Skočit na obsah

Fotka

budoucnost Demony

• Please log in to reply
264 odpovědí na toto téma

Anketa: Kam se má směrovat modul podle vás ? (69 členů volilo)

Kam se má směrovat modul podle vás ?

1. 1.přidávat nové lokace,města (37 hlasů [53.62%])

Procento volících: 53.62%

2. 2.kompletně předělat (CEP a pod.) (19 hlasů [27.54%])

Procento volících: 27.54%

3. 3.nechat tak jak je (4 hlasů [5.80%])

Procento volících: 5.80%

4. 4.jiná volba a pak napište jaká (9 hlasů [13.04%])

Procento volících: 13.04%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#181 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2010 11:17

tak já to vemu trochu jinak

na thalii mám postavu,byl sem tam asi 2 hodky,ale tak nějak nemám chut moc objevovat a pouštět se do novýho světa...demonka mi stačí když mám čas a chut si chvilku zahrát...asi to bude mou vrozenou leností a nebo pudem sebezáchovy :)
  • 0

#182 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2010 14:35

Většina je z démony zvyklá, že může mít hned všechno sama a hned ;)

Zobrazit příspěvek

Já jsem hlavně z Demony zvyklý, že mě hra baví a hezky to tam odsýpá. Hraju pro zábavu, ne proto, abych si dokazoval, jak moc mám pevné nervy. Neberu vám, že je Thalie hezky propracovaná co se třeba prostředí týká (ty růžově kvetoucí sakury jsou boží :devil: ), ale holt to není nic pro mě. Když už RP, tak na Arelithu, je tam mnohem přátelštější atmosféra a nemusím se bát, že zůstanu sedět v hospodě s dalšíma dvěma afkujícíma lidma, kteří si tímhle způsobem honí expy ;)
  • 0

#183 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2010 14:54

Já jsem nikdy na Thálii neměl problém najít partu v Ivory. Chtělo se to jen zeptat. Udělal jsem tam 14 lvl a musím řící že pak už to jde pomalu. Do toho 10 lvl to jde.

Jen by mne zajímalo jak Pux udělal za 9 mesíců lvl daleko přes 30, když si pamatuji, že tam nedavno končila jedna holka, která měla nejvyšší lvl na Thálii. a co mi říkala tak prý měla 35lvlů. A ta tu postavu hrála nějakej ten rok. Na Thálii není problém získat prachy, když si člověk najde partu. Stačí i jeden šikovnej parták a s ním hrát. Prachy přijdou sami... jen ty levely :-)
  • 0

#184 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 17.06.2010 16:50

Já jsem nikdy na Thálii neměl problém najít partu v Ivory. Chtělo se to jen zeptat. Udělal jsem tam 14 lvl a musím řící že pak už to jde pomalu. Do toho 10 lvl to jde.

Jen by mne zajímalo jak Pux udělal za 9 mesíců lvl daleko přes 30, když si pamatuji, že tam nedavno končila jedna holka, která měla nejvyšší lvl na Thálii. a co mi říkala tak prý měla 35lvlů. A ta tu postavu hrála nějakej ten rok. Na Thálii není problém získat prachy, když si člověk najde partu. Stačí i jeden šikovnej parták a s ním hrát. Prachy přijdou sami... jen ty levely :-)

Zobrazit příspěvek

Já mám na thálii problém, že se tam nedá buildovat:(.
  • 0

#185 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2010 19:08

Zobrazit příspěvek

Bud si jistej že to jde uplně v pohodě pokud na to člověk má čas, mám 14 lvl za měsic hrani což je cca 75k xp,
a to tam nejsem 24 hodin denně, takže tak...

Ale tohle není topic o thalii, jen kdyby se odtam pár slušnejch věcí přebralo, určitě by to hru tady oživilo :devil:
  • 0

#186 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2010 20:05

Zobrazit příspěvek

Jop
  • 0

#187 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2010 20:08

Bud si jistej že to jde uplně v pohodě pokud na to člověk má čas, mám 14 lvl za měsic hrani což je cca 75k xp,
a to tam nejsem 24 hodin denně,  takže tak...

Ale tohle není topic o thalii, jen kdyby se odtam pár slušnejch věcí přebralo, určitě by to hru tady oživilo  :devil:

Zobrazit příspěvek

Osobne bych se priklanel ke Kandelabrii jakozto zdroji inspirace
  • 0

#188 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2010 20:17

No, jestliže se máme vrátit k tématu: co by oživilo Démonu; za sebe si myslím, že by to měly být změny, které ji udělají zábavnější, nikoliv reálnější. Ano, potřeba jídla a pití na Thalii jsou super a je to jedna z věcí, které se mi na ni opravdu líbí, ale k Demoně se to prostě nehodí. Co si o tom myslíte vy? :)
  • 0

#189 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2010 20:36

*žere kňoura ,chlastá rum*
  • 0

#190 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 17.06.2010 22:18

Bych spíš na demoně nastavil 2 frakce(počáteční místa)
Podtemno x nadtemno (na demoně nereálné)
Alicie x Rebelové (reálné)

A aby se museli mlátit o uričité artefakty, které jim zapujčí větší moc s vohy tím pádem nějaké výhody.

Ale chce to prostě dvě strany proti sobě aby to nebylo o tupém lootění, craftu atd.

Prostě kdo má sinější build vyhrává. Teď mně asi jelenice a podbní hráči sežerou. Ale hry kde není akce umíraj.

Proto umírá NWN a ne Diablo 2.

Proto je WoWko tam kde je, protže hráči chtějí akci a ně jen mačkání 1 1 1 1 1.

Navíc když tohle bude nastavené tak tím pádem vznikne poptávka po zbrojích, zbraních, věcech. Jelikož hráči budou mít chuť zakládat nové a nové postavy a o to tady přece jde. Aby hráči měli chuť hrát nějaké nové postavy a zbrojit je. Ne že si dají jednu postavu na 30 lvl pam max výbava a přestane to bavit(to je poctatě můj případ) ale aby hráč měl i pak chuť založit novou postavu a jít prostě znova a znova:).
  • 0

#191 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 07:03

builder si vždycky cestu najde hejkutomu zabranit nejde jak sem tak koukal na thalii tááák
tam tech uprav zas tolik neni vzhledem k tomu že hips neodhaluje ts tak 39/1 wiz /sd top na pvp
pokud chces pvp i pve sejde na vecech pokud maxnes malo statu tak 13 rog 6 figh 21 kler (v+7 a+5 botech s +7 zbrani 67ab/78ac nebo pokud maxnes dost statu tak je lepsi 19 pal 8 fight 13 rog kterej s eneboji ani devastu a da 68/79 pokud chces mlatice do party tak je jasnej bard war rdd 20/10/10 obouruc :) jelikož nevidim žadne praidlo o spamu kd tak 65+ ab a už do tebe nikdo nepude pac tomu kdnejde odolat ani s max silou a zamerkama :)
takže hejkalku buildovat de vsude :devil:

puxi +2 mec s 2 fire na 24 lvl si delas srandu ne?:D to museli být šlupky teda tam se musi zajimave expit pulcik dexař teda:) shrnme to když už se přestehoval i tady tanur a spol kteři demonu dáávno opustili tak je to asi trochu jiná třída otázka je spíš proč:)
edit

Proto je WoWko tam kde je, protže hráči chtějí akci a ně jen mačkání 1 1 1 1 1.

hejku tady mas sice recht ale to je tim že zakladni styl boje v nwn a wowku je krapet jiný a to nezměníš ono je rozdíl stát na míste a klikat na potvory/hrače a quicksloty ve wow ti zas s velke casti rozhoduje jak dobře behas po bojisti nwn je spis zamerene na to jak nabouchaný char más (vyjma 39/1) wow spis na to jak se chovas behem boje pravda ty crafty no wow craft ma daleko k 1 1 1 1 dh craft mě přišel hodne podobnej wowku z thalie craft neznám tady mas treba krejciho o tom narelogovat u kytky (mezitim jet jinej char) a pak x tisickrat zmacknout 1 což je velmi zabavna cinnot kterou zvladne každe blbe makro
  • 0

#192 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 07:53

builder si vždycky cestu najde hejkutomu zabranit nejde jak sem tak koukal na thalii tááák
tam tech uprav zas tolik neni  vzhledem k tomu že hips neodhaluje ts tak  39/1 wiz /sd top na pvp 
pokud chces pvp i pve sejde na vecech pokud maxnes malo statu tak  13 rog  6 figh  21 kler (v+7 a+5 botech s  +7 zbrani  67ab/78ac nebo pokud maxnes dost statu tak je lepsi  19 pal  8 fight 13 rog  kterej s eneboji ani devastu a da  68/79 pokud chces mlatice do party tak je jasnej bard war rdd 20/10/10 obouruc :) jelikož nevidim žadne praidlo o spamu kd tak  65+ ab a už do tebe nikdo nepude pac tomu kdnejde odolat ani s max silou a zamerkama  :)
takže hejkalku buildovat de vsude  :devil:

puxi  +2 mec  s 2 fire na  24 lvl si delas srandu ne?:D to museli být šlupky teda tam se musi zajimave expit pulcik dexař teda:) shrnme to když už se přestehoval i tady tanur a spol kteři demonu dáávno opustili tak je to asi trochu jiná třída otázka je spíš proč:)

Zobrazit příspěvek

Hele Draxi než začneš něco sypat z rukávu měl by jsi si nejprve zjistit fakta.

Výtažek ze systémových pravidel:

Prestižní povolání:

Pokud si postava vezme Prestižní povolání (pán zbraně, pán smrti, vrah, atd.), bude postava moci k původnímu povolání až po 10 lvl. Tj. pokud si bojovník vezme pána zbraně, tak se k povolani bojovníka bude moci vrátit až po dosažení 10. úrovně pána zbraně.

Prestižní povolání znamenají určitou prestiž, takže žádné vezmu si 1 úroveň, protože víc se jich nevyplatí...

Mnich, paladin:

Tyto dvě povolání je z důvodu zamezení nepříjemných buildů zakázáno kombinovat.

Stínový tanečník:

Použití schopnosti HIPS trvá jedno kolo, až poté se tanečník schová.

Ve variantě jedna by jsi musel čekat do 40 lvl na to SD .... můj skromný odhad je že při aktivním hraní je to otázka zhruna roku a půl až dvou než se na ten 40 lvl dostaneš, Pux jistě potvrdí, že od jisté úrovně je za vše 1 exp., tak si to spočítejme. Na Thalii je povolen pouze dual class a jistá povolání se kombinovat vůbec nesmějí. Některá povolání mají svá omezení vzhledem k příběhu a směřování světa atd. atd. (př. pán smrti je na povrchu pouze pod DM kontrolou a nelze nalézt NPC učitele). Minich a paladin jsou právě ty povolání které nelze vůbec kombinovat a mohou být pouze jako singel class. Při rozdělení levelů je povoleno maximální rozdělení 3 bodů do dovedností, takže žádné maxování nehrozí. Takže vrchol buildování je Puxíkova okřídlená mrška s přitažlivým klínem (bard/rdd) a z toho vyplívá, že Hejk měl pravdu. Na buidování není Thalie stavěná vůbec, nejsou tam potřeba, je to jiný svět s jiným zaměřením a zdá se velmi úspěšným mixem možností vyžití. :devil:
  • 0

#193 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 08:11

Buildovaní, to nejlepší na nwn a oni to takhle zmrví...
  • 0

#194 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 08:21

Buildovaní, to nejlepší na nwn a oni to takhle zmrví...

Zobrazit příspěvek

To je o úhlu pohledu, jeden má rád holky a jinej zase vdolky. Myslím si, že kdyby se to zdálo všem tak zmrvené tak by to nemělo takovou úspěšnost. Mě to třeba neva a naopak jsem rád, že tam jsou i barbaři a jiné postavy, které na světech kde je povoleno buildování prakticky vidět nejsou.
  • 0

#195 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 08:55

To je o úhlu pohledu, jeden má rád holky a jinej zase vdolky. Myslím si, že kdyby se to zdálo všem tak zmrvené tak by to nemělo takovou úspěšnost. Mě to třeba neva a naopak jsem rád, že tam jsou i barbaři a jiné postavy, které na světech kde je povoleno buildování prakticky vidět nejsou.

Zobrazit příspěvek

Jeti být barbar a mít velká moc
  • 0

#196 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 18.06.2010 11:46

Pokud umis hrat, tak nake super power buildy nepotrebujes.

edit: jen par vyjimek bych nehral: ranger,druid,zved harfeniku....:)
  • 0

#197 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 12:59

Proč ne druida? Druid je silnej :devil:
  • 0

#198 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 13:04

Hranik je silny
  • 0

#199 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 13:10

Pokud umis hrat, tak nake super power buildy nepotrebujes.

edit: jen par vyjimek bych nehral: ranger,druid,zved harfeniku....:)

Zobrazit příspěvek

já tě chápu hranda je sám o sobě build :)
  • 0

#200 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 18.06.2010 13:12

no v parte je to opruz, jdes do hor, jde s tebou hranicar, zmodraj ti vsechny NPC, dokud na ne nezautocis nejdou po tobe, zautocis, jde po tobe cele hejno. Pokud ten hranicar neni PG tak se snima neda hrat. Druid....je pravda ze za nej zkusenosti nemam, ale jak jsme mel nakeho v parte tak byl akorat problem, bud zabral celou chodbu nakou silenou promenou, nebo byl vzdy slabsi nez prumerny bojovnik, takze taky malo pouzitelny.
  • 0

#201 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 13:47

Možná to je dobré v tom, že je to vyváženější a jak říkáš zahrajou si i "jiná povolání". To je tak asi jediná výhoda. Ale podle mě to vyvažují ze špatné strany. Když už tak bych jim něco přidal, než něco ubírat ostatním. Já hraju nwn, dá se říct, jenom kvůli tomu, že si můžu namíchat postavičku jak se mi zlíbí. Kdyby v NWN nebylo buildování, už dávno sednu k jiné graficky propracovanější a možná i zábavnější hře. Ale to je samozřejmě můj názor, někoho může bavit třebas jenom RPení ve hře a žádný build k tomu nepotřebuje. A bacha na to, Druida bych moc nepodceňoval, nechci se chlubit (spíše jen říct, že zase tak slabý není), ale na Antiworldu s ním mám spoustu trofejí.
  • 0

#202 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 14:01

Hm, to chce tohle vyříznout a udělat topic Thalie :). Zní to zajímavě, rozhodně jsem pro jistou kontrolu multi-classu, ale nebral bych to úplně do extrému, spíš v souvislosti s RP. "Božští kouzelníci" mohou přijít o přízeň boha a třeba nějakou dobu nemohou kouzlit, v tu dobu v podstatě nenabírají lvl příslušné classy, ale nějaká pravidla jako minimálně 10 pro prestižku nedává moc smysl.
Je to příliš generické, třeba opravdu nechci věřit, že by člověk musel mít 10 WM a nebylo by povoleno 7, to je pytlovina :). Navíc se podívejte na nejznámější knižní DnD postavu Drizzta, multi-classování je přímo základ zajímavého vývoje charakteru...

Já jsem určitě pro omezení, ale asi bych to nedělal takhle obecně, pro všechny postavy, ona je to i kolikrát škoda, když máte nějaký dobrý příběh. Ale pokud to chápu dobře, tak ten svět je stavěný, že buildy nejsou třeba? Tak to je docela fajn varianta...ne pro mě, já bych nejradši buildy + RP a ideláně nastaveno, ale pořád je to hezká alternativa.

PS: No druid bez mnicha je celkem problém, ale takže samotný druid/klerik není ideální. Druid je jinak super, ale téměř všechna jeho kouzla mají AoE, tj. v partě teda nevim... holt druid mnich a nějaká drobnější přeměna...
A hranda? s hrandou se dá vymyslet tolik dost věcí i ve dvou classkách. Nikdy jsem moc nerozuměl proč si lidé utahujé z hrandy, na multiclass je super damage dealer :devil: .
  • 0

#203 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 14:10

hmm tak o dualclassu nic nevidim jinak vyhovujici:) pokud je dual tak to nema smysl hrat prave možnosti v postavach sou to co z nwn dela nwn a ne sto let starou verzi wow
  • 0

#204 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 14:12

Možná to je dobré v tom, že je to vyváženější a jak říkáš zahrajou si i "jiná povolání". To je tak asi jediná výhoda. Ale podle mě to vyvažují ze špatné strany. Když už tak bych jim něco přidal, než něco ubírat ostatním. Já hraju nwn, dá se říct, jenom kvůli tomu, že si můžu namíchat postavičku jak se mi zlíbí. Kdyby v NWN nebylo buildování, už dávno sednu k jiné graficky propracovanější a možná i zábavnější hře. Ale to je samozřejmě můj názor, někoho může bavit třebas jenom RPení ve hře a žádný build k tomu nepotřebuje. A bacha na to, Druida bych moc nepodceňoval, nechci se chlubit (spíše jen říct, že zase tak slabý není), ale na Antiworldu s ním mám spoustu trofejí.

Zobrazit příspěvek

Ono je to potom i o konstrukci světa, NPC pak mohou být takové "normálnější" a je možné udělat "přesílené" NPC pro partové dungeony bez toho aby se vytvářeli supermonstra. Přidávání je jistě také směr, určitě je uživatelsky příjemnější a inovativní, ale dle mého se pak musí dovažovat celý svět a to je hodně práce, obzvláště, pokud je v něm více než 1000 lokací a možná kolem 100 dungeonů. Ale jak píšeš, je to názor od názoru a každého opravdu baví něco jiného. S tím hraničářem a druidem - obě povalání nejsou na T nikterak méněcenná, Ba naopak mají spousty kladných vlastností, Tao to spíše myslel tak, že tam opravdu je hodně míst na lov a výcvik exterierových a lovná zvěř je opravdu zvěř (psi, vlci, medvědi, panteři, leopardi, gepardi, prasata, gorily atd.) a v T. pojetí dovednosti porozumnění zvířatům je to tak že hraničář či druid vstupen do lokace dokáže zvěř uklidnit pro sebe i partu z nepřátelské na přátelskou (různá obtížnost) a potom nezbývá než zaútočit přímo na celou smečku a to je velmi nebezpečné, v tomto systému se nedá "lákat" po jednom jak jsme většinou všichni zvyklí, když jdeme na silnější potvůrky. Druid jako takový nesmí nosit nic kovového, tak je třeba na to myslet už při zakládání postavy, toto omezení má opět pro tvůrce buildů a zdatné počtáře vážný dopad a omezeje je to co jsem slyšel hodně.
  • 0

#205 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 14:22

hmm tak o dualclassu nic nevidim jinak vyhovujici:) pokud je dual tak to nema smysl hrat prave možnosti v postavach sou to co z nwn dela nwn a ne sto let starou verzi wow

Zobrazit příspěvek

Vidíš a druhá strana mince je ta, že NWN dělá NWN právě výrazná podpora RP ve formě předmětů, možnosti vyžití se i jinak než jen akčně, podpora tvorby družin a jejich komunikace a sociální vztahy, to je totiž také NWN. Stejně tak to je soubor základních systémů na které lze navěsit sposty jiných různých systému a vytvořit tak širokou škálu různých světů s různým zaměřením (arény, akční světy, sěty na bázy statických NPC úkolů, RP světy, frakční světy, HCRP světy atd..). Neznám jinou hru která by lidové tvořivosti zapálených a počítačově gramotných hráčů davala do rukou takové možnosti o WoW vůbec nemluvě.
  • 0

#206 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 18.06.2010 14:37

tak tak, Noirdin má pravdu :devil:
  • 0

#207 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 16:56

možnosti vyžití se i jinak než jen akčně, podpora tvorby družin a jejich komunikace a sociální vztahy, to je totiž také NWN.
neznam rpg ktere by nemelo všechno z toho :devil: a zrovna v tomhle ohledu nwn žadnej zazrak neni
  • 0

#208 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2010 23:07

po dlouhé době řekl drax něco chytrého... vyjimečně souhlasím

a s tvrzením že dualclass je to jediné ořechové pro podporu rp a podobnými plky nesouhlasím, naopak to zabíjí variabilitu postav, které to více či méně škatulkuje to předem vyhrazených mantinelů

přeci jen kombinace bez opakování 3. třídy z 11(+ prestižky) prvků je trochu víc než kombinace 2. třídy o stejném počtu prvků, neboli možnosti toho aby se od sebe hrdinové odlišovali rapidně klesá
  • 0

#209 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2010 13:26

po dlouhé době řekl drax něco chytrého... vyjimečně souhlasím

a s tvrzením že dualclass je to jediné ořechové pro podporu rp a podobnými plky nesouhlasím, naopak to zabíjí variabilitu postav, které to více či méně škatulkuje to předem vyhrazených mantinelů

přeci jen kombinace bez opakování 3. třídy z 11(+ prestižky) prvků je trochu víc než kombinace 2. třídy o stejném počtu prvků, neboli možnosti toho aby se od sebe hrdinové odlišovali rapidně klesá

Zobrazit příspěvek

A ja uz si zacinal myslet, ze jsou vsichni na Thalii totalni zabednenci :devil:
  • 0

#210 gGeorg

gGeorg

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 29 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2010 19:37

No ta nostalgie .) Omlouvani se Muhdyho parte, ze je autor postu neuvadi jmenovite je obzvlast usmevne. Hlavne s prihlednutim k tomu jake "RP" hrali. Vcetne svinaren a zneuzivani ruznych bugu jako prebihani prechodu lokaci z naslednym flatem, selektivni odpory, relogovani atd. A jak kolem nich behaly DMka aby jim vtloukli do hlavy ze je dobre hrat aspon trochu slusne a taky takove prekvapujici skutecnosti, ze kdyz se s protistranou dohodli na nejakejch pravidlech, bylo by koser je i dodrzovat :)

Bych jenom podotknul, ze si tu dobu minulou skutecne hodne idealizujete. Nebo aspon v tom smeru, ze tu byla zabava kvuli PvP. Zabava tu byla predevsim proto, ze tu hrali lidi, kteri si hrat umeli. Slusny hrani, at uz PvP nebo PvE bylo dusledkem, nikoliv pricinou toho stavu.
Osobne bych rek, ze promena Demony ve frakcni PvP server jak tu navrhuje Ggeorg, by prinesla kulovy. Z vyse uvedeneho duvodu :)

Zobrazit příspěvek

Cau jesterko. :devil: Jsem rad ze je tu nekdo kdo netvrdi ze driv byla trava zelenejsi a holky prsatejsi. Frakcni Server je to temer od zacatku. Bohuzel se nenasla vule pouzit technicke prostredky na podporu frakci, alebrz se trvalo na psanych pravidlech a dozoru DM. To je presne to na vzpominas, pac jsi tim zabl dost casu ... . To je presne to vtloukani ze nejde ubezdusit kazeho kdo jde kolem.

Jenze pokud das technicka, neprekrocitelna pravidla. A zaroven umiznis PvP na urcitem miste/casu s bonusem navic. Tak se na tomhle miste PvP hraci sejdou a budou se midlit. Proc by to deali jinde, kdyz za to nedostanou vubec nic, nebo dokonce postih, ze?
Pokud udelas pravidla takova, ze vudci frakci mohou pro sve slechtice a nebo poddane ziskavat nejake bonusy. Je to nekonecna zapletka pro hrani. Ano lide se budou mydlit v pravidelny cas. Ale za nejaky ucelem. A na ten ucel se mohou pripravovat a sdruzovat. Umim si predstavit ze Obvytele budou pak menit svoji prislusnost k mestu (dane) podle toho kdo bude mit vice/lepsich/vyhodnejsich bonusu ci podle loajality.

Nepripada te ze kulovy bylo?
Skus v prosim, v ucenem diskurzu, srovnat vybijenou micem kazdy proti kazdemu a hru tehoz na druzstva. Provnej prosim zejmena komunikaci ucastniku a formy zpusobu vyrazeni protivnika. :-)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních