Malé letní zamyšlení stárnoucího sportovce
Tak jsem letos vytáhl své staré kolo, nasedl a jel , ale ouha , jelo už blbě. Trasa po které jezdím také stará a známá, už nenadchla. Kolo jsem si vylepšil , novej zvonek, návlek řiditek, kytičku do děravého rámu. Stále to nebylo ono, a starej okruh nenadchl už vůbec, a dostal jsem nápad přivázal jsem ke kolu zezadu starej kus panelu. Výsledek byl překvapující: nadřel jsem se jako vůl, když jsem za sebou tahal ten panel, nohy jak bandasky, lidi se otáčeli a šeptali polohlasem " to je nějaká novinka" . Na starém okruhu jsem byl už tak nadřenej že jsem ani nevnímal, jestli je něco nového v okolí , zdali někdo staví pěkný dům , či u lesa se pasou srny s mladým srncem, prostě už mi to bylo jedno a asi tam ani nic nového ani nebylo, ale já hlavně dřel abych se dostal do cíle a krajinu jsem ani nevnímal.
Doma jsem přemýšlel jestli nemám hodit to starý kolo raději do šrotu a nekoupit si kolo 2. Tedy nové kolo , stejný typ jak to staré RP - (radostné projetí) s podobným systémem vylepšení, ale prostě nové. Na tom starém jsem měl sice báječný pocit že jsem udělal něco pro svou sílu, spotil se,ale jaksi no...nebylo to, to pravé ořechové.
Některým čtenářům se omlouvám za offtopic
Kdyby někdo přemýšlel co tím chtěl autor říci , tak prosím jen to že už se cítí na to tahání panelů slabej a starej a ulejvá se na novým kole
pěkný zbytek léta přeji