Proti tomu Inču-čunovi nic, ale protí té Inču-čuně už by se něco našlo, a to nejsem žádný misogyn.co máš proti inču-čunovi?

eliminace vepřů
Odesláno 22.06.2007 22:30
Odesláno 25.06.2007 21:27
Teda, Threcie, to jsem si nevšiml, že jsi tak sympatická (kompliment bez ironie ;)) A lamička je roztomilá.
Jééé...

No takze... vzhledem k tomu, ze jsem byla ctyri dny pryc, tak trosku nestiham odpovidat na vsechno...

A s tim, ze nejvetsi vinu nesou ucitele, resp. profesori, naprosto souhlasim... Nebyt toho, ze jsem mela uzasnou ucitelku na zakladce a muj nynejsi cestinar je tak trochu magor v tomhle ohledu, nejsem si jista, ze bych byla schopna zplodit prispevky bez chyb (uznavam, nekdy se mi to nepovede ani ted... :)) )... Ale na druhou stranu uz mi trochu hrabe z toho, ze chyby najdu uplne vsude... ze jsou v prispevcich na foru, to mi az tak nevadi, to se da jeste pochopit, ale kdyz je najdu v prestiznich novinach nebo v knizce, tak se mi opravdu protaci panenky... Ale zas na druhou stranu, kdybych ty chyby nevidela, tak si nemuzu privydelavat korekturovanim

Odesláno 25.06.2007 22:03
Odesláno 25.06.2007 22:10
Nehazet secko na skolu a ucitele! Ti uz muzou jenom zkouset spravovat co zmrsili rodice.
no tak jako to nevim, podle me, za pravopis zodpovidaji predevsim ucitele... za kulturni barbarstvi, uznavam, muzou rodice, ale pravopis je v rukou naseho skolstvi... aj, ted mi dochazi ta temna budoucnot ceskeho jazyka...

Odesláno 26.06.2007 00:23
Je to podobne jako s tim reditelem cirkusu:
"Klaun, proc ten kun nezpiva?"
"No... neni mu dano, pane rediteli"
"Tak mu dejte!"
#186 Host_Ammazonca_*
Odesláno 26.06.2007 07:33
Já to určitě nemyslela jako nařčení, spíš takový povzdechnutí.. Samozřejmě vím, že se najdou čtenáři i mezi mladšími ročníky a to je bez debaty jenom dobře, takže vítej do klubuJééé...
![]()
![]()
Ale narceni, ze se do debaty zapojuji jen starsi rocniky odmitam, protoze se za starsi rocnik nepovazuju a ve vasich nazorech s vami povetsinou souhlasim... teda uznavam, ze mayovky me moc neberou, ale kdyz nekam jedu, tak si rozhodne radsi vemu knizku nez nejakou krabicku![]()

Odesláno 26.06.2007 09:25
Za pravopis zodpovida Ustav jazyka ceskeho :) Ucitele muzou prd, pokud se mladez pravopis naucit nechce. Jejich moznosti motivovat jsou mnohem omezenejsi, nez maji rodice, kteri jsou s deckem od mala.
Je to podobne jako s tim reditelem cirkusu:
"Klaun, proc ten kun nezpiva?"
"No... neni mu dano, pane rediteli"
"Tak mu dejte!"
No, v urcitym ohledu mas pravdu, ale na druhou stranu, pravopis ma deti naucit ucitel... Soudim podle sebe, nebyt dobre ucitelka, neumim vubec nic... Zni to blbe a je to proste potreba natlouct do havy a v tomto pripade nedelat kompromisy... Nemluvim o cteni knih atd., ale o schopnosti pravidla ceskyho jazyka podat srozumitelnou a mozna i aspon trochu zabavnou formou...
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních