Skočit na obsah

Fotka

DEMONA a její stav

• Please log in to reply
219 odpovědí na toto téma

#181 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 11:58

zvlastni, nekde to presne takhle maji a nikdo tam nikomu nevybira pokladyani pod nosem, ani si na to nikdo neztezuje

a to nemluvim o tom ze take tam nekde nejsou poklady jedinym prisunem penez do modulu a presto nejsou omezene

Zobrazit příspěvek

mno ale to si pis ze tady by to vybirali.
  • 0

#182 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 12:01

No vidis, to je presne to, ze nevis jak na to. A ostatni ti muzou jen tise zavidet ten pocit, az na to prijdes :)

To ze je to koncipovany na 4 lidi je fakt. Kdo nevi jak na to, holt musi jit ve vice a tudiz ma aj mensi odmenu. Me to prijde logicky. Ti co si namahaj lebznu jsou dodatecne odmeneni (formou vyssiho podilu), ti ktery to nebavi, si ovsem na svoje taky muzou prijit.

Zobrazit příspěvek

takže každej poklad je koncipovanej pro určitěj počet lidí?? neznamená to tedy autromaticky že čím víc lidí tím víc peněz? vychází z toho tedy že solista má pořád víc než když pujde s družinou a pak si co najdou rozdělej??

jen se ptám nerejpu

příklad abych byl pochopen uplně ..DZ hodně pokladů..jako družina o 5 lidech bude v každém kamenu či truhle 10K ..jako solo tam budu mít 3K..na konci mi vyjde že jako solista budu mít víc...

vlastně jediná otázka..je každej poklad stavěnej pro určitej počet lidí? při vyším počtu než je ideální stav je již ztrátovej?
  • 0

#183 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 12:06

takže každej poklad je koncipovanej pro určitěj počet lidí?? neznamená to tedy autromaticky že čím víc lidí tím víc peněz? vychází z toho tedy že solista má pořád víc než když pujde s družinou a pak si co najdou rozdělej??

jen se ptám nerejpu

příklad abych byl pochopen uplně ..DZ hodně pokladů..jako družina o 5 lidech bude v každém kamenu či truhle 10K ..jako solo tam budu mít 3K..na konci mi vyjde že jako solista budu mít víc...

vlastně jediná otázka..je každej poklad stavěnej pro určitej počet lidí? při vyším počtu než je ideální stav je již ztrátovej?

Zobrazit příspěvek

to je spíš udělaný tak ,že když je vás víc sice je mín peněz , ale je to lehčí - > rychlejší než když to soluje někdo a vychází to asi 4-6 lidí kolem 80-120k v DZ a solo tak 20-40k , aspon co jsem šel , skoušel, slyšel

k těm pokladům : ono je to těžký chtělo by to , aby to bylo potom tak , aby se to tý 30tce nevyplatilo běžet až třeba ke skředvědům kvůli 800zl , ale radši si jít třeba DZ
  • 0

#184 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 12:07

jen se ptám nerejpu

Zobrazit příspěvek

ja tom mam odskusane (asi pred mesiacom) solista ma viac aj ked ma v poklade menej pretoze sa nemusi delit dvomi ci tromi
  • 0

#185 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 12:14

No tak samozrejme ze jeden clovek ma vic nez dva, Tak je tomu spravne. Co jsme proti drivejsku poupravili je, ze predtim tam ti dva nasli uplne stejnou castku jako ten solovac. Dnes tam najdou vic.
  • 0

#186 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 12:28

No tak samozrejme ze jeden clovek ma vic nez dva, Tak je tomu spravne. Co jsme proti drivejsku poupravili je, ze predtim tam ti dva nasli uplne stejnou castku jako ten solovac. Dnes tam najdou vic.

Zobrazit příspěvek

tak to ano ale stale sa oplati solovat , ved preco sa delit ked nemusim, aj ked ja radsej solujem v parte :wink:
  • 0

#187 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 12:32

todle tady říká každej , ale nevěřím , že to někdo vybral , když i ty si tady nedávno říkal , jak vám partu 5 nabušenejch 30tek sejmul hned první trpoše na začátku a budeš tady tvrdit jak to jde vybrat ve 4 lidech ? možná s pomocí DM , když to tam gerald tak hezky sleduje tak proč jim nepomoct , aby byly lepší statistiky zlatáku bossu

Zobrazit příspěvek

Hmm to by mne zajimalo, kdy sem to říkal, není už to náhodou zhruba rok zpět? To by pak sedělo, to sem hrával ještě s Vigem, ten tam lehal vcelku běžně.

Jinak ten zlaťák by šel vybrat i v méně lidech (3 by to taky zvládli,trvalo by to jenom o něco dýl), ale páky chtějí minimální počet 4. Ale jak už sem řekl, je to jenom o tom, přijít na ten způsob. Oliosáci na to přišli, Já s Torym sme na to přišli a určitě i mnozí další, můžeš i ty. Chce to jenom chtít a nebát se tam jít.
  • 0

#188 afgan

afgan

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 435 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 13:00

Tak tak, taky bych se připojil v duchu předchozího příspěvku

Poprvé jsem byl na démoně hrubým odhadem tak tři roky zpátky (pamatuju si že tehdy byl ještě na hřbitově hrobník ze kterého padal garnát). Potom jsem se s různýma přestávkama vracel.. Kam jsem se dostal nejdál? Tak krysodlaci, orkové. Žádné DO, DZ sem ještě nikdy neviděl, ale vůbec se tím netrápím :)

Mnohem víc zábavy jsem si užil když moje postavička potkala na hřbitově dědulu z farmy který šel nahlásit strážím krádež a my jsme mu pak s partou pomáhali. Byla tam taky šišlavá megí.. no prostě exepeni a poklady a tak různě sucks :wink:
  • 0

#189 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 13:15

mno ale to si pis ze tady by to vybirali.

Zobrazit příspěvek

ale to je dany nevyvazenosti pokladu

v pripade ze mas system pokladu takovy, ze silna postava zvladne silny dung a najde tam mnohem lepsi poklad, nevyplati se ji trmacet se nekam do utrob jeskyne kde by celou cestu zaslapaval skrety/koboldy/svaby pro malou castku,kdyz muze jit nekam jinam kde jen za trochu casu navic(skutecne trochu, nemyslim tim hodinu) si vydela mnohem vic-ale nese to riziko smrti

poklady jak jsou tady jsou prehnane, rychlejsi spawn, 10x mensi castky a moznost pro vsechny vybirat vsechno, pak by to fungovalo

proc? vydelas si vic kdyz budes opakovane vybirat poklad tobe urceny, no a pokud jsi trouba co to nezvladne, muzes jit za mensi odmenu na mensi poklad, ktery je sice dejme tomu pro postavyo 5 levelu mensi ale pro tebe je to riziko uplne stejne protoze jsi nekdo kdo proste na ty vyssi nema

diky rychlemu spawnu se snizi pravdepodobnost, zekdyz to vyberes ty jako 25 uroven tak ta parta na 20 ktera tam prijde hodku po tobe opet najde poklad

samozrejme je mi jasny ze tohle tu neprojde, dokonce je mi jasny ze se nad tim ani nikdo nezamysli...ale me je to šumák
  • 0

#190 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 13:23

Zobrazit příspěvek

já řek podstatě to samý v 1 větě ,o))
  • 0

#191 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 13:56

v pripade ze mas system pokladu takovy, ze silna postava zvladne silny dung a najde tam mnohem lepsi poklad, nevyplati se ji trmacet se nekam do utrob jeskyne kde by celou cestu zaslapaval skrety/koboldy/svaby pro malou castku,kdyz muze jit nekam jinam kde jen za trochu casu navic(skutecne trochu, nemyslim tim hodinu) si vydela mnohem vic-ale nese to riziko smrti

poklady jak jsou tady jsou prehnane, rychlejsi spawn, 10x mensi castky a moznost pro vsechny vybirat vsechno, pak by to fungovalo

proc? vydelas si vic kdyz budes opakovane vybirat poklad tobe urceny, no a pokud jsi trouba co to nezvladne, muzes jit za mensi odmenu na mensi poklad, ktery je sice dejme tomu pro postavyo 5 levelu mensi ale pro tebe je to riziko uplne stejne protoze jsi nekdo kdo proste na ty vyssi nema

diky rychlemu spawnu se snizi pravdepodobnost, zekdyz to vyberes ty jako 25 uroven tak ta parta na 20 ktera tam prijde hodku po tobe opet najde poklad

samozrejme je mi jasny ze tohle tu neprojde, dokonce je mi jasny ze se nad tim ani nikdo nezamysli...ale me je to šumák

Zobrazit příspěvek

Podle me s timhle musi kazdej rozumne uvazujici clovek souhlasit, ovsem karty nam byly na demone rozdany tak jak byly a predelavat celej system, a tim myslim opravdu z gruntu, tak abych v dz nasel radove tisickrat vic nez na hb a zaroven aby to bylo cenove adekvatni v craftu ap.... No to by chtelo se na pul roku nekam zavrit a nedelat nic jinyho.
  • 0

#192 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.10.2007 16:20

my jsme se bavily o tom ,že to jde/nejde dát ve 4 lidech ? co vím probíraly jsme hádanku a u to tady vůbec nejde , o návod mi taky nejde a hlavně na co návod ? hádanku už chápu ( pokud se během asi 1-2měsíců nezměnila ) a dál pak hádanka žádná není , ale třeba screen jak 1člověk dá sám strážnýho golema , protože pokud ve 4 tak ty 3 jsou zaseklý u pák na todle

Zobrazit příspěvek

a proc by byli jako zasekli u pak ? Ti to lagne a bez vlastniho pricineni se najednou ocitnes za dverma, ne ? Tem mene schopnym jedincum to lagne tak do 2 minut, tem schopnejsim tak do 10 vterin a nikdo za to nemuze. Na vybirani novych bossu musis trosku pouzivat hlavu a ne jen tupe cekat v mistnosti s pakou nebo nabihat do houfu zeslabenych trposu .... :wink:
  • 0

#193 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 16:34

a proc by byli jako zasekli u pak ? Ti to lagne a bez vlastniho pricineni se najednou ocitnes za dverma, ne ? Tem mene schopnym jedincum to lagne tak do 2 minut, tem schopnejsim tak do 10 vterin a nikdo za to nemuze. Na vybirani novych bossu musis trosku pouzivat hlavu a ne jen tupe cekat v mistnosti s pakou nebo nabihat do houfu zeslabenych trposu .... :wink:

Zobrazit příspěvek

já bych řek ,že snad nikdy tě to samo nehodí za dveře , nákej ten pohyb je přece jenom potřeba ,ale tendle bug vážně nevyužívám
  • 0

#194 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.10.2007 16:39

já bych řek ,že snad nikdy tě to samo nehodí za dveře , nákej ten pohyb je přece jenom potřeba ,ale tendle bug vážně nevyužívám

Zobrazit příspěvek

pri vybirani bossu musis pouzivat hlavu.
Takze: udelali by WBcka poklad, kde se musi druzina rozdelit po jednom, aby si to ve finale rozdal s golemkem jeden clovek, zatimco ostatni trci osamoceni v mistnostech a s preplym oknem sleduji na pocitaci nejaky film a uzasne se tak u hrani na demone bavi ? Neudelali.
Musi byt tedy nekde v mistnosti s pakou neco, co te dostane nakonec za dvere ? asi jo.
Probehl si celou mistnost a nic ? Ten spinac musi byt nekde hodne blizko dveri, staci hledat ...
  • 0

#195 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 13.10.2007 16:49

Asi mimo mísu, ale mam prostý dotaz na hráče, kteří na démoně již nehrají (mají pauzu, hrají jinde, nebo vůbec...to je jedno), ale přesto sledují forum. Teda jestli nějácí takoví jsou.

Proč už tu nehrajete?

Zobrazit příspěvek

Moc ráda bych si zahrála , třeba zase se starou partou, ale mám pocit že Démona už není ten svět co jsem ho znala, nene. A to jsem měla pocit že Démona je svět se kterým nic neotřese, a už zapomínám na jména Těch úžasných postav
s kterýma jsem žila. Víš proč byla Démona tak úspěšná? Dokázala fantasticky spojit karieru zkušenostní s craftěním, nebylo to jen o tom že bys chodil a zabíjel do zblbnutí, ne ne , a pak tu byli i věci ze Stromořadu, vše mělo svůj řád.
No napřed jsem ušetřila přez milion (vlastně 1,5)zlatých aby jsme si mohli koupit s Nerem (manžel ne Démoně) domeček a v něm bydlet a mít děti. Tááák a to prostě nešlo ať Jáchym psal kam chtěl nešlo to. Potom jsem viděla že změny v modulu mne tlačí do nutnosti naučit se i věci které byli nad mé fyzické síly, nad síly buildu postavy. když Jachym zkoušel nové postavy začali se projevovat některé chyby a nedostatky, ale upozornit na ně už bylo nad naše síly, okamžitě jsem vypadala s Jáchymem jak trouba na foru.
Myslím si že Démona byla postavena dobře měla super silný základ a dobré nosné zdivo, stačílo jen dostavovat , nadstavovat a přistavovat, ale někteří si vyhrnuli rukávy , rozkopali část nosné zdi a teď se to začíná hroutit, a lidé prchají do jiných domečků DH , Arkhálie atd. A ještě jsou tak slušní že napíšou že tady nemají čas hrát , ale přitom mají posttavičky a jiných serverech , že raději nebudu jmenoovat, slíbíla jsem že příjdu se za nimi podívat.
A dál tu psát nemá cenu stejně budou někteří i za takový malý članek naštvaní.
Na Démonu se chodím jen pomodlit za své předky Á M E N
  • 0

#196 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 16:59

Zobrazit příspěvek

Co te konretne z tech uprav odradilo? btw realitka bude do tejdne ;)
  • 0

#197 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 17:00

Takze: udelali by WBcka poklad, kde se musi druzina rozdelit po jednom, aby si to ve finale rozdal s golemkem jeden clovek,  zatimco ostatni trci osamoceni v mistnostech a s preplym oknem sleduji na pocitaci nejaky film a uzasne se tak u hrani na demone bavi ? Neudelali.
Musi byt tedy nekde v mistnosti s pakou neco, co te dostane nakonec za dvere ? asi jo.
Probehl si celou mistnost a nic ? Ten spinac musi byt nekde hodne blizko dveri, staci hledat ...

Zobrazit příspěvek

Zacinas bohuzel pripominat freppi. Radoby desne vtipny prispevky ukazujici jak si nad veci, ale pritom z tebe delaj akorat hlupaka.

Jinak samozrejme ze zadny wb nikdy nenapadlo, ze by s golemem mel bojovat jen jeden clen party. Ale co uz, to pak nezni tak vtipne, zejo.
  • 0

#198 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.10.2007 17:05

Jinak samozrejme ze zadny wb nikdy nenapadlo, ze by s golemem mel bojovat jen jeden clen party. Ale co uz, to pak nezni tak vtipne, zejo.

Zobrazit příspěvek

Vzdyt to se celou dobu snazim vysvetlit Jerrymu prece, nebo sem napsala neco jineho ? :wink:

Takze: udelali by WBcka poklad, kde se musi druzina rozdelit po jednom, aby si to ve finale rozdal s golemkem jeden clovek,  zatimco ostatni trci osamoceni v mistnostech a s preplym oknem sleduji na pocitaci nejaky film a uzasne se tak u hrani na demone bavi ? Neudelali.

• 0

#199 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 17:47

Sorry, nejak uz me to stve a prehlid sem se v jednom slove a pak uz videl rude. Omluva.
:wink:
  • 0

#200 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 17:53

Zobrazit příspěvek

já tu místnost celou proběh takže jestli to za ty 2-3 měsíce nezměnily tak tam nic nebylo , jen páka na otevření brány a ta druhá až u šamana
  • 0

#201 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 19:51

já už to dal 2x , ale ne ve 4 lidech a to ,že oliosákům pomáhalo DM v těch 4 lidech , neznamená ,že já bych to s tou pomocí taky nedal  :wink:

Zobrazit příspěvek

ok Jerry, takže konkrétní obvinění a žádám konkrétní důkaz! a jelikož už mě tyhle kecy vážně nebaví, tak tohle nepřehlídni!!! a odpověz

to že ty nejsi schopnej dát to ve 4 neznamená, že to dvě jiné party ve 4 v pohodě nedají!
  • 0

#202 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 19:52

I tací mezi vámi jsou
Nero M´Atreid

Zobrazit příspěvek

no možná zkus jít bez chytrého Jerryho a možná to půjde i mnohem líp.....

ono že někdo rozhazuje moudra ještě neznamená, že je opravdu má
  • 0

#203 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 20:08

ok Jerry, takže konkrétní obvinění a žádám konkrétní důkaz! a jelikož už mě tyhle kecy vážně nebaví, tak tohle nepřehlídni!!! a odpověz

to že ty nejsi schopnej dát to ve 4 neznamená, že to dvě jiné party ve 4 v pohodě nedají!

Zobrazit příspěvek

hledám ,hledám , ale nejsem tolik doma takže odpovídám hlavně přes mobil , takže to hned nebude

jinak Atert tam nešel jenom se mnou , to nás šlo asi 5-6 .. ale faktem zůstavá ,že bez uniku mu to tam o moc líp nepude s nikým..šamani , pasti,...
  • 0

#204 Atert

Atert

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 577 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 20:39

no možná zkus jít bez chytrého Jerryho a možná to půjde i mnohem líp.....

ono že někdo rozhazuje moudra ještě neznamená, že je opravdu má

Zobrazit příspěvek

Jerry díky i za tu šanci.

Geralde, Nero je zpackanej build, normálně bych se tam nedostal ani s jinou partou, protože jednak lidi odcházejí, s Donou bych se tam asi nepodíval (nechci podceňovat, ale klerik není) a vůbec... Byl jsem herně rád za každého kamaráda, tedy i za Jerryho. To neznamená, že se stavím za něj nebo proti němu. Jsem a zůstanu nestrannej, bo nemám ty zkušenosti - viz můj předchozí přízpěvek

Nero M´Atreid
  • 0

#205 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2007 21:05

A ani ty flejmy už nejsou co dřív... :wink:
  • 0

#206 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 13.10.2007 21:51

hm zajimava nova verze asi se podivam nekdy do hry:)
  • 0

#207 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 13.10.2007 23:53

tak skus nahodit stity a nabehni tam

Zobrazit příspěvek

Ja to predtim zkusil, a vybehl jsem odtud stejne rychle jeste i se stity. :D
  • 0

#208 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books &amp; Pubs

Odesláno 14.10.2007 09:29

Možná to bylo zapříčiněno božskou silou Tery, ale co jsem byl ve zlaťáku já - a už si přesně nepamatuju s jaými hráči, nicméně sehraní jsme nebyli vůbec : ) Tak to šlo v pohodě. Arghaali jsem měl tenkrát na 28 lvlu, byl jsem tam poprvé a umřela mi jen dvakrát :wink:
  • 0

#209 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 15.10.2007 09:33

Možná to bylo zapříčiněno božskou silou Tery, ale co jsem byl ve zlaťáku já - a už si přesně nepamatuju s jaými hráči, nicméně sehraní jsme nebyli vůbec : ) Tak to šlo v pohodě. Arghaali jsem měl tenkrát na 28 lvlu, byl jsem tam poprvé a umřela mi jen dvakrát  :wink:

Zobrazit příspěvek

Na tu akci si pamatuju, tuším že to bylo jak sem se k vám přidal s Rastinem. Původně sem tam šel jen někoho zvednou a pak mi řekli že mám jít s váma. Ještě byl se mnou jeden ogara na 24 lvl a oba jsme tam byli poprvé a taky to tak vypadalo :)
Ještě že tam byli další 4 nebo 5 lidí co to tam zvládali... a určitě jsme je museli pěkně ''iritovat'' hehe
  • 0

#210 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.10.2007 10:37

Na tu akci si pamatuju taky, pri ty DMko skutecne pomahalo :) Co si matne pamatuju tak prvne to pohnojila Lania organisacne, pak tam nekdo umrel a v ramci viry ho to presunulo do chramu, coz mi prislo lito a tak jsem ho po dohode prenes zpatky. Pak to banda dlouho zvladala sama a u finalniho bosse seslal Olios jako pomoc Tery, paladince a knezce par excellence, Posla Svetla ku pomoci :) Je fakt ze Posel golema ani neskrab, nicmene vykryl par uderu a pak zmizel, jak se na spravnyho boziho ochrance slusi.
A nakonec jsem si dovolil, jelikoz tam bylo postav jak v africkym autobusu, vylepsit boss tak, aby ty dve hodiny co se tam banda s trpaslikama mordovala, neprisly nikomu z party financne lito.

Pokud je tohle ta vyprava, o ktere Jerry tvrdi ze byla supportovana, at si to klidne mysli. Ja to povazuju za vhodnou cinnost DMka. Postavy, ktery by se tam normalne na svym levelu nepodivaly se tam podivaly, osahali si to a pobavili se, pokud si vzpominam na reakce tak z toho mely celkem radost. To je z me strany asi tak vse k te neregulerni "pomoci DM".
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních