Skočit na obsah

Fotka

Obchodničina

• Please log in to reply
995 odpovědí na toto téma

#181 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:24

Kamaradickovanie, sa neda zrusit to tu bude vzdy, novy system ho ale podporuje v omnoho mensej miere ako stary. Je lacnejsie na skillovanie zhanat pouzitu vybavu hracov, nez vyrabat novu a podpisovat, je jednoduchsie vykupovat kamienky od vsetkych ako cakat na to kym mi kamarad navybera dost pokladov, je viac crafterov mimo manufaktury , s ktorymi si zisk z lacnejsie nakupenej licencie mozem rozdelit.
Uz to nie je len "hej franto minuli sa mi zasoby granatov a zeleznych dyk potrebujem nove" co bolo ciste o kamaradickoch.
Myslim, ze teraz je obchodnicina naozaj zaujimavy "craft" , ktory by som si rozhodne rad skusil  :cool:

Zobrazit příspěvek

Tak to pardon, to ses vedle jak ta jedle. Ja teda prodaval jen sipy, ale bylo mi uplne sumak, kdo mi je udelal. Proste jestli mi nekdo dal toulec za 250 nebo za 400 mi bylo u pr****, kdyz sem ten toulec prodal za 18k. Tam zadny kamaradickovani proste nebylo. Potreboval sem sipy, nechal sem si je udelat a bylo mi fakt jedno u koho.

A ted? Ted to budu brat pouze a jenom u kamaradu za nejnizsi mozne ceny. Coz je podle mne prave ta podpora kamaradkseftu.

Nezlobte se na mne, ale jako DM nebo webmasteri nebo co jste zac (to neni mysleno jako urazka) proste nevite, jak to na demone skutecne chodi. Az to budete doopravdy hrat nekolik mesicu, muzeme si o cem povidat.
  • 0

#182 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:26

Asi jsem nic nepochopil...zřejmě moje omezenost... ale to co si myslim je, že nově udělanej craft obchodníka je dost nepromyšlenej, extrémě těžkej (nenadávám na změnu stylu ale na ty ceny hlavně) už ani nefňukám, že se musí začínat odznova... jen podotýkám, že jste rovnou mohli udělat WIPE a předělat všechny crafty a neznevýhodňovali lidi, kteří dva měsíce víkend co víkend od rána do večera jezdili Stromořad a zpět, udělali 14 skill a koupili si pitomej verd komplet...

Jestli vemu příkladně kováře nebo krejčího, byl bych za tuhle dobu vyskilovanej natolik, že bych si to moh koupit 2x... šlo mi jen o to, abych si moh koupit ze stromořadu co nejlevnějš max. výbavu a proto jsem jel obchodníka... začínat odznova takovou nesmyslnost nebudu, sbohem... :happy:

Dodatek... opravdu ti Dedku prijde za cely den pareni 30-80k zisku moc? Koukni se na jiny crafty a pochopis...  :laugh:

Zobrazit příspěvek

No tak tys me rozesmal, chudacek obchodnicek jezdil tam a zpatky aby si vydelal na verd komplet! A to prosim zcela bez namahy, potreby nekoho jinyho, nez jednoho usmudlanyho sipare, kterymus dal par supu.

Prober se, jukni do tematu "poklady" a pobav se s lidma co behaj na 30tym v zeleze, ty chuderko.
:cool:
  • 0

#183 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 27.02.2007 13:27

a neznevýhodňovali lidi, kteří dva měsíce víkend co víkend od rána do večera jezdili Stromořad a zpět, udělali 14 skill a koupili si pitomej verd komplet...

ja teda nevim. Mam zacinajici obchodnici, ktera udelala skill 2 body a vydelala cisty zisk asi 180k. Jezdila 3 dny .....
Tak asi ta tvoje neprodavala rubicitove sipy, no... :cool:
  • 0

#184 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 27.02.2007 13:32

ja teda nevim. Mam zacinajici obchodnici, ktera udelala skill 2 body a vydelala cisty zisk asi 180k. Jezdila 3 dny .....

Zobrazit příspěvek

to musela mit z pekla stesti..
matematicky: 2 skilly =prodej za 300k
bezny kredit u obchodnika 20k
300/20 = 15 jizd,+1jizda k ziskani licence + polatek
15jizd = nejmin 10k (tam a zpet) >> 150k ok este 30k back za nakup listku
300k-160k= cistej zisk 140k, plus jeste neco nakoupit, plus behem patnacti jizd nebyt aspon jednou na opustenym? lucker? -18k. a asi zadni pirati, k tomu nahodnej restart v ty dobe, atp atp..
  • 0

#185 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:34

Zobrazit příspěvek

ze zacatku mivas tak 0-3k za cestu max. zisk si spocitej jestli budu hrat 10 hodin tak to je max. 30k a 10 hodin hrajou jen zavislaci

chci hrat hru ne si vytvaret zavislost na NWN
  • 0

#186 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:35

Nezlobte se na mne, ale jako DM nebo webmasteri nebo co jste zac (to neni mysleno jako urazka) proste nevite, jak to na demone skutecne chodi. Az to budete doopravdy hrat nekolik mesicu, muzeme si o cem povidat.

Zobrazit příspěvek

:cool: :happy: :laugh:
  • 0

#187 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 27.02.2007 13:38

ze zacatku mivas tak 0-3k za cestu max.

ja teda mela hned ze zacatku okolo 8-10 k za cestu.

18k kredit, 2k za nakup dvou listku ( zpet a tam ) - 10k za listky. Jedna cesta vychazela na vydelek 10k ( a to sem mela jen 27 lvl a ne lvl 30 ( kredit se odvijel od lvlu postavy )). Sipy nakoupeny za 300 zlataku...

Pokud si skoncila na opustenym, vydelalas navic na tezbe jasanu tak na 2-3 nove kameny navratu a to nezminuju stredni nebo maly krystal , ktery sem tam pravidelne nachazela v bedne na severu. ...

to Jeff: tak sem mela skill 3. Proste jezdila sem tri dny, vic ne.
  • 0

#188 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:39

Tak to pardon, to ses vedle jak ta jedle. Ja teda prodaval jen sipy, ale bylo mi uplne sumak, kdo mi je udelal. Proste jestli mi nekdo dal toulec za 250 nebo za 400 mi bylo u pr****, kdyz sem ten toulec prodal za 18k. Tam zadny kamaradickovani proste nebylo. Potreboval sem sipy, nechal sem si je udelat a bylo mi fakt jedno u koho.

A ted? Ted to budu brat pouze a jenom u kamaradu za nejnizsi mozne ceny. Coz je podle mne prave ta podpora kamaradkseftu.

Zobrazit příspěvek

WB je WorldBuilder :laugh:
A myslim si ze oni vedi co delaji, a kdyz ctu tvuj prispevek tak vidim sakra ja vydelaval hoodne na sipech a ted musim neco delat. :happy: :cool: :blink:
  • 0

#189 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 27.02.2007 13:40

Zobrazit příspěvek

Preboha neargumentuj systemom , ktory bol uplne zly ,sipy sa zacali predavat az neskor, v mojej dobe frcali len dyky. Ale ta veta za 250 = 18k to presne vystihuje stareho "narocneho" obchodnika :cool:
  • 0

#190 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 27.02.2007 13:41

WB je WorldBuilder  :happy:

Zobrazit příspěvek

sakra takze to neni WebBrowser? :cool:
jo ted se siparum zase trochu zkrati vydelek :P
  • 0

#191 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:43

Zobrazit příspěvek

Tos nas pobavil :) My sme se vsichni vyloupli z vajicek asi nebo co :) Nehlede na to, ze dost lidi z DM a WB na demone hraje vis? :)

A dalsi vec, uvedomujete si vubec, ze tyhle quest zakazky jsou jen jedna z moznosti obchodnika?! Vzdyt vas nikdo nenuti ty veci shanet. Era milionu zadarmo proste skoncila, tak zacnete makat.
  • 0

#192 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:45

Tos nas pobavil :) My sme se vsichni vyloupli z vajicek asi nebo co :) Nehlede na to, ze dost lidi z DM a WB na demone hraje vis? :)

A dalsi vec, uvedomujete si vubec, ze tyhle quest zakazky jsou jen jedna z  moznosti obchodnika?! Vzdyt vas nikdo nenuti ty veci shanet. Era milionu zadarmo proste skoncila, tak zacnete makat.

Zobrazit příspěvek

šup šup martymu botky lenoši..prosím donést do očistce :)
  • 0

#193 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:53

Deekin&Sepha: nejak nevim cemu se smejes...v okamziku kdyz uz aktivne clovek nehraje, tak proste uz nevi jak to tam chodi, proste veci se meni...to ze jste tu hrali nekolik let ja beru, ale co bolo, to bolo. (To ze nekdo se na hodinku logne jednou za par dni, to Sepho neni hrani.)

A pro ostatni: je nenadavam na to, ze se zmenil system. Se svyma obchodnikama sem stejne do ST jezdil jen kdyz sem mel plne batohy sutru a nemel sem je kam davat. Ono jedno probehnuti jednoho nejmenovaneho dungu behem pul hodiny vynese bez problemu 35k...coz jsou 2 jizdy lodi a je to i casove delsi a navic bez expu...Takze mne se ta zmena moc nedotkne, to vazne ne.

Ja tu spise chci poukazat na to, ze dle meho nazoru je to doopravdy podpora kamaradkseftu. Jsem obyc hrac, ktery nema kontakty -> nemuzu byt obchodnik, protoze bych si nevydelal ani na ty listky. Mam kontakty->budu bohatsi jeste vic nez ted.
  • 0

#194 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:56

ja teda mela hned ze zacatku okolo 8-10 k za cestu.

18k kredit, 2k za nakup dvou listku ( zpet a tam ) - 10k za listky. Jedna cesta vychazela na vydelek 10k ( a to sem mela jen 27 lvl a ne lvl 30 ( kredit se odvijel od lvlu postavy )). Sipy nakoupeny za 300 zlataku...

Pokud si skoncila na opustenym, vydelalas navic na tezbe jasanu tak na 2-3 nove kameny navratu a to nezminuju stredni nebo maly krystal , ktery sem tam pravidelne nachazela v bedne na severu. ...

to Jeff: tak sem mela skill 3. Proste jezdila sem tri dny, vic ne.

Zobrazit příspěvek

Pak to bylo teda na ho*no vymysleny kdyz s obratem 1,4M jsem mel stejnej ne-li mensi kredit nez ty... a to jsem si myslel ze tahle varianta obchodnika je horsi..asi zmenim nazor a jdu stavit 20 monk/5zlodej/5SD abych byl schopnej obstaravat zakazky z bossu, vydirat kovare, stihal bejt prvni z lodi u obchodniku... no prosim... pekne sme to dopracovali... musim rict ze Demona zraje jako vino a je rok od roku pekne stavnatejsi... skoda ze zespoda zavani mocuvka... :happy:
  • 0

#195 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:57

Deekin&Sepha: nejak nevim cemu se smejes...v okamziku kdyz uz aktivne clovek nehraje, tak proste uz nevi jak to tam chodi, proste veci se meni...to ze jste tu hrali nekolik let ja beru, ale co bolo, to bolo. (To ze nekdo se na hodinku logne jednou za par dni, to Sepho neni hrani.)

Zobrazit příspěvek

Kdyz rikam hraje, tak tim myslim hraje. A predstav si, ze jeden z nich je obchodnik. A jak panecku maka. Neni to divny?
  • 0

#196 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:57

A poprosim vas, abyste se vyjadrovali slusne, jestli si myslite, ze kdyz do slova date hvezdicky, ze je jeho vyznam jiny, tak se pletete. Diky.
  • 0

#197 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 13:58

Zobrazit příspěvek

:cool: tak takhle jsem se dlouho nenasmál, jak při tomto odstavci :happy:
  • 0

#198 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:04

Podle mě to bude přínosný, ta změna je velice chytrá, je to sice obrovskej zásah s obrovskejma důsledkama, ale až se tim prokoušem, budem si pochrochtávat. Celý to má hodně velkou hloubku, jen to ještě malinko optimalizovat. Je to kompletni restrukturalizace craftu, ne jenom ''změna obchodničiny''. Domnívám se že něco takovýho bylo potřeba, protože by to možná mohlo zabránit jistejm věcem, který nemáme rádi.....(všichni si domyslí to anglické slovo o čtyřech písmenkách). Teď je prostě otázka, jak se k tomu postavíme.

Taky myslim že je čas na založení prvního oficielního s.r.o. na demoně.....to znamená...''účetnictví ''.....''firemní legálně suportovaný postavičky''...atd.... :cool:
  • 0

#199 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:05

Kdyz rikam hraje, tak tim myslim hraje. A predstav si, ze jeden z nich je obchodnik. A jak panecku maka. Neni to divny?

Zobrazit příspěvek

Hrat muze, ale to ze je DM ho uz nejak omezuje, protoze ma znalosti, ktere hrac nema. Ja vim o cem mluvim. X let sem hral jeden MUD (jestli si jeste nekdo vzpomene co to je) a pak sem sam byl dalsich asi 5 let aktivnim adminem na onom MUDu...jeste mozna sem. A muzu ti rict, ze hraci doopravdy vymyslej nejruznejsi ojebavky (pardon, ale slusnejsi slovo me nenapadlo) o kterych se tobe jako DM ani nezda. A ikdyz sem to hral casto, postupem casu sem vubec nemel poneti o tom, co se jak kde deje.
  • 0

#200 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:11

po prichode do ST sa iba divim co to tam je za zmeny :happy: , vdaka za pokazeny den, je to sice pekne vsetko ztazovat od pokladou az po crafty, je to ale spravne za chodu hry? akurat chudaci co zacinaju to maju tazke a ti co uz su za vodou tym je to jedno , nemali by vsetci zacat od zaciatku? ( ano myslim Wipe, ale az ked sa dokoncia zasadne zmeny ak sa teda este nejake pripravuju ) :cool:
  • 0

#201 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 27.02.2007 14:12

prestante tu remcat blbosti...zalezte si do dolu a zacnete kopat,pak rikejte jak je to vsechno na[sedmikráska].
  • 0

#202 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:13

šup šup martymu botky lenoši..prosím donést do očistce :)

Zobrazit příspěvek

chcela som ale uz ma to ....., tak si najdem inu cinnost
  • 0

#203 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:15

prestante tu remcat blbosti...zalezte si do dolu a zacnete kopat,pak rikejte jak je to vsechno na[sedmikráska].

Zobrazit příspěvek

viem ze v dole to je tazke, hlusiny a potvorky co ta otravuju, aj ked som v takom naprikad verdicitovom nebola
  • 0

#204 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:18

Dobre, opet polozim po nekolikate otazku.

Sel by udelat strop materialu, aby nebyl top?
Slo by vyhazet ty itemy z bossu?
Nastavit interval ziskani dalsiho ukolu za nejakou dobu? (aby kamardksefty nedelali 10q denne)
A hlavne, udelat ukol pro kazdeho obchodnika zvlast a jiny !!!

Je totiz hezke Dedku, a jini, ze obhajujete 70k vydelanych na mithralu, ale co se stane, kdyz ten ksef pojede rekneme 5 obchodniku? 5 vyrobenych mithril flail. Hadej co se pak stane :cool:
  • 0

#205 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:20

Je totiz hezke Dedku, a jini, ze obhajujete 70k vydelanych na mithralu, ale co se stane, kdyz ten ksef pojede rekneme 5 obchodniku? 5 vyrobenych mithril flail. Hadej co se pak stane  :cool:

Zobrazit příspěvek

No co, oprasej se ulozene exaltky a pujde se rubat konkurence. Jooo, tomu ja rikam relax rp server ;).
  • 0

#206 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:26

Dobre, opet polozim po nekolikate otazku.

Sel by udelat strop materialu, aby nebyl top?

Zobrazit příspěvek

proč? i obchodník bude posléze na různých vývojových stupních a později top obchodník jistě půjde po top zisku a malý nechá začátečníkům....

Slo by vyhazet ty itemy z bossu?

Zobrazit příspěvek

proč? právě naopak se ztěžuje ten systém kamarádšoftu.... a obchodník pokud chce tak musí pátrat, hledat, shánět, ptát se, prostě pracovat a ....anebo čekat na další spawn....

A hlavne, udelat ukol pro kazdeho obchodnika zvlast a jiny !!!

Zobrazit příspěvek

no to by možná šlo ale si vem, že právě poukazování na kamarádšoft může jezdit sem a tam a na nic nečekat.. nechal bych takto.... jde o soutěživost... ano očůrat jde všechno.. ale pokud někdo chce hrát tímto stylem..... :cool: těžko s tím někdo něco udělá...

Je totiz hezke Dedku, a jini, ze obhajujete 70k vydelanych na mithralu, ale co se stane, kdyz ten ksef pojede rekneme 5 obchodniku? 5 vyrobenych mithril flail. Hadej co se pak stane  :happy:

Zobrazit příspěvek

no co se stane.. nastae soutěžní / konkurenční prostředí - vyhraje ten nejlepší, nejrychlejší, nejsilnější, možno že i nejšikovnější.... anebo prostě ten co si najme ochranku....

což mě přivádí na myšlenku otevření nové obchodní společnosti s názvem ******* a zabývající se osobní ochranou, půjčováním peněz a ještě se něco najde :laugh:
Edit: vyparkovat sorcky přijímám zaměstnance

Příspěvek upravil Geralt: 27.02.2007 14:35

• 0

#207 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:27

Naprostou souhlasim se změnama co navrhuje Chuanetta, to má logiku. Vidim to podobně, už jednou jsem tu ty věci uváděl.

Co s týče stropu.....jakej materiál by ten strop měl bejt?....Verd?
  • 0

#208 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:30

Abych jen nekritizoval, tak zkusim sepsat co mne napadlo:

1. udelat zakazky orientovane na postavy tzn. kazdy obchodnik svou zakazu - to tu uz navrhovalo vice lidi
1a. pokud by byla obava, ze by celkove zakazek bylo prilis mnoho, tak udelat jakysi rezervacni system, prijede obchodnik, zarezervuje zakazku a ma dejme domu 1 den(polovicni dobu nez je zakazka v platnosti) na to, aby zakazku splnil. Ostatnim by to melo ale rici ze zakazka je rezervovana..

2. Co se tyce top craft veci...aby crafteri byly svolnejsi a meli jakousi jistotu, ze jejich vec nebude zneuzita, tak by do quest-veci mohli byt prodavany i prodepsane veci. Crafter vec vyrobi, podepise, da si na ni nejakou mensi prirazku a da ji obchodnikovi. Ovsem nevim, jak by se na to divali prave ti top-crafteri, ja zadneho takoveho nemam, takze neznam jejich pocity a pohnutky k takovemuto pristupu
  • 0

#209 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:39

proč? i obchodník bude posléze na různých vývojových stupních a později top obchodník jistě půjde po top zisku a malý nechá začátečníkům....
proč? právě naopak se ztěžuje ten systém kamarádšoftu.... a obchodník pokud chce tak musí pátrat, hledat, shánět, ptát se, prostě pracovat a ....anebo čekat na další spawn....
no to by možná šlo ale si vem, že právě poukazování na kamarádšoft může jezdit sem a tam a na nic nečekat.. nechal bych takto.... jde o soutěživost... ano očůrat jde všechno.. ale pokud někdo chce hrát tímto stylem..... :cool:  těžko s tím někdo něco udělá...
no co se stane.. nastae soutěžní / konkurenční prostředí - vyhraje ten nejlepší, nejrychlejší, nejsilnější, možno že i nejšikovnější.... anebo prostě ten co si najme ochranku....

což mě přivádí na myšlenku otevření nové obchodní společnosti s názvem ******* a zabývající se osobní ochranou, půjčováním peněz a ještě se něco najde  :happy:
Edit: vyparkovat sorcky přijímám zaměstnance

Zobrazit příspěvek

ja bych udelal strop jeden material pod maximem. Tudiz treba tedkom verd, nebeskou,safiry. To jsou veci, kterych se lidi casem stejne budou zbavovat a nejsou primarnim ziskem pro craftera.

Ty jsi take v jednom spolku. Prodal by jsi byt jedinou vec z bossu jinemu obchodnikovi, prestoze by se ti zdala neuzitecna? Neprodal, dal by jsi ji svemu obchodnikovi, ze ji jednou vyuzije.

Prave kdyz bude casovy interval na dalsi q nebude az tak moc potreba kamaradkseftu. Protoze s dobryma kamaradama je schopnej tu zakazku splnit behem 1 hodiny 25 minut (jede pro zakazku, tellama vyridu a spolecnik prijede druhy den s vecma a preda obchodnikovi. A prave proto, by mohl dalsi kseft dostat az po tech dvou real dnech.

Nemyslis si ze ten nejxxx bude prave ten z kamaradkseftu? A ten co bude opravdu behat po trhu a shanet, shanet na foru prijede do ST setsakra pozde?
  • 0

#210 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2007 14:39

Chodte do kostela na mse, treba vas Olios osviti a budete taky tak moudri jako Geralt, ten to spravne vystihl. :cool:
Tu konkurenci bych zachoval, pokud by tam nebyla tak by to zase byla jen dojnice penez
A kdyz se vam to tak nelibi tak tu obchodnicinu nechte a jdete delat neco jinyho, treba hornika. :happy:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních