Skočit na obsah

Fotka

Zloději vs Klerik

• Please log in to reply
267 odpovědí na toto téma

Anketa: Chcete aby boss odemkl jen zloděj? (66 členů volilo)

Chcete aby boss odemkl jen zloděj?

1. Ano (31 hlasů [32.29%])

Procento volících: 32.29%

2. Ne (65 hlasů [67.71%])

Procento volících: 67.71%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#181 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 17:31

A stovak na osobu je ti malo?!? Vis, co se jiny musej nadrit aby vydelali sto zlatejch?!?
  • 0

#182 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 23:35

Jasně takže třeba k tomu , že bez domény to ten clerik pořád odemkne , akorát bude potřebovat to samý co zloděj a bez paklíče dá mín. k tomu se vyjadřuješ s tou doménou ? zrušení klamu jsem nebral jako jedinou možnost lepší mi přijde dát i na dveře před bossem 100 TO , nechápu jak by to ten clerik moch v pohodě odemykat skrz doménu , nebo klidně i tu bonusovou truhličku pro zloděje . A toho barda taky každej zapomíná , jak je vidět a tolik zamčenejch míst krom bossu není . cripling jsem uznal svojí chybu , když s imkou na negativ to nefunguje - to ti nestačilo ? A mluvit zase o někom jiným to děláte vy já max. nahodil pohlcení v DZ eryněk , aby měly 10 / - , místo na tupý .

A k tomu , aby šlo 5 lidí na boss a doplnovaly se - k tomudle podle mě nepotřebuješ vždycky pravidla , parta se dá vytvořit

Zobrazit příspěvek

Prostě a jednoduše ti vadí klerik, páč je v něčem lepší oproti jinejm povoláním (ale zas ty jiný povolání sou v něčem lepší než může bejt klerik) .) Napiš tvůrcům ať vydaj patch kde ho zrušej abys měl konečně ,,druhý vánoce" a přestal tady plácat jedno a to samý dokola dokud se nebesa nesnesou a neudělaj změnu...
  • 0

#183 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 23:37

Prostě a jednoduše ti vadí klerik .) Napiš tvůrcům ať vydaj patch kde ho zrušej abys měl konečně ,,druhý vánoce" a přestal tady plácat jedno a to samý dokola...

Zobrazit příspěvek

zajímavý celej topic je o odemykání a ani tohodle sis nevšim
  • 0

#184 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 23:38

zajímavý celej topic je o odemykání a ani tohodle sis nevšim

Zobrazit příspěvek

Ale jo já si toho furt všímám u tebe...
  • 0

#185 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 23:57

Ale jo já si toho furt všímám u tebe...

Zobrazit příspěvek

tak nechápu proč o mě říkáš ,že mi vadí clerik - mě vadí jen to jeho odemykání a aby sis tohodle všim tak si nemusel ani celej topic číst , ale co tady už to vážně nemá cenu reagovat na někoho kdo není schopnej přečíst 2 řádky a pak se ještě vymlouvat na mě
  • 0

#186 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 07:58

Nechtěl jsem reagovat, ale tohle nejde vydržet ... Jerry až skončíš svou křížovou výpravu (vím že nevyhraješ) proti klerikům a jejich odemykání přes klam vytáhneš na druhou křížovou výpravu proti bárdům a jejich hitsongům? Došlo ke změně ceny paklíčů ... došlo. Jsou dostupné ... při troše trpělivosti jsou. Cena za paklíč se rovná tak maximálně ceně jednoho kamínku z pokladu, které si stejně zloděj stopí pro sebe tak co. Jediní zloději co se se mnou o kamínky kdy rozdělili byl brácha a Twisterko, toliko o charakteru našich chmatáků ať už svatých nebo mrzačících. A víš co až přestaneš brblat proti klamu vážně začni brblat na bardsong, protože klam je jen jednou za den, bárd se nadopuje kolikrát chce (v podstatě), protože s nezapomenutelností a tím množstvím písní co má na lvl o kterém tu hovoříme je na tom ještě o fous líp ... pokud ti vážně jde jen o to odemykání. Jestli si to nepochopil tak já ti to shrnu (doufám že se na mě Mytko nebude hněvat) .... pracuje se na změnách všech lokací, postupně, ale pracuje. Počítám, že celý WB team jsou pracující lidé a den má pouhopouhých 24 hodin (25 pokud si šlehneš Delli), z toho vyplývá že změny a úpravy přicházejí v delším časovém horizontu. Pokud se ti to nelíbí pak je to jednoduchá rada, na stránkách SOZ je údajně hezky zpracovaný manuál na to jak pracovat v Toolsetu (neověřeno tuto informaci jsem získal včera večer) není tedy nic jednoduššího než v tvém volném čase jehož máš jakožto studující nepoměrně více nastudovat příslušné texty, pěkně si popovídat s Dědulou a možná i Mytkem, Garetem a v neposlední řadě s Geraltem a pustit se do bohulibé práce na změnách které se ti zdají tak zásadní pro chod modulu. Zatím kolem sebe pouze kopeš jako vzteklá mula a vůbec nedomýšlíš důsledky toho co navrhuješ a jak moc se to rozchází s novou (staronovou) koncepcí modulu ... tj. poklady dostupné i pro nezlodějské povolání s jistým zvýhodněním toho kdy zloděj v partě bude.Postupné zvyšování obtížnosti při prostupování dungeony dále ... vždy to můžeš zabalit a odejít zpět popřípadě sehnat partu a pokračovat. atd. atd. atd.

Spíše bych od tebe a vůbec od zlodějů čekal, že se budou rvát jak lvi za zavedení polotovarů na výrobu pastí a ne že budete vést žabomyší války proti jiným povoláním ... se systémem respawnu (velmi dobrým) jaký je na Demoně by vhodně rozmístěné epické pasti mohli být právě tou výhodou zloděje ... i jediná dostupná ... tj. z kloubů kostlivce je celkem zajímavé zpestření, ani si nedokážu představit co by dělaly takové elektriky či zvukovky :biggrin:

Tak tedy dle mého (můj názor) by jsi tomu měl dát čas a popřemýšlet nad tím kdo by tě šel třeba do té svatyně nebo K4 zvednout kdyby jsi klerikům sebral klam ... jiný zloděj se svitkem? :wow: Kolik je takových zlodějů jako je tvůj Atog? Proč vlastně už v několikátém topiku vedeš válku proti kleriků (je v tom opravdu je to odemykání? :grin: z některých přízpěvků to vyznívá i jinak)? Trošku nadhledu, klidu, trpělivosti či oddechu na jiném servru ... prostě vyčistit hlavu.

Práci zdar ... v úctě Noirdin.

P.S. Dal jsem ne ... po tom co jsem napsal se to asi dalo čekat.
  • 0

#187 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 12:31

Nechtěl jsem reagovat, ale tohle nejde vydržet ... Jerry až skončíš svou křížovou výpravu (vím že nevyhraješ) proti klerikům a jejich odemykání přes klam vytáhneš na druhou křížovou výpravu proti bárdům a jejich hitsongům? Došlo ke změně ceny paklíčů ... došlo. Jsou dostupné ... při troše trpělivosti jsou. Cena za paklíč se rovná tak maximálně ceně jednoho kamínku z pokladu, které si stejně zloděj stopí pro sebe tak co. Jediní zloději co se se mnou o kamínky kdy rozdělili byl brácha a Twisterko, toliko o charakteru našich chmatáků ať už svatých nebo mrzačících. A víš co až přestaneš brblat proti klamu vážně začni brblat na bardsong, protože klam je jen jednou za den, bárd se nadopuje kolikrát chce (v podstatě), protože s nezapomenutelností a tím množstvím písní co má na lvl o kterém tu hovoříme je na tom ještě o fous líp ... pokud ti vážně jde jen o to odemykání. Jestli si to nepochopil tak já ti to shrnu (doufám že se na mě Mytko nebude hněvat) .... pracuje se na změnách všech lokací, postupně, ale pracuje. Počítám, že celý WB team jsou pracující lidé a den má pouhopouhých 24 hodin (25 pokud si šlehneš Delli), z toho vyplývá že změny a úpravy přicházejí v delším časovém horizontu. Pokud se ti to nelíbí pak je to jednoduchá rada, na stránkách SOZ je údajně hezky zpracovaný manuál na to jak pracovat v Toolsetu (neověřeno tuto informaci jsem získal včera večer) není tedy nic jednoduššího než v tvém volném čase jehož máš jakožto studující nepoměrně více nastudovat příslušné texty, pěkně si popovídat s Dědulou a možná i Mytkem, Garetem a v neposlední řadě s Geraltem a pustit se do bohulibé práce na změnách které se ti zdají tak zásadní pro chod modulu. Zatím kolem sebe pouze kopeš jako vzteklá mula a vůbec nedomýšlíš důsledky toho co navrhuješ a jak moc se to rozchází s novou (staronovou) koncepcí modulu ... tj. poklady dostupné i pro nezlodějské povolání s jistým zvýhodněním toho kdy zloděj v partě bude.Postupné zvyšování obtížnosti při prostupování dungeony dále ... vždy to můžeš zabalit a odejít zpět popřípadě sehnat partu a pokračovat. atd. atd. atd.

Spíše bych od tebe a vůbec od zlodějů čekal, že se budou rvát jak lvi za zavedení polotovarů na výrobu pastí a ne že budete vést žabomyší války proti jiným povoláním ... se systémem respawnu (velmi dobrým) jaký je na Demoně by vhodně rozmístěné epické pasti mohli být právě tou výhodou zloděje ... i jediná dostupná ... tj. z kloubů kostlivce je celkem zajímavé zpestření, ani si nedokážu představit co by dělaly takové elektriky či zvukovky  :biggrin:

Tak tedy dle mého (můj názor) by jsi tomu měl dát čas a popřemýšlet nad tím kdo by tě šel třeba do té svatyně nebo K4 zvednout kdyby jsi klerikům sebral klam ... jiný zloděj se svitkem? :wow:  Kolik je takových zlodějů jako je tvůj Atog? Proč vlastně už v několikátém topiku vedeš válku proti kleriků (je v tom opravdu je to odemykání?  :grin: z některých přízpěvků to vyznívá i jinak)? Trošku nadhledu, klidu, trpělivosti či oddechu na jiném servru ... prostě vyčistit hlavu.

Práci zdar ... v úctě Noirdin.

P.S. Dal jsem ne ... po tom co jsem napsal se to asi dalo čekat.

Zobrazit příspěvek

Skoro všechny odpovědi máš nahoře . A třeba k těm pastím - ano taky by se mi líbily , ale ptal jsem se párkrát a bez odezvy a ani kvůli tomudle bych já nezakládal topic , je to zbytečný , když se stačí zeptat WB teamu jak na to kouká , ale zase si umíš představit ,že běháš po dungu vymlacuješ pastma potvory bez žádných xp ? a právě epický by už dost potvor sejmuly hned .

Ale uplně nejvíc se mi líbí jak si každej myslí ,že bez domény ( stačilo by ty skilly co přidává ) by to ten clerik neměl už vůbec žádnou šanci odemknou , ale že by to taky moch odemknout ,ale musel jen použít to co zloděj ( feety , dex , rukavice ) . A nadhazovat zase barda.....říkám odpovědi jsou nahoře .
  • 0

#188 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 12:54

Ale uplně nejvíc se mi líbí jak si každej myslí ,že bez domény ( stačilo by ty skilly co přidává ) by to ten clerik neměl už vůbec žádnou šanci odemknou , ale že by to taky moch odemknout ,ale musel jen použít to co zloděj ( feety , dex , rukavice ) . A nadhazovat zase barda.....říkám odpovědi jsou nahoře .

Zobrazit příspěvek

Odpovědi nahoře? Fajn přistoupím na tvou hru a toho hrozně nezpravedlivě namakanýho klerika zbavím toho nejdůležitějšího co má tj. bonusů z domény klam :wow: a co pak, pak zakážu bárdům zpívat? ... jaký v tom je rozdíl ... vůbec žádný. Možná by jsi taky mohl vzít v potaz, že klerik asi těžko dosáhne na +16 bonus za dex pokud tedy chce zůstat klerikem a využívat kouzla. A pokud jsi nepochopil co jsem chtěl napsat tak to zkusím ještě jednou ... není důvod (a snad ani záměr) aby byly jakékoli poklady kryty DC zámku 100 a vícero, na poklad pokud jsem dobře pochopil koncepci jak mi ji Mytko popisoval by se měla dostat i skupina bez zloděje, klerika, mága , bojovníka ... prostě nebude (a dle mého ani nesmí být) systém pokladů závislý na tom zda tam bude či nebude v partě jediné/jedinečné jakýkoli povolání (povolání zloděje například otevře jinou přístupovou cestu jež nebude tak nebezpečná).

Co se týče těch pastí ... ty hned píšeš o expení pastmi ... tak vidíš a já myslel, že o nějaké tupé expení až tolik u těch pastí nejde spíše o to jak třeba zvukovou pastí na několik kol zastavit boos potvoru aby ji ve flatu mohli ostatní rozsekat na kusy ... to je podle mého to zvýhodnění proč bych si zloděje do party vzal ... to je ten případ kdy jeho přítomnost výrazně dokáže pomoci při dobívání pokladu aniž bys pořád omýlal klerik/klam/odemykání/fuj. O tomto bych si dokázal představit diskuzi a ne o zhovadilosti rušení klamu nabo zamykáním vše nad DC100. Toto hřiště je pro více hráču ne jen pro tebe, tak na to zkus pomyslet.

V úctě Noirdin
  • 0

#189 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 13:13

Jo a kolikže to potřebujete toho odemykání 100? Potom v tom nevidím vůbec problém poté co jsem se dočetl kolik ti přidají černé rukavice. Rondador by s těma černýma rukavicema dal bez paklíčů 101 a to je to klasické 19/10/1 s SD po epiku ... na luky s epickým uhýbáním, trošku zbytečně u něj s kriplingem (nefunguje z luku) a vším co by měl zloděj umět včetně takové té frajeřinky kdy si hazí 20 pořád i když se kolem něj bojuje.
  • 0

#190 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 13:59

Odpovědi nahoře? Fajn přistoupím na tvou hru a toho hrozně nezpravedlivě namakanýho klerika zbavím toho nejdůležitějšího co má tj. bonusů z domény klam  :wow: a co pak, pak zakážu bárdům zpívat? ... jaký v tom je rozdíl ... vůbec žádný. Možná by jsi taky mohl vzít v potaz, že klerik asi těžko dosáhne na +16 bonus za dex pokud tedy chce zůstat klerikem a využívat kouzla. A pokud jsi nepochopil co jsem chtěl napsat tak to zkusím ještě jednou ... není důvod (a snad ani záměr) aby byly jakékoli poklady kryty DC zámku 100 a vícero, na poklad pokud jsem dobře pochopil koncepci jak mi ji Mytko popisoval by se měla dostat i skupina bez zloděje, klerika, mága , bojovníka ... prostě nebude (a dle mého ani nesmí být) systém pokladů závislý na tom zda tam bude či nebude v partě jediné/jedinečné jakýkoli povolání (povolání zloděje například otevře jinou přístupovou cestu jež nebude tak nebezpečná).

Co se týče těch pastí ... ty hned píšeš o expení pastmi ... tak vidíš a já myslel, že o nějaké tupé expení až tolik u těch pastí nejde spíše o to jak třeba zvukovou pastí na několik kol zastavit boos potvoru aby ji ve flatu mohli ostatní rozsekat na kusy ... to je podle mého to zvýhodnění proč bych si zloděje do party vzal ... to je ten případ kdy jeho přítomnost výrazně dokáže pomoci při dobívání pokladu aniž bys pořád omýlal klerik/klam/odemykání/fuj. O tomto bych si dokázal představit diskuzi a ne o zhovadilosti rušení klamu nabo zamykáním vše nad DC100. Toto hřiště je pro více hráču ne jen pro tebe, tak na to zkus pomyslet.

V úctě Noirdin

Zobrazit příspěvek

Tobě připadaj bonusy z domény klam nejdůležitější věc u clerika ? Tak to dobře , pro mě by to byli vždycky spíš healy ,ress , ale každý vidí klerika jinak , že . Třeba ,že písnička je feet a ne doména , že ten bard musí bejt přes dex , že musí mít ještě umění . Když budeš začínat s dex : 20 a moudrost : 18 - 20 + 5 bod + 1 feet + 12 boost = +14 --- moudrost 18 + 2 bod + 12 boost = 32 = +11 - málo na kouzla ?
Skusíme si to sečíst 20 hod + 13 zaměření + 33 skill + 14 dex + 1 modlidba + 18 rukavice (černý) = 99 a +1 paklíč může ten clerik . K tý koncepci mě připadá pro menší lokace, ale jestli i na bossy tak dobře - to TO 100 je pro dost lidí , ale jediná věc co jim brání solovat boss .

Jako já říkal ,že by se mi líbyli ty pasti , i bych to klidně na bosse skusil , ale už vidim jak na to šlápne někdo z party , bosse to pošimrá , ale pokud vím tak na pasti de UMD - takžei clerik si je můžu vklidu používat .
  • 0

#191 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 15:35

Dědkův ani Mytkův příspěvek nestačil, takže pro natvrdlé - nebude se zvyšovat TO Bossu, nebude se zvyšovat TO na dveřích do boss lokace, nebude se monopolizovat Boss na jedno povolání a nebude se rušit Doména klerika.
  • 0

#192 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 15:56

Dědkův ani Mytkův příspěvek nestačil, takže pro natvrdlé - nebude se zvyšovat TO Bossu, nebude se zvyšovat TO na dveřích do boss lokace, nebude se monopolizovat Boss na jedno povolání a nebude se rušit Doména klerika.

Zobrazit příspěvek

Já jsem to pochopil , jen jsem odpovídal těm co si zase přečetly 2 příspěvky a z toho usuzovaly .
  • 0

#193 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:32

Já jsem to pochopil , jen jsem odpovídal těm co si zase přečetly 2 příspěvky a z toho usuzovaly .

Zobrazit příspěvek

Promin Geralte..jen se chci vyjádřit k těm statům kléra co výše popsal jerry....asi ti to nedošlo,ale klerik musi mít na 9 kruh kouzel základ wis 19 a co se týká paklíčú nejsem si ůplně jistá,ale nejsou dělaný tak aby přidaly body až 10lvlům zloděje?A k těm rukavicím..nevím jak ty,ale já se svou kleričkou co dá TO 100 nemám rozhodně dost peněz na jejich pořízení (asi nejspíš proto,že mě osobně solování pokladů přijde nesmírně nudné)táákže sem moc ráda,že se změny dělat nebudou a to i přes to,že mám i zlodějku,takže by mi to bylo celkem jedno :wow:
  • 0

#194 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:37

Promin Geralte..jen se chci vyjádřit k těm statům kléra co výše popsal jerry....asi ti to nedošlo,ale klerik musi mít na 9 kruh kouzel základ wis 19 a co se týká paklíčú nejsem si ůplně jistá,ale nejsou dělaný tak aby přidaly body až 10lvlům zloděje?A k těm rukavicím..nevím jak ty,ale já se svou kleričkou co dá TO 100 nemám rozhodně dost peněz na jejich pořízení (asi nejspíš proto,že mě osobně solování pokladů přijde nesmírně nudné)táákže sem moc ráda,že se změny dělat nebudou a to i přes to,že mám i zlodějku,takže by mi to bylo celkem jedno :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Já myslím ,že na paklíče jde UMD ,ale i kdybi ne tak s 3lvl zlodějema ten paklíč +3 podle mě můžeš . Takže si odečtem 2 body s dexty dáme do moudrosti = 20 moudrost , vemem si bílý rukavičky a budem muset nakupovat paklíče, stenjě jako zloděj ( taky nepočítám max. výbavu ), ale nééé to by byla hrůza clerik s paklíčema , jen to ne ! Takhle vidím váš názor , že clerik prostě musí bejt power , at se děje co se děje .

ps : a nejlepší je to " mám zlodějku i cleričku , ale na boss vemu radši cleričku..." to mluví vcelku za vše...nic proti , já todle nikdy neberu osobně ani nijak jinak :wow:
  • 0

#195 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:40

Já myslím ,že na paklíče jde UMD ,ale i kdybi ne tak s 3lvl zlodějema ten paklíč +3 podle mě můžeš . Takže si odečtem 2 body s dexty dáme do moudrosti = 20 moudrost , vemem si bílý rukavičky a budem muset nakupovat paklíče, stenjě jako zloděj ( taky nepočítám max. výbavu ), ale nééé to by byla hrůza clerik s paklíčema , jen to ne ! Takhle vidím váš názor , že clerik prostě musí bejt power , at se děje co se děje .

Zobrazit příspěvek

Tak jo jerry ..máš postavu co má jen 3 lvly zloděje?Pokud ano tak běž kup paklíč a zkus to ..pokud se to neupravovalo tak paklíč ti přidá body až když máš 10lvlů zloděje aspon co vím zkoušel to altharian před časem.
  • 0

#196 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:50

Já myslím ,že na paklíče jde UMD ,ale i kdybi ne tak s 3lvl zlodějema ten paklíč +3 podle mě můžeš ...

Zobrazit příspěvek

Myslet si muzes ...

Popisek paklice +6

Spell: Temporary skill bonus
Skills: Open Lock
Bonus: (lvl Rogue + lvl Assasin) -3
Bonus: (min 0, max6)

Zobrazit příspěvek

• 0

#197 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:51

Tak jo jerry ..máš postavu co má jen 3 lvly zloděje?Pokud ano tak běž kup paklíč a zkus to ..pokud se to neupravovalo tak paklíč ti přidá body až když máš 10lvlů zloděje aspon co vím zkoušel to altharian před časem.

Zobrazit příspěvek

nemám jako je to možný , ale u toho paklíče to není napsaný
  • 0

#198 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:53

Myslet si muzes ...

Zobrazit příspěvek

z toho jsem to nák nepochopil (Bonus: (lvl Rogue + lvl Assasin) -3 ... to znamená 3lvl , nebo jak ?
  • 0

#199 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:56

To ti to mam jeste prepsat do cestiny?

Bonus: (min 0, max Y)

= pri pouziti paklice dostanes bonus do Open Lock rovny vysledku (lvl Rogue + lvl Assasin) -3, ale maximalne tolik, kolik je v popisku paklice (Y)

Coz znamena, ze 3lvl Rogue/Assasina nedostane nic
  • 0

#200 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:58

To ti to mam jeste prepsat do cestiny?

Bonus: (min 0, max Y)

= pri pouziti paklice dostanes bonus do Open Lock rovny vysledku (lvl Rogue + lvl Assasin) -3, ale maximalne tolik, kolik je v popisku paklice (Y)

Coz znamena, ze 3lvl Rogue/Assasina nedostane nic

Zobrazit příspěvek

ale takže 3lvl zloděje , může paklíč +3 , ne ?
  • 0

#201 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2007 22:59

nemám jako je to možný , ale u toho paklíče to není napsaný

Zobrazit příspěvek

Ale je to vyzkoušený :wow:
  • 0

#202 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 31.12.2007 23:18

ale takže 3lvl zloděje , může paklíč +3 , ne ?

Zobrazit příspěvek

ja snad umru. :wow: Kolik si toho uz vypil ?:-)))
zkusim to vysvetlit polopate. Ano, 3 lvl zlodej muze pouzit paklic +3, ale ten mu ke skillu odemykani pri pouziti prida 3-3=0 => 0 = nula. Prida nula. tri minus tri je nula.
  • 0

#203 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2008 00:54

ja snad umru.  :grin:  Kolik si toho uz vypil ?:-)))
zkusim to vysvetlit polopate. Ano, 3 lvl zlodej muze pouzit paklic +3, ale ten mu ke skillu odemykani pri pouziti prida 3-3=0 => 0 = nula. Prida nula. tri minus tri je nula.

Zobrazit příspěvek

už mi to bylo vysvětleno :wow: :biggrin:
  • 0

#204 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2008 13:13

Proc no neupravite modul tak aby kazdy mohol vybrat poklad. a to tym najednoduchsim sposobom. ROZBIT zamok/truhlicu, tym sa samozrejme znehodnoti cast pokladu a samozrejme aktivuje pasca ale prezivsi si mozu odniest povedzme polovicu pokladu a budu happy :wow:
  • 0

#205 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2008 13:31

Proc no neupravite modul tak aby kazdy mohol vybrat poklad. a to tym najednoduchsim sposobom. ROZBIT zamok/truhlicu, tym sa samozrejme znehodnoti cast pokladu a samozrejme aktivuje pasca ale prezivsi si mozu odniest povedzme polovicu pokladu a budu happy :wow:

Zobrazit příspěvek

Rozbijanie truhliciek ma niekolko problemov.
1. Ak ju raz niekto rozbije, tak az do restartu uz si v nej nik nezarobi. To by viedlo k po restartovym zavodom.
2. Hrac by po rozbiti kludne nemusel ziskat ziaden poklad (a dalej plati bod jedna).
3. Rozbijanim truhiel sa da ostatnym hracom prasit, takze mam tendenciu skor nastavovat truhlice ako nerozbitne. (Malokto by bol nadseny, keby po tvrdom boji, odstraneni vsetkych ochrancov a pasci druzina nasla porozbijane truhlice.)
  • 0

#206 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2008 15:22

Rozbijanie truhliciek ma niekolko problemov.
1. Ak ju raz niekto rozbije, tak az do restartu uz si v nej nik nezarobi. To by viedlo k po restartovym zavodom.
2. Hrac by po rozbiti kludne nemusel ziskat ziaden poklad (a dalej plati bod jedna).
3. Rozbijanim truhiel sa da ostatnym hracom prasit, takze mam tendenciu skor nastavovat truhlice ako nerozbitne. (Malokto by bol nadseny, keby po tvrdom boji, odstraneni vsetkych ochrancov a pasci druzina nasla porozbijane truhlice.)

Zobrazit příspěvek

a neslo by to vyresit nejakym zpusobem - ze se truhla spawne? jako napr skryte dvere?
  • 0

#207 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2008 15:45

a neslo by to vyresit nejakym zpusobem - ze se truhla spawne? jako napr skryte dvere?

Zobrazit příspěvek

Zobrazit příspěvek

Ist by to islo, ale prestava to byt jednoduche a zaroven sa to nezlucuje s koncepciou, ktoru postupne zavadzame.
  • 0

#208 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2008 15:48

tys me nepochopil. Ja myslel ze kdyz by se truhla spawnovala tak by nevadilo ze tu predtim nekdo rozbil ne?
  • 0

#209 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2008 15:57

Ja som ta pochopil, ty si nepochopil odpoved.
Takze pre poriadok. DoomHemer navrhol jednoduchu upravu (ono az tak jednoduchanieje.. zozrala by dost casu). Ja som povedal preco sa mi nepaci. Ty si navrhol alternativu so spawnom truhlice a ja som na to poukazal ze to jednoduche nieje a nesedi to koncepcie (do sposobu akym postupne upravujeme lokacie).
  • 0

#210 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2008 15:59

Ja som ta pochopil, ty si nepochopil odpoved.
Takze pre poriadok. DoomHammer navrhol jednoduchu upravu (ono az tak jednoduchanieje.. zozrala by dost casu). Ja som povedal preco sa mi nepaci. Ty si navrhol alternativu so spawnom truhlice a ja som na to poukazal ze to jednoduche nieje a nesedi to koncepcie (do sposobu akym postupne upravujeme lokacie).

Zobrazit příspěvek

myslis jako ze truha by nestala na podstavci uprosted mistnosti ale clovek by si musel hazet na search aby nasel skrytou truhlici nekde ve vyklenku (spawnula by se) nebo aby potahal za paky a truhla by se vysunula z podlahy apd (spawnula by se)

pak by myslim sla rozbit bez nasledku.

Co se narocnosti tyce nevim :(
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních