Poklady
Odesláno 26.02.2007 11:17
Odesláno 26.02.2007 11:17
Ako sa tomu nadava? Klerik?Takze si stezujes, ze jsi na tom vlastne moc dobre?
Tiffany ma 1. level zlodeje na 21lvl, a predstav si, ze do te dobry behala ve zlate se zlatou zbrani. A predstav si, ze na 30lvl s asi 10 esencema u Damy behala (beha doted, ale uz nema 30lvl) stale ve zlate
Shrnuto, ja si nestezuju ... na vybave zabava nekonci a nezacina ... pro nekoho. Ale nerikam, ze nemam rad dobrou vybavu

Odesláno 26.02.2007 11:33
Tiffany je Fighter / WM / RogueAko sa tomu nadava? Klerik?

Treba tak ... a nebo proste jinak v parte. Treba v DZ ma Tiffany take malusy a s Kylem tam nikdy nebylaNe tomu se rika PredeMnouMagVeFullplateJakoTank.

Proste je treba prizpusobit styl hry sve postave a jejimu vybaveni

Odesláno 26.02.2007 23:24

Ako to vidim kazdy to bere inac tie poklady ,ja si vyberem asi nejaku tu zlatu strednu cestu a trochu si peniazkov ulozim ,nakupim aspon nejaku zakladnu vybavku schopnu a pojdem hrou dalej ,rozhodne nechcem trpnut na tom istom levely navzdy ,je to asi len docasna vec.
Obdivujem pevne nervy DMiek ktory sa snazia robit co mozu aby bola hra na vysokej urovni co sa mi paci ,myslim ze tie poklady este potrebuju premysliet a urcite sa najde nejake riesenie kde budu vsetci spokojny ,mne by asi najviac vyhovovala ta moznost stym goldom v kazdej obludke podla narocnosti aj patricne mnozstvo penazi ,samozrejme aj podla vysky levelu hraca,tak ako sa pocita malus za obludy ,tak tak nejak by mohlo fungovat aj ratanie penazi ,aby si zarobit mohol uplne kazdy a postupne ,od maleho levelu az vyssie

Je to docela schopna myslienka ktora by sa ujala ,dalej co sa tyka hrania za pol roka urcite verim ze by som si zarobil ako tak na nejaku vybavu ,len asi ten pocit ze ostatny maju verdicitovu zbroj a ja zlatu sekeru ma frustruje,je to problem kvoli priserkam ktore by mi isli zabit lahsie samo sebou keby som mal lepsiu zbran a takto sa potlkam hrou o dost narocnejsie,a co sa tyka mojej postavy je tiez taka ehmm nie spravne spravena ,najma co sa tyka minutych skill pointov aby ste si nemysleli ze mam dokonalu postavu ,keby som mohol vratim tie skill pointy hned.
Dalej ma napadol este taky zaujimavy napad ze kazda postava by mala limit na poklad ,napr 6 hodin ,na jeden druh pokladu ,to znamena ze ked vybere ten jeden poklad tak ho moze az za par hodin neskor aj keby neviem co robila ,a zaroven stymto napadom by sa mohlo zaviest moznoze nieco ako spustacia ciara na poklad,to znamena ze ked prave niekto vybral poklad a ide uz od neho prec ,a zrazu sa objavi nova grupa ktora ide po poklad ,vsetko sa restartne a poklad tam bude znova,tym sa vyriesi vec taka ze kazdy kto pride pre poklad ho tam najde ,a ten dotycny ktory ho prave vybral si ho nemoze vybrat skor ako za tych cca 6 hodin takze obidve strany budu spkojne,kazdemu sa dostane pokladu v pravidelnych intervaloch da sa povedat a zarobi si postupne na vsetko bez toho aby ho obrali o poklad zlodeji a "vychcany" hraci .
Co myslite?Tato posledna varianta sa zda byt uspokojujuca pre vacsinu publika myslim ,popremyslajte

Odesláno 26.02.2007 23:42
Ne nebyla. Co ti zabrani lognout za jinou postavu a jit si opet pro pokladek umis si predstavit ten generator na rpachy treba k salekovi? mit takovych 10 lov level postavicek a frrr mas 10 pokladu pak uz jen jeden kamos nestrezeny okamzik a postupne nakupis pokladky do jedny kapsicky. Ne sry treba bys to nedelal treba jo to ja nemuzu vedet ale fakt je ze by se asi obevilo desne moc prachu v modulu. Znamenalo by to vsechyn poklady opravit tak aby je neslo solovat. Nu a pak mozna proc neTak asi na zaver to nejak zhrniem
![]()
Ako to vidim kazdy to bere inac tie poklady ,ja si vyberem asi nejaku tu zlatu strednu cestu a trochu si peniazkov ulozim ,nakupim aspon nejaku zakladnu vybavku schopnu a pojdem hrou dalej ,rozhodne nechcem trpnut na tom istom levely navzdy ,je to asi len docasna vec.
Obdivujem pevne nervy DMiek ktory sa snazia robit co mozu aby bola hra na vysokej urovni co sa mi paci ,myslim ze tie poklady este potrebuju premysliet a urcite sa najde nejake riesenie kde budu vsetci spokojny ,mne by asi najviac vyhovovala ta moznost stym goldom v kazdej obludke podla narocnosti aj patricne mnozstvo penazi ,samozrejme aj podla vysky levelu hraca,tak ako sa pocita malus za obludy ,tak tak nejak by mohlo fungovat aj ratanie penazi ,aby si zarobit mohol uplne kazdy a postupne ,od maleho levelu az vyssie![]()
Je to docela schopna myslienka ktora by sa ujala ,dalej co sa tyka hrania za pol roka urcite verim ze by som si zarobil ako tak na nejaku vybavu ,len asi ten pocit ze ostatny maju verdicitovu zbroj a ja zlatu sekeru ma frustruje,je to problem kvoli priserkam ktore by mi isli zabit lahsie samo sebou keby som mal lepsiu zbran a takto sa potlkam hrou o dost narocnejsie,a co sa tyka mojej postavy je tiez taka ehmm nie spravne spravena ,najma co sa tyka minutych skill pointov aby ste si nemysleli ze mam dokonalu postavu ,keby som mohol vratim tie skill pointy hned.
Dalej ma napadol este taky zaujimavy napad ze kazda postava by mala limit na poklad ,napr 6 hodin ,na jeden druh pokladu ,to znamena ze ked vybere ten jeden poklad tak ho moze az za par hodin neskor aj keby neviem co robila ,a zaroven stymto napadom by sa mohlo zaviest moznoze nieco ako spustacia ciara na poklad,to znamena ze ked prave niekto vybral poklad a ide uz od neho prec ,a zrazu sa objavi nova grupa ktora ide po poklad ,vsetko sa restartne a poklad tam bude znova,tym sa vyriesi vec taka ze kazdy kto pride pre poklad ho tam najde ,a ten dotycny ktory ho prave vybral si ho nemoze vybrat skor ako za tych cca 6 hodin takze obidve strany budu spkojne,kazdemu sa dostane pokladu v pravidelnych intervaloch da sa povedat a zarobi si postupne na vsetko bez toho aby ho obrali o poklad zlodeji a "vychcany" hraci .
Co myslite?Tato posledna varianta sa zda byt uspokojujuca pre vacsinu publika myslim ,popremyslajte
Odesláno 27.02.2007 05:54
Tell1 "Ahoj byl js saleka?"
Tell2 "jdu tam,tak pockej vyberem to a sabnem se"
Tell1 "Ok cekam"
...Tell2 ceka nekde v 2 patre....
Tell1 "pojd k prechodu jdu zpatky"
Tell2 "Ok jdu tam"
Tell2 po chvili "Tak jdem do banky a pak dame jeste ten zbytek,pak relognem a jde se zas"
Tell1 "OK"
Odesláno 27.02.2007 09:42
Odesláno 27.02.2007 09:49
Hozeni poctu GP rovnou do invu pri kazdem zabiti, stejne jako XP.
Tudiz za 30 lvl je to 435k.
Ale to se tu myslim take nekdy navrhovalo, ale prej je to moc akcni. Ale zas to nezatezuje server nejakym lootem.
Mimochodem to je tak cena velkyho prstenu ci ST plaste, takze zadna mega vyhra to neni.
Odesláno 27.02.2007 10:26
Nojono, jenze presne o tom to je. Vymyslet system tak, aby to "hraci" hned druhej den nazacli odrbavat je na nobelovku. Conan Anra holt jeste neni infikovanej tou vasi "ojeb-co-muzes" filozofii.
Dakujem Dedkovi zato ze sa ma zastal ,je to tak proste,mne nejde o to aby som obisiel hru roznymi podvodmi alebo skor unikmi v systeme ktore sa daju vyuzit na svoje obohacovanie ,ja skor zastupujem skupinu hracov ,ktory sa chcu poriadne odreagovat a zabavit pri prijemnej hre po namahovom dni ,sam skusenosti s ostanymi hrami mam velmi velke a mam uz kadeco za sebou ,vsetky hry ktore som hral som presiel a mam aj svoje osobne rekordy atd ... ,s NWN priamo Demonou nemam skusenosti urcite take ako ostatny ,skor minimalne,zato ale mne ide o to aby som sa citil prijemne ked tu hru hram a nemusel sa snazit o ziadne vychcavanie s hrou atd ,ale zato na druhej strane si urcite chcem aj tu hru poriadne uzivat a to je ze nech system funguje pre kazdeho poriadne ako ma a nech sa zamedzi co najviac zneuzivaniu tychto veci na ukor druhych hracov ,este raz diky DMkam zato ze sa snazia robit preto co najviac.
Clovek by mal hrat a zabavat sa ,nie obzerat sa a premyslat ako byt co najskor boh v mal vsetko ,tot je moj nazor ...

Odesláno 27.02.2007 10:29
Odesláno 27.02.2007 10:52
No s tim se da souhlasit. Ja si take myslim, ze u hry se ma clovek hlavne bavit, oddychnout si. To je na Demone tezke. Podle me jsou zbytecne velke naroky. Pokud by se polevilo, hraci by se vice bavili a tech par jedincu, kteri by meli hnedka vsecko, ty by to stejne prestalo bavit a sli by zase o dum dale. Ale to je asi jen muj nazor.
Diky za podporu a jednoznacne suhlasim

Odesláno 27.02.2007 10:57
Odesláno 27.02.2007 11:06
No spise velka narocnost vpodstate hrace "nuti" neboli laka do obchcavani systemu. Pokud by hraci slo pekne rozumne vsecko, ani by ho nenapadlo prichazet na zpusob jak neco ocuravat.
Tomu prece sam neveris ;) Podvadelo se vzdycky, at byla obtiznost jakakoliv.
A nerikej ze to hrace "nuti", nemluv za vsechny ;) Je spousta hracu, kteri se normalne bavi aniz by se do neceho extra hnali.
Odesláno 27.02.2007 11:08

PS: robim dobrocinnu zbierku v demone ,prosim prispejte mi vasim zlatom ,naco vam bude?

Odesláno 27.02.2007 11:13
Dobre, nenapsal jsem to uplne presne. Ale myslim si, ze pokud by system byl o neco lehci, tak by tech hracu, kteri zkousi kdejake finty a podvody bylo mene.Tomu prece sam neveris ;) Podvadelo se vzdycky, at byla obtiznost jakakoliv.
A nerikej ze to hrace "nuti", nemluv za vsechny ;) Je spousta hracu, kteri se normalne bavi aniz by se do neceho extra hnali.
Verim tomu, ze jsou tu hraci, kteri podvadet nechteji.
Idealni by byl stav, kdyby tu nebyli zadni

Odesláno 27.02.2007 11:22

Jako to ze nemam nejlepsi postavu hodne penez a dobrou vybavu me nedonuti s tou hrou prestat, me je jedno ze si tamten beha s mithrilem, jeho vec, nejsem zavistivej clovek tak mozna proto me to nevadi, hru si uzivam i tak, jeste nikdy jsem nebyl na 30 lvl a ani me to netrapi expeni me nebavi ale bavi me dobrodruzstvi a sem tam se pri tom neco nazbira jak skusenosti tak zlataku, a ze to neni zavratne moc, to snad necemu vadi?? Ve hre me to neomezuje bavit se muzu i tak dal.
Odesláno 27.02.2007 11:32
#206 Host_Gelina_*
Odesláno 27.02.2007 11:43
Odesláno 27.02.2007 11:48
Takovej hrac jsem, ale oni existujou lidi a party co te vezmouMe slo hlavne o to, ze prijde hrac, neumi si postavit super build, nezna perfektne pomery, i kdyby mel prectene forum. A narazi. Na problemy. Hraci jej nebudou chtit do grupy, protoze bude "slaby". Nebude nic zvaldat sam, protoze jeho vybava bude pokulhavat. Pak si rekne, ze ho to proste nebavi a jde pryc. Presto to mohl byt dobry a nadejny hrac s prvky RP.

Vetsinou me mezi sebe vzali lidi stejneho razeni jako ja a hlavne lidi se kterym se lip nekam chodilo protoze to nebyo o expeni atd. ale v RP duchu!
Odesláno 27.02.2007 11:51
Polozme si otazku jak je demona postavena.
Jednoznacne na standalone buildech. Prestoze se pise v doporuceni - delejte druziny, opak je pravdou. Dulezite je mit postavu co nejvice sobestacnou, nejlepe aby zvladla vsechno. Coz drtiva vetsina postav splnuje.
Zajimave je, ze na konkurencnim serveru Arkhalie, ktera byla ciste akcni zalezistosti, jsem take hral a udelal si podobny build. Postaveny na Standalone. Na 40lvlu jsem zjistil, ze je ta postava absolutne k nicemu. Protoze nemela AB takove, jako specializovany bojovnik, nemela AC jako spravny tank. Nemela dmg atd atd.
Tam se proste delali postavy vylozene specializovane na urcity druh pozice. Protoze jinak neslo dung/poklad vybrat. Expit nebyl problem, to bylo vpohode, ale vybrat poklad se jinak proste nedal. Musela byt dobre poskladana grupa. V prumeru 3-5 lidi.
A to se mi opravdu libilo.
Na demone se bossy vybiraji solo. Vposledni dobe se s tim neco dela. Nastesti, ale zas neodpovida odmena

Odesláno 27.02.2007 12:06
Kdyz uz dneska mam takovou naladu se rozpovidat.
Polozme si otazku jak je demona postavena.
Jednoznacne na standalone buildech. Prestoze se pise v doporuceni - delejte druziny, opak je pravdou. Dulezite je mit postavu co nejvice sobestacnou, nejlepe aby zvladla vsechno. Coz drtiva vetsina postav splnuje.
Zajimave je, ze na konkurencnim serveru Arkhalie, ktera byla ciste akcni zalezistosti, jsem take hral a udelal si podobny build. Postaveny na Standalone. Na 40lvlu jsem zjistil, ze je ta postava absolutne k nicemu. Protoze nemela AB takove, jako specializovany bojovnik, nemela AC jako spravny tank. Nemela dmg atd atd.
Tam se proste delali postavy vylozene specializovane na urcity druh pozice. Protoze jinak neslo dung/poklad vybrat. Expit nebyl problem, to bylo vpohode, ale vybrat poklad se jinak proste nedal. Musela byt dobre poskladana grupa. V prumeru 3-5 lidi.
A to se mi opravdu libilo.
Na demone se bossy vybiraji solo. Vposledni dobe se s tim neco dela. Nastesti, ale zas neodpovida odmena
Tieto posledne komenty do tohto topiku ma presvedcili ze urcite to hraju este hracy ktorym ide o zabavu a RP a nielen o dotiahnutie postavu k vysinam.S mojim Conanom to bolo take iste az doteraz ,preto som zaseknuty viacmenej ,mam pomixovanu postav,potreboval by som vratit skill pointy minute zlym smerom ,mat lepsiu vybavu atd.
Tak sa pytam ,mam si robit postavu cisto na solo alebo mam hrat v teamovom duchu?Na team su tie odmeny moc male ,to je pravda,snad sa stym naozaj nieco spravi v najblizsej dobe a aby sa teda dohodlo co sa viac oplati ?team ?solo?potom sa podla toho zariadim a kludne RP budem hrat dalej len s kludnejsim svedomim kedze budem vediet ze niesom nikomu na obtiaz ale prinosom skupine

Odesláno 27.02.2007 13:39
S neznamyma lidma jsem mel spise negativni zkusenosti. Cest vyjimkam. Obcas se naopak i stalo, ze me nekdo pekne prekvapil a bylo to super zabava. Ale idealni je hrat s kamarady.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních