Skočit na obsah

Fotka

Proč?

• Please log in to reply
269 odpovědí na toto téma

#181 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 09:21

To bych se rád zeptal jako vážně proč jsou ty paklíče tak drahý. Jestli mi někdo řekne byť jen jeden důvod tak mu zatleskám. Je to zcela proti tomu, o co ste se snažili. Snad jen mě napadá, že by to mohlo pomoci i lidem, kteří mají víc levelů zloděje ale stále je možný je považovat za kleriko/zloděje. To by ale stačilo vyřešit aby cena paklíčů byla zcela obrácená než je teď. Vím, je to trochu proti logice herní, ale co si budeme povídat na to se vždy ohled nebere, viz. zrušení plotu.

Zobrazit příspěvek

proč jsou tak drahý to netuším
že tomu v budoucnu tak nebude vím
  • 0

#182 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 09:32

proč jsou tak drahý to netuším
že tomu v budoucnu tak nebude vím

Zobrazit příspěvek

Prima. Možná bude znát odpověď gGeorg ale to byla jiná situace než je dneska takže to asi svý opodstatnění mělo, dnes už ne. A když se to časem změní, tak je vlastně i zbytečný ptát se. :rolleyes:
  • 0

#183 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 24.08.2007 09:54

To bych se rád zeptal jako vážně proč jsou ty paklíče tak drahý. Jestli mi někdo řekne byť jen jeden důvod tak mu zatleskám. Je to zcela proti tomu, o co ste se snažili.

Zobrazit příspěvek

Prima. Možná bude znát odpověď gGeorg ale to byla jiná situace než je dneska takže to asi svý opodstatnění mělo, dnes už ne. A když se to časem změní, tak je vlastně i zbytečný ptát se. :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Spec. Demonske paklice jsem delal s tim ze to bude podpora pro specialsty a snizi se tak mnozstvi univerzalnich postav. Pravy duvod nastaveni neodpovidajicich cen se zjistit nepodarilo. Opodstatneni toho nastaveni uz na Demone nepusobi. Pokracovani tematu Paklice
zde:
http://www.nwn.cz/fo...=0

Příspěvek upravil gGeorg: 24.08.2007 10:13

• 0

#184 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 10:12

uz si v tom zlataku byl ? Vcera sem si tam zasla a ze by meli nejake extra pohlceni na vsechno se rict neda... mlatila sem je shadowem a nepohltili ani bodik . Srazit nesli. Zmenu ab jsem moc nepostrehla, nicmene jejich  "natural 20 " hody a slusna dmg okolo 25 by me dokazali za chvili poslat k zemi. ( sem prave lvl 25 s vysoce naprumernou vybavou ).  A to sme behali jen po 1. patre.
Takze muj skromny odhad do budoucna je ten, ze si z trposu kazdy vyzdime bonus za poznani a DO bude opet o trosku narvanejsi ...

Zobrazit příspěvek

možná proto ,že každý NPC tam pohlcuje jinej typ zranění takže mě třeba nahoře taky nepohltěj jen něco málo elita , ale dole je to 70%
  • 0

#185 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 12:38

jinak pohlcení v procentech jako podpora kraftu, do Dědek myslí tak, že si teď každej specielně do zlaťáku koupí tuou zbraň? pochopil bych imunitu na nějakej element, ale takhle to zase oslabuje silový buildy, protože jsou to procenta a na sneak to nebere...

Zobrazit příspěvek

No nemusis opakovat dokola porad to stejne.
Na tema procentualni pohlceni jsem prohodil nekolik slov s Mytkem a shodli jsme se na tom, ze o nepohlcovani elementu je treba jeste popremyslet. Mytko je ted na "dovolene", tak si zatim hrajte a testujte.

Co se tyce sneaku ...

"Sneak attacks are a way to get around the damage reduction or damage resistance of strong targets (by applying bonus damage in excess of what gets reduced or resisted)."

Zobrazit příspěvek

Nevim co si timto vynatkem z NWNWiki chtel rict, ale doufam, ze ne to, ze Sneaky nejsou pohlcovany, protoze by to nebyla pravda. I ze sneaku se slashing zbrani to pohlti tech zminenych 75%.
Ano, Sneaker zde ma drobnou vyhodu (jako vsude, kde se da sneakovat) ... ovsem to nikterak nedegraduje "silove buildy", protoze Sneak Attack nema co do cineni s hlavni vlastnosti Dex / Str atd. (mozna jen v tve hlavne, kde Sneak Attack = Rogue = Dexer)
  • 0

#186 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 12:53

No nemusis opakovat dokola porad to stejne.
Na tema procentualni pohlceni jsem prohodil nekolik slov s Mytkem a shodli jsme se na tom, ze o nepohlcovani elementu je treba jeste popremyslet. Mytko je ted na "dovolene", tak si zatim hrajte a testujte.

Co se tyce sneaku ...

Nevim co si timto vynatkem z NWNWiki chtel rict, ale doufam, ze ne to, ze Sneaky nejsou pohlcovany, protoze by to nebyla pravda. I ze sneaku se slashing zbrani to pohlti tech zminenych 75%.
Ano, Sneaker zde ma drobnou vyhodu (jako vsude, kde se da sneakovat) ... ovsem to nikterak nedegraduje "silove buildy", protoze Sneak Attack nema co do cineni s hlavni vlastnosti Dex / Str atd. (mozna jen v tve hlavne, kde Sneak Attack = Rogue = Dexer)

Zobrazit příspěvek

vycházel jsem z toho, že sneak neni sečné zranění,ale už není proč to řešit, účel to nakonec splnilo :rolleyes:
PS: zlatý důl, co takhle pohlcení na elektřinu? ačkoli při dnešním vztahu to už moc nemá váhu :/
  • 0

#187 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 13:24

Ono by stačilo dat TO Bossu 110, zavést paklíče az do +20  se současným systémem ((lvl rogue+lvl assasina) -3). No pak ony buildy se 3 lvl zlodeje jsou nahrany...
Musela by se samozřejmě snížit cena paklíčů, prože současných 13k za paklíč +10 je fakt nesmysl.

Zobrazit příspěvek

by stačilo těch 10 bodů dát na boty z ST,tam je třeba aspon 10 lv zloděje a nejde to obejít UMD i za cenu že by si zloděj musel koupit třeba dvoje
  • 0

#188 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 13:51

by stačilo těch 10 bodů dát na boty z ST,tam je třeba aspon 10 lv zloděje a nejde to obejít UMD i za cenu že by si zloděj musel koupit třeba dvoje

Zobrazit příspěvek

Ono těch jednoduchých variant, které by to ztížily/znemožnily buildum */3lvl rogue je povícero, jde jen o to, o tom pořádně popřemýšlet a zvolit tu nejvhodnější.
  • 0

#189 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 16:59

Ty si drsnejsi ako 16rocna Viconia, ktora nema problem zbit polku Bratislavy :rolleyes:

EDIT: Dufam, ze to nebudes brat ako nejaku urazku. Je to len inac povedane "nehnevaj sa na mna, ale neverim ti".

Zobrazit příspěvek

přirovnavat někoho k viconii je teda uražka řekl bych, a že mi nevěříš, nu stává se to s tím nic nenadělám
  • 0

#190 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 18:03

sry, nechce se mi cist celejch 7 stranek , precetl sem jen prvni....takže prominte zda budu nekoho opkovt ci tak podobne..

Já si myslim že ty změny k těžšímu jsou dobrým krokem......Demona se tak stává aspon zajímavější a hratelnější. Stejně dneska se snad
njde jen pár jedinců co nemaj nejakej build...a konkretne pee nevim co se rozčilujete nad tim zda neco jde nebo nejde srzit? Nekdy mi pripada že by ste vsichni chteli aby se po demone dalo litat se železo sekerou, v kozenym brneni a stitem od kallara do DZ. Je dobře že je to těžký, aspon na to musí bejt víc lidí a tím pádem si užijeme víc zábavy...

Ruku na srdce, ten kdo chce hrát nejky HCrp stejne asi na planinu nebo DZ chodit nebude a radši si zajde do kanálů a ten kdo si chce provetrat zbrane pujde GM nebo DO2....a tomu se musí přizbůsobit.......Já sem velice potěšen tím že se na něčem neustale pracuje a pozměnuje, alespon je videt že se o to nekdo stará....a doufam že budouci Podtemno bude pořádná ŘEŽ ! ! !
  • 0

#191 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 24.08.2007 19:28

uz si v tom zlataku byl ? Vcera sem si tam zasla a ze by meli nejake extra pohlceni na vsechno se rict neda... mlatila sem je shadowem a nepohltili ani bodik . Srazit nesli. Zmenu ab jsem moc nepostrehla, nicmene jejich  "natural 20 " hody a slusna dmg okolo 25 by me dokazali za chvili poslat k zemi. ( sem prave lvl 25 s vysoce naprumernou vybavou ).  A to sme behali jen po 1. patre.
Takze muj skromny odhad do budoucna je ten, ze si z trposu kazdy vyzdime bonus za poznani a DO bude opet o trosku narvanejsi ...

Zobrazit příspěvek

Zajdi do 2p. a tam mrkni na žoldáky, ty se musej ukrajovat po kousíčkách (jak gyros nebo jak se to jmenuje). :rolleyes:
  • 0

#192 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 20:06

Malé letní zamyšlení stárnoucího sportovce

Tak jsem letos vytáhl své staré kolo, nasedl a jel , ale ouha , jelo už blbě. Trasa po které jezdím také stará a známá, už nenadchla. Kolo jsem si vylepšil , novej zvonek, návlek řiditek, kytičku do děravého rámu. Stále to nebylo ono, a starej okruh nenadchl už vůbec, a dostal jsem nápad přivázal jsem ke kolu zezadu starej kus panelu. Výsledek byl překvapující: nadřel jsem se jako vůl, když jsem za sebou tahal ten panel, nohy jak bandasky, lidi se otáčeli a šeptali polohlasem " to je nějaká novinka" . Na starém okruhu jsem byl už tak nadřenej že jsem ani nevnímal, jestli je něco nového v okolí , zdali někdo staví pěkný dům , či u lesa se pasou srny s mladým srncem, prostě už mi to bylo jedno a asi tam ani nic nového ani nebylo, ale já hlavně dřel abych se dostal do cíle a krajinu jsem ani nevnímal.
Doma jsem přemýšlel jestli nemám hodit to starý kolo raději do šrotu a nekoupit si kolo 2. Tedy nové kolo , stejný typ jak to staré RP - (radostné projetí) s podobným systémem vylepšení, ale prostě nové. Na tom starém jsem měl sice báječný pocit že jsem udělal něco pro svou sílu, spotil se,ale jaksi no...nebylo to, to pravé ořechové.

Některým čtenářům se omlouvám za offtopic
Kdyby někdo přemýšlel co tím chtěl autor říci , tak prosím jen to že už se cítí na to tahání panelů slabej a starej a ulejvá se na novým kole
pěkný zbytek léta přeji

Přiložené soubory

• 0

#193 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 21:11

Ta myšlenka v tom textu je fakt dobrá, moc se mi to líbilo.
Teda krom toho zasílání dalším...
  • 0

#194 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 05:05

Pačia sa mi zmeny na demone ,myslim ze boli k lepšiemu ,budem sa vyjadrovat čo sa mi pači a čo nie a čo by som rad videl inak .

1.Zrusenie mrezi na HB mi pripada smiešne ked to bolo spravene s dovodu aby to nemali expici postavy lahšie.

2.Podla toho kolko tu ludi vypisuje ake je strašne to pohltenie v zlataku znamena ze si tam ani nepipnem.Pytam sa sam seba prečo?

3.Katapulty v zlataku robia mne velke problemi ,nechcem povedat ze su ultra velke ale ja ako barbar s kopu zivotmi a uz len kvoli tomu ze som barbar by som predsa mal ako tak nieco zniest ,par presne mierenych ran od katapultov a moje hp su na mizine ,pokial sa vyhealujem na full stratil som velke mnozstvo liečivych potionov ,ano niesom tak bohaty aby som si dovolil plytvat full healmi len tak.Ako som hral demonu tak s mojou postavou barbara sa nepohnem vlastne nikde sam bez toho aby pri mne nebol klerik ,nedaval mi boosty ,nehealoval ma,davam docela v pohode dmg okolo 53 s verd obojručnou sekerou ale mohlo by to byt aj lepšie ,seknem si parkrat ,pohltenie mi vezme aj to najsilnejšie čo vlastne mam a to je dmg ,AC ma nezachrani ako obojručnu postavu takze schytavam všetko mozne čo sa da ,fakticky dokazem byt zachvilu mrtvy pokial si nepodavam menšie mnozstvo NPC ktore nestrielaju alebo nebodaj nekuzlia ...

Osobne mam pocit ze takyto obojručni mlatiči by mali mat aspon nejake menšie vyhodky a aby sa nahradila ich absencia uniku a maleho AC ,vazne nemam tolko penazi aby som si mohol dovolit nonstop nove lektvary ,minut ich na jednu vypravu aby som zarobil desat krat menej nez som prave na lektvaroch prerobil.Chcem si niekedy aj pohodovo len tak niekde zajst ,skočim sa pozriet na orkov alebo tak kde ich v pohode vymlatim ale zistujem ze proste stale ma niekto sem tam trafi a odobere mi ten zivot a pritom je to maly lvl NPC.

Ja niesom osoba ktora ma času na demonu 24hodin denne a chodim si tam relaxačne zahrat aby som sa odreagoval ,ale bohuzial nalogujem sa do hry v dobe ked tam nieje uz ani nikto znamy alebo je neskora hodina a čo mi zostava?Nič ,odlogovat sa a ist hrat nejaku single hru v ktorej si poradim aj sam ,viem ze sa mozem zdat tymito poznamkami ako vyplakavanim ale pišem to čo zazivam a ako to cítim.

To že zlatak spravite pre ultra giga uber buildy atd.. mne to nepomoze ,len ma to odradi ,ja či si chcem zahrat aspon ten relax RP a trochu popritom zabojovat nemam šancu,som odkazany na skupiny,škoda ze nieje vačši doraz nato brat takychto dmg dealerov do party alebo aspon lokacie kde mozu bojovnici behat bez toho aby sa museli po kazdom boji vyhealovat potionmi do plna kedze ledva prezili sprsku par katapultov,v single napr som si behal hore dole sekal všetko mozne ,vydrzal kopu ran a vdačil vela hp zato ze zijem.

Chapem ze demona je robena pre hračov ktory tam travia čo najviac času ale začina mi to nechutne pripominat wowko ,trochu nech sa berie doraz na hračov relax RP ktory si pridu oddychnut ,nejde im o extra vybavu (bez ktorej ale vobec neprezijem) ale ide o hru ze si zaexpim s kamosmi v dungeone pokecame popritom dobre RP a zabavam sa skvelo,inak čo sa tyka zmien ohladom okolia a novych implementaci to mozem chvalit.Len chcem pripomenut ze nie kazdy sa ruti za tym mat najlepši equip aby mohol pobehat všetko ,aby mohol zabit kazdeho ,aby mal imku na všetko ,niektory sa proste chceme len skvelo zabavit a odreagovat od realneho sveta ...

Dakujem
  • 0

#195 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 06:59

Pačia sa mi zmeny na demone ,myslim ze boli k lepšiemu ,budem sa vyjadrovat čo sa mi pači a čo nie a čo by som rad videl inak .

1.Zrusenie mrezi na HB mi pripada smiešne ked to bolo spravene s dovodu aby to nemali expici postavy lahšie.

- to není pravda, resp. toto není ten pravý důvod

2.Podla toho kolko tu ludi vypisuje ake je strašne to pohltenie v zlataku znamena ze si tam ani nepipnem.Pytam sa sam seba prečo?

- má otázka je . spousta lidí vypisuje, proto tomu věříš, nebo jsi se tam byl na vlastní oči a kůži přesvědčit, abys sis udělal vlastní představu?

...jedna paní povídala. že bude wipe, to se pak špatně diskutuje.......

3.Katapulty v zlataku robia mne velke problemi ,nechcem povedat ze su ultra velke ale ja ako barbar s kopu zivotmi a uz len kvoli tomu ze som barbar by som predsa mal ako tak nieco zniest ,par presne mierenych ran od katapultov a moje hp su na mizine ,pokial sa vyhealujem na full stratil som velke mnozstvo liečivych potionov ,ano niesom tak bohaty aby som si dovolil plytvat full healmi len tak.Ako som hral demonu tak s mojou postavou barbara sa nepohnem vlastne nikde sam bez toho aby pri mne nebol klerik ,nedaval mi boosty ,nehealoval ma,davam docela v pohode dmg okolo 53 s verd obojručnou sekerou ale mohlo by to byt aj lepšie ,seknem si parkrat ,pohltenie mi vezme aj to najsilnejšie čo vlastne mam a to je dmg ,AC ma nezachrani ako obojručnu postavu takze schytavam všetko mozne čo sa da ,fakticky dokazem byt zachvilu mrtvy pokial si nepodavam menšie mnozstvo NPC ktore nestrielaju alebo nebodaj nekuzlia ...

zde mám otázku - baví tě solovat dungy nebo raději hraješ v partě?

Osobne mam pocit ze takyto obojručni mlatiči by mali mat aspon nejake menšie vyhodky a aby sa nahradila ich absencia uniku a maleho AC ,vazne nemam tolko penazi aby som si mohol dovolit nonstop nove lektvary ,minut ich na jednu vypravu aby som zarobil desat krat menej nez som prave na lektvaroch prerobil.Chcem si niekedy aj pohodovo len tak niekde zajst ,skočim sa pozriet na orkov alebo tak kde ich v pohode vymlatim ale zistujem ze proste stale ma niekto sem tam trafi a odobere mi ten zivot a pritom je to maly lvl NPC.

srovnáváš dung trpů a orků? nebo už se jednalo o myšlenkový přesun k jiné tvé postavě?

Ja niesom osoba ktora ma času na demonu 24hodin denne a chodim si tam relaxačne zahrat aby som sa odreagoval ,ale bohuzial nalogujem sa do hry v dobe ked tam nieje uz ani nikto znamy alebo je neskora hodina a čo mi zostava?Nič ,odlogovat sa a ist hrat nejaku single hru v ktorej si poradim aj sam ,viem ze sa mozem zdat tymito poznamkami ako vyplakavanim ale pišem to čo zazivam a ako to cítim.

To že zlatak spravite pre ultra giga uber buildy atd.. mne to nepomoze ,len ma to odradi ,ja či si chcem zahrat aspon ten relax RP a trochu popritom zabojovat nemam šancu,som odkazany na skupiny,škoda ze nieje vačši doraz nato brat takychto dmg dealerov do party alebo aspon lokacie kde mozu bojovnici behat bez toho aby sa museli po kazdom boji vyhealovat potionmi do plna kedze ledva prezili sprsku par katapultov,v single napr som si behal hore dole sekal všetko mozne ,vydrzal kopu ran a vdačil vela hp zato ze zijem.

zlaťák se nedělá pro žádné ultra giga uber.... viděl jsem tam pobíhat vcelku normální postavy, bez úniku, pozn. skoro vždy družina dvou či více lidí
pokud si chceš zabojovat sám a být neohroženým hrdinou, bez ztráty jediného HP a přitom za sebou masy mrtvol, na mysl my vychází jakýkoliv film s Arnoldem, běž třeba do kanálu na krysy a bandity....
na to jaký je důraz brát lidi do party, co vím, vždy záleží na lidech samotných a ve finále je úplně jedno jakou kdo dělá damage, hlavně když je zábava a o tu přeci na RP servru jde
opravdu netoužím po světě, kde hrdinní Arnoldové budou běhat bez jediného šrámu a nemusí se léčit.

Chapem ze demona je robena pre hračov ktory tam travia čo najviac času ale začina mi to nechutne pripominat wowko ,trochu nech sa berie doraz na hračov relax RP ktory si pridu oddychnut ,nejde im o extra vybavu (bez ktorej ale vobec neprezijem) ale ide o hru ze si zaexpim s kamosmi v dungeone pokecame popritom dobre RP a zabavam sa skvelo,inak čo sa tyka zmien ohladom okolia a novych implementaci to mozem chvalit.Len chcem pripomenut ze nie kazdy sa ruti za tym mat najlepši equip aby mohol pobehat všetko ,aby mohol zabit kazdeho ,aby mal imku na všetko ,niektory sa proste chceme len skvelo zabavit a odreagovat od realneho sveta ...

lidé co jsem včera pozoroval ve zlaťáku cca 40-50 min - neměli nejlepší equip, nebyli ani zdaleka 30 lvl, někteří neměli únik, někteří dokonce ani nebyli kouzlící povolání, vždy byli ve skupině 2-4 lidí, hráli u toho RP a vcelku slušně se bavili, jedna skupina jen tupě expila, přežili s trochou adrenalinu

Dakujem

Zobrazit příspěvek

• 0

#196 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 11:33

zlaťák se nedělá pro žádné ultra giga uber....

Zobrazit příspěvek

Jen taková drobnost...dneska sem byl v partě 5ti lidí, kteří šli na GM boss, došli k dozorci...a během minuty byli všichni bradou vzhůru. A nebyly to žádná ořezávatka....Já sám tam nebyl, jen sem v partě viděl umírající postavy.
To jen taková poznámka že zlaťák se neděla pro ultra buildy :rolleyes:
  • 0

#197 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 12:26

Jen taková drobnost...dneska sem byl v partě 5ti lidí, kteří šli na GM boss, došli k dozorci...a během minuty byli všichni bradou vzhůru. A nebyly to žádná ořezávatka....Já sám tam nebyl, jen sem v partě viděl umírající postavy.
To jen taková poznámka že zlaťák se neděla pro ultra buildy  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

To je sice dobrá poznámka, ale není zcela na místě. Je potřeba odlišovat zlaťák a poklad. Na pokladu může za určitejch okolností umřít jakákoliv družinu, chce to přemejšlet. Hrubá síla nestačí. Stejně tak může dozorce zabít jedna šikovná postava. A může bejt i čistá takže žádnej PG build.
  • 0

#198 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 12:40

To je sice dobrá poznámka, ale není zcela na místě. Je potřeba odlišovat zlaťák a poklad. Na pokladu může za určitejch okolností umřít jakákoliv družinu, chce to přemejšlet. Hrubá síla nestačí. Stejně tak může dozorce zabít jedna šikovná postava. A může bejt i čistá takže žádnej PG build.

Zobrazit příspěvek

No..to bych chtel vidět jaká postava....leda taková, co má nějaký instant kill...a doufat, že si dozorce hodí 1...
  • 0

#199 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 12:56

To jen taková poznámka že zlaťák se neděla pro ultra buildy  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

jen taková drobnost, dneska jsem byl ve hře právě ve chvíli kdy daná parta šla na boss
došli k dozorci a vyrazili k boji... bohužel jen dva Atrey a Tanur, ostatní čumákovali, rozmýšlali a než dorazili ležel Atrey bradou vzhůru... boj pokračoval až do chvíle kdy padnul Tanur, pak již to byla jen otázka času.....

takže - ano byli to ořezávátka, kdyby ne jako postavy tak minimálně taktikou jakou zvolili.... více o tom asi Atrey, se kterým jsem poté hovořil.....

nedošlo k žádné úpravě Dozorce, ať si to několik mrtvol chtělo vzít za své a svést na to svou smrt....

takže opravdu nedělá a lépe je to vidět, než jen číst v partě řeči mrtvol a vidět umírat postavy
  • 0

#200 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 12:57

No..to bych chtel vidět jaká postava....leda taková, co má nějaký instant kill...a doufat, že si dozorce hodí 1...

Zobrazit příspěvek

souhlasím s Beebem..... není potřeba namaxovaný PGčko na jednoho tupýho dozorce....
  • 0

#201 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 13:04

Zobrazit příspěvek

jojo , my ho daly s kámošema ve 3 akorát dál jsme pak nešly to by jaksi nešlo :rolleyes:
  • 0

#202 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 13:07

To jen taková poznámka že zlaťák se neděla pro ultra buildy  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Nooo bracha tam byl a z toho co mi rikal, to ani nebylo tou obtiznosti lokace, ale tim, co provedla vetsina lidi v parte :rolleyes:
  • 0

#203 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 13:10

jojo , my ho daly s kámošema ve 3 akorát dál jsme pak nešly to by jaksi nešlo  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Zlatak boss de dat ve 3 lidech :rolleyes: jak ti rikat nebudu :P ( a netvrdim ze je to jednoduchy ani ze sem to tak uz zkousel)
  • 0

#204 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2007 13:20

Nooo bracha tam byl a z toho co mi rikal, to ani nebylo tou obtiznosti lokace, ale tim, co provedla vetsina lidi v parte  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Chyba hráče u postavy co není žádné ořezávatko, není dost RP :rolleyes:
  • 0

#205 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.08.2007 21:49

Teda krom toho zasílání dalším...

Zobrazit příspěvek

takhle programujou spam newbici. :rolleyes:
  • 0

#206 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 11:56

Zlatak boss de dat ve 3 lidech  :rolleyes: jak ti rikat nebudu :P ( a netvrdim ze je to jednoduchy ani ze sem to tak uz zkousel)

Zobrazit příspěvek

Omluv mě že ti odporuji, ale já at počítám, jak počítám, tak mi vycházejí 4....

Kde dělám chybu? :flowers1:
  • 0

#207 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 12:06

Omluv mě že ti odporuji, ale já at počítám, jak počítám, tak mi vycházejí 4....

Kde dělám chybu? :flowers1:

Zobrazit příspěvek

seba nesmies pocitat :rolleyes:
  • 0

#208 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 12:20

seba nesmies pocitat  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

vždyt já sebe nepočítám... :flowers1:

Tak počítej se mnou, trpaslík v první místnosti, trpaslík ve druhé místnosti, trpaslík ve třetí místnosti a prcek golemek.....4!

edit: Ještě 5tý Olios
  • 0

#209 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 12:53

seba nesmies pocitat  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

nebo Houstona nesmis pocitat? :rolleyes:
  • 0

#210 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 13:06

vždyt já sebe nepočítám... :rolleyes:

Tak počítej se mnou, trpaslík v první místnosti, trpaslík ve druhé místnosti, trpaslík ve třetí místnosti a prcek golemek.....4!

edit: Ještě 5tý Olios

Zobrazit příspěvek

on vravel "lidi" nie trpaslici :flowers1:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních