Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#181 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:55

unika mi smysl proc vas tak tizi cas udelani toho screenu ? ja to fakt nevim, nepamatuju se.
a nemuzes to posuzovat na 24 vterin pac prave okno neni na doraz, tudiz je nekde posunutej takze cas nevis ani ty ani ja

Zobrazit příspěvek

ty jsi tvrdil ze jsi mi utekl a tvrdil jsi ze lzu ze jsem te pronasledoval .. Ten screen ale hovori o opaku.
  • 0

#182 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:56

Jenze my je nesejmuli u vodopadu to je nejaka tva falesna predstava .. ja te sledoval na odpocivadlo ,chapes to ?

Zobrazit příspěvek

U vodopadu se zacalo bojovat, predpokladal sem ze tam i umreli. nekoukal sem se kde, co a kdy. Ale jedno vim ze si mne hned neprenasledoval, protoze si s nima bojoval a ja jen profrcel. tak nekecej uz
  • 0

#183 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:58

ty jsi tvrdil ze jsi mi utekl a tvrdil jsi ze lzu ze jsem te pronasledoval .. Ten screen ale hovori o opaku.

Zobrazit příspěvek

jak muzes tvrdit na zakladu regenerace kdy byl udelanej screen kdyz neni nadoraz to prave okno ?
  • 0

#184 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:59

U vodopadu se zacalo bojovat, predpokladal sem ze tam i umreli. nekoukal sem se kde, co a kdy. Ale jedno vim ze si mne hned neprenasledoval, protoze si s nima bojoval a ja jen profrcel. tak nekecej uz

Zobrazit příspěvek

Odkdy se argumenty zakládají na předpokladech ? Dovol abych te politoval ,mas docela problem když ti dochazi argumenty založene na predpokladech :clover:
  • 0

#185 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:00

jak muzes tvrdit na zakladu regenerace kdy byl udelanej screen kdyz neni nadoraz to prave okno ?

Zobrazit příspěvek

čas pořízeni screenu ? :clover: kdo o necem podobnem mluvil ? :biggrin: Ja mluvil o kontaktu mezi nami
  • 0

#186 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Zda se my to nebo furt opakujete to sami dokola uz pres 6stranek ? :clover:
  • 0

#187 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odkdy se argumenty zakládají na předpokladech ? Dovol abych te politoval ,mas docela problem když ti dochazi argumenty založene na predpokladech  :clover:

Zobrazit příspěvek

Chces poprit ze si bojoval s ostatnimi TM pri vodopadech ?
  • 0

#188 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:01

Zobrazit příspěvek

na zaklade toho screenu muzem posuzovat za jak dlouho te nekdo dobehl a zacal te mlatit ...

A stejne co tu resim, sam si se doznal, ze jsi porusil veskere zasady pvp boju, sam si se priznal, ze jsi je nekdy cetl a zakladas tady temata o tom, jak je proti pravidlum napadnout nekeho ve spanku ...

Jeste se mas v pvp hodne co ucit. Ale neboj, kazdy nekdy zacinal ... :clover:
  • 0

#189 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:01

Chces poprit ze si bojoval s ostatnimi TM pri vodopadech ?

Zobrazit příspěvek

Bojoval sem tam s nima spolecne s tebou . když jsi se oddelil ja te pronasledoval a mezi nasim dalsim stykem bylo 24 vterin
  • 0

#190 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:03

Zda se my to nebo furt opakujete to sami dokola uz pres 6stranek ?  :clover:

Zobrazit příspěvek

Ja uz snad jen pouze kopiruju to co jsem napsal jiz x-krat na jeho stejne avsak jinak polozene dotazy :biggrin:
  • 0

#191 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:03

Bojoval sem tam s nima spolecne s tebou . když jsi se oddelil ja te pronasledoval a mezi nasim dalsim stykem bylo 24 vterin

Zobrazit příspěvek

A uz jsou 3 rano ...

Nene ja tvrdim 30 - 32, pak dostal prvni knockdown :o)
  • 0

#192 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:04

čas pořízeni screenu ?  :clover:  kdo o necem podobnem mluvil ?  :biggrin:    Ja mluvil o kontaktu mezi nami

Zobrazit příspěvek

o jakem kontaktu mluvis ? po prechodu lokace sem si hodil haste a heal a jel na odpocivadlo a zacal spaat (tys zatim bojoval u vodopadu) pak si prisel , mne se prerusil spanek a pak uz je videt pouze regen kdyz si do mne sekal. o co ti jde ?
  • 0

#193 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:05

Ja uz snad jen pouze kopiruju to co jsem napsal jiz x-krat na jeho stejne avsak jinak polozene dotazy  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Se moc nesmej nebo si rozeberu tebe :clover:
  • 0

#194 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:05

na zaklade toho screenu muzem posuzovat za jak dlouho te nekdo dobehl a zacal te mlatit ...

A stejne co tu resim, sam si se doznal, ze jsi porusil veskere zasady pvp boju, sam si se priznal, ze jsi je nekdy cetl a zakladas tady temata o tom, jak je proti pravidlum napadnout nekeho ve spanku ...

Jeste se mas v pvp hodne co ucit. Ale neboj, kazdy nekdy zacinal ...  :clover:

Zobrazit příspěvek

Ty ses u mne analni cestovatel Haldeta :biggrin:
  • 0

#195 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:06

o jakem kontaktu mluvis ? po prechodu lokace sem si hodil haste a heal a jel na odpocivadlo a zacal spaat (tys zatim bojoval u vodopadu) pak si prisel , mne se prerusil spanek a pak uz je videt pouze regen kdyz si do mne sekal. o co ti jde ?

Zobrazit příspěvek

Dispell u vodopadu a za 24 vterin kd u elisie .. myslis ze jsem mezi tim stihnul vyporadat se s 5ti otravnymi mouchami ?
  • 0

#196 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:07

Zobrazit příspěvek

A presne tohle trvalo 30 - 32 vterin ...

Bez radsi spat, kazdym dalsim prispevkem se vic a vic ponizujes ... :clover:
  • 0

#197 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:07

Zobrazit příspěvek

se mnou si nebojoval protoze ja do tebe ani nesekl. ja jen projel kolem a schytal sem par ran jak sem sel kolem tebe. Uz si i ja pripadam jak kopirka
  • 0

#198 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:08

se mnou si nebojoval protoze ja do tebe ani nesekl. ja jen projel kolem a schytal sem par ran jak sem sel kolem tebe. Uz si i ja pripadam jak kopirka

Zobrazit příspěvek

ja sem s tebou nebojoval ? :clover: a co ten dispell ? Zeby se zapojil i olios ? :biggrin:
  • 0

#199 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:08

Dispell u vodopadu a za 24 vterin kd u elisie .. myslis ze jsem mezi tim stihnul vyporadat se s 5ti otravnymi mouchami ?

Zobrazit příspěvek

Zajimalo by mne jak si dosel na tech 24 sekund. na zaklade ceho ?
  • 0

#200 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:09

Zajimalo by mne jak si dosel na tech 24 sekund. na zaklade ceho ?

Zobrazit příspěvek

před brudrou řikej 30-32 :clover:
  • 0

#201 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:10

ja sem s tebou nebojoval ?  :clover:  a co ten dispell ? Zeby se zapojil i olios ?  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

jo ale tys utocil, ja sem se snazil jen projit, dyt ty mne nechapes ,nebo ses fakt dementni ?
  • 0

#202 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Ty ses u mne analni cestovatel Haldeta  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Asi tezko, vzhledem k tomu ze Haldetha prakticky vubec neznam, pouze jsem od jedne jeho postavy kdysi davno chtel 3 soketovy stit a byl jsem spolecne s jeho postavou na jednom bossu.

A uprimne nemam zapotrebi lezt nekomu do zadku. :clover:
  • 0

#203 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

jo ale tys utocil, ja sem se snazil jen projit, dyt ty mne nechapes ,nebo ses fakt dementni ?

Zobrazit příspěvek

To že se neumis vyjadřovat naznačuje spíš to že jsi dementní ty . :clover:

Ale všechna čest počmarat takovejch stranek nesmyslama :biggrin:
  • 0

#204 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:11

Asi tezko, vzhledem k tomu ze Haldetha prakticky vubec neznam, pouze jsem od jedne jeho postavy kdysi davno chtel 3 soketovy stit a byl jsem spolecne s jeho postavou na jednom bossu.

A uprimne nemam zapotrebi lezt nekomu do zadku.  :clover:

Zobrazit příspěvek

To neni argument , pro mne si porad Haldetuv analni cestovatel :biggrin:
  • 0

#205 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:13

podle ceho si prisel k zaveru tech 24 sekund ?
  • 0

#206 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:13

To neni argument , pro mne si porad Haldetuv analni cestovatel  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

No je videt že brudru moc neznas .. :clover: To az si precte nekdo normalni kdo ho zna aspon tak jako ja .... :blush:
  • 0

#207 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:14

To neni argument , pro mne si porad Haldetuv analni cestovatel  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Hele ale todle je fakt vrchol vseho co jsi mohl napsat :clover:
  • 0

#208 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:15

Vyjadri se k tym sekundam chci uz jit konecne spat. fakt se mi nechce rozebirat ten ritolez
  • 0

#209 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:15

Zobrazit příspěvek

Na zaklade tohoto prispevku

smaarja ja reagoval v tom prispevku na odlognuti perem v te dane situaci.proste sem mohl pribehnout na odpocivadlo a odlognout... ale ja to neudelal. chtel sem se vyspat a jit na pomoc svym kamaradum, to je trestny ?

Zobrazit příspěvek

bych ty silna slova dost vazil.

Jeste ti zduraznim, ze v nem sam priznavas, ze si se sel vyspat, aby si pomohl svym kamaradum.
Holt te nekdo sledoval a ten plan ti prekazil.

A veskerymi dalsimy vyroky o analnim cestovani me pouze privadis na myslenku o tvem zarputilem lhani, pokusu skryt svoje chyby a ziskani pozornosti od dm na zaklade velmi pochybneho obvineni.
  • 0

#210 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 02:22

A veskerymi dalsimy vyroky o analnim cestovani me pouze privadis na myslenku o tvem zarputilem lhani, pokusu skryt svoje chyby a ziskani pozornosti od dm na zaklade velmi pochybneho obvineni.

Zobrazit příspěvek

Jakem lhani ? jen rikam svuj nazor na tebe. nic neskryvam, dokonce sem se k par vecem priznal. jednam s vama narovinu, co se neda rict o haldetovi co ma svou verzi a tu presazuje za kazdou cenu
A co se tyce te pozornosti od DM tos mne fakt pobavil i v polospanku, protoze mne jde jen o to aby se jaks taks dodrzovali pravidla. To mne dovadi k zaveru ze kdyz rekne DM ze to nebyl od haldeta podraz a mne da rekneme ban za kazeni hry ostatnim hracum Demony, tak to budu respektovat. ale vod tebe to neberu,promin
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních