Raz tvrdis ze specialne v podmienkach demony su oproti kamam rukavice vyborne

Já jsem jenom říkal, že i kdyby byly na démoně craftové kamy, tak nejsou lepší než rukavice. Tedy pro 20lvl monka, aby bylo jasno. Pro nízký lvl monka by kamy byly lepší, to se asi shodnem. Ale protože tu kamy nejsou, tak jsem jako příklad bral itemy ze standardní palety a strčil je do podmínek Démony. Už to chápeš?
...potom ze rukavice nijak extra nevybocuju oproti zbraniam...

To jsem snad někde tvrdil? Myslím že ne. Pouze jsem to porovnával nejlepší rukavice z Démony proti nejlepším rukavicím ze standardní palety. Pokud bych měl porovnat démonské rukavice se standardními rukavicemi a démonské zbraně se standardními zbraněmi, tak ty zbraně jsou mnohem ulítlejší než rukavice. Si pořadně přečti co jsem napsal.
Relativne ferove podmienky totiz "prekvapujuco" znamena, ze porovnavam najkvalitnejsie kamy a najkvalitnejsie rukavice v lepsie balancovanom systeme zbrani ako je tu. Toto co si tu napisal je iba tvoja nicim nepodlozena domnienka.

Sám jsi napsal, že relativně férové podmínky znamenají:
Za relativne ferovych podmienok (podobne bonusy u rukavic a kam)

Jenže to by znamenalo, aby rukavice a kamy měli stejné bonusy, tak bys musel vzít nejlepší kamu a průměrně rukavice. Pokud to myslíš tak, že porovnávaš obojí to nejlepší, tak nepiš "(podobne bonusy u rukavic a kam)", protože je to dost zavádějící.
Jinak abych ukončil tuto přestřelku, tak já se nehádám o to, že někdě jinde, v jiných světech jsou v dmg kamy lepší než rukavice.