Asi mimo mísu, ale mam prostý dotaz na hráče, kteří na démoně již nehrají (mají pauzu, hrají jinde, nebo vůbec...to je jedno), ale přesto sledují forum. Teda jestli nějácí takoví jsou.
Proč už tu nehrajete?

Moc ráda bych si zahrála , třeba zase se starou partou, ale mám pocit že Démona už není ten svět co jsem ho znala, nene. A to jsem měla pocit že Démona je svět se kterým nic neotřese, a už zapomínám na jména Těch úžasných postav
s kterýma jsem žila. Víš proč byla Démona tak úspěšná? Dokázala fantasticky spojit karieru zkušenostní s craftěním, nebylo to jen o tom že bys chodil a zabíjel do zblbnutí, ne ne , a pak tu byli i věci ze Stromořadu, vše mělo svůj řád.
No napřed jsem ušetřila přez milion (vlastně 1,5)zlatých aby jsme si mohli koupit s Nerem (manžel ne Démoně) domeček a v něm bydlet a mít děti. Tááák a to prostě nešlo ať Jáchym psal kam chtěl nešlo to. Potom jsem viděla že změny v modulu mne tlačí do nutnosti naučit se i věci které byli nad mé fyzické síly, nad síly buildu postavy. když Jachym zkoušel nové postavy začali se projevovat některé chyby a nedostatky, ale upozornit na ně už bylo nad naše síly, okamžitě jsem vypadala s Jáchymem jak trouba na foru.
Myslím si že Démona byla postavena dobře měla super silný základ a dobré nosné zdivo, stačílo jen dostavovat , nadstavovat a přistavovat, ale někteří si vyhrnuli rukávy , rozkopali část nosné zdi a teď se to začíná hroutit, a lidé prchají do jiných domečků DH , Arkhálie atd. A ještě jsou tak slušní že napíšou že tady nemají čas hrát , ale přitom mají posttavičky a jiných serverech , že raději nebudu jmenoovat, slíbíla jsem že příjdu se za nimi podívat.
A dál tu psát nemá cenu stejně budou někteří i za takový malý članek naštvaní.
Na Démonu se chodím jen pomodlit za své předky Á M E N