Skočit na obsah

Fotka

Démona - jak dál

• Please log in to reply
208 odpovědí na toto téma

#151 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 16:12

Tohle vubec neni spatnej napad...me se to libi a pokud se to schvali klido budu ten kdo bude odmenovat  :shout: , btw na Thalii dokazali osetrit i to AFKovani, kdy se postave, ktera se nehybe nic nepridava ;)

Zobrazit příspěvek

To dokázali ošetřit i na Equilibrii, pokud vím, navíc ještě s nějakýma fintama proti metagamingu.
  • 0

#152 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 16:15

hehe to teda nedokázali :) každej průměrně inteligentní kokršpaněl(sry deekine :P ) umí udělat script na klikání myší v krátkém časovém intervalu, takže postava může jak vořech běhat dokolečka celou noc a hra nepozná že je afk :P

pokud vím tak se za tohle i na eq dost často banuje
  • 0

#153 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 16:19

Ale ze je venku hezky co ? :shout:
  • 0

#154 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 16:39

hehe to teda nedokázali :) každej průměrně inteligentní kokršpaněl(sry deekine :P ) umí udělat script na klikání myší v krátkém časovém intervalu, takže postava může jak vořech běhat dokolečka celou noc a hra nepozná že je afk :P

Zobrazit příspěvek

Možná je to hloupý dotaz, ale jak ten člověk kliká, když není u počítače?
  • 0

#155 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.05.2008 17:26

Možná je to hloupý dotaz, ale jak ten člověk kliká, když není u počítače?

Zobrazit příspěvek

treba Actool ? (http://www.actool.net/) ;)
  • 0

#156 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 18:13

já ti nevim. s našim kokrem jsme na to hodili debatu a došli jsme k závěru, že si bud odporuješ s předchozím příspěvkem nebo ses nevyjádřil přesně.

Zobrazit příspěvek

Mel by sis poridit chytrejsiho kokra :)
  • 0

#157 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 18:15

Tohle vubec neni spatnej napad...me se to libi a pokud se to schvali klido budu ten kdo bude odmenovat  :smile:

Zobrazit příspěvek

Wexlo nerad te podcenuju ale chybi ti v tom postu jedna dulezita vec - casovy udaj. Jak dlouho to budes odmenovat? 14 dni? Mesic? Nebo dokonce mesic a pul? :shout:

Jen tak mimochodem, jsi DMko a mas veskerou svobodu kterou ten post zaklada, tedy pokud chces nekomu pridelit expy za IC, je to jen a pouze tvoje vec :)
Tu moznost jsi mel vzdycky stejne jako kterykoliv jiny DMko :)
  • 0

#158 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 18:23

Zobrazit příspěvek

Ach, asi jsem ještě pořád dost naivní, co se týče hráčů...
  • 0

#159 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 21:46

hodne lidi zacne hrat RP az kdyz maj nejakej ten lvlik (i kdyz nechapu proc  :smile:)

Zobrazit příspěvek

A přesně proto bych byl proti snižování expů. Když už někdo konečně naexpí tu 30tku tak si splní tu svojí chamtiveckou touhu potom bejt o něco lepší než ty ostatní tak potom už se za ničim nežene, nikam nepospíchá, popovídá rp na trhu, sežene si partu a jdou se ze srandy podívat třeba na drowy kde všichni pochcípaj :shout:. Ale hrajou u toho RP protože už nemaj zas takovou starost o to kolik musej zabít skřetů v morlagu aby měli konečně ten level. Proště expy nezmenšovat a basta. Nicméně expy za IC by určitě motivovaly do tý skoro mrtvý sekce aspoň něco pěknýho splácat :grin:
  • 0

#160 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 22:08

TAK KDO DOSTANE TEN MODUL? :shout: KDO HO CHCE?
  • 0

#161 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 22:27

TAK KDO DOSTANE TEN MODUL? :shout: KDO HO CHCE?

Zobrazit příspěvek

to je názor nebo expíš lebky pod obrázkem? :grin: ........ne sakra nebudu spamovat omlouvam se :smile:
  • 0

#162 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 22:29

Mel by sis poridit chytrejsiho kokra :)

Zobrazit příspěvek

já čekal náký vysvětlení pro obyč. smrtelníky abych poznal, že ten blbec sem já a vono nic. ale to je fuk.
kokra si necham. ona proste vod tý doby co prohrála šachy s Kasparovem neni holt ve svý kůži.

A přesně proto bych byl proti snižování expů. Když už někdo konečně naexpí tu 30tku tak si splní tu svojí chamtiveckou touhu potom bejt o něco lepší než ty ostatní tak potom už se za ničim nežene, nikam nepospíchá, popovídá rp na trhu, sežene si partu a jdou se ze srandy podívat třeba na drowy kde všichni pochcípaj :shout:. Ale hrajou u toho RP protože už nemaj zas takovou starost o to kolik musej zabít skřetů v morlagu aby měli konečně ten level. Proště expy nezmenšovat a basta. Nicméně expy za IC by určitě motivovaly do tý skoro mrtvý sekce aspoň něco pěknýho splácat  :smile:

Zobrazit příspěvek

ono to nemusí bejt zas až tak jednoznačný, páč když je za expení velká odměna tak to taky k expení víc táhne. někdo pak má za sebou třeba 300 esenci a porad jeste jede solo mágovky. ale když ho to baví tak co žejo. za sebe ale musim rict, že mi to za starejch casu vyhovovalo víc. on pak z lvlupu má člověk i větší radost a možná se i vic zameri na tu družinovou zábavu, když ty xp lezou pomalejc. nemá postavu vyexpenou za par dni a nez dotahne vsechno na max tak toho i vic se spoustou lidi zazije. potom má k tý postavě i věší vztah. urcite nikdo nechce, aby vsichni meli hned vsechno.
nicmene tvoje a další (napr. zhorseni situace pro vikendovy hrace) argumenty taky platí a je to holt o tom najít ten zlatej střed.

poslední dobou jsem toho teda moc nenahrál ale jinak mam taky pocit, že je tu nerovnováha v namáhavosti mezi craftem a expením
  • 0

#163 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2008 22:49

za sebe ale musim rict, že mi to za starejch casu vyhovovalo víc. on pak z lvlupu má člověk i větší radost a možná se i vic zameri na tu družinovou zábavu, když ty xp lezou pomalejc. nemá postavu vyexpenou za par dni a nez dotahne vsechno na max tak toho i vic se spoustou lidi zazije.
poslední dobou jsem toho teda moc nenahrál ale jinak mam taky pocit, že je tu nerovnováha v namáhavosti mezi craftem a expením

Zobrazit příspěvek

Pak by tu pro pár lidí byl potřeba novej hack aby neviděli kolik jim zbejvá do levlu. Pak by možná ani nad pomalym expenim tolik neremcali a kdyby se přidalo pár (třeba hloupejch, nedodělanejch ale hlavně nějakejch) dungeonů tak by si to objevování možná i užili.
  • 0

#164 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 00:03

Zobrazit příspěvek

Si připadám že tu je furt mnoho věcí které neznám.. A vy tohle nějak využíváte? jako při obyč hře?
  • 0

#165 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 05:53

Pak by tu pro pár lidí byl potřeba novej hack aby neviděli kolik jim zbejvá do levlu. Pak by možná ani nad pomalym expenim tolik neremcali a kdyby se přidalo pár (třeba hloupejch, nedodělanejch ale hlavně nějakejch) dungeonů tak by si to objevování možná i užili.

Zobrazit příspěvek

ty máš pocit že ten hak soubor co ti zamezí pohled na xp se nedá jednoduše upravit tak, aby ty expy zas vidět byly? tak to se pleteš, stejně tak jde mimochodem upravit i slavný hak na thalii který zakrývá životy při levelování aby se to nemaxovalo atd. apod.

uvažujete špatným směrem, pořád a pořád

není klíč v omezování, ty ktreré to má postihovat si najdou cestu jak to obejít a těm ostatním je to jedno, lidé jako toryel, tery, hiosu, pindruše, orf, tomi... ti se nezmění, budou hrát pořád stejně, ale jen do doby dokud budou mít nějaký důvod hrát

ten důvod jim dejte, nesnažte se léčit modul omezováním metagamerů, protože to nikdy nezabere :shout: nebo to aspoň nezabralo po 6 let co se kolem tohoto serveru pohybuju
  • 0

#166 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 07:10

Všimli jste si kam se diskuze pohnula ... opět k expení, počtům mrtvých NPC, 30lvl bez něhož nelze hrát ... to je ta nemoc kterou Demona trpí. Všechno je uspěchané všichni utíkají a ženou se za vidinou exp., lvl, výbavy atd. a to proto, že je na nižších úrovních nic nedrží, nebaví a prakticky všechny okolnosti je ženou k finále postavy. Hrát se dá i na 1 lvl nebo s hadrama od Tondy byť vám pak říkají, že jste žebrák jen se nikomu nechce hrát pozvolněji když cíl je tak blízko a potom teprve začíná ta "správná" hra, skvělý loot atd.. Je to vše příliš uspěchané a to je škoda. No a slovníky některých hráčů ... potěž klobás, včera jsem to prvně nevydržel já a potom i Wexlák -- a přitom šlo o úplnou kravinu. To pak člověk přemýšlí jestli mu hra v takové družině přináší radost.
  • 0

#167 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 09:02

Wexlo nerad te podcenuju ale chybi ti v tom postu jedna dulezita vec - casovy udaj. Jak dlouho to budes odmenovat? 14 dni? Mesic? Nebo dokonce mesic a pul?  :shout:

Jen tak mimochodem, jsi DMko a mas veskerou svobodu kterou ten post zaklada, tedy pokud chces nekomu pridelit expy za IC, je to jen a pouze tvoje vec :)
Tu moznost jsi mel vzdycky stejne jako kterykoliv jiny DMko :)

Zobrazit příspěvek

pchaa nahodou mam vykoumanej postup jak hrace navnadit, aniz bych tim plytval mnoho casu ;] a dokonce tak aby je to udrzelo psat IC i pri me neaktivite :]

Btw ohledne tech xpu za IC...nejako me to driv nenapadlo noo :] Kazdopadne bych to asi udelal formou bonusu...hraci si vyhlasej formou ankety sveho spisovatele - ten obdrzi urcity obnos xpu / quest
a potom si zvoli svyho Nerudu DMka - tudiz budou bud dva odmeneni nebo jeden dvojnasob ;]
  • 0

#168 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 05.05.2008 09:21

Si připadám že tu je furt mnoho věcí které neznám.. A vy tohle nějak využíváte? jako při obyč hře?

Zobrazit příspěvek

da se s tim dobre craftit, na DH se s tim expi dobre na tercich (treba celou noc) :shout: a kdyz si napises nejake slozitejsi macro, tak se s tim da i expit na priserkach (chce to ovsem redukce a regeneraci a slabsi potvory).
Da se s tim v podstate nahradit jakakoli dokola se opakujici nudna cinnost.
Ja osobne to samozrejme nepouzivam. :smile:
  • 0

#169 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 09:22

Všimli jste si kam se diskuze pohnula ... opět k expení, počtům mrtvých NPC, 30lvl bez něhož nelze hrát ... to je ta nemoc kterou Demona trpí. Všechno je uspěchané všichni utíkají a ženou se za vidinou exp., lvl, výbavy atd. a to proto, že je na nižších úrovních nic nedrží, nebaví a prakticky všechny okolnosti je ženou k finále postavy. Hrát se dá i na 1 lvl nebo s hadrama od Tondy byť vám pak říkají, že jste žebrák jen se nikomu nechce hrát pozvolněji když cíl je tak blízko a potom teprve začíná ta "správná" hra, skvělý loot atd.. Je to vše příliš uspěchané a to je škoda. No a slovníky některých hráčů ... potěž klobás, včera jsem to prvně nevydržel já a potom i Wexlák -- a přitom šlo o úplnou kravinu. To pak člověk přemýšlí jestli mu hra v takové družině přináší radost.

Zobrazit příspěvek

Svata slova, co vic dodat

Skoda jen ze to tak nevidi vic hracu, takle se totiz rozlisujou hraci od tech, kteri se snazi tvorit pribeh...kde kdo prijde a vometa se buhvijakym RP a kdyz dojde na lamani chleba vyleze z nej ze ho ale jeste hrat nebude, ze prej az od 15. lvlu protoze takle ho kazdej zatlaci do zeme - nechapu.
Prijde mi jakoby si hodne lidi myslelo ze RP de ruku v ruce s xpama a vybavou - cim vic toho tim vic onoho a obracene, ale to je setsakra omyl. Ted otazka pro ty novy hrace, proc myslite ze nektery lidi tu hrajou treba uz 4tym rokem? Myslite ze je bavi furt xpit novy a novy postavy? tezko, drzi je RP, jenze kdyz ho nemaj s kym hrat tak je uz logicky nic nedrzi ;]

Takze takovej mensi apel na novy hrace, zkuste si to RP, zarucuju vam ze to zdaleka neni takova nuda jak si myslite nebo jak to vypada (btw kdo by nevedel jak na to, muzu mu dat "vycvik" at uz ingame nebo pres PM nebo ICQ - staci se ozvat) a apel na starsi hrace, zkuste to s tema novyma ;] at uz jim poradit skrze tell nebo jim predvyst jak RP muze ozivit postavu a svet kolem ni ;]

A hlavne zlato, xpy a vybava jsou pomijive, kdezto na krasne RP se vzpomina klidne i roky ;]

"zkuste to, pokud se zabava nedostavi do mesice, zarucujeme vraceni penez" :shout:
  • 0

#170 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 05.05.2008 09:28

Zobrazit příspěvek

No co já vím tak pokud to nezrušili tak na Thalii ti žádný script nepomohl, tam totiž musíš občas použít nástroj, stahovací nůž , udici apod. Jinak expy nedostaneš a stejně to není žádná sláva 4 exp asi za minutu ato ještě občas vynechá.
Takže musíš hrát.
  • 0

#171 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 05.05.2008 09:48

No ja napisem len za seba preco som s NWN / Demonou prestal. Bola to strata akejkolvek atmosfery , znechutenim z metagamingu a relax RP. Je mozne , ze by som znovu zacal na nejakom inom svete , ktory by bol "povinne" RP, ale nudila ma uz aj mechanika aku pouziva NWN, resp. D&D.
Mozno to bolo aj tym, ze som moje idealy o tom, ze niekde na nete existuje nejaky idealny RP svet, kde by mi nekazilo atmosferu ooc, metagaming, bugovanie, support atd., stratil a na RP som uplne zanevrel a hram uz len akcne WOW :shout:
  • 0

#172 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 10:13

No co já vím tak pokud to nezrušili tak na Thalii ti žádný script nepomohl, tam totiž musíš občas použít nástroj, stahovací nůž , udici apod.  Jinak expy nedostaneš a stejně to není žádná sláva 4 exp asi za minutu ato ještě občas vynechá.
Takže musíš hrát.

Zobrazit příspěvek

si můžu používat stahovací nože do aleluja i když jsem afk, ale hádat se s tebou o tom nebudu, protože bys to nepochopil ;) což je na druhou stranu dobře, protože ten kdo topmuhle druhu podvodů nerozumí je nepoužívá
  • 0

#173 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 10:16

da se s tim dobre craftit, na DH se s tim expi dobre na tercich (treba celou noc) :shout:  a kdyz si napises nejake slozitejsi macro, tak se s tim da i expit na priserkach (chce to ovsem redukce a regeneraci a slabsi potvory).
Da se s tim v podstate nahradit jakakoli dokola se opakujici nudna cinnost.
Ja osobne to samozrejme nepouzivam.  :smile:

Zobrazit příspěvek

celou noc těžko protože umřeš na nedostatek staminy :P
  • 0

#174 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 10:34

.....

Nevím, ale oceňovat RP hru, psaní do IC sekce atd. exp. či zlatem to bych snad ani nechtěl. Mě osobně dělal vždy větší radost dárek, nějaká věcička byť pitomost, ale jedinečná ... nevím jak se to jmenovalo myslím amulet Dlouhé smrti ... nic to neumělo (skoro) ale měl jsem to jen já, byl to unikát, byla to zásluha a odměna v jednom a šlo tím dosvědčit vyprávění o dobrodružstvích u ohně na HB .... jó to bylo tenkrát když goblini napadli Aliciiský důl, prokopali se tam a obsadili ho a nakonec je od tama vystrnadilo trpasličí 4 člené komando, jó přátelé kopali jsem je do řití ha nakonec sme jim ty tunely vodpálili móc fajn soudkem vod Bumbuma ha kókejte co zvostalo po jejich kápu na zemi. Ten tak pelášil že za ním šperky jak z truhličky padali. Tak takhle nějak jsem to myslel :shout:
  • 0

#175 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 10:55

.... som na RP uplne zanevrel a hram uz len akcne WOW :shout:

Zobrazit příspěvek

Jeste si pamatuju dobu kdy jsi tvrdil ze WOW neni pro tebe :).

Je pravda ze pro novacky se stava RP to ze se zeptaji kolik mas zarezu a tam to konci a hura nekoho zabit.

Zmenit status serveru ale asi nic nevyresi, nove lidi to nepritahne,nekteri prejdou na DH apod, a starsi stabilne asi uz take ne, viz duvody Mantora a dalsich (prace,dite apod).
Tu hodku denne, co si kazdej vysetri na hrani je obrovskej problem sehnat spontanne spoluhrace v dannem casovem okne.

Nejvic si uzivam kdyz je Aren ve hre, to staci dojit na trziste a staci ho jen pozorovat a hned mam lepsi naladu.
  • 0

#176 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 11:00

Nevím, ale oceňovat RP hru, psaní do IC sekce atd. exp. či zlatem to bych snad ani nechtěl. Mě osobně dělal vždy větší radost dárek, nějaká věcička byť pitomost, ale jedinečná ... nevím jak se to jmenovalo myslím amulet Dlouhé smrti ... nic to neumělo (skoro) ale měl jsem to jen já, byl to unikát, byla to zásluha a odměna v jednom a šlo tím dosvědčit vyprávění o dobrodružstvích u ohně na HB .... jó to bylo tenkrát když goblini napadli Aliciiský důl, prokopali se tam a obsadili ho a nakonec je od tama vystrnadilo trpasličí 4 člené komando, jó přátelé kopali jsem je do řití ha nakonec sme jim ty tunely vodpálili móc fajn soudkem vod Bumbuma ha kókejte co zvostalo po jejich kápu na zemi. Ten tak pelášil že za ním šperky jak z truhličky padali. Tak takhle nějak jsem to myslel  :shout:

Zobrazit příspěvek

O tom zadna :) me taky dycky vic potesil item nebo questik vztahujici se na moje IC ;) akorat se obavam, ze novacky vic nalaka odmena v xpech - bohuzel ;) ale uvidime jak to bude slapat v praxi ;)
  • 0

#177 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 05.05.2008 11:20

Jeste si pamatuju dobu kdy jsi tvrdil ze WOW neni pro tebe :).

Zobrazit příspěvek

to mas dobru pamat ;-) Presne to som tvrdil , ked som bol presvedceny, ze nic ine ako RP hranie ma bavit nemoze. Ale to sa tak nejako zmenilo a nasiel som si nieco aj na akcnom hrani co ma dokaze zaujat.
  • 0

#178 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 05.05.2008 15:43

V hre som nebol uz dobre 2 mesiace. Hlavnym dovodom je nuda. Jednoducho to, co ma kedysi pritiahlo k Demone, to som tu uz dlhsiu dobu nezazil - dobrodruzstva, questy, DM ovladane NPC. Veci, pre ktore ma pre mna zmysel dat prednost pred singleplay hrou.

Ale chcel som poukazat na ine....

Nemusel som do hry ci na klienta vstupit 2 mesiace a napriek tomu viem vycitit aka tam je atmosfera. Staci si otvorit forum. Nemyslim konkretny topic, ale zivot na fore. Kedysi hromady aktivnych topicov, desiatky prispevkov za hodinu, dnes mi staci prist 2x tyzdenne, aktualizovanych topicov je tak na stranku a pol a i z toho je polovica predaj krystalov v trznici.

Dedek, od 10.3. jeden prispevok - tento topic
Geralt, od 1.4. 5 prispevkov - 4x smajl v blahozelaniach, 1x tento topic
Deekin, od 11.4. 10 prispevkov - vsetko tento topic

Nic proti spominanym chalanom. Ale i to je jeden z prejavov, ze Demona v ich rebricku priorit ma nizsi stupen ako kedysi. Nedostatok casu je padny argument, osobne si vsak myslim, ze kto ma chut niecomu sa venovat, tak si ho najde. A to neplati len pre spomine top-vedenie modulu. Demona teraz jednoducho bezi na zotrvacnikovy motor. Pekne sa rozbehla, ale momentalne uz len vrci menej a menej. Bud dovrci uplne, alebo sa najde niekto, kto bude mat chut ju roztlacit.
  • 0

#179 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 05.05.2008 16:18

Zobrazit příspěvek

Asi tak . . .
  • 0

#180 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 06.05.2008 06:29

No třeba se blíská na lepší časy ... včera v podvečer to na tržišti vypadalo skoro jak za mladých let, topil jsem se v příspěvcích a nestíhal číst natož pak odpovídat. Bylo to fajn odpoledne a jeden se dozvěděl co se kolem děje, dokonce se na nás přišlo podívat jedno DM z DH a myslím, že Demona ukázala tu přívětivější tvář ... tržišťovým žvatlalům díky, bylo hezké nikam nespěchat.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních