Rad bych podekoval vsem se kterymi jsem mel tu cest hrat za tech 7 let (nebo kolik to vubec bylo) co jsem nwn hral. Moc rad bych jmenoval a popsal i zazitky, ktere jsem s dotycnymi prozil, ale bojim se, ze bych nekoho z tech desitek hracu zapomnel a to by nebylo fer. Prozil jsem si tu skvela leta meho zivota (jedny z tech nejlepsich), kdy jsem se tu viditelne prokousal pubertou, nasledne si uzil s jiz chladnejsi a rozumnejsi hlavou poradnyho RP a v neposledni rade i narozeni moji maly wekslacky

Diky Vam vsem me demona a nwn provazela temito etapami zivota a jsem za to vdecen. Jasne, hodne lidi rekne, ty vole jeden, takovyho ztracenyho casu, ale pro me to byla skvela investice - a to do zazitku, blazenych pocitu z roleplay a predevsim investice do pratel, kterych jsem zde poznal nepreberne mnozstvi. To, ze uz se treba nestykame, nevidime ve hre atd me sice stve, ale je to prirozene...stejne tak jako NWN starne tak i my a hold priority i zaliby se meni.
Me ale neskutecne tesi, ze jsem mohl byt soucasti tyhle skvely komunity a ze nam to vydrzelo takhle dlouho.
Diky Vam vsem a tem kterym jsem privodil roupy ci snad sede vlasy ba i snad zarudly oci, bych se rad omluvil a tem, kteri tohle privodili me, bych rad rekl: bez vas by to nebylo ono
W.