toho dne do přístavu Alicie na útok.
Děkuji Vám třem za ten elán a kvalitu vašeho usilí jež viditelně prokazujete ve hře!
PS.: Suriku !!! *spraží ho pohledem*
Odesláno 13.07.2013 12:20

Chci vám poděkovat,že jste nám opravdu ten den(i noc) včera věnovali,za to,jak jste pomohli Mágnusovi se rozvíjet ^^ ale ty víly jsou...úchylné a lozí kam nemají

Každopádně jsem se včera bavil a jsem rád,že jste tu vy a Nyel,která svou postavu opravdu prožívá,to jak dokáže popsat pocity a chování je... nepopsatelné

Jen tak dál ^^
Odesláno 13.07.2013 14:59

Odesláno 13.07.2013 19:30
Odesláno 21.09.2013 20:40
Jmenem DM tymu, dekujeme vsem zucastnenym. Velice nas potesila Vase ucast a chut vydrzet u mensiho vzkriseni. Doufame, ze se nam povedlo Vas prijemne prekvapit a v budoucnu si najdete cas na podobne chvile.
Odesláno 21.09.2013 20:55
Já děkuju jak organizátorům, tak zúčastněným za pěknou hru. Událost se mi moc líbila a doufám, že se něco podobného bude organizovat i v budoucnu, s trochou štěstí pravidelně.
Současně bych chtěl poukázat na to, že i když démona zdánlivě skomírá, nových hráčů nepřibývá a starým ubývá čas na hraní, je stále možné díky pevné hráčské komunitě vytvořit zábavný event, na který si hráči rádi najdou čas. To je fenomén, který jsem u žádných jiných online her neviděl, a vděčíme za něj nejen hezky udělanému světu, ale především jeho hráčům - vám.
Odesláno 21.09.2013 21:18
Přesně tak to je...já děkuju,že jste si udělali čas a nikdo neremcal,když to občas vázlo:D A co se týká Q protože tu není moc hráčů tak jak předeslal surda tyto Q budou předem ohlášené,což neznamená,že občas se nemůže udát něco co ohlášeno není.
Odesláno 21.09.2013 21:22
Přesně tak to je...já děkuju,že jste si udělali čas a nikdo neremcal,když to občas vázlo:D A co se týká Q protože tu není moc hráčů tak jak předeslal surda tyto Q budou předem ohlášené,což neznamená,že občas se nemůže udát něco co ohlášeno není.
přiznám se,já remcal, jelikož jste udělali něco dřív než jsem plánoval ( viz ten portál no ),jinak event mě bavil, vyváženost povídání - boje - hledání skvělá , možnosti výberu (sic jen pár) ale i přesto super. Doufám,že až se bude něco dít,dáte opět vědět =-) (btw další 2 se chtěli zúčastnit ale 1šel pozdě a druhý neměl čas)
ale jinak mega ultra super op event =-) teším se na další
Odesláno 21.09.2013 21:34
Njn bohužel právě proto byl na foru čas kdy to proběhne,ale Q budou další určo :D od 30týho mám jinej rajon (mnohem lehčí) a budu mít čas promyslet co a jak.
O víkendu bude asi další menší Q na hledání přísad pro výrobu amuletů a dál se uvidí.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních