Skočit na obsah

Fotka

Uprava devastu?

• Please log in to reply
172 odpovědí na toto téma

Anketa: Myslite si, ze by se mohl upravit Devast dle nize (50 členů volilo)

Myslite si, ze by se mohl upravit Devast dle nize

1. Ano, libilo. (11 hlasů [22.00%])

Procento volících: 22.00%

2. Aji jo. Prezil bych to. (7 hlasů [14.00%])

Procento volících: 14.00%

3. Nevim. (6 hlasů [12.00%])

Procento volících: 12.00%

4. Asi spis ne. (19 hlasů [38.00%])

Procento volících: 38.00%

5. Blaznis ! Dyt u bossu cekam na jednicku a zprasim svojima kukrinama co mi vleze pod ruku. (7 hlasů [14.00%])

Procento volících: 14.00%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#151 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2005 08:44

Bioware nic nevymyslelo, devast len implementovali z D&D ;-)

Zobrazit příspěvek

aha taky tam šetří s časem :innocent2:
  • 0

#152 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2005 11:47

Jelikoz jsem tuhle mega debatu rozvirila ja, tak dam par svych postrehu.

Me neslo o zadny PvP. Tam se klidne devastem zabijejte,to je mi jedno. (nemuzete chtit si kompenzovat buildy se slabsimy savy timhle, to k tomu vubec neplette)
Me slo o NPC. Hlavne o Bossy. Nakonec to skonci tim, ze se jim da imka na kriticke. Coz je ale problem, protoze pak i schyta mensi dmg prave za kritaky, za sneaky. Jak psal Valdo v jinem Topicu, dobre NPC muze mit pohlceni, regeneraci atd...
Krasnym prikladem je Dag. Pomerne slusne NPC, ale pada na tu blbou 1cku na devast, coz je skoda.

Me slo predevsim o PvM. Proste by devast daval jen dmg (ale jak psali WB je to nerwalna uprava), ZAROVEN by se predelali NPCcka, respektve jejich savy na trochu mensi hodnotu. Proste aby NPC bylo zabitelne i magovyma kouzlama smrti (sance cca 20-40%). Tem ktere by jste chteli uchranit pred magy by jste dali jen imku na smrt. Proste aby mag nebyl jen booster a metac igms. Pokud by meli npc mensi savy - upravene devasty by padali casteji, takze by jste dali NPC vetsi zraneni a nemuseli cekat na jednicku.

To bylo to co jsem si predstavovala.
Vyplatilo by se delat i jine buildy nez jen na devast.

Zminoval tu nekdo Laniu. S Valentynou (2 Asca : to je ten slaby bard) jsem ji zabila asi ve tretim kole. Plechovky take roznese celkem bez problemu, devast nedevast (vyzkouseno s Galurungem, bylo to vyrovnane). Ale zase ma slabinu jinde, jakakoliv prskavka si ji da k snidani. A tak je to dobre.

Tyhle nevyvazenosti jsou vlivem omezeni na 30lvl. Bohuzel je to tak. Ale zase na druhou stranu je tim Demona zajimava.
  • 0

#153 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 14.11.2005 12:15

no ja sem myslel ze tohle reseni melo hlavne odstranit tu 1 z devastu protoze udajne 1 jen z devastu nejde dat pryc bud ze vseho a nebo z niceho ale z jen z devastu ne. taakze tohle melo resit jednicky atd, me osobne se to libilo, ovsem s provedenim to asi neklapne podle toho co se tu rika. Hraju plechovku s devastem a uprava by me nevadila. Uz hlavne proto aby byl zase i kouzelnik pouzitelnej do boje a ne jen jako booster, pripradne tak jeste hazec IGSM, proste ty savy tak vysoko asi kvuli kouzelnikum nebudou, i kdyz co ja vim. Kouzelnik si to kouzlo hodi parkrat + jeho TO se nejakymu 44 asi neprilblizi takze si myslim ze trosku do toho zastourat by se mohlo, byt to bude jako do vosiho hnizda. BTW je nutny zvysovat savy? zvyste oc at si kouzlnik taky skrtne (eh tak me napada zase mluvim sam proti sobe, no fuj radsi uz koncim)
  • 0

#154 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2005 12:24

Takže npc jsou špatné kvůli devastu? Mně to bylo hned jasné, proč mě ten skřet za 1xp zabije na čtyři rány...
  • 0

#155 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 14.11.2005 12:43

skreti jsou (teda ne ti na morlagu) tusim primo nwn npc neupravovany primo hozeny na demonu to se myslim uz nekde resilo. nevim no mozna to neni kvuli devastu ale kdyz kouzelnik da tak 40 To a to jeste nejakej dost schopnej si myslim a bojovnik da 44 a ma to porad na rozdil od maga a imky jako na magovy kouzla na to taky neni tak dostupna tak je to divne no. Ale tim nerikam ze to co psala frepi neni pravda, jen ze na tom devastu neco bude.
  • 0

#156 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 14.11.2005 13:15

Takže npc jsou špatné kvůli devastu? Mně to bylo hned jasné, proč mě ten skřet za 1xp zabije na čtyři rány...

Zobrazit příspěvek

To mas nejaky slaby build, skus na nom este popracovat :innocent2:
  • 0

#157 Host_Mole_*

Host_Mole_*
  • Host

Odesláno 14.11.2005 13:56

Zobrazit příspěvek

Tohle je nastaveni obtiznosti modulu. Prave probiha zmena, ktera bude nastavovat obtiznost modulu podle toho, jak kdo zlobil. Takovy vanocni darek. HOHOHO.
  • 0

#158 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2005 17:28

Tyhle nevyvazenosti jsou vlivem omezeni na 30lvl. Bohuzel je to tak. Ale zase na druhou stranu je tim Demona zajimava.

Zobrazit příspěvek

tím je Demona zajímavá? levlem 30? :smile: ...to jsme to dopracovali :innocent2:
  • 0

#159 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2005 18:45

Bioware nic nevymyslelo, devast len implementovali z D&D ;-)

Zobrazit příspěvek

Nekteri jedinci ale nikdy nepochopi, ze classy v D&D nejsou a nikdy nebudou vyvazene a po svete Forgotten Realms 40 urovnove buildy nebehaji. :innocent2:
  • 0

#160 Host_Valerie.CZ_*

Host_Valerie.CZ_*
  • Host

Odesláno 16.11.2005 01:36

Mam asi takovouto predstavu.

Devast by nezabijel, jen by zpusobil normalni kriticke zraneni + bonusove zraneni dle tabulky*

*tabulka
cisla nejsou az tak dulezita, ale vychazelo by se ze zakladni zbrane, kterou je longsword. U tohoto mece by to davalo presne dany dmg navic(uz se nijak nenasobi, jen pricte), rekneme +50dmg(cislo neni dulezite, muselo by se doladit ve vztahu s NPC). Mensi zbrane (napr scimitar) by meli toto dmg mensi, kukri jeste mensi, naopak obourucne zbrame by meli toto dmg vetsi.
(snad to je pochopitelne)

Soucasne s tim udelat facelifting NPCckam - pridat na zivotech a ubrat nejake AC. A HLAVNE snizit savy na Fortitude, at se nam uplatnuji i kouzla.

UPOZORNUJU ze cisla ohledne dmg si cucam z prstu, to by se doladilo.

Zobrazit příspěvek

Proč tak asi tvurci hry ten devast dělali,jsem pro smazani všech featu v nwn :innocent2:
  • 0

#161 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 16.11.2005 03:50

No to by docela vyresilo ten problem ze lidi pouzivaj jenom urcity zbrane jako treba scimitar a na ostatni kaslou.Ja bych dal tupym zbranim o 1/3 vetsi devast nez scimitarum a byl by klid:)

Zase debata o lvlech dit o ne prece vubec nejde potrebujete byt jenom tak silny jak je silny vas protivnik tak na co astronomicky cisla? Ale po dalsim wipu bych upravil kolik zkusenosti je na jaky level potreba tak aby dostat se na 30lvl bylo hodne zdlouhavy a narocny na cas a ne aby se tady za dva mesice zase prohanely 30lvl a za pul roku vsichni sedely na lavicce na trhu a cumely do blba. Myslim ze se to snazite omezovat runama ale lidi pak jenom rvou ze chtej runy a pridelava to praci pritom kdyby se to takhle upravilo tak maj na shaneni nejakych run casu habadej a klidne bych pak zvysil jejich drop.

Byt v D&D na 20lvlu je neco jako byt bohem vzhledem k tomu ze demona ma 30lvlu tak bych napriklad udelal normalni expeni na 1az20lvl a pak razne pribrzdil aby bylo potreba na 30lvl treba miliardu expu.Prece jen ta hra ma takovy spad aby ste mohly zabijet kampanove prisery a dovrsily maximalniho lvlu zhruba na konci hry coz nema nic spolecneho s online hranim.

Upravu devastu bych urcite zavedl tohle nema ve hre kde hraje vice hracu vubec misto a plno jinych serveru uz ma upravu davno za sebou.Ted to ale bude docela prace upravit podle toho vsechny ty npc kdyz ste si je rozvrtaly.

Příspěvek upravil zpirit: 16.11.2005 04:18

• 0

#162 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 08:53

this is not my cup of tea.
  • 0

#163 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 09:09

this is not my cup of tea.

Zobrazit příspěvek

Drink it! Now! :innocent2:
  • 0

#164 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 09:11

spammer !
  • 0

#165 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 09:17

kde?
  • 0

#166 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 09:34

Za Yuchtovou klavesnicou...
  • 0

#167 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 09:48

smradi ! si na vas posvietim ...
  • 0

#168 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 10:06

Pche. Ani prachy na stul nepolozis.
  • 0

#169 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 11:50

pretoze to by musel odtrhnut prsty od klavesnice a prerusit tak pritok spamu...

//o com bol vlastne tento topic?
  • 0

#170 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2005 11:53

pretoze to by musel odtrhnut prsty od klavesnice a prerusit tak pritok spamu...

//o com bol vlastne tento topic?

Zobrazit příspěvek

Lod do stromoradu ?
  • 0

#171 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 24.04.2007 16:55

Jsem zasadne proti tomu, aby hraci jako Mkov a Tomi si urcovali, co je vhodne ke smazani pripitomelym pridavam svych prispevku ke starsim topicum.
Co bych naopak zarazila, je to jejich pridavani prispevku ....
  • 0

#172 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 17:06

Jsem zasadne proti tomu, aby hraci jako Mkov a Tomi si urcovali, co je vhodne ke smazani pripitomelym pridavam svych prispevku ke starsim topicum.
Co bych naopak zarazila, je to jejich pridavani prispevku ....

Zobrazit příspěvek

co se tady sakra děje? :happy:
  • 0

#173 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 24.04.2007 18:46

já bych devast nechal jak je =D
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních