neni se mco cemu venovat.. vse tu vicemene padlo uzuff tohle už je fakt do žumpy
![]()
zakopejte ega a sekerky a věnujte se tématu laskavě...

budoucnost Demony
Odesláno 14.06.2010 21:20
Odesláno 14.06.2010 22:08
neni se mco cemu venovat.. vse tu vicemene padlo uz
jak pro koho

no celkem tu ted hrává dost lidí, samozřejmě to není jako před rokem ale navečer tu těch 20 lidí ve hře je.
demona nikdy nepujde uplně na hubu , protože je celkem dobře a stabilně nastavená, at co se týká buildu,
nebo craftu, nebo dungů.
sice není moc co objevovat ale, sem tam nějakej questík je taky k mání

Odesláno 15.06.2010 05:00
:D
Odesláno 15.06.2010 08:48
neni co objevovat no... To je asi hlavni problem... A chybi nejaky rp kraviny :)jak pro koho
![]()
no celkem tu ted hrává dost lidí, samozřejmě to není jako před rokem ale navečer tu těch 20 lidí ve hře je.
demona nikdy nepujde uplně na hubu , protože je celkem dobře a stabilně nastavená, at co se týká buildu,
nebo craftu, nebo dungů.
sice není moc co objevovat ale, sem tam nějakej questík je taky k mání
Odesláno 15.06.2010 09:35
Odesláno 15.06.2010 10:28
demonma nastavena tak zazracne není nárazove se meni prijem penez do modulu vesele si dva roky nekteři jedinci loti v dz a najedno novacci maj polovinu pro přiklad žadnýprodej nad liecnec amatroš se tu nekoná tomu řikas stabilně nastavená ?

Odesláno 15.06.2010 11:01
Zkus si predstavit ty, ze se lidi chteji u hry bavit. Zvlastni myslenka ze?predstav si vraha co prijde k tobe do domu a chce te zabit.. predtim nez ti podrizne krk te vzbudi.. pocka az zacnes vnimat a oznami ti proc te chce zabit?
Mimo to, kdyz uz to chces, nechapu z jakyho duvodu, srovnavat s realitou, jsi naprosto mimo misu. Kdyby sis nevybral tak [kvitek medový]ni priklad cilene vrazdy ve spanku, musel by ses totiz zabyvat tim, ze v realite kazdymu utoku predchazi nonverbalni varovani. Gesta, postoj, vyraz tvare, styl komunikace. To jsou veci ktere ve hre nenasimulujes, stejne jako celkovy kontext situace. V realu, kdyz uz po tobe nekdo jde, vetsinou o tom zatracene dobre vis. On zivot jako takovej ma v taktez v realite o neco vyssi cenu nez ve hre.
Srovnavat hru s realitou je proste hloupe, nic vic. Vcetne podrezavani ve spanku .)
Odesláno 15.06.2010 11:06
To Spiro: Smysl teto ankety je pokud vim k tomu, aby dal WB tymu jakysi signal o tom, co si hraci mysli o potencialnich zmenach v modulu, ne infantilni floodovani topicu naprosto zbytecnymi prispevky, ktere sis klidne mohl odpustit. Jestli te Thalie bavi a Demona ne, tak bud rad a bez hrat, ale opravdu mi unika co si tady chces dokazat.
To Drax:
- I Orig. Klic se da obejit.
- Narazovou zmenou myslis zrejme Teryho osekani DZ od vetsiny truhel. Tohle si ja naopak myslim, ze byl dobry krok, ktery ale mohl byt klidne i driv. Je pravda, ze DZ je porad (aspon podle me teda) strasny dung, jenze kdyz chces vytvorit nejaky dung, tak aby to nebyla uplna splacanina a mel nejake sve ojedinele prvky tak ti to rozhodne nevezme jenom par hodin prace.
- Opravdu by me zajimalo jak bys upravil hardcoded feat (mozna za pouziti nwnx, ale to by ses musel hrabat v pameti, kterou si NWN alokuje a to neni rozhodne nic jednoducheho). Ovsem jestli mas nejaky zpusob, ktery ovsem neporusi herni licenci, rad se necham poucit. Pro informaci jeste dodam, ze tvorba noveho featu na tento zpusob je v podstate nemozna, kvuli tomu ze Devast je passivni feat, nikoliv aktivni.
- Vyrovnanost povolani neni vubec jednoducha vec. Treba ty ve svem vyctu nesrovnalosti vubec nezahrnujes predmety, ktere jsou na Demone prave tim velkym faktorem, ktery vyrovnanost ovlivnuje. Uz to znova o tech vecech prepisovat nebudu, protoze uz jsem to na foru psal vickrat. V podstate ale nemuzes shrnout ze classy jako takove jsou nevyrovnane dokud do toho nezahrnujes i vybavu, protoze nikdo (krom low lvl mnichu) nebojuje nahy.
Odesláno 15.06.2010 18:43
Třebas na K2 je Devast dělanej tak, že je jako aktivní a musí se naspávat. Něco jako má WMko to zranění Ki(teda doufám že se to tak jmenuje). Prostě naklikne a pokud cíl neuspěje, tak umře.
Stejnej způsob je u monka s omračující pěstí nakliknout->neúspěch->omráčen. Bez možnosti na imku:).
Odesláno 15.06.2010 19:54
Ale to potom neni uprava, ale kompletni predelavka. Jiste, moznost tvorby novych featu tu je, ale proste uz to nebude takove aby to aspon trochu pripominalo PnP verzi.DFDark
Třebas na K2 je Devast dělanej tak, že je jako aktivní a musí se naspávat. Něco jako má WMko to zranění Ki(teda doufám že se to tak jmenuje). Prostě naklikne a pokud cíl neuspěje, tak umře.
Stejnej způsob je u monka s omračující pěstí nakliknout->neúspěch->omráčen. Bez možnosti na imku:).

Odesláno 15.06.2010 23:21

Odesláno 16.06.2010 13:47
Odesláno 16.06.2010 14:40
Odesláno 16.06.2010 17:25

Odesláno 16.06.2010 17:32

Odesláno 16.06.2010 20:10
jop po tydnu sem na to prisel...pak sem predelaval..a pak to slo uz rychlejc... co sem vsak uvedl nahore porad zastavam...
Demona rulez!
Už jsem to asi někde zmiňoval, ale moje zkušenosti s Thalii jsou obdobné:
Odehraný čas: cca dva dny
Získaný level: 2
Spatřených postav: 4 - z toho afkujících: 2
Demona forever (či Arelith, ale to až o prázdninách

Odesláno 16.06.2010 23:14

Odesláno 16.06.2010 23:25
dal jsem 4, ale osobne bych uvital body 1. a 2. Demona by urcite potrebovala zvetsit a zavest nove systemy hlavne podporujic RP hru. Osobne jakozto zarputili drowak bych uvital podtemno s moznosti pro hrace hrat drowa, ale to uz bych asi chtel trochu moc
. Popremyslel bych o moznosti nastaveni na 40levelu misto 30ti, pripadne nejaky frakcni boj...napr zrovna podtemno vs povrch. (inspirace z jinych serveru, ktera ovsem prinasi mnoho uskali).
Jop ten 40 lvl by nebyl marnej:).
Odesláno 16.06.2010 23:54
už ted je to nastavený tak dobrej build na 30 lvl nemá problém, kromě pár lokaci.
Možná pár nápadu by se dalo okoukat z jinejch servru, ale je pravda že demona mi přijde zatim nejpropracovanější,
nebo spíš bych řekl, podstaně míň chyb a problému a bugu ve hře než jinde.
Odesláno 17.06.2010 08:52
Už jsem to asi někde zmiňoval, ale moje zkušenosti s Thalii jsou obdobné:
Odehraný čas: cca dva dny
Získaný level: 2
Spatřených postav: 4 - z toho afkujících: 2
Demona forever (či Arelith, ale to až o prázdninách)
No ja kdyz jsem si zalozil novou postavu tak jsem mel hned partu 5 lidi okolo sebe (situace posledniho mesice). Nevím tedy jak a kde hrajete...zkuste si pro zacatek posedet u hospody v Ivory, to je takovej meeting point pro low lvl.
Odesláno 17.06.2010 08:57
Většina je z démony zvyklá, že může mít hned všechno sama a hned ;)No ja kdyz jsem si zalozil novou postavu tak jsem mel hned partu 5 lidi okolo sebe (situace posledniho mesice). Nevím tedy jak a kde hrajete...zkuste si pro zacatek posedet u hospody v Ivory, to je takovej meeting point pro low lvl.
Odesláno 17.06.2010 08:59
No ja kdyz jsem si zalozil novou postavu tak jsem mel hned partu 5 lidi okolo sebe (situace posledniho mesice). Nevím tedy jak a kde hrajete...zkuste si pro zacatek posedet u hospody v Ivory, to je takovej meeting point pro low lvl.
V podtemnu to zase je centrální hospoda či černý trh - dílna. 3lvl lze dostat za IC o postavě dle reálií, takže 4 lvl mám i s ECL2 hned první den.

Odesláno 17.06.2010 09:44
asi jo, vetsinou zkonci na tom ze jsou lini se zeptat, jestli nemuzou jit s nekym na vypravu, to je pak problem...snazi se koleckovat singl, maj problem neco zabit, nevedi kde co zabit a zkoncej diky sve neschopnosti :)Většina je z démony zvyklá, že může mít hned všechno sama a hned ;)
Odesláno 17.06.2010 09:57
Dvojice melee rváč a čarodějka tam vymlátí uplně všechno, co jsme zatim zkoušeli :)
Odesláno 17.06.2010 10:14
Thalie
Odehraný čas - 9 měsíců
Level - hodně přes 30.
Výbava - za víc jak 5M
Banka - víc jak 3M
Navštívených víc jak 60 dungů
.......atd.

Takže jo jde to, jen to chce pevné nervy.
A jo začínal sem sám a vydělával sem prodejem bylinek a nošením balíků.
Meč +2AB +1 zranění magické a +2 zranění ohněm sem nosil až do lvl 24

Ale to je už spam spíš do jiného toppicu.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních