Strážnice
#151 Host_curmande_*
Odesláno 10.08.2009 17:25
#153 Host_curmande_*
Odesláno 10.08.2009 18:04
Odesláno 10.08.2009 18:07
Odesláno 15.08.2009 13:02
Tak pánové. Mám pro Vás zlé zprávy. Pan kupec Vilem Zlatka byl na cestě z Morlagu do našeho města. Avšak v lese na něj číhali bandité a padl jim jak se zbožím, tak i on sám do zajetí. Kupecká stráž na místě byla nalezena mrtvá spolu s mrtvým jedním banditou. Proto s povolením kapitána Dorista je nařízen útok na opevnění banditů. Vedením trestné výpravy bude pověřen seržant Martius.
Vaše úkoly budou následující.
První je nejdůležitější připravit uder na bandity.
Pro přípravu je nutné..
1)Získat obléhací stroje. Alicie žádné nemá, proto s tímto cílem budete prve vysláni do Zlatého dolu abyste si jich pár od Klanu Gurmil vypůjčili.
2)Zřídíte předsunutou hlídku, velitelství pro mě, k utoku bych měl být časově schopen se dostavit a pomoci s ním s hrstkou strážců pod mojím osobním vedením.
Druhý nejdůležitější je obléhat brány pevnosti banditů a prolomit jejich obranu.
S tím souvisí...
1)Proniknutí stráží za opevnění pevnosti
2)Nalezení kupce a jeho záchrana
3)Nalezení kupcovo majetku, případně zabavíte všechen lup banditů ve prospěch města.
Poslední nejdůležitější ukol bude eskortovat kupce bezpečně do města. Podle zpráv informátorů mezi bandity přibuli nové posily formou elitních střelců.
Tímto úkolem je pověřen oddíl Alicijské pěsti.
Všechny přípravy budete nuceni zvládnout za jeden den z důvodů aby nepřítel netušil že se proti němu chystáme.
1)Ráno přepadení v dole za cílem zajmutí obléhacích strojů. Budete potřebovat 5 funkčních katapultů. (Máte na to půl hodiny)
2)Pak provedete průzkum okolí tichého lesa po nejbezpečnější trase z města k banditům a naopak při eskortování obchodníka do bezpečí.
3)O obědě připravíte obléhání a zautočíte na brány banditů. Budete se sledovat pokyny kterýma sem vás obeznámil.
Ještě bych zapomněl... mluvil sem krátce... velmi krátce *prohodí očouzenej plášt* s nějakou kouzelnicí... nenašel sem s tou děsnou ženskou společnou řeč ale sakra byla to.. no to je jedno. Vaším dalším ukolem před odchodem do zlatého dolu pro Katapulty klanu Gurmil bude získání magické podpory pro útok. Nemusím ani říkat jak moc to posílí vaše šance na uspěch..
Očekávám že Alicijská pěst zautočí v nejblížším termínu, třebas zítra. Seržante Martiusi? Nástup do ... obvyklého místa *kývne hlavou směrem k hospodě* Probereme termín uderu.
Rooozchod!!
Odesláno 25.08.2009 19:29
Odesláno 25.08.2009 20:50
Zdravíčko. Nebylo by místo v armádě pro jedu zručnou lučitnici? Ozkoušet si mě můžete kdykoli, trefím jablko na několik desítek metrů. Přičestovala jsem nedávno, tudíš jsem na nábor nemohla jít. Několik týdnů již po ostrově chodím a napadlo mne, že by město určitě neodmítlo pomocnou ruku. Děkuji za vyjádření. *krasopisně ozdobným písmem, podepsána* Sylvie
Odesláno 02.09.2009 08:58
Odesláno 02.09.2009 09:57
Odesláno 07.09.2009 17:18
*na pergamenu je napsáno*
Pro všechny obyvatele města Alicia,dnešním dnem počínaje nový nábor do stráže!Kdo má zájem,nechť se hlásí u kapitána stráží Darkuse!
Volné pozice:
Strážník věznice (hlídá vězení,zařizuje pořádek) (2)
Strážník pochůskář (obchází celé město,kontroluje obyvatele,větší nepořádek ve městě hlásí převážně strážím) (4)
Strážník města (hlídá určité oběkty,části města,většinou stojí na určitém místě) (2)
Elitní garada (speciálně vycvičení bojovníci,mají nastarosti zejména osobní ochranu Lorda Alicie) (2)
Další funkce budou nabídnuty automaticky,pokud půjde o vyjímečné rekruty!!
Pro bližší informace se hlaste u kapitána Darkuse!
Ostatní svobodníci jenž hodlají pokračovat ve své práci,nechť se hlásí v kanceláři (//PM) !Kdo se nedostaví,tomu bude sebrána uniforma!
Níže prosím připiště svá jména!
Nábor je u KONCE!
Odesláno 07.09.2009 17:27
Už zase?
Samej nýmand jenom, neni to tak dlouho, kdy přece nábor byl...
Spíš by se měli pořádně dokopat ty nový k nějaký práci.
Uděláme nástup celý stráže at se Palos koukne na všechny
ty nový padavky a ukážeme jim co znamená být strážníkem.
Vždyt dostaly uniformu takřka bez výcviku...
Odesláno 07.09.2009 17:30
Nový rekruty?
Už zase?
Samej nýmand jenom, neni to tak dlouho, kdy přece nábor byl...
Spíš by se měli pořádně dokopat ty nový k nějaký práci.
Uděláme nástup celý stráže at se Palos koukne na všechny
ty nový padavky a ukážeme jim co znamená být strážníkem.
Vždyt dostaly uniformu takřka bez výcviku...
*přijde kapitán k nástěnce*
Asi sem zapomněl dopsat,že každý strážník bude podroben novému výcviku,stávající i nový!De o to,že máme asi 2 strážníky pochůskáře,nevím,co jste tím myslel???!!!
Odesláno 07.09.2009 17:34
A já se klidně výcviku podrobím zas, vždyt o co jde, ale nevim,
jak na tom budou ty nový...A jediný co kritizuju je novej nábor.
K čemu nový lidi, když nejsou vypucovaný ty starý...
Nejdřív se soustředit na ty co už máme a ne brát do řad kdejakýho usmrkance.
Odesláno 07.09.2009 17:36
Nedělat žádný nábory, nýbrž si vytipovat určité jedince a ty pak oslovit s návrhem...
Odesláno 07.09.2009 18:08
Odesláno 07.09.2009 18:22
Stačí říct!
Odesláno 07.09.2009 19:27
Odesláno 09.09.2009 17:43
sakra ja furt chodim na službu a to pravidelne a hlavne na nočné....už zopár pacholkov som skrotila a nemám za to nič ešte i spolustražnici pri brane na mna furt kričia že nosim zbraň v meste...sakra blbovia šam mám uniformu a prd z toho....ja furt ćakám na nejaké rozkazy k pohybu a ono furt nič.... "sonya zahodí zopár výpisov o pokutách do koša a zapáli si fajku" tak...som zvedavá čo bude
Zařídim...
Odesláno 11.09.2009 07:48
"Na tu trpaslici at se vykašle, ale tu elfici...hmmhmhmm" Zabručí Kallor
"Žádná dáblice, žádná kostěná ruka, normální ženská, takovou sem snad ještě neměl"
Svlíká Serenu očima.
Odesláno 12.09.2009 09:16
Odesláno 13.09.2009 07:16
"Ty si, hmmhm, no neřikám, že ne pěkná...
ale zatim sem ti tě pořádně ani nevšiml hehe...
Ale pokud myslíš, že trpíš nedostatkem mého zájmu.."
Mrkne
"Můžeme to napravit"
Odesláno 13.09.2009 15:03
Odesláno 13.09.2009 16:52
Otočí se na podpatku a nenápadně odchrlchlá,
aby zjistil kolik hlenu má k dispozici..
Odesláno 28.09.2009 00:21
Kdy se to sakra hne?!?
Odesláno 29.09.2009 18:00
"Končim ty starej všiváku"
Hodí mu uniformu pod nohy.
"Už mě to tu vůbec nebaví,
dělám všechno a dostávám nic"
"Sbohem" Kallor se otočí
a odchází...
Odesláno 30.09.2009 17:51
Tákže,...*mluví důrazným tónem*...již jste byli seznámeni,že poručík Palos Dvojručák plánuje trestnou výpravu proti nebezpečným banditům a vedení celé akce má nastarosti seržant Martius!Bohužel,seržant Martius nám vážně onemocněl a proto na výslovné přání Kapitána Dorista,přebírám vedení nad celou výpravou já!!Já seržant Darkus!!!*hrdě*Počítám,že všichni dávali pozor a vědi o co de,ale pro jistotu to tu znovu zopakuji!
Pan kupec Vilem Zlatka byl přepaden se svou kupeckou stráží na cestě z Morlagských končin,směrem do města Alicia v Hlubokém lese!!!Všechno zboží,i on sám padl banditům do zajetí!Kupecká stráž byla na místě nalezena mrtvá,ještě s jedním mrtvým banditou!Proto je nařízen trestný útok na opevnění banditů!
Je to jednoduché,úkoly sou následující:
První je nejdůležitější připravit uder na bandity.
Pro přípravu je nutné..
1)Získat obléhací stroje. Alicie žádné nemá, proto s tímto cílem budete prve vysláni do Zlatého dolu abyste si jich pár od Klanu Gurmil vypůjčili.
2)Zřídíte předsunutou hlídku, velitelství pro mě, k utoku bych měl být časově schopen se dostavit a pomoci s ním s hrstkou strážců pod mojím osobním vedením.
Druhý nejdůležitější je obléhat brány pevnosti banditů a prolomit jejich obranu.
S tím souvisí...
1)Proniknutí stráží za opevnění pevnosti
2)Nalezení kupce a jeho záchrana
3)Nalezení kupcovo majetku, případně zabavíte všechen lup banditů ve prospěch města.
Poslední nejdůležitější ukol bude eskortovat kupce bezpečně do města. Podle zpráv informátorů mezi bandity přibuli nové posily formou elitních střelců.
Tímto úkolem je pověřen oddíl Alicijské pěsti.
Všechny přípravy budete nuceni zvládnout za jeden den z důvodů aby nepřítel netušil že se proti němu chystáme.
1)Ráno přepadení v dole za cílem zajmutí obléhacích strojů. Budete potřebovat 5 funkčních katapultů. (Máte na to půl hodiny)
2)Pak provedete průzkum okolí tichého lesa po nejbezpečnější trase z města k banditům a naopak při eskortování obchodníka do bezpečí.
3)O obědě připravíte obléhání a zautočíte na brány banditů. Budete se sledovat pokyny kterýma sem vás obeznámil.
Ještě maličkost,je potřeba,pro posílení naší armády získat magickou podporu,ještě před odchodem ze Zlatého dolu!!!No to sem zvědavej!
Termín útoku ještě upřesním,ale připravte se a počítejte s tím!!!Je to rozkaz!!!Toť vše....
Rozchooood!!!
*přejede pohledem všechny přítomné strážníky,zamračí se a odejde,příležitostně práskne s dveřma*
Odesláno 01.10.2009 20:34
Strážníci! Včerejší zátah proti banditům se značně poved. Dostávám hlášení že bandití hlídky na rudé cestě i v lese velmi značně s oslabením banditů polevily, ba dokonce některá frekventovaná místa banditů sou opuštěna. Včera ste odvedli spolu s Alicijskýma dobrou práci. Blahopřeji!
... *zhluboka se nadechne.. to bude průser*
Avšak může mě někdo vysvětlit co máte proti Janu Ringovi?!! Dochází mě od něj neustálé stížnosti že stráž!! Stráž ho neustále šikanuje! Může mě to někdo vysvětlit?!
Takže teď si to všichni zapište za uši! Jestliže někdo bude z řad stráží napadat poctivé Alicijské občany, je označen za zrádce a vaší poviností je ho.. okamžitě popravit! Jasné?!
Otázky?! ....žádné nejsou.
Rozchod!
Odesláno 20.10.2009 17:16
Město Alicia hledá nové strážníky!Kdo má zájem,nechť níže napíše své jméno,...kdo neumí psát,ať udělá značku!Podle toho se pak domluvíme na přijímacím pohovoru.
S pozdravem...
Poručík Darkus
(Ostatní strážníci,jež chtějí pokračovat ve vykonávání strážnické funkce,tak pro vás platí to samé,až na vyjímku přijímacího pohovoru!Díky...)
Odesláno 21.10.2009 09:14
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních