Skočit na obsah

Fotka

Podakovanie - free spam

• Please log in to reply
640 odpovědí na toto téma

#181 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:49

Sepha odchází, člověk kterej měl na Démoně velice nevděčnou práci a neměl ji málo, staral se o chod hry at tim nebo onim zpusobem. Jsem zvědavej jestli ho zastoupí někdo, stejně nekompromisní? Cha. Ukaž te mi ho.
Deekin to samý, někdo kdo dokázal rozhodnout a obhájit a vést. Koho tam mám vidět?

Ta "charta" mohl být vtip a já jí tak bral, pak jsem zjistil že na pozadí toho se odehrály další události. A upřímně řečeno, Demona teď podle mě půjde do kopru. Ne zítra, ne pozítří, ale až se objeví chuligáni jako Viconie, Ali atd. a budou zase otravovat, bude sranda sledovat jak se jejich prohřešky přehlíží kvůli tomu nebo onomu.
  • 0

#182 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:50

I humor ma sve hranice. A kdyz i  ze srandy plivu na neco na cem tomu druhemu zalezi a venoval tomu spoustu sveho casu tak je to spise hnus :wink:

Zobrazit příspěvek

Asi mam hranici výše postavenou, ponevadz me to proste prijde usměvné...a vubec ten čas jimi vlozenej byl timhle splachnutej? Me proste porad prijde ze "veteranum" tu chybi onen nadhled a berou to tu jako svuj pisecek, na kterym kdyz jim nekdo zbori babovicku uz je zle...chapu ze tu hodne z nich stravilo par tisic hodin svyho zivota spolu s dotcenejma moderatorama a adminama a proto maj potrebu je branit proti kazdymu komickymu vystrelku Lopa, ale i tak myslim ze naky flamey to nevyresej a vubec proc to resit? Myslim ze by se cela ta situace obesla bez jakyhokoliv hroceni, kdyby si tu konecne nejaky lidi uvedomili ze forum neni modla :clover:
  • 0

#183 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:50

Který DMka odcházej? Kdo tu zatim jako jedinej dal najevo svůj konec je Sepha a já tomu moc nevěřim, že Sepha skončí.

No v kuolarech koluji dalsi jmena.

Lopyk je těžko nahraditelný, jelikož většinu věcí dělal on sám a po svém, opravdu málo lidí by dokázalo pokračovat v jeho práci. Lopyk si pozici těžko nahraditelného vytvořil sám tím, že WB team je v podstatě jen on.

Zobrazit příspěvek

Ted je otazka, jestli je to dobre. Podle vlastnich zkusenosti je dost kontraproduktivni, kdyz cely projekt vyviji jeden clovek, ktery ani nema zadneho oponenta.
  • 0

#184 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:52

To ze kvuli te recesi odchazeji dmka je hodne srandovni ze

Zobrazit příspěvek

Myslim ze to jen dokazuje jak sou dulezity a stouplo jim to do hlavy, kdyz to nedokazou prejit s usmevem
  • 0

#185 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:53

Tak super, konečně jsem se dozvěděl, o co se tu vlastně jedná; dík Sepho. Jsem rád, že na podpisovém seznamu nefiguruji, za což vděčím asi hlavně tomu, že nejsem součástí jádra chlastajícího do rána. Tak, teď k věci. Nepřipadám si nikým šikanován, buzerován, ani opomíjen. Reálnou situaci znám jen málo, ale s tím co vidím jsem spokojen. Takže se tímto distancuju od toho "vtipu" a doufám, že kvůli němu Demona neutrpí žádnou újmu.
  • 0

#186 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:54

Ted je otazka, jestli je to dobre. Podle vlastnich zkusenosti je dost kontraproduktivni, kdyz cely projekt vyviji jeden clovek, ktery ani nema zadneho oponenta.

Zobrazit příspěvek

aha, no tak to abys vyhlasil vyberove rizeni na wbcko :)
sorry ale nezda se mi ze to ze je jen jedno hlavni wbcko bylo diky, nebo snad dokonce cilem, onoho wbcka
byvalo jich vic, pokud vim ja, zustal jen lopyk a meli bychom za do byt radi-ze aspon nekdo
  • 0

#187 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:54

němu Demona neutrpí žádnou újmu.

Zobrazit příspěvek

:clover:
  • 0

#188 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:57

Myslim ze to jen dokazuje jak sou dulezity a stouplo jim to do hlavy, kdyz to nedokazou prejit s usmevem

Zobrazit příspěvek

To to budem resit cely znova ?

Uprimne ja bych to rozhodne s usmevem neprechazel, kdyby mi nekdo uplne nekde jinde, jen tak odebral moje prava, az by vystrizlivel, tak by mi pulku vratil a celou dobu se tvaril jako by se nic nedelo. Dlouho bych se rozmyslel, jestli mam dal v takovemhle tymu chut spolupracovat.

Pripominam, ze se vubec nemusi jednat o Demonu a nejake fora, jak uz bylo receno na zacatku tohoto tematu. Bohuzel vetsina mistnich natvrdlych adolescentu nezna ani zakladni pravidla cteni a prispivani do diskuznich skupin.
  • 0

#189 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:58

Tak super, konečně jsem se dozvěděl, o co se tu vlastně jedná; dík Sepho. Jsem rád, že na podpisovém seznamu nefiguruji, za což vděčím asi hlavně tomu, že nejsem součástí jádra chlastajícího do rána. Tak, teď k věci. Nepřipadám si nikým šikanován, buzerován, ani opomíjen. Reálnou situaci znám jen málo, ale s tím co vidím jsem spokojen. Takže se tímto distancuju od toho "vtipu" a doufám, že kvůli němu Demona neutrpí žádnou újmu.

Zobrazit příspěvek

Mno myslim ze uz utrpela a ta stale roste, teda pokud sephakuv,deekuv . . . . odchod neni joke
  • 0

#190 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:59

Copak neumíte číst?
Beeboow to taky položil.
  • 0

#191 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 12:59

aha, no tak to abys vyhlasil vyberove rizeni na wbcko :)
sorry ale nezda se mi ze to ze je jen jedno hlavni wbcko bylo diky, nebo snad dokonce cilem, onoho wbcka
byvalo jich vic, pokud vim ja, zustal jen lopyk a meli bychom za do byt radi-ze aspon nekdo

Zobrazit příspěvek

Este raz, on sa vylozene postaral o to aby zostal len on sam.
  • 0

#192 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:01

To to budem resit cely znova ?

Uprimne ja bych to rozhodne s usmevem neprechazel, kdyby mi nekdo uplne nekde jinde, jen tak odebral moje prava, az by vystrizlivel, tak by mi pulku vratil a celou dobu se tvaril jako by se nic nedelo. Dlouho bych se rozmyslel, jestli mam dal v takovemhle tymu chut spolupracovat.

Pripominam, ze se vubec nemusi jednat o Demonu a nejake fora, jak uz bylo receno na zacatku tohoto tematu. Bohuzel vetsina mistnich natvrdlych adolescentu nezna ani zakladni pravidla cteni a prispivani do diskuznich skupin.

Zobrazit příspěvek

Omlouvam se pane Neomylny, vsadim se ze ty si ten typ cloveka co bude mit v padesati vrasky leda z mraceni...ty tu hajis nakou tymovou praci? Nebyls to ty komu sem jako CS kolegovi psal Zdravim spatlame spolu nakej quest? Ani pozdravit ses nikdy neobtezoval ty tymovej hraci :clover:
  • 0

#193 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:01

Tohle radeji nebudu komentovat. Zkus se zeptat nejaky byvalych wb, ruznych tvurcu lokaci ci jinych vecicek do modulu Demony, jak je to s jeich vyrizovanim ....
  • 0

#194 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:02

Je fajn, ze nam tu zubaty zajko rozprava o stupani do hlavy, nadhlade atd. Preco potom nie je Lopyk schopny povedat: "Sorry chlapci, trochu som to prehnal." ? Preco nie je schopny dat na nazory DM tymu ?
  • 0

#195 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 13:04

No v kuolarech koluji dalsi jmena.

Zobrazit příspěvek

Si nemyslim, že další jména by se pustila svých postů.

Odpovim ti i na tvou otázku jestli je to dobře nebo špatně, že WB tým je Lopyk. Je to špatně, ale nikdo s tim nikdy nic neudělal a všichni se tvářili, že je jim to jedno. Prostě to tak je a pochybuju, že se to změní.

Konec koncu Demona jakožto NWN server je nejúspěšnější s české a slovenské scény a mě by zajímalo proč, když se tu všechno dělá špatně. WB, DM a jejich šéfové jsou infatilní lehce ovlivnitelní lidé, hrajou tu samý PGčka a PKčka atd.
  • 0

#196 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:05

Je fajn, ze nam tu zubaty zajko rozprava o stupani do hlavy, nadhlade atd. Preco potom nie je Lopyk schopny povedat: "Sorry chlapci, trochu som to prehnal." ? Preco nie je schopny dat na nazory DM tymu ?

Zobrazit příspěvek

Typuju proto, ze ma prave ten nadhled a to ze nekomu vzal na chvili hracky (rozumej prava) nevidi jako duvod na omluvu, kdyz ty "hracky" uz maj zpatky a to s DM tymem? To at si resej samy, to je mi putna
  • 0

#197 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:11

Zobrazit příspěvek

to mluvíš o DM teamu?
  • 0

#198 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:14

Typuju proto, ze ma prave ten nadhled a to ze nekomu vzal na chvili hracky (rozumej prava) nevidi jako duvod na omluvu, kdyz ty "hracky" uz maj zpatky a to s DM tymem? To at si resej samy, to je mi putna

Zobrazit příspěvek

Ok, tak ti prajem, nech ta vyhodia rodicia z domu a ked ta neskor pustia dnu, nech ti miesto tvojej pobodnej izby daju vstupnu chodbu s botnikom. Bez slova, ved tebe to vadit nebude, mas nadhlad.

Ano, nejde tu o skutocny zivot, je to len hra. Ale Hannah spominany najuspesnejsi server by bez existencie pravidiel bol davno vypnuty a zabudnuty.
  • 0

#199 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:14

Nebudte ze vseho tak PAFF, DM jsou lidi jako kazdy jiny. HOdne lidi se tu pta proc je kolektiv kolem Demony tak maly. Je to jednuduche, hodne lidi se proste nabazi, nebo maji odlisne predstavy jak to ma fungovat a pokud sve nazory nemohou prosadit jednoduse odejdou. Nekteri take mivaji jeste druhej, dozajista nudnejsi real. zivot, a tak ubiraji cas straveny u pocitace az najednou zjisti ze modul na kterem delaji DM uz vubec neznaji. Po pravde jsem Demone nejakou tu hodinku taky venoval at jiz jako DM ci pro craft. Kdyz jsem zacal hrat tak vetsina lidi co tu vykrikuji ani nevedela ze nejake NWN existuje, natoz modul zvany Demona.
Dalsi vec jsou zasluhy. Myslim si ze ten kdo pracuje na takovem projektu to nedela pro zasluhy a obdiv ostatnich. Ono to ani nejde a zavdecit se vsem take ne.
Smirte se stim ze lide na pozicich DM a Wb se budou menit. Spis jde o to aby se co pul roku nemenil zabehnuty system modulu, at jiz to bude dela ten ci onen.

Takovychhle flame uz jsem tu cetl a ucastnil se ze uz se tomuto musim jen smat. Sice nevim o co presne slo, a zjistit se to tu neda protoze se tu obvinujete navzajem. Tedka ani nevim kdo je ten hodnej a kdo zlej, na koho mam nadavat a koho obdivovat :clover:

Darion vl.
Ex[sedmikráska]

• 0

#200 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:17

a koho obdivovat  :clover:

Zobrazit příspěvek

Na obdivovanie tu mame Tomiho. :wink:
  • 0

#201 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:17

Ok, tak ti prajem, nech ta vyhodia rodicia z domu a ked ta neskor pustia dnu, nech ti miesto tvojej pobodnej izby daju vstupnu chodbu s botnikom. Bez slova, ved tebe to vadit nebude, mas nadhlad.

Ano, nejde tu o skutocny zivot, je to len hra. Ale Hannah spominany najuspesnejsi server by bez existencie pravidiel bol davno vypnuty a zabudnuty.

Zobrazit příspěvek

To je jak kdybys porovnaval slona s bakterii, nauc se delat rozdili mezi dulezityma vecma a komediema, coz tendle flame rozhodne je
  • 0

#202 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:19

To je jak kdybys porovnaval slona s bakterii, nauc se delat rozdili mezi dulezityma vecma a komediema, coz tendle flame rozhodne je

Zobrazit příspěvek

Preco by vec, ktorej niektori ludia venovali 4 roky zivota, nemohla pre nich byt dolezita?
EDIT: A zabit ta moze slon i bakteria. :clover:
  • 0

#203 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:26

Preco by vec, ktorej niektori ludia venovali 4 roky zivota, nemohla pre nich byt dolezita?

Zobrazit příspěvek

Myslim ze spis utrpelo jejich ego, kdyz jim nekdo na par hodin vzal prava a vystrelil si z nich

"tsáá to teda néé to mi nikdo delat nebude no totok pchá, ja sem tu prece kral a nekdo kdo na forum ani neleze mi prece nebude brat mi prava pfff" asi takle

Hele me byl smazanej podpis kterej sem si pracne hledal mezi tunou citatů a vysvetlil mi to nekdo? Ne...a vratil mi ho nekdo? Ne...ale to je fuk ja sem mala ryba, spis jenom plankton

A vubec nehodlam to dal resit, pro me to zustava komedii a ty hercem v ni
  • 0

#204 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:28

A vubec nehodlam to dal resit, pro me to zustava komedii a ty hercem v ni

Zobrazit příspěvek

veksláku, máš rád trapasy?
  • 0

#205 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:30

Zobrazit příspěvek

ma, vid topic zachodova poezie :clover:
  • 0

#206 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 13:30

Zobrazit příspěvek

A ty?
  • 0

#207 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:31

"tsáá to teda néé to mi nikdo delat nebude no totok pchá, ja sem tu prece kral a nekdo kdo na forum ani neleze mi prece nebude brat mi prava pfff" asi takle

Zobrazit příspěvek

Nieco podobne by sa dalo napisat aj o druhej strane, nie?
No, je to jedno, pretoze ty to uz dalej riesit nebudes...
  • 0

#208 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:32

A ty?

Zobrazit příspěvek

Ne, kdo by měl že?
  • 0