Mno gábo nech ho děcko co jeden den říká tohle a druhej támhleto ...co si myslí,že on sežral všechnu moudrost světa co mu de se zlatníkem jen o prachy ....se jen směju,když obviňuje z týhle věci někoho jinýho,když prodává +4 prsteny za 65k ...tomu říkáš nechtít vydělat na craftu?A znovu ještě jednou pro terezze já na zakázkách VYDĚLÁVÁM ne sice moc,ale vydělávám a šlo mi o ty co mi dělají věci za licence kováři konkrétně jeden...hlavně,že má nervy když 5x za sebou ukove ex pro zakázku a ano i o ty nováčky co nemají to co mám já a to je ..ano nazvěme to pravým jménem support ..bez něj bych se na celé zakázky zvysoka vys....ehm vykašlala tak jako to udělali ostatní obchodníci.

Ano jde mi se zlatníkem o prachy. Já to nezapírám, já nehlásám aby se to vše změnilo. Já nic nepopírám. Asi si to vše blbě pochopila jestli si tohle někde u mne zahlédla, ale není tomu možno, když jsem nikde o tom nepsal.
Jeden den říkám tohle a druhej támhleto? Zajímavé, můj názor se nemění a je furt stejný tedy.
Jinak prsteny +4 za 65K? To mi přijde ještě zalevno tedy.
A znova pro Silas - já nikdy nepopíral že se nějak snažím vydělat na craftu. Hold někdy to jde, někdy ne. Ale vydělat, jestli bereš to slovo tak aby mi to pokrylo všechny náklady co jsem do toho craftu vložil, tak se tomu moc vydělat říkat nedá tedy.
Toť vše Silásku. Utři slzu a crafti dál