Podakovanie - free spam
Odesláno 16.04.2007 12:49
Deekin to samý, někdo kdo dokázal rozhodnout a obhájit a vést. Koho tam mám vidět?
Ta "charta" mohl být vtip a já jí tak bral, pak jsem zjistil že na pozadí toho se odehrály další události. A upřímně řečeno, Demona teď podle mě půjde do kopru. Ne zítra, ne pozítří, ale až se objeví chuligáni jako Viconie, Ali atd. a budou zase otravovat, bude sranda sledovat jak se jejich prohřešky přehlíží kvůli tomu nebo onomu.
Odesláno 16.04.2007 12:50
I humor ma sve hranice. A kdyz i ze srandy plivu na neco na cem tomu druhemu zalezi a venoval tomu spoustu sveho casu tak je to spise hnus
Asi mam hranici výše postavenou, ponevadz me to proste prijde usměvné...a vubec ten čas jimi vlozenej byl timhle splachnutej? Me proste porad prijde ze "veteranum" tu chybi onen nadhled a berou to tu jako svuj pisecek, na kterym kdyz jim nekdo zbori babovicku uz je zle...chapu ze tu hodne z nich stravilo par tisic hodin svyho zivota spolu s dotcenejma moderatorama a adminama a proto maj potrebu je branit proti kazdymu komickymu vystrelku Lopa, ale i tak myslim ze naky flamey to nevyresej a vubec proc to resit? Myslim ze by se cela ta situace obesla bez jakyhokoliv hroceni, kdyby si tu konecne nejaky lidi uvedomili ze forum neni modla

Odesláno 16.04.2007 12:50
No v kuolarech koluji dalsi jmena.Který DMka odcházej? Kdo tu zatim jako jedinej dal najevo svůj konec je Sepha a já tomu moc nevěřim, že Sepha skončí.
Ted je otazka, jestli je to dobre. Podle vlastnich zkusenosti je dost kontraproduktivni, kdyz cely projekt vyviji jeden clovek, ktery ani nema zadneho oponenta.Lopyk je těžko nahraditelný, jelikož většinu věcí dělal on sám a po svém, opravdu málo lidí by dokázalo pokračovat v jeho práci. Lopyk si pozici těžko nahraditelného vytvořil sám tím, že WB team je v podstatě jen on.
Odesláno 16.04.2007 12:53
Odesláno 16.04.2007 12:54
aha, no tak to abys vyhlasil vyberove rizeni na wbcko :)Ted je otazka, jestli je to dobre. Podle vlastnich zkusenosti je dost kontraproduktivni, kdyz cely projekt vyviji jeden clovek, ktery ani nema zadneho oponenta.
sorry ale nezda se mi ze to ze je jen jedno hlavni wbcko bylo diky, nebo snad dokonce cilem, onoho wbcka
byvalo jich vic, pokud vim ja, zustal jen lopyk a meli bychom za do byt radi-ze aspon nekdo
Odesláno 16.04.2007 12:57
To to budem resit cely znova ?Myslim ze to jen dokazuje jak sou dulezity a stouplo jim to do hlavy, kdyz to nedokazou prejit s usmevem
Uprimne ja bych to rozhodne s usmevem neprechazel, kdyby mi nekdo uplne nekde jinde, jen tak odebral moje prava, az by vystrizlivel, tak by mi pulku vratil a celou dobu se tvaril jako by se nic nedelo. Dlouho bych se rozmyslel, jestli mam dal v takovemhle tymu chut spolupracovat.
Pripominam, ze se vubec nemusi jednat o Demonu a nejake fora, jak uz bylo receno na zacatku tohoto tematu. Bohuzel vetsina mistnich natvrdlych adolescentu nezna ani zakladni pravidla cteni a prispivani do diskuznich skupin.
Odesláno 16.04.2007 12:58
Tak super, konečně jsem se dozvěděl, o co se tu vlastně jedná; dík Sepho. Jsem rád, že na podpisovém seznamu nefiguruji, za což vděčím asi hlavně tomu, že nejsem součástí jádra chlastajícího do rána. Tak, teď k věci. Nepřipadám si nikým šikanován, buzerován, ani opomíjen. Reálnou situaci znám jen málo, ale s tím co vidím jsem spokojen. Takže se tímto distancuju od toho "vtipu" a doufám, že kvůli němu Demona neutrpí žádnou újmu.
Mno myslim ze uz utrpela a ta stale roste, teda pokud sephakuv,deekuv . . . . odchod neni joke
Odesláno 16.04.2007 12:59
Beeboow to taky položil.
Odesláno 16.04.2007 12:59
Este raz, on sa vylozene postaral o to aby zostal len on sam.aha, no tak to abys vyhlasil vyberove rizeni na wbcko :)
sorry ale nezda se mi ze to ze je jen jedno hlavni wbcko bylo diky, nebo snad dokonce cilem, onoho wbcka
byvalo jich vic, pokud vim ja, zustal jen lopyk a meli bychom za do byt radi-ze aspon nekdo
Odesláno 16.04.2007 13:01
To to budem resit cely znova ?
Uprimne ja bych to rozhodne s usmevem neprechazel, kdyby mi nekdo uplne nekde jinde, jen tak odebral moje prava, az by vystrizlivel, tak by mi pulku vratil a celou dobu se tvaril jako by se nic nedelo. Dlouho bych se rozmyslel, jestli mam dal v takovemhle tymu chut spolupracovat.
Pripominam, ze se vubec nemusi jednat o Demonu a nejake fora, jak uz bylo receno na zacatku tohoto tematu. Bohuzel vetsina mistnich natvrdlych adolescentu nezna ani zakladni pravidla cteni a prispivani do diskuznich skupin.
Omlouvam se pane Neomylny, vsadim se ze ty si ten typ cloveka co bude mit v padesati vrasky leda z mraceni...ty tu hajis nakou tymovou praci? Nebyls to ty komu sem jako CS kolegovi psal Zdravim spatlame spolu nakej quest? Ani pozdravit ses nikdy neobtezoval ty tymovej hraci

Odesláno 16.04.2007 13:01
Tohle radeji nebudu komentovat. Zkus se zeptat nejaky byvalych wb, ruznych tvurcu lokaci ci jinych vecicek do modulu Demony, jak je to s jeich vyrizovanim ....sorry ale nezda se mi ze to ze je jen jedno hlavni wbcko bylo diky, nebo snad dokonce cilem, onoho wbcka
Odesláno 16.04.2007 13:02
#195 Host_Hanahh_*
Odesláno 16.04.2007 13:04
No v kuolarech koluji dalsi jmena.
Ted je otazka, jestli je to dobre. Podle vlastnich zkusenosti je dost kontraproduktivni, kdyz cely projekt vyviji jeden clovek, ktery ani nema zadneho oponenta.
Si nemyslim, že další jména by se pustila svých postů.
Odpovim ti i na tvou otázku jestli je to dobře nebo špatně, že WB tým je Lopyk. Je to špatně, ale nikdo s tim nikdy nic neudělal a všichni se tvářili, že je jim to jedno. Prostě to tak je a pochybuju, že se to změní.
Konec koncu Demona jakožto NWN server je nejúspěšnější s české a slovenské scény a mě by zajímalo proč, když se tu všechno dělá špatně. WB, DM a jejich šéfové jsou infatilní lehce ovlivnitelní lidé, hrajou tu samý PGčka a PKčka atd.
Odesláno 16.04.2007 13:05
Je fajn, ze nam tu zubaty zajko rozprava o stupani do hlavy, nadhlade atd. Preco potom nie je Lopyk schopny povedat: "Sorry chlapci, trochu som to prehnal." ? Preco nie je schopny dat na nazory DM tymu ?
Typuju proto, ze ma prave ten nadhled a to ze nekomu vzal na chvili hracky (rozumej prava) nevidi jako duvod na omluvu, kdyz ty "hracky" uz maj zpatky a to s DM tymem? To at si resej samy, to je mi putna
Odesláno 16.04.2007 13:14
Ok, tak ti prajem, nech ta vyhodia rodicia z domu a ked ta neskor pustia dnu, nech ti miesto tvojej pobodnej izby daju vstupnu chodbu s botnikom. Bez slova, ved tebe to vadit nebude, mas nadhlad.Typuju proto, ze ma prave ten nadhled a to ze nekomu vzal na chvili hracky (rozumej prava) nevidi jako duvod na omluvu, kdyz ty "hracky" uz maj zpatky a to s DM tymem? To at si resej samy, to je mi putna
Ano, nejde tu o skutocny zivot, je to len hra. Ale Hannah spominany najuspesnejsi server by bez existencie pravidiel bol davno vypnuty a zabudnuty.
Odesláno 16.04.2007 13:14
Dalsi vec jsou zasluhy. Myslim si ze ten kdo pracuje na takovem projektu to nedela pro zasluhy a obdiv ostatnich. Ono to ani nejde a zavdecit se vsem take ne.
Smirte se stim ze lide na pozicich DM a Wb se budou menit. Spis jde o to aby se co pul roku nemenil zabehnuty system modulu, at jiz to bude dela ten ci onen.
Takovychhle flame uz jsem tu cetl a ucastnil se ze uz se tomuto musim jen smat. Sice nevim o co presne slo, a zjistit se to tu neda protoze se tu obvinujete navzajem. Tedka ani nevim kdo je ten hodnej a kdo zlej, na koho mam nadavat a koho obdivovat

Darion vl.
Ex[sedmikráska]
Odesláno 16.04.2007 13:17
Ok, tak ti prajem, nech ta vyhodia rodicia z domu a ked ta neskor pustia dnu, nech ti miesto tvojej pobodnej izby daju vstupnu chodbu s botnikom. Bez slova, ved tebe to vadit nebude, mas nadhlad.
Ano, nejde tu o skutocny zivot, je to len hra. Ale Hannah spominany najuspesnejsi server by bez existencie pravidiel bol davno vypnuty a zabudnuty.
To je jak kdybys porovnaval slona s bakterii, nauc se delat rozdili mezi dulezityma vecma a komediema, coz tendle flame rozhodne je
Odesláno 16.04.2007 13:26
Preco by vec, ktorej niektori ludia venovali 4 roky zivota, nemohla pre nich byt dolezita?
Myslim ze spis utrpelo jejich ego, kdyz jim nekdo na par hodin vzal prava a vystrelil si z nich
"tsáá to teda néé to mi nikdo delat nebude no totok pchá, ja sem tu prece kral a nekdo kdo na forum ani neleze mi prece nebude brat mi prava pfff" asi takle
Hele me byl smazanej podpis kterej sem si pracne hledal mezi tunou citatů a vysvetlil mi to nekdo? Ne...a vratil mi ho nekdo? Ne...ale to je fuk ja sem mala ryba, spis jenom plankton
A vubec nehodlam to dal resit, pro me to zustava komedii a ty hercem v ni
#206 Host_Hanahh_*
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních