Skočit na obsah

Fotka

Dragon age

• Please log in to reply
198 odpovědí na toto téma

#151 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 15.11.2009 11:24

Hmmm nenarazili jste nekdo behem hry na nejakou slusnou kuzi pro rogunu, ktera by mela aspon trochu jinej vyzor nez ty standartni? Pro plechovky je tam spousta stylu ale kuzi grafici nejak odflakli :)

Zobrazit příspěvek

Kůži? Jak sem zmínil to co nosí můj bitevní mage...

Wadaeowo brnění z dračích šupin (nebo tak nějak se to menuje)

...hledej kde se to sežene.. nebo spíš jak :innocent2:
  • 0

#152 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2009 11:35

Hmmm nenarazili jste nekdo behem hry na nejakou slusnou kuzi pro rogunu, ktera by mela aspon trochu jinej vyzor nez ty standartni? Pro plechovky je tam spousta stylu ale kuzi grafici nejak odflakli :)

Zobrazit příspěvek

je to fakt, dost odfláknuté, ani nevím jestli mágové mají něco dobře vypadajícího, ale když už tak snad nejlepší by v tom mělo být dračí brnění od Wejdíka v Dennerimu za dračí šupiny,nejdřív ti udělá šmejd a pak ti za zbytek šupin a trošku penízků udělá o něco lepší....opravdu jen o něco málo, ale nevím jestli i vzhlede bude zlepšenej :)
  • 0

#153 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2009 13:19

No solidní lehký zbroje maj u elfů a v ruinách taky, jinak doporučuju navštívit "kamarádku" Leilany při první návštěvě onoho města, je tam pěkný luk pro ni.
Jak bylo zmíněno Wadovo Drake scale armour ujde, jinak hodně dobrejch věcí prodávaj různě po obchodech, ale je to obvykle okolo 100g, takže si nejdříve projděte net, jestli by to nebyl nesmysl...
už už jsem takhle kupoval sekyrku za 130, když jsem se dozvěděl o questu s postavou referující k BG2 a toho parchanta jsem umlátil a získal nejlepší meč ve hře, když nepočítáte ten jeden z DLC.

Velké mínus - nevyváženost získávání specializací. Totiž jsem jsem pro Morrigan blood mage, ale pak jsem se zpětně dozvěděl, že jsem ho měl dostat v fadu, když jsem zachraňoval toho haranta. Některý specky si koupíte za 15g v obchodě, jiné prostě mít nebudete, pokud nejste sebevrah (třeba kvůli reaverovy nevyhodim dvě důležitý postavy z party)....

Obecně mě na tom nejvíce mrzí, že hra nějak intuitivně neupozorňuje na takovýhle klíčový věci, protože si moc nevybavuju, že by Morrigan chtěla o bloodmageovství vůbec s démonem mluvit...
Třeba nedávno jsem zjistil, že runy vložené do zbraní se dají vyndavat, což mi vůbec nepřišlo logické, tak jsem si je snažil šetřit xD. Pak support pro ty armády, nikde jsem moc nevypátral, jakej to má vlastně efekt a jestli tam je strop... + info, dává to expy :innocent2: .

Jinak sice si dost stěžuju, ale to jsou spíš nedostatky opravitelný patchem. obdobně třeba nastavení AF zvlášť, protože některé textury pak vypadají strašně, a hra moje nastavení AF 8x z ovladačů grafiky ignoruje.

Hra mě pořád baví a už se nemůžu dočkat finále, snad to bude zajímavé, škoda jen, že to nemůžu rozumně hrát jako templar reaver :smile: .
PS: Příští postava, doufejme že né brzo, protože mam haldy práce, bude určitě arcane warrior, to mě vždycky lákalo + kouzla jsou daleko rozmanitější než bojové techniky warriora.
  • 0

#154 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2009 00:04

este hrajes? haloooo kde siiii??  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Jeste furt :) je to fakt libovka, tohle melo bejt nwn2
  • 0

#155 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2009 02:22

dost nadržuje DD buildu  :innocent2: .

Zobrazit příspěvek

No tak to teda nevím, já mám trpoše a dostávám celkem slušně, nejsilnější mi zatím přijde čaroděj, resp. je to většinou on kdo zabíjí boss potvory, protože ostatní se buď netrefěj nebo za málo dmg :D
  • 0

#156 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2009 13:49

je to fakt, dost odfláknuté, ani nevím jestli mágové mají něco dobře vypadajícího, ale když už tak snad nejlepší by v tom mělo být dračí brnění od Wejdíka v Dennerimu za dračí šupiny,nejdřív ti udělá šmejd a pak ti za zbytek šupin a trošku penízků udělá o něco lepší....opravdu jen o něco málo, ale nevím jestli i vzhlede bude zlepšenej :)

Zobrazit příspěvek

Zavřete mu někdo h... :innocent2: :smile:
Vše hned vykecá
  • 0

#157 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2009 15:42

DD = damage dealer

No mam to dohrané, konec může být hodně různorodý, ale to s Morrigan mě prostě štve, ani jedna varianta se mi nelíbila... no co na dělam.
Teď mam ale chuť is to zahrát znova a jinak, ach jo :innocent2: .
  • 0

#158 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 16.11.2009 18:32

Tak jo, dneska jsem napsal dopis Ježíškovi a dal ho za okno. Po 5ti hodinách dopis zmizel, takže doufám, že mi to přinese pod stromeček. :innocent2:
  • 0

#159 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2009 22:50

DD = damage dealer

Zobrazit příspěvek

Jo takhle, tak to jo no. Nojo jsem zvyklej ještě furt na NWNko :-)

Jako damage dealeři určitě, jedu toho trpaslíka čistě na defend a nejen, že boje jsou za něj nudný, prostě zapnu 3 skilly, a pošlu ho jako prvního a pak se přepnu do Morrigan, nebo nebo někoho jinýho, občas ho vyhealuju a je to, jinak na to, že je to štít tak mi přijde že hrozně dostává i tak, ale asi to je tím, že prostě hraju na nejtěžší úroveň nějaký boje teď začínaj už bejt na pořádnou taktiku :)
  • 0

#160 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2009 00:52

Aaaa nemam čas to hrát celé znova, ale s aktuální postavou nemám dost kombinací k dispozici (Alstiara jsem si nenávratně rozházel a ani z toho nezískal blood mage specku)...Pitomé seminárky a podobné věci, snad se udržim na uzdě :innocent2: .
PS:
Enchantment?
Enchantment!
  • 0

#161 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2009 08:23

PS:
Enchantment?
Enchantment!

Zobrazit příspěvek

jo ten....ehm...pomalejší trpaslík byl pro mě docela zajímavou zakomponovanou postavou :)
  • 0

#162 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2009 09:35

Tak jsem jí zkrotil :o)

Zobrazit příspěvek

Tfuj, takovej starej páprda seš.
  • 0

#163 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 17.11.2009 15:44

Nechal jsem v táboře zazpívat Lelianu, nádhera, Písnička hezká ale působení na ostatní partáky je nádherné. Hlavně Morigan, málem to vypadalo že zjihne.
  • 0

#164 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2009 17:15

Ty konce bojů se silnějšími potvorami jsou úžasné. Po tuhém boji se mi podařilo zdolat draka a jak ho Alistair, visíc mu na hlavě dorážel...no nádhera.
  • 0

#165 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2009 19:00

Prosim vsechny aby v pripade veci ze hry pouzivali "Spoiler alert" na zacatku svych prispevku :innocent2:
  • 0

#166 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2009 23:25

Ty konce bojů se silnějšími potvorami jsou úžasné. Po tuhém boji se mi podařilo zdolat draka a jak ho Alistair, visíc mu na hlavě dorážel...no nádhera.

Zobrazit příspěvek

na ty dorážky je ale podle mě zrovna u alistera třeba aby stál před tím šmejdem velkým, jinak se to buď neaktivuje (nezpomalí vůbec), nebo se to jen zpomalí, ale on neudělá ty svoje triky, na které bych ho skutečně netipoval :)
  • 0

#167 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2009 20:10

Taky vám teď po hraní dragon age příde NWNkovská ohnivá koule jako takový prdnutí oproti pořádnému FBčku z DAčka? :innocent2:
  • 0

#168 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2009 21:50

DAčko pařim taky, klasika elf s dvouma zbraněma vrah... moji miláčci :D Prostě nářez tahle hra nemá chybu...
  • 0

#169 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2009 23:50

na ty dorážky je ale podle mě zrovna u alistera třeba aby stál před tím šmejdem velkým, jinak se to buď neaktivuje (nezpomalí vůbec), nebo se to jen zpomalí, ale on neudělá ty svoje triky, na které bych ho skutečně netipoval :)

Zobrazit příspěvek

Mno jelikož je Alistair jediné meleečko v partě, tak s tím není problém :-)
  • 0

#170 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2009 12:47

Mno jelikož je Alistair jediné meleečko v partě, tak s tím není problém :-)

Zobrazit příspěvek

no já si jel na obouručku a ač jsem byl lepčejší jak on, tak steně na něj skočil alister....možná by to fungovalo kdybys jakože měl postavu tanka a z něj udělal něco jiného, ale nezkoušel jsem že jo ;)
  • 0

#171 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2009 15:53

Povedlo se někomu naučit parťáka krvavou magii? Podle průvodce to prej učí démon, co posednul toho Eamonova caparta. Ten mi ale nic takového nenabízí.
  • 0

#172 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2009 16:40

Povedlo se někomu naučit parťáka krvavou magii? Podle průvodce to prej učí démon, co posednul toho Eamonova caparta. Ten mi ale nic takového nenabízí.

Zobrazit příspěvek

nevím o tom že by nabídnul..s druhou postavou sme nechal matku zabít caparta :)
  • 0

#173 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 22.11.2009 20:10

Naucil jsem to svoji postavu, ale partak by asi sel stejne snadno. Predpokladam ze bych ho musel poslat do Uniku misto sebe. Pak uz jen staci uzavrit pred bojem s demonem ten spravny kseft.
  • 0

#174 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2009 20:17

Naucil jsem to svoji postavu, ale partak by asi sel stejne snadno. Predpokladam ze bych ho musel poslat do Uniku misto sebe. Pak uz jen staci uzavrit pred bojem s demonem ten spravny kseft.

Zobrazit příspěvek

No šel jsem tam s Morrigan a žádný kšeft. Když s ním chci mluvit, tak ta koza něco plácne a démon se do ní pustí. :-)
  • 0

#175 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 23.11.2009 09:24

No šel jsem tam s Morrigan a žádný kšeft. Když s ním chci mluvit, tak ta koza něco plácne a démon se do ní pustí. :-)

Zobrazit příspěvek

A nemal si Morrigan na nizsom lvl ako 14? Lebo ona uz jednu specku ma, a druhu by mala mat teoreticky az na 14 lvl.
Ja som to poriesil po paladinsky, prezila aj matka aj capart ;-) Ale hra ocividne nebola pripravena na tak nechutnych dobrakov ako som ja a podla zurnalu matka posla.
  • 0

#176 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2009 13:35

Fakt? Mě přežily oba dva ;)

EDIT: Nevíte kde najít rukavice a boty Prastaré Elfí Zbroje? V ruinách sem štěstí neměl... našel jsem jen helmu a zbroj.
  • 0

#177 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2009 15:58

A nemal si Morrigan na nizsom lvl ako 14? Lebo ona uz jednu specku ma, a druhu by mala mat teoreticky az na 14 lvl.
Ja som to poriesil po paladinsky, prezila aj matka aj capart ;-) Ale hra ocividne nebola pripravena na tak nechutnych dobrakov ako som ja a podla zurnalu matka posla.

Zobrazit příspěvek

Určitě jo. To by ale na odemknutí té specky nemělo mít vliv.
  • 0

#178 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2009 23:10

Nevím kdo to psal, ale musím se přidat k tomu názoru...

Jak Leilana začala zpívat v tom táboře družiny, žádná hra neuměla vyvolat v hráči takové pocity.. jak se to dá popsat.. prostě peckový, jak se otáčeli ostatní členové a reagovali na to..
Prostě užasné! Musím musím to jet s novou figurou!
  • 0

#179 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2009 00:39

Podle me specku odemknes jen s main postavou, takze jestli nemas maka, smolik. Jinak to jde odemcit i savem, pokud nekdo hraje za dobraka a nechce si pokazit kadrovej profil :)

Jinak Leliana's song souhlas, jeden z fakt uzasnejch momentu ve hre .)
  • 0

#180 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2009 10:50

co se týče její písně se ztotožňuji s morrigan
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních