Skočit na obsah

Fotka

Socketování zbraní

• Please log in to reply
200 odpovědí na toto téma

Anketa: Chcete zrušit socketování craftu a ponechat ho jak byl před úpravou? (71 členů volilo)

Chcete zrušit socketování craftu a ponechat ho jak byl před úpravou?

1. ANO (27 hlasů [38.03%])

Procento volících: 38.03%

2. NE (40 hlasů [56.34%])

Procento volících: 56.34%

3. Nevím - je mi to jedno, nezajímá mě to (4 hlasů [5.63%])

Procento volících: 5.63%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#151 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 21:23

No, co se týká mého výběru ze standardní palety, tak sem to udělal jenom proto, protože na démoně kamy nejsou, takže je nemůžu srovnat s démonskýma rukavicema. Jinak já se bavím o Demoně, protože o tom je tahleta debata ne?

Zobrazit příspěvek

Preco si sa mi potom snazil vyargumentovat presny opak mojho tvrdenia, ked som od prveho postu jasne povedal, ze za "za relativne ferovych podmienok"?

K demone, aby som si bol na istom:
Cierne rukavice: +10 +2d8 +DC20 slow? Moznost socketnutia?
  • 0

#152 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 21:36

Preco si sa mi potom snazil vyargumentovat presny opak mojho tvrdenia, ked som od prveho postu jasne povedal, ze za "za relativne ferovych podmienok"?

K demone, aby som si bol na istom:
Cierne rukavice: +10 +2d8 +DC20 slow? Moznost socketnutia?

Zobrazit příspěvek

Jenže ty tvoje "relativně ferove podmínky (stejne dmg bonusy)" je to , jako kdyby jsi porovnával nejlepší kamy a rukavice středně dobré. To je jaksi maličko mimo, ne? Když to porovnáváš, tak porovnávej věci na stejné úrovni.

A že mají rukavice slow? Noa, to se snad dmg netýká. A soketnutí mnichovek s tím, o čem se bavíme, nemá taky nic společného.
  • 0

#153 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 22:22

Jenže ty tvoje "relativně ferove podmínky (stejne dmg bonusy)" je to , jako kdyby jsi porovnával nejlepší kamy a rukavice středně dobré. To je jaksi maličko mimo, ne? Když to porovnáváš, tak porovnávej věci na stejné úrovni.

Zobrazit příspěvek

Mohol by si sa uz konecne nejak ustalit na jednom nazore. Raz tvrdis ze specialne v podmienkach demony su oproti kamam rukavice vyborne, potom ze rukavice nijak extra nevybocuju oproti zbraniam a potom toto protirecenie este zabijes tymto skvostom. Relativne ferove podmienky totiz "prekvapujuco" znamena, ze porovnavam najkvalitnejsie kamy a najkvalitnejsie rukavice v lepsie balancovanom systeme zbrani ako je tu. Toto co si tu napisal je iba tvoja nicim nepodlozena domnienka.

A že mají rukavice slow? Noa, to se snad dmg netýká. A soketnutí mnichovek s tím, o čem se bavíme, nemá taky nic společného.

Asi som to mal napisat do dvoch osobitnych postov, aby si to nechapal tak ako si to pochopil. Len som si overoval spravnost svojich informacii, stacilo povedat "ano" :wink:
  • 0

#154 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 08:32

Raz tvrdis ze specialne v podmienkach demony su oproti kamam rukavice vyborne

Zobrazit příspěvek

Já jsem jenom říkal, že i kdyby byly na démoně craftové kamy, tak nejsou lepší než rukavice. Tedy pro 20lvl monka, aby bylo jasno. Pro nízký lvl monka by kamy byly lepší, to se asi shodnem. Ale protože tu kamy nejsou, tak jsem jako příklad bral itemy ze standardní palety a strčil je do podmínek Démony. Už to chápeš?

...potom ze rukavice nijak extra nevybocuju oproti zbraniam...

Zobrazit příspěvek

To jsem snad někde tvrdil? Myslím že ne. Pouze jsem to porovnával nejlepší rukavice z Démony proti nejlepším rukavicím ze standardní palety. Pokud bych měl porovnat démonské rukavice se standardními rukavicemi a démonské zbraně se standardními zbraněmi, tak ty zbraně jsou mnohem ulítlejší než rukavice. Si pořadně přečti co jsem napsal.

Relativne ferove podmienky totiz "prekvapujuco" znamena, ze porovnavam najkvalitnejsie kamy a najkvalitnejsie rukavice v lepsie balancovanom systeme zbrani ako je tu. Toto co si tu napisal je iba tvoja nicim nepodlozena domnienka.   

Zobrazit příspěvek

Sám jsi napsal, že relativně férové podmínky znamenají:

Za relativne ferovych podmienok (podobne bonusy u rukavic a kam)

Zobrazit příspěvek

Jenže to by znamenalo, aby rukavice a kamy měli stejné bonusy, tak bys musel vzít nejlepší kamu a průměrně rukavice. Pokud to myslíš tak, že porovnávaš obojí to nejlepší, tak nepiš "(podobne bonusy u rukavic a kam)", protože je to dost zavádějící.

Jinak abych ukončil tuto přestřelku, tak já se nehádám o to, že někdě jinde, v jiných světech jsou v dmg kamy lepší než rukavice.
  • 0

#155 Darkus

Darkus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 313 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 09:16

Jo, jáá si taky šetřil na soket do ex shadow a ted by ste to zrušili, je to asi týden co sem si to soketnula vy mi vrátíte mejch 375k? A proč zase wipe? Protože daj mafiáni už jak dlouho poušt s prstem v nose? A co ostatní? Docela blbej nápad zrušit TED soket a ještě tady navrhovat wipe, vsadim se že po wipe tu bude půlka hráčů.

Zobrazit příspěvek

Souhlasim...zrovna sem koupil ex adam zbran,to mi nedoprejete si s ni zamlatit?
  • 0

#156 Jonny

Jonny

Neznalý

• Hráč
  • 9 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 14:29

Uvažoval někdo o soketování tech (unikátních zbarní - šmejdů) co se daji najít bossech? :wink:
Většina je v provnáni toho co se dá vykraftit naprd možná kromě SvMstitele a možná i tomu by se hodil takovej větší kamínek aby dával slušný DMG i dobrákům.
Některý ty šmejdy ani nikdo nechce.... tuhle sme našli nějakej velkej meč co byl +1 snad a dával nějaký snížení odolnosti pomocí jedu boco...
( no prodal jsem to obchodníkovi kterej jedinej o to mohl mít zájem že to možná někdy prodá)
Ale jinak použitelnost techto zbaní je poměrně nízká s tím jak je nstaven aktuálně kraft... (a to i v případě že se zruší soketování kraftu)
Kdyby se do nich dal jeden dva šutráky, narozdíl od kraftovejch zbraní, vrazit byly by rozhodně použitelnější no...

(pravda týká se to tématu jen vzdáleně ale tak...)
  • 0

#157 Erkwinn

Erkwinn

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 211 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 15:20

Uvažoval někdo o soketování tech (unikátních zbarní - šmejdů) co se daji najít bossech?  :wink:
Většina je v provnáni toho co se dá vykraftit naprd možná kromě SvMstitele a možná i tomu by se hodil takovej větší kamínek aby dával slušný DMG i dobrákům.
Některý ty šmejdy ani nikdo nechce.... tuhle sme našli nějakej velkej meč co byl +1 snad a dával nějaký snížení odolnosti pomocí jedu boco...
( no prodal jsem to obchodníkovi kterej jedinej o to mohl mít zájem že to možná někdy prodá)
Ale jinak použitelnost techto zbaní je poměrně nízká s tím jak je nstaven aktuálně kraft... (a to i v případě že se zruší soketování kraftu)
Kdyby se do nich dal jeden dva šutráky, narozdíl od kraftovejch zbraní, vrazit byly by rozhodně použitelnější no...

(pravda týká se to tématu jen vzdáleně ale tak...)

Zobrazit příspěvek

Nojo...některý věci z bossu jsou na zahození do odpadkového koše.
  • 0

#158 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 15:37

ja bych to nechal tak jak to je. celkem slusna radka lidi se (podle me) tesi az si nasetri na peknou zbran a da si do ni kaminek, a navic vyvazenost mezi DEX a STR buildem je podle me hloupe, kazdy ten build ma sve pro a proti a podle me je lepsi kdyz valecnik da poradnou pecku
  • 0

#159 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 16:41

Nojo...některý věci z bossu jsou na zahození do odpadkového koše.

Zobrazit příspěvek

to nevíte že věci z bossu sou pro low levly
  • 0

#160 Erkwinn

Erkwinn

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 211 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 17:29

ja bych to nechal tak jak to je. celkem slusna radka lidi se (podle me) tesi az si nasetri na peknou zbran a  da si do ni kaminek, a navic vyvazenost mezi DEX a STR buildem je podle me hloupe, kazdy ten build ma sve pro a proti a podle me je lepsi kdyz valecnik da poradnou pecku

Zobrazit příspěvek

Přesně tak. Moje slova.
Mně by to asi prospělo, když mám 4 postavy v brnění a jednu v robě, ale nechal bych to.
  • 0

#161 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 18:31

Přesně tak. Moje slova.
Mně by to asi prospělo, když mám 4 postavy v brnění a jednu v robě, ale nechal bych to.

Zobrazit příspěvek

On by byl větší rozdíl mezi obouručka vs jednoručka + štít
než mezi STR a DEX buildem
  • 0

#162 Jonny

Jonny

Neznalý

• Hráč
  • 9 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2008 21:20

Zobrazit příspěvek

Ono nejde až tak o vyvážení mezi STR a DEX ale mezi Soket (3 soket) a Craft zbraní.
viz

Důvedem mého znepokojení je to, že se příliš nevyplatí si dělat komplet socket zbraň, jelikož dá dohromady něco lepšího jak je Exc shadow s božskym šutrem neni zrovna žádná sranda. (samozřejmě to je jen věc názoru)

Zobrazit příspěvek

Pokud se zruší soket kraftu můžeš se těšit až si dáš dohromady tu silnou soket zbraň kerá bude lepší jak kraftová a víc se s tim vyblbneš.... aktuálně ti soket nestojí za to...

to nevíte že věci z bossu sou pro low levly

Zobrazit příspěvek

+1 velkej meč snad nekoupí nikdo ani na prvnim lvl :wink:
  • 0

#163 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 09:21

Přesně tak. Moje slova.

Zobrazit příspěvek

Porad cekam na ty argumenty, ale asi se nedockam co?
  • 0

#164 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 09:22

...a navic vyvazenost mezi DEX a STR buildem je podle me hloupe, kazdy ten build ma sve pro a proti a podle me je lepsi kdyz valecnik da poradnou pecku

Zobrazit příspěvek

Rozumite nekdo tomu jakou myslenku zde autor prezentuje?
  • 0

#165 Erkwinn

Erkwinn

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 211 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 10:19

Porad cekam na ty argumenty, ale asi se nedockam co?

Zobrazit příspěvek

Ne. :wink:
  • 0

#166 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 10:21

Ne. :wink:

Zobrazit příspěvek

Jsem rad ze vim jak vazne mam brat tve prispevky. Dekuji :)
  • 0

#167 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 14:06

Rozumite nekdo tomu jakou myslenku zde autor prezentuje?

Zobrazit příspěvek

ano. řek bych, že má na mysli, že dex a str build fungujou jinak a tak nemá tolik smysl větší vyváženost mezi dmg dex buildu a dmg str buildu (tj menší rozdílové procento jednoho vůči druhému)
sice to takle doslovně nepíše ale přijde mi to celkem jasné ze smyslu Davisova přízpěvku.
  • 0

#168 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 14:09

Jonny to jak jsi psal o rozdilu mezi socket a craft jsem se nevsiml a omlouvam se, samozrejme mas pravdu ze ex zbran + kaminek je lepsi nez socketova zbran,

Deekine ja to myslel tak ze DEX a STR podle meho (urcite hloupeho) narozu vyvazit ani snad nejde.

Dal sem radsi nebudu prispivat pac nemam doktorat v oboru "vsemurozumim" svuj nazor na anketu jsem napsal, tudis uz nebudu otravovat :wink:
  • 0

#169 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 15:55

Řekl bych že hlasování je jasné, Geralt už se vyjádřl tak není co řešit ne? Soket zůstává tak jak je a konec zbytčných debat nee? :wink:
  • 0

#170 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 10.04.2008 16:27

ja bych to nechal tak jak to je. celkem slusna radka lidi se (podle me) tesi az si nasetri na peknou zbran a  da si do ni kaminek, a navic vyvazenost mezi DEX a STR buildem je podle me hloupe, kazdy ten build ma sve pro a proti a podle me je lepsi kdyz valecnik da poradnou pecku

Zobrazit příspěvek

Deekine ja to myslel tak ze DEX a STR podle meho (urcite hloupeho) narozu vyvazit ani snad nejde.

Dal sem radsi nebudu prispivat pac nemam doktorat v oboru "vsemurozumim" svuj nazor na anketu jsem napsal, tudis uz nebudu otravovat  :wink:

Zobrazit příspěvek

Ty doktoráte :cry: V prvním příspěvku píšeš, že každý má své pro a proti. Pro silového buildu je dmg a nosnost, toť vše.

Dexový build: bonus za sílu 6
Silový build: bonus za sílu 14

Když je průměrný dmg zbraní 20, tak silák z toho vytáhne 34, dexový 26. (34:26) Silový build má zhruba 1,3x větší dmg (o 30%)

Když je průměrný dmg zbraní 40; silák 54, dexař 46. Silový build má zhruba 1,17x větší dmg (o 17%)

Poměrný rozdíl v dmg (výhoda silového buildu) se s nárůstem základního dmg zbraně snižuje.

edit: No, ale hlavní věc u tebe je teda v tom, že v jedné části souvětí říkáš A a v druhé to A popíráš :)
  • 0

#171 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 16:30

Já jsem jenom říkal, že i kdyby byly na démoně craftové kamy, tak nejsou lepší než rukavice. Tedy pro 20lvl monka, aby bylo jasno. Pro nízký lvl monka by kamy byly lepší, to se asi shodnem. Ale protože tu kamy nejsou, tak jsem jako příklad bral itemy ze standardní palety a strčil je do podmínek Démony. Už to chápeš?
To jsem snad někde tvrdil? Myslím že ne. Pouze jsem to porovnával nejlepší rukavice z Démony proti nejlepším rukavicím ze standardní palety. Pokud bych měl porovnat démonské rukavice se standardními rukavicemi a démonské zbraně se standardními zbraněmi, tak ty zbraně jsou mnohem ulítlejší než rukavice. Si pořadně přečti co jsem napsal.
Sám jsi napsal, že relativně férové podmínky znamenají:
Jenže to by znamenalo, aby rukavice a kamy měli stejné bonusy, tak bys musel vzít nejlepší kamu a průměrně rukavice. Pokud to myslíš tak, že porovnávaš obojí to nejlepší, tak nepiš "(podobne bonusy u rukavic a kam)", protože je to dost zavádějící.
Jinak abych ukončil tuto přestřelku, tak já se nehádám o to, že někdě jinde, v jiných světech jsou v dmg kamy lepší než rukavice.

Zobrazit příspěvek

Misinterpretation after misinterpretation...

Tiez na to nemam nervy :wink: Teda howgh
  • 0

#172 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 16:57

Dexový build: bonus za sílu 6
Silový build: bonus za sílu 14

Když je průměrný dmg zbraní 20, tak silák z toho vytáhne 34, dexový 26. (34:26) Silový build má zhruba 1,3x větší dmg (o 30%)

Když je průměrný dmg zbraní 40; silák 54, dexař 46. Silový build má zhruba 1,17x větší dmg (o 17%)

Poměrný rozdíl v dmg (výhoda silového buildu) se s nárůstem základního dmg zbraně snižuje.

Zobrazit příspěvek

To prumerny dmg zbrani 40 ... to jsou jaky zbrane ?

Ty pocitas ze oba dva drzi v ruce to same.

Kdyz je prumerne dmg 10, tak je tam rozdil 50% :o)

To co se tady snazis ukazat je silne zavadejici. Tvoje metoda mereni je silne nevhodna pro zadane podminky. :wink:
  • 0

#173 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 17:38

To prumerny dmg zbrani 40 ... to jsou jaky zbrane ?

Ty pocitas ze oba dva drzi v ruce to same.

Kdyz je  prumerne dmg 10, tak je tam rozdil 50% :o)

To co se tady snazis ukazat je silne zavadejici. Tvoje metoda mereni je silne nevhodna pro zadane podminky.  :wink:

Zobrazit příspěvek

Nechápu. Co se snažím ukázat já, je nepřímá úměra mezi poměrným zvyšováním dmg ze síly a základním dmg zbraní.

Což má ilustrační čísla věrně ilustrují.
  • 0

#174 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 18:39

Nechápu. Co se snažím ukázat já, je nepřímá úměra mezi poměrným zvyšováním dmg ze síly a základním dmg zbraní.

Což má ilustrační čísla věrně ilustrují.

Zobrazit příspěvek

Ne

Tvoje ilustrace ukazuje, ze kdyz ke dvoum konstantnim cislum zacnu pridavat cisla mnohem vetsi, tak se mi pomerny rozdil mezi nima zacne snizovat.
Proc asi ?

poměrným zvyšováním dmg ze síly

tohle jsou dve konstatni cisla 14 a 6

základním dmg zbraní.

tohle je take konstanta

Ty ted zacnes mnohonasobne tuhle cast zvysovat. Protoze velikost tehle casti je nekolikrat vetsi nez te male a stale konstatni, tak bude mit mnohem vetsi vliv na vysledny pomer. Proto se mi bude k sobe vzdy priblizovat.

Predstav si to jako cervene a zelene puntiky na papire. [pozorovatel neni barvoslepy]
Kdyz tam budu mit jen zelene puntiky, tak uvidim ty zelene.
Kdyz tam pridam par cervenych, tak uvidim hlavne zelene.
Kdyz tam pridam hodne moc cervenejch, tak zacnu videt spis cerveny.
A kdyz uz tech cervnejch tam bude opravdu hodne moc, tak uz ty zeleny vubec neuvidim.
  • 0

#175 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 18:52

Vsak Maslo urcite vi, ze prave tohle rika. A je to take to, co rict chtel. Ze kdyz ke konstantam zacnes pricitat cislo, tak cim vetsi to cislo je, tim je procentualne mensi rozdil mezi soucty konstanty a cisla. Tedy - cim je silnejsi zbran, kterou muze bojovat DEX i STR postava, tim mensi vyznam ma v dmg bonus ze sily.
  • 0

#176 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 20:51

Plně s tebou souhlasím až na to, že "poměrné zvyšování dmg ze síly" není konstanta, ale právě ta procenta.

Někdy bych se chtěl umět vyjadřovat stejně elegantně jako Tery :wink:
  • 0

#177 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 21:00

Toz ale chalani, cim veci perda, tim lepcejc u teho...u srdca, chapete, no neeee? :wink:
  • 0

#178 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 21:30

Toz ale chalani, cim veci perda, tim lepcejc u teho...u srdca, chapete, no neeee?  :wink:

Zobrazit příspěvek

:cry:

jasný:
DEXar da potvou treba za 10 ran a STRejda za 5, dostanou lepsi zbrane a
DEXar to má za 5 a STRejda za 4.

Jenomže to platí za stejných podmínek (AB,OC,pocet utoku, zpusob boje..). Hádam, že by nebylo těžký vymyslet situaci pro kvalitního DEXare a STRejdu, kdy si STRejda díky pár dmg navic polepší.
Tj. trefuje se třeba víckrat než DEXař, takže zatímco DEXařovi dala lepší zbraň jakoby +4dmg, tak jemu dala třeba +8dmg.
A nebo taky naopak žejo. Od boku mi přijde, že DEXař s lepší zbraní je na tom možná většinou líp, ale je to otázka spíš pro někoho, kdo se dobře vyzná v NWN mechanice a potvorách na Demoně.

Tim chci říct, že Máslovo tvrzení, že v Davisově tvrzení je spor, neplatí na celém definicnim oboru podmínek :)

EDIT: navíc to závisí na úhlu pohledu...
  • 0

#179 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 21:43

. Od boku mi přijde, že DEXař s lepší zbraní je na tom možná většinou líp, ale je to otázka spíš pro někoho, kdo se dobře vyzná v NWN mechanice a potvorách na Demoně.

EDIT: navíc to závisí na úhlu pohledu...

Zobrazit příspěvek

Od boku je na Démoně nejlepší mnich a hlavně kvůli tomu ,že má nejlepší zbran co jde z craftu - černý rukavice - magický dmg.
  • 0

#180 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 22:38

Plně s tebou souhlasím až na to, že "poměrné zvyšování dmg ze síly" není konstanta, ale právě ta procenta.

Zobrazit příspěvek

Ne.
Dmg ze sily je v tvem pripade porad konstantni (14 a 6). To se nijak nezvetsuje. Dmg zbrane je v tvem pripade porad konstantni (20 a 40). To ze se ti ty procenta meni je dano uplne necim jinym ...

Edit:
x=14
y=6
x/y=2.333333
a > y
(x+a)/(y+a) = ?
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních