Kamaradickovanie, sa neda zrusit to tu bude vzdy, novy system ho ale podporuje v omnoho mensej miere ako stary. Je lacnejsie na skillovanie zhanat pouzitu vybavu hracov, nez vyrabat novu a podpisovat, je jednoduchsie vykupovat kamienky od vsetkych ako cakat na to kym mi kamarad navybera dost pokladov, je viac crafterov mimo manufaktury , s ktorymi si zisk z lacnejsie nakupenej licencie mozem rozdelit.
Uz to nie je len "hej franto minuli sa mi zasoby granatov a zeleznych dyk potrebujem nove" co bolo ciste o kamaradickoch.
Myslim, ze teraz je obchodnicina naozaj zaujimavy "craft" , ktory by som si rozhodne rad skusil
Tak to pardon, to ses vedle jak ta jedle. Ja teda prodaval jen sipy, ale bylo mi uplne sumak, kdo mi je udelal. Proste jestli mi nekdo dal toulec za 250 nebo za 400 mi bylo u pr****, kdyz sem ten toulec prodal za 18k. Tam zadny kamaradickovani proste nebylo. Potreboval sem sipy, nechal sem si je udelat a bylo mi fakt jedno u koho.
A ted? Ted to budu brat pouze a jenom u kamaradu za nejnizsi mozne ceny. Coz je podle mne prave ta podpora kamaradkseftu.
Nezlobte se na mne, ale jako DM nebo webmasteri nebo co jste zac (to neni mysleno jako urazka) proste nevite, jak to na demone skutecne chodi. Az to budete doopravdy hrat nekolik mesicu, muzeme si o cem povidat.