Skočit na obsah

Fotka

Kdo myslite

• Please log in to reply
298 odpovědí na toto téma

#181 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 05.01.2007 16:10

Nemohli by jste sem postnout dnesni diskusi z Dm fora? Mozna tam ted hori poradnej ohen.
  • 0

#182 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 16:11

hm oba admini a jeden ví a druhý ne..... není to spíše jen zahrabávání se mnohem níže a níže do toho smrdícího sajrajtu?

Zobrazit příspěvek

Oboji plati Geralte. Sepha to mysli tak, ze sme nevedeli presne kdo to delal, nemohli jsme presne ukazat prstem (citace Sephy - z tohodle pohledu jsme vedeli kulovy). Tohle z databaze a dalsiho poznat neslo. Ja to myslim tak, ze sice z databaze kdo to konkretne delal poznat neslo, ale bylo videt ze to je velmi rozsahly problem a ze se v tom tudiz veze hodne lidi. Ostatni byly vazne naznaky jak psal Sepha.
  • 0

#183 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 05.01.2007 16:13

Podle me je na case to uzavrit. Pokud chcete vinika, beru to na sebe, ze sem nezaridil pro ne BAN. To jak vidim, Vam nejvice lezi v zaludku.

Zobrazit příspěvek

Bezva takze dostanes ban ty jak do hry tak hlavne na forum jooo to bude klidek.
  • 0

#184 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 16:15

Bezva takze dostanes ban ty jak do hry tak hlavne na forum jooo to bude klidek.

Zobrazit příspěvek

Nezklamal si.
  • 0

#185 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 16:15

Podle me je na case to uzavrit. Pokud chcete vinika, beru to na sebe, ze sem nezaridil pro ne BAN. To jak vidim, Vam nejvice lezi v zaludku.

Zobrazit příspěvek

nebud vztahovačná, počestní jen chtějí vědět, zda ti jež to dělali mají tolik síly a odvahy se veřejně přiznat... přeci jen nic nehrozí a jinak to zjistit nejde... takže proč by to dělali?... no vždyť říkám, jen jestli mají tolik odvahy a síly... naopak si více cením lidí, kteří něco provedou a přiznají se, než blbě zatloukaj a máchaj kolem sebe.... Ali ty ne.. ty jsi slepičí prdel a to je jiná kategorie
  • 0

#186 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 16:17

Omlouvam se, ze sem si dovolil odemknout tema, kterej muj sef zamknul. Abych nebyl nadale peskovan za tuto troufalost, tema opet zamykam.

Prosim vsechny slusné rozhorcene hrace, kteri chteji vyjadrit podiv nad laksnosti pristupu k hrde se hlasicimu bugerovi, stejne jako nad rozpoluplnosti vsech souvisejicich okolnosti, necht si laskave zalozi nove tema nebo dou hrat jinam nebo nevim co uz bych komu poradil, sam sem s rozumem v koncich.
:cool:
  • 0

#187 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:07

Dedku ty si ale trdlo :cool: Ja ho vubec neobhajuji. To co predvedl na foru je udes. Lopyk to s nim resi, asistentem uz neni. K wipu se snazim vysvetlit jak to tehdy bylo. Tady to spis vypada jako hon na carodejnice. Nejaky hrac ukaze prstem, ze ten a ten bugoval a ostatni tomu veri. Od kdy se davaji tresty na zaklade povidacek. Ano, muzou byt pravdive, ale tohle na udeleni trestu nestaci...

Jestli nekdo pochopil jinak, nechtel sem aby to vyznelo, ze wipe byl kvuli tomu ze nedko bugoval a svezli se s tim vsichni. Hlavnim duvodem wipe bylo, ze to kvuli oprave jinak udelat neslo. Dalsim duvodem byla ta rozsahlost podvadeni. Kdyby dal slusni hraci hrali vedle tolika podvodu nebylo by to fer, ty podvody zasadne zmenili podminky v modulu. Dalsim duvodem bylo to, ze hraci si v te dobe ten wipe moc prali, nevyhovelo se jim driv proto, ze nebyl duvod wipe delat kdyz vse fungovalo, to se zmenilo.
  • 0

#188 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:13

Nerozumim tomu, kdyz se nekdo sam prizna, tak je to hon na carodejnice? Verit mu nebudeme? Ee? No, sem trdlo.

P.S. Bacha, nezamk sis to! Tak ja zamykam za tebe, aby sis nemusel vynadat.
  • 0

#189 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:14

Opet budu osocen ze se zastavam bugeru, ale co uz. Me to nevadi.

Polozme si hypotetickou otazku. Ses buger(nejsi Alien, ten se pochlubi vsim), budes se s nekym bavit o tom, jak bugujes? Pochybuji. Nemuzes vedet kdo Te naprasi DMkum. Takze si vklidu bugujes na svem pisecku. No uz tu je bezpecnostni riziko (pro bugera), protoze je k tomu potreba dvou lidi.

Takze ti co tu hovoria ze vela ludi bugovalo vlastne hovoria o sebe, kedze bugger by sa im nepochvalil?

Ale vratim sa znova k tomu co to odstartovalo, a to pomerne arogantne spravanie sa jedneho hraca A, neviem ci to len ja tak vidim, ale ved on sa nam tu doslova smeje - kde je nejaka lutost za svoje ciny?, clovek by cakal ze si aspon prizna chybu, ale v pravidelnych intervaloch sledujem, ako sa doslova chvali tym bugom, a pak sa tu divite ze sa to nie kazdemu paci.
  • 0

#190 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 05.01.2007 17:21

Opet budu osocen ze se zastavam bugeru, ale co uz. Me to nevadi.

Polozme si hypotetickou otazku. Ses buger(nejsi Alien, ten se pochlubi vsim), budes se s nekym bavit o tom, jak bugujes? Pochybuji. Nemuzes vedet kdo Te naprasi DMkum. Takze si vklidu bugujes na svem pisecku. No uz tu je bezpecnostni riziko (pro bugera), protoze je k tomu potreba dvou lidi.

Zobrazit příspěvek

Predstav si, ze ja jsem se o bugach bavil porad.
  • 0

#191 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:23

Nerozumim tomu, kdyz se nekdo sam prizna, tak je to hon na carodejnice? Verit mu nebudeme? Ee? No, sem trdlo.

P.S. Bacha, nezamk sis to! Tak ja zamykam za tebe, aby sis nemusel vynadat.

Zobrazit příspěvek

Tenkrat se mezi DM vedelo jen o Alienovi. At uz pod tlakem nebo ne. Nakonec pomohl Lopykovi aby co nejrychleji vyresil situaci, aby se na nic nezapomelo (dva wipy po sobe by byl udes) a hraci tak mohli v klidu zase zacit hrat. Vzalo se to tenkrat jako polehcujici okolnost. Jestli se vam to ted po roce zda malo, navrhnete trest. Jestli vam neni stydno, ze ta spousta dalsich kteri nenasli odvahu zustane nepotrestana.

To jak se choval na foru se resi jinou cestou...
  • 0

#192 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 05.01.2007 17:29

Tenkrat se mezi DM vedelo jen o Alienovi. At uz pod tlakem nebo ne. Nakonec pomohl Lopykovi aby co nejrychleji vyresil situaci, aby se na nic nezapomelo (dva wipy po sobe by byl udes) a hraci tak mohli v klidu zase zacit hrat. Vzalo se to tenkrat jako polehcujici okolnost. Jestli se vam to ted po roce zda malo, navrhnete trest. Jestli vam neni stydno, ze ta spousta dalsich kteri nenasli odvahu zustane nepotrestana.

To jak se choval na foru se resi jinou cestou...

Zobrazit příspěvek

Jinou cestou cize zameteni pod koberec....
  • 0

#193 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:36

Zobrazit příspěvek

Dostava sprda a pokud se neumoudri, skonci...
  • 0

#194 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:40

Zobrazit příspěvek

HE,HE
  • 0

#195 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 05.01.2007 17:43

Dostava sprda a pokud se neumoudri, skonci...

Zobrazit příspěvek

Da se to aplikovat i na jine cleny komunity ?
  • 0

#196 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:46

Objektvivně: Co tohle má znamenat? Copak není topic "Prohřešky" plný přečinů, jeden vedle druhého, který prokazatelně dělá dalších X hráčů?? Copak to doteďka nebylo tak, že koho chytíme toho potrestáme?? Odpovím si sám, bylo! - Jméno, prohřešek a nazdar. Jediná spravedlnost je nespravedlnost pro všechny... a teď už ani to ne.

Za sebe: No teď už je to stejně fuk :cool:
  • 0

#197 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:46

Da se to aplikovat i na jine cleny komunity ?

Zobrazit příspěvek

Sakra... :cool:
  • 0

#198 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 17:49

Aky hon na carodejnice, ake ukazovanie prstom? Viac krat sa tu pisalo, ze nikto nechce aby sa spatne trestali vinnici. Je to tak tazke pochopit, ze slusni hraci ktori na wipe doplatili chcu len vysvetlenie a pocut pravdu?

Ale zda sa, ze to po kuskoch z vas lezie. Aj ked ako z chlpatej deky.

Chu> Rozdiel je ten, ze pri tomto si potreboval na bugovanie dvoch, takze len kopat na vlastnom piesocku nie je take lahke. Ak tvoj kumpan nie je pritomny, je lahke podlahnut pokuseniu a povedat to svojmu najlepsiemu kamaratovi a zacat bugovat spolu. Teda nevieme, ci to niekomu povedali, alebo nie a preto sa ich spytame. Pytali ste sa ich? Pytali ste sa ich "razne"?
  • 0

#199 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 18:13

proč mám najednou pocit, že jsem úplný hnup, který si asi neumí udělat vlastní názor a proto je vlastně lepší mu nic neříkat?
Tím že se hráč stane DM, tak je nějak automaticky nadřazený nad ostatní? Vysvětlete to tomu hnupovi, prosím. Protože ten hnup nějak nechápe, proč on ne a někdo ano?!?
  • 0

#200 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 20:15

No zkoušel jsem se zeptat jinde, ale nemělo to žádnou odezvu, tak tedy tu no.....

Mě osobně by ještě zajímalo, když vidíš z logu že padá hra.... nevidíš proč padá...nebo možná vidíš proč - id karta nebo něco podobného - ale nevíš kdo shodil... jak se dá tvrdit že se jedná o většinu a ne o střídající se skupinu lidí? cca 4 - 6 v poho stačí...... kdejaký školní prcek paří 20 hodin v kuse.... a jistě také vidíte která postava má jaké věci, případně více stejných věcí, což krom milionu na účtě, který včera poslala tetička z kajmanských ostrovů lze také identifikovat....?

Chu psala o stavu a tys to potvrdil, kdy jste testovali i jiná řešení... hra padala jak všichni víme co 15-30 min a každý vidí kdo je zrovna ve hře.....

Nu ale což.. stále čekám na ty hrdiny co se přiznají že dublovali předměty a shazovali hru nebo možná co ti co toto nečinili......
  • 0

#201 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 20:45

Ja myslim ze cekas marne. Kdyz maji povahu, ze pro svoje obohaceni se nestitili shazovat porad dokola server, a na nikoho nebrali ohled, tak tezko budou mit takovej charakter aby se priznali. Takze radsi necekej, pokud je nekdo nebonzne, tak to zustane navzdy tajemstvim demony.
  • 0

#202 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.01.2007 20:54

Mam jednoduche reseni situace kazdy kdo mel pred wipe na konte vic nez dejme tomu 50 k je buger a zasluhuje dozivotni BAN :smile:

A prosim na odchodu z demony me nechte nejaky drobny u dveri :cool: at mam na vybavu od Kelara
  • 0

#203 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:15

...

Zobrazit příspěvek

mnozí si me už nepamatujete, a mnozí ještš velmi dobře. dovolte mi se Vám představit. Vám všm kdo mě neznaji. Jsem Sir Martin, svého času první a největší obchodník démony nové doby. A pro ty co si ještě pamatujou : nazdar lidi ! :-)

Pár slov do duše Nairenovy ( takovej te růžovej démon s rohama a vocáskem, co běhá pomalejš s DMspeedem než já a děsně se tomu diví že takovej bug není možnej )
nairo nairo, ty tak brilantně zametáš, to z tebe musí mít doma žena radost když umíš tak hezky uklízet :D. a propo, máš asi krátkou paměť : jedinej Alien na koho se dá ukázat kdo bugoval nebyl( a to moc dobře víš), jedinej kdo pomáhal objasnit bugy před ( mno a hlavně i po ) wipe taky nebyl...( a to taky moc dobře víš ).....aspoň trošku nostalgie by si naše bug-hunt parta zasloužila v síni slávy, nemyslíš ?

btw, hledáte li viníka, tak protože mám férovej charakter a všichni co mě znaj tak ví že jsem dobrák od kosti,( sice někdy trošku cholerik, ale pracuju na tom ) .charakterově přiznávám, ano taky jsem bugoval-protože jsem bugy hledal, a každý bug co jsem objevil ( a že jich těch majritních /finančních,klonovacích,ExpyKliknutím....atd.../ asi tak přes dvacet požehnaně bylo, ty drobný prkotiny ani neberu v potaz) jsem nahlásil aby se to mohlo zpravit ...ale abych někdy shodil server za ůcelem sebeobohacování či ku..ení hry jinejm..... , tak na to by musel být pěkná svině kterou bych ne že potrestal, ale urazil mu hnáty a zavolal jeho prowiderovi ať mu pustí po kabelu 220V do klávesnice.

docela trefné byly příspěvky do Chuanety + ten s tou spravedlností a potrestáním při prohřešku.... když hov.o, tak pro všechny, že ?
mno s tím že chuaneta je zákeřná narcisticko-egoistická osoba(dalo by se to popsat i vulgárněji, ale to se sem do civilizované diskuze nehodi)( nejsou to uplně nejlepší popisné výrazy, ale lepši mě teĎ v tutu dobu nenapadaj, on stejnak každej zůčastněnej ví ), to jsme se přesvědčili na vlastní kůži mnozí i sami, když dokázal znepříjemňovat velmi život z svýho DM postu všem ostatním co byli svýma vlastníma silama lepší než on s celým jeho vlastním DM supportem...mám to jako živej obrav v paměti jaký svinstva dělal když nepřekousnul svoje ego že není nejlepší. Krásnej hřejivej pocit, když si musím představit jak ukapával blahem když dělal lidem co byli lepší než on schválnosti....

mno ...asi bych se do toho zamotal kdybych měl popisovat vše co se dělo před wipe...a i po něm ... tak snad jen ...škoda těch správnejch lidí, kterejch z démony spousta odešla jen díky takovejm ..., nazvěme je...vychytrálkům...jako masak, truhlík, chuanetta, ...

a slovem nazávěr. : zdar stará parto, která jste byla nejlepší , měl ( a mám ) vás rád a stýská se moc...( vy víte kdo jste, pokud tady ještě jste )

slovo 2 : vy všichni poctiví : vydržte, hrajte si svou hru, a nenechte si ji znechutit pár blbcema a't už ve vedení, DM teamu, či i samotných hráčů

a jedno slovo pro freppi : sice tě hodně lidí nesnášelo, včetně nairena, ale to co jsi uměl a ukázal všem ostatním, a to jak jsi otevřel mnohým oči ( včetně mě ) jak ten svět démonskej je prohnilej a zkaženej za oponou v kořenech, zůstaneš pro mě z hlediska znalosti bezkonkurenčni, a zaroven inteligentni a ferovej....( škoda jen že se mi nepodařilo oplatit ten kill a okradeni obchodnika tarsemovi ( DM beebow podle tvýho stylu oko za oko ...(melissa)( yasha ) vs (vlk)v DO a jeho pastičky před vchodem...to byl tehda hezkej flame ), tolik sem ti fandil ( respektive fandil zdravému rozumu v tvém podání výkonné moci )

ninwe: hej, stále ještě expíš jak šilenec? kolik máš už postav na lvlu 30 ( tipuju tak 27 +- 2 ) :D

slovo pro godzillaka : peace, bral jsem tě takovýho cholerika-pohodáře, jakej jsi byl...
shini : sice sem tě považoval za tvrdohlavýho a sobeckýho inteligenta, ( což asi považuju furt ) ale aj takoví lidi jsou potřeba s tvrdou hlavou ale musím uznat, někdy jsem víc než souhlasil s tvýma názorama., tobě taky peace.
brudrón : hej, vytahl si někdy paty už z lavečky od třžnice ? ( to není myšleno jako insult, nýbrž čistá zvědavost .-))

bye all.
(dlouhý co ? ú :D)
  • 0

#204 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:21

censored for privacy reasons :D
zajímalo by mě zda tohle už opravili :D

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  prachy.jpg   90.19K   100 Počet stažení

• 0

#205 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:33

mno ...asi bych se do toho zamotal kdybych měl popisovat vše co se dělo před wipe...a i po něm ... tak snad jen ...škoda těch správnejch lidí, kterejch z démony spousta odešla jen díky takovejm ..., nazvěme je...vychytrálkům...jako masak, truhlík, chuanetta, ...

Zobrazit příspěvek

Hele pane všeználku, moc me zajima proc me uvadis v tomhle seznamu. To jeno kvuli Alikovim pohadkam nebo mas jiny duvod? Jestli ano sem s nim, nebo zadam verejnou omluvu v novinach a televizi. Sakra už!
  • 0

#206 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:39

Hele pane všeználku, moc me zajima proc me uvadis v tomhle seznamu. To jeno kvuli Alikovim pohadkam nebo mas jiny duvod? Jestli ano sem s nim, nebo zadam verejnou omluvu v novinach a televizi. Sakra už!

Zobrazit příspěvek

bejt tebou ty náhražko Lorda, radši smeknu před pravým Lordem a nepeskuju tu....
  • 0

#207 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:41

mate: ja som to vedela, ze sa starych dobrych cias to bolo lepsie!

btw: kedyze uz vymenite sefa modulu? jeho nezaujem, biedna aktivita a mimoznost je snad uz dost evidentna.
  • 0

#208 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:43

btw: kedyze uz vymenite sefa modulu? jeho nezaujem, biedna aktivita a mimoznost je snad uz dost evidentna.

Zobrazit příspěvek

tak jsem zvědav zda dostaneš nějakou odpověď :cool: nebo se jen zavře topic....
  • 0

#209 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:57

bejt tebou ty náhražko Lorda, radši smeknu před pravým Lordem a nepeskuju tu....

Zobrazit příspěvek

Tobe urcite nemusim vysvetlovat rozdil mezi hracem a herni postavou ze ne?
Kdyz se navazis do Lady tak mi to vubec nevadi a nekdy mi to prijde i zabavny. Je to proste taková lehce namyslena a arogantni takze si to zaslouzi potvurka.

No a ted mi rekni proc se navazis do me.
  • 0

#210 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:57

censored for privacy reasons :D
zajímalo by mě zda tohle už opravili :D

Zobrazit příspěvek

A to je to tajmostvo prvního a největšího obchodníka démony? :cool: