Všimli jste si kam se diskuze pohnula ... opět k expení, počtům mrtvých NPC, 30lvl bez něhož nelze hrát ... to je ta nemoc kterou Demona trpí. Všechno je uspěchané všichni utíkají a ženou se za vidinou exp., lvl, výbavy atd. a to proto, že je na nižších úrovních nic nedrží, nebaví a prakticky všechny okolnosti je ženou k finále postavy. Hrát se dá i na 1 lvl nebo s hadrama od Tondy byť vám pak říkají, že jste žebrák jen se nikomu nechce hrát pozvolněji když cíl je tak blízko a potom teprve začíná ta "správná" hra, skvělý loot atd.. Je to vše příliš uspěchané a to je škoda. No a slovníky některých hráčů ... potěž klobás, včera jsem to prvně nevydržel já a potom i Wexlák -- a přitom šlo o úplnou kravinu. To pak člověk přemýšlí jestli mu hra v takové družině přináší radost.

Svata slova, co vic dodat
Skoda jen ze to tak nevidi vic hracu, takle se totiz rozlisujou hraci od tech, kteri se snazi tvorit pribeh...kde kdo prijde a vometa se buhvijakym RP a kdyz dojde na lamani chleba vyleze z nej ze ho ale jeste hrat nebude, ze prej az od 15. lvlu protoze takle ho kazdej zatlaci do zeme - nechapu.
Prijde mi jakoby si hodne lidi myslelo ze RP de ruku v ruce s xpama a vybavou - cim vic toho tim vic onoho a obracene, ale to je setsakra omyl. Ted otazka pro ty novy hrace, proc myslite ze nektery lidi tu hrajou treba uz 4tym rokem? Myslite ze je bavi furt xpit novy a novy postavy? tezko, drzi je RP, jenze kdyz ho nemaj s kym hrat tak je uz logicky nic nedrzi ;]
Takze takovej mensi apel na novy hrace, zkuste si to RP, zarucuju vam ze to zdaleka neni takova nuda jak si myslite nebo jak to vypada (btw kdo by nevedel jak na to, muzu mu dat "vycvik" at uz ingame nebo pres PM nebo ICQ - staci se ozvat) a apel na starsi hrace, zkuste to s tema novyma ;] at uz jim poradit skrze tell nebo jim predvyst jak RP muze ozivit postavu a svet kolem ni ;]
A hlavne zlato, xpy a vybava jsou pomijive, kdezto na krasne RP se vzpomina klidne i roky ;]
"zkuste to, pokud se zabava nedostavi do mesice, zarucujeme vraceni penez"