Co vás na netu pobouřilo?
Odesláno 04.11.2009 13:48
bohužel těch elt opět nebude víc
Odesláno 07.12.2009 10:56
Odesláno 07.12.2009 12:11
Odesláno 07.12.2009 15:12
Odesláno 15.03.2010 17:29
Odesláno 15.03.2010 21:43
Odesláno 15.03.2010 21:49
jak se jeste hybal... to je hnus... stejne by mel skoncit ten co ho hodil
Odesláno 15.03.2010 22:00
Je ve vězení na 1 rok! je to žalostně málo na to co proved hajzl jeden, ten pejsek prý umřel 2 dny po tom...ten chlap Svajūnas Beniukas je mu 22let a je ve vězení :) To mě tak nějak uklidnilo, tahle informace.
Tohle video mi zkazilo celej večer...a přiznam se že mi z toho bylo fakt do breku
Odesláno 15.03.2010 22:15

Odesláno 15.03.2010 22:18
http://www.youtube.c...player_embeddedten pejsek prý umřel 2 dny po tom...
Zas nevěřte všemu co si na tom facebooku vymyslej
Ikdyž to nic nemění na tom že tomu chlapíkovi by nejradši rozbil hubu každej kdo to viděl včetně mě (a to mam radši kočičky :))
Odesláno 15.03.2010 22:45
Na tom bych si dal záležet šmejd jeden toho bych dorubal i za cenu že bych si šel sednout.
Odesláno 16.04.2010 10:07
Slyšel jsem že je to děsivé,ale že až tak...

Odesláno 27.04.2010 17:37
http://special.novin...-prohlaseni.pdf
mě fakt zhnusila. Dneska se na mě sype jeden problém za druhým, takže jsem možná trochu nažhavený, ale to, jak si běžný "lidi" do huby nevídí, to je hrozný. Hrozný je taky to, jak úplně ignorujou to, co je na tom prohlášení rozumnýho a nechtěj s tim nic dělat, akorát pak nadávat.
http://www.novinky.c...tml§ionId=8
PS: Říkám to už nějakou delší dobu, tolik lidí nechodí k volbám, že kdyby se přes nějaký portál zorganizovala masová volba malé strany, tak by mohla situace zlepšit, nebo minimálně změnit. Prostě demokracie no, co se dá dělat.
Odesláno 27.04.2010 19:38
Nejsem členem církve, ani nejsem křesťan, ale reakce "lidí" (čti trolů) na toho prohlášení
http://special.novin...-prohlaseni.pdf
mě fakt zhnusila. Dneska se na mě sype jeden problém za druhým, takže jsem možná trochu nažhavený, ale to, jak si běžný "lidi" do huby nevídí, to je hrozný. Hrozný je taky to, jak úplně ignorujou to, co je na tom prohlášení rozumnýho a nechtěj s tim nic dělat, akorát pak nadávat.
http://www.novinky.c...tml§ionId=8
PS: Říkám to už nějakou delší dobu, tolik lidí nechodí k volbám, že kdyby se přes nějaký portál zorganizovala masová volba malé strany, tak by mohla situace zlepšit, nebo minimálně změnit. Prostě demokracie no, co se dá dělat.
Poradím ti: nečti to. Tohle je internetová lůza. Normání člověk se při četbě většiny tamějších komentářů rozčílí.
Vyjádření jsem si přečetl, souhlasím s ním a oceňuji, jak je výstižně formulováno. Je mi jedno, jestli je to aktivita církve nebo soukromá aktivita jednoho jejího člena nebo cokoliv jiného; jako občan, ať už patřím k jakékoli názorové skupině, bych měl cítit odpovědnost za to, co se kolem mě děje.
Myslím, že znění tohoto vyjádření by si měli vylepit do poslanecké sněmovny.
Odesláno 27.04.2010 20:03
Ja sice normalni rozhodne nejsem, ale muzu te ujistit ze jsem az do dneska nevedel ze na Novinkach jsou nejake komentare.Poradím ti: nečti to. Tohle je internetová lůza. Normání člověk se při četbě většiny tamějších komentářů rozčílí.
Vyjádření jsem si přečetl, souhlasím s ním a oceňuji, jak je výstižně formulováno. Je mi jedno, jestli je to aktivita církve nebo soukromá aktivita jednoho jejího člena nebo cokoliv jiného; jako občan, ať už patřím k jakékoli názorové skupině, bych měl cítit odpovědnost za to, co se kolem mě děje.
Myslím, že znění tohoto vyjádření by si měli vylepit do poslanecké sněmovny.
Osobne si myslim ze ten clanek je rozumny.
Odesláno 28.04.2010 09:02
Odesláno 28.04.2010 11:04
já mám obdobný názor v tom, že náboženství a politika (nebo jakákoliv státní moc) mají být striktně odloučeny, pak se podíváte na křesťanstvím zmítané Polsko, kde pomalu ženská nemůže na potrat ani po znásilnění, a na druhou stranu se podíváte na muslimské náboženství a národy tímto náboženstvím ovládané, jaké tam jsou poměry, ale zase to je úplně jiná kultura a pro nás barbarská a nepochopitelná :)
Odesláno 28.04.2010 11:25

Odesláno 28.04.2010 12:20
mezi volební program bys mohl zavést například:
-redukce nevyhovujících dětí hned po porodu (stát ušetří nejen za mateřskou lae taktéž za následnou péči o osoby se sníženou zdravotní schopností, dále se také nebude muset zabývat s ústavy pro tělěsně a duševně choré jedince)
-nulový plat pro členy senátu (neboli vykonávat tuto a podobné funkce povolit jen osobám zaopatřeným, kteří tak mohou plně věnat svou pozornost na prospěch státu a nestarat se o svá korýtka)
-zvýšení moci prezidenta, jeho přejmenování na nějaký příhodnější titul a dodání 300 členné tankové divize jako jeho osobní ochranku
-jednou měsíčne volné vstupenky na zápas Sparty společně s poukázkou na pivo a párek (ano, chléb a hry, chléb a hry!)
-vyvlastnění pegas arény a její přepracování na amfiteátr, kam se přesídlí parlament (v časech kdy sněmovna nebude mít důležitá jednání se tam budou hrát klasické hry)
Odesláno 28.04.2010 12:34
Jak se to veme. Češi spíš než nevěří, věří v to svoje "nic". A to tak vehementně, že všechny věřící házejí do jednoho pytle a berou je s odstupem. Mně to přijde trošku jako reakce uzavřené skupiny, takové církve :)Češi jsou jedni z nejateističtějších států vůbec a většinou mají odpor k náboženství a k pánbíčkářům, kteří radí "těm normálním" (ostatním), co a jak mají ve svém a se svým životem dělat, a to je přesně vidět i u těch reakcí :)
Odesláno 28.04.2010 15:59
Jak se to veme. Češi spíš než nevěří, věří v to svoje "nic". A to tak vehementně, že všechny věřící házejí do jednoho pytle a berou je s odstupem. Mně to přijde trošku jako reakce uzavřené skupiny, takové církve :)
takhle to u nás prostě je :) i když já je házím do více pytlů dle jednotlivých náboženství :p
Odesláno 01.05.2010 20:53
Odesláno 27.05.2010 11:59
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních