Skočit na obsah

Fotka

Seriál

• Please log in to reply
243 odpovědí na toto téma

#151 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 13:23

Já teda True Blood viděl asi 3-4 série je to celkem zajímavý, ale taky je tam fakt hodně blbostí kvůli kterým sem to sledovat přestal.

Jasně 3-4 serie, víc jich ještě nebylo :wink: takže si na to vlastně koukat nepřestal .. přiznej se, že čekáš až vyleze pátá řada :devil: :happy:
  • 0

#152 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 13:40

*nechapave krouti hlavou* Tak to ses prvni o kom aspon z doslechu vim, ze videl byt jen jeden dil twilightu. Me stacil trailer a jen sem nevericne ziral :) Nechapu, co koho motivuje zabijet svuj cas sledovanim tohoto. Imho, Jose Armando hadr, vedle Twilightu.
:biggrin:

simtě patnáctky tím žijou už hezky dlouho, co to vylezlo :biggrin: teda ne že by Xel bylo patnnáct :cool:
ale proti *chozé nepřijel* to má jakejs takejs děj a zpracování.

Jestli se ti nelíbí Twilight, tak to radši na True blood ani nekoukej, mohl by tě trefit šlak a demona by přišla o chlebodárce :wink:
  • 1

#153 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 13:54

Jasně 3-4 serie, víc jich ještě nebylo :wink: takže si na to vlastně koukat nepřestal .. přiznej se, že čekáš až vyleze pátá řada :devil: :happy:

Tak jsem se podíval na disk a mám tam první díl 4 série, ono já se na to třeba někdy dokoukám až bude čas, ale řekněme to tak, že to u mě postupem času dost kleslo. A třeba jak upíří pláčou krev mi přijde prostě jako blbost :) Lafayette je dobrej :)
  • 0

#154 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 14:02

*nechapave krouti hlavou* Tak to ses prvni o kom aspon z doslechu vim, ze videl byt jen jeden dil twilightu. Me stacil trailer a jen sem nevericne ziral :) Nechapu, co koho motivuje zabijet svuj cas sledovanim tohoto. Imho, Jose Armando hadr, vedle Twilightu.
:biggrin:

takovej nabušenej trailer *hledá tlačítko* DOWNLOAD NOW
  • 1

#155 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 16:22

simtě patnáctky tím žijou už hezky dlouho, co to vylezlo :biggrin: teda ne že by Xel bylo patnnáct :cool:
ale proti *chozé nepřijel* to má jakejs takejs děj a zpracování.

Jestli se ti nelíbí Twilight, tak to radši na True blood ani nekoukej, mohl by tě trefit šlak a demona by přišla o chlebodárce :wink:

Simtě patnácky koukaj na Upíííříí deníky to se ti zase motá :tongue:
Kéž by mi bylo občas 15 :laugh:
  • 0

#156 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 16:39

A jakej je rozdil mezi tema denikama a krvi? Plagaty vypadaj ouplne stejne...
:ohmy:

Přiložené soubory

• 0

#157 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 19:24

A jakej je rozdil mezi tema denikama a krvi? Plagaty vypadaj ouplne stejne...
:ohmy:

Ale ten kluk z deníků je přece mnohem hezčí! :-***
  • 0

#158 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 20:04

Ale ten kluk z deníků je přece mnohem hezčí! :-***

tak v tom bude asi ten zádrhel, já furt hledal něco jinýho, a zjistil jsem že koukám po těch holkách AE :cool:
ale neva i 4% jsou hlas lidu :wink:

Příspěvek upravil Silvaner: 03.02.2012 20:05

• 0

#159 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2012 01:02

The Vampire diarhias =-D =-D
  • 0

#160 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 15:16

kruci ted nějak změnili skladbu na *ulož to* v tom aby se prase vyznalo, pulka věcí už tam chybí... :mad:
že by už se báli že na ně taky dopadne ruka zákona , jako na ostatní stahovací servry :innocent:

jestli někdo máte podobný stránky na stahovaní filmíků /podotýkám přehledný, jsem uživatel, ne aj´ták :tongue: / tak to sem kopněte :wink:
  • 0

#161 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 15:18

Já stahuju z czshare a mám i premium a cena mi přijde nejlepší snad z cz serverů a jinak něco jako hellshare, rapidshare, multiupload,..

Pokud stahuješ seriály je taky někdy dobrý se podívat na různý warezy kde to dávaj lidi a máš přímo seznam těch linků..
  • 0

#162 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 15:46

Já stahuju z czshare a mám i premium a cena mi přijde nejlepší snad z cz serverů a jinak něco jako hellshare, rapidshare, multiupload,..

Pokud stahuješ seriály je taky někdy dobrý se podívat na různý warezy kde to dávaj lidi a máš přímo seznam těch linků..

hmm to czshare by šlo :wink: díík
  • 0

#163 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 16:23

Na seriály nebo celkově teď doporučuju zajít na warez fóra a najít si odkazy přes rapidshare, dáš to do free rapid prográmku a stahuje se to výborně. Rapid býval špica, pak to tam děsně zařízli a teď tak půl rok až rok zase běží výborně. A nebo pak torrenty, ty bejvaj taky dobrý ;)
  • 0

#164 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 17:25

no já mám spíš problém, když stáhnu nějakej origoš díl tak do něho zakomponovat třebas titulky..
jednomu se na to potom líp kouká když ví co si povídaj :cool:
  • 0

#165 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 17:30

http://www.opensubtitles.org/cs ?
Tam jsou snad veškerý jazyky, takže to nemusíš mít jen česky, ale třeba i v originále. + titulky tam samozřejmě bývají na více releasů.
  • 0

#166 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 18:56

Mně se teda osvědčil web titulky.com
  • 0

#167 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 22:07

to je hezký , ale já stejnak nevím bohužel jak to spojit dohromady aby to bylo v jednom a dalo se na to koukat :sad:
  • 0

#168 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 22:52

Na to jsou programy, ale co teda mám já svůj osvědčený postup, tak za prvý z torrentů stahuju jen z nutnosti, často se mi tam stalo že to nebylo to co to mělo být i na "ověřených" torrentech a celkově mám radši ten prohlížec a soubor jasně daný rychlostí internetu jaký mám. Za druhý když sleduju seriál najdu si k němu stránku ( často je to edna.cz/jméno seriálu , ale třeba pro how i met your mother mám himym ) , tam totiž většinou dávají titulky lidi, kteří je tvoří a dávají je tam jako na první místo a jsou kvalitní, potom mám GOM player a operu to mi umožnuje sledovat seriály/filmy přitom co je stahuju (samozřejmě pokud rychlost odpovídá tomu, že to jde, cca 150-200kb/s) a pak akorát seriál přejmenuju stejně jako titulky ( například 01x01_Pilot ) to první číslo série, to druhý číslo dílu a GOM player si titutlky načte sám když je to stejně pojmenované.

PS: ukazka :) http://postimage.org/image/93euhruj7/

Příspěvek upravil Jerry: 06.02.2012 22:56

• 0

#169 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 22:59

ty vogo , tak to asi nedám , ale zkusím dík :laugh:
  • 0

#170 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 23:16

Je to jenom o zvyku, pak to jde rychle :), proto mám taky ty stránky, vždy tam píšou nové díly a jen dám ctrl c-v a a pak ten soubor zkopíruju a přejmenuju titulky když sou no :) a to v závorce [ 5 série ] , mám jako aktuální počet sérií :) a mám takhle udělanejch tak 15-20 seriálů určitě
  • 0

#171 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 09:27

Tak já pokud jsem někdy stáhla seriál bez titulku, tak jsem si akorát na edně stáhla k tomu titulky. Potom jsem si spustila film v přehrávači 321media player classic a titulky jsem k tomu normálně přetáhla přímo do přehrávače a načetli se mi k filmu uplně normálně a vubec jsem to nemusela přejmenovávat nebo tak něco :biggrin:

Jinak na HBO novej seriál z dostihového prostředí, včera jsem viděla první díl, zatim se nedá odhadnout jaký to bude :laugh: jmenuje se to Luck
  • 0

#172 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 12:50

Tak já pokud jsem někdy stáhla seriál bez titulku, tak jsem si akorát na edně stáhla k tomu titulky. Potom jsem si spustila film v přehrávači 321media player classic a titulky jsem k tomu normálně přetáhla přímo do přehrávače a načetli se mi k filmu uplně normálně a vubec jsem to nemusela přejmenovávat nebo tak něco :biggrin: šikulkááá to mi půjde :cviceni:

Jinak na HBO novej seriál z dostihového prostředí, včera jsem viděla první díl, zatim se nedá odhadnout jaký to bude :laugh: jmenuje se to Luck

a? dojmy? :horse: :konnica:
  • 0

#173 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 13:04

No nevim první díl byl takovej .. No ... Dostihy ... peníze .. jedenoho koně utratili ... vyhra 2 mega na dostih ... otukávání lidskejch příběhu ..

No první díl mě uplně tolik nevtáh, ale i tak zkouknu druhej uvidíme .. jediný co mě tak spíš zaujalo byl soucit žokeje s koněm a to jak si člověk opravdu nedokáže představit jaký v těch dostizích lítaj ohromný peníze a jak se v tom člověk dokáže topit. Je to drama tak snad to tomu bude odpovídat v dalších dilech :blush:

Dost velký plus dávám za herecký obsazení :wink:

http://www.csfd.cz/film/278450-luck/
  • 0

#174 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 13:13

http://www.ulozto.cz...v-xvid-asap-avi
http://www.ulozto.cz...v-xvid-asap-srt

Doufám že jsem to našla dobře :wink: první díl seriálu a to druhý titulky .. snad doufám :biggrin: Mužeš to zkouknout a pak uvidiš sám :tongue:

Příspěvek upravil Dědek: 07.02.2012 14:44

• 0

#175 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 13:39

Cao, prosimte nedavejte nam sem odkaz na obsah porusujici ujety autorsky prava. Dikes.
  • 0

#176 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 14:08

Cao, prosimte nedavejte nam sem odkaz na obsah porusujici ujety autorsky prava. Dikes.

jaký práva? ted jsem vedle :innocent: vo co gou :ohmy: upřesni.. /pro blbý, to víš nejsme všichni zainteresovaní v IT/
  • 0

#177 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 14:17

A co přesně máš na mysli? Však odkazy na nelegální obsah sme tu nikdo nedávali.
  • 0

#178 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 14:24

A co přesně máš na mysli? Však odkazy na nelegální obsah sme tu nikdo nedávali.

Dědoušek už to smazal :blush: *propadá se hanbou*
  • -1

#179 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 14:50

Dědoušek už to smazal :blush: *propadá se hanbou*

Hehe, potrefená husa nám zakejhala co? :laugh:
  • 0

#180 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 14:56

Tak já pokud jsem někdy stáhla seriál bez titulku, tak jsem si akorát na edně stáhla k tomu titulky. Potom jsem si spustila film v přehrávači 321media player classic a titulky jsem k tomu normálně přetáhla přímo do přehrávače a načetli se mi k filmu uplně normálně a vubec jsem to nemusela přejmenovávat nebo tak něco :biggrin:

To jde samozřejmě taky, jen pro mě je pohodlnější si to jednou přejmenovat a nemuset do budoucna nic přetahovat, protože si to najde samo tu vazbu. Mám seriály na který po nějaký době koukám znovu.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních