hele a to myslíš vážně? to co tu píšeš? nechceš se pro změnu nad tím zamyslet a zkusit si to představit v obecné rovině? ta změna je podle mě fajn, konečně bude koželuh i lovec..a s rangerem ve spojení...to prostě k sobě patří...navíc, zrušení devastu byla zasádní změna a proto musel být WIPE (myslím že tam to bylo i kvuli nějakému bugu s penězi v inventáři)..prostě tak malé změny prakticky nemají vliv na tvé hraní jen s tím rozdílem, že při každé změně si můžeš říct "pořád se to tu vyvíjí" a to je dobře...slubil som ze sa neozvem ale mi to neda tato debata sklzla uplne inde ako som predpokladal
co sa dalo cakat
skor sa zamyslite ze vam vedenie meni pravidla pocas behu hru !!!
dnes je to kozeluh zajtra vam vezmu rychlost mnicha napr
su konstanty a premenne je jasne co sa meni a co nie
HOLD TAKE VECI SA NEROBIA si to uvedomte ze si kupite 16:9 tv a doma po vybaleni 4:3
"Ale mlady pan my sme sa rozhodli ze vam to vymenime lebo nam sa to zda ok a nic vam nedame paaaac
MY SME TU VEDUCI MY TOMU VELIME
bezte do ineho obchodu !!!"
stare vedenie zrusilo devast ok ale bolo wipe
predpokladam ze wipe nikto normalny nexce okrem dalamara a jerryho
ti 2-a xcu vsetko co moze ostatnym nejak nieco zneprijemnit - sorry chalani tak vas vnimam z fora
tesim sa na rano to bude bansi :P
PS: WIPE by nebylo špatné, aspon by každý začal od znovu...jo jo, kde jsou ty časy, kdy jsem lítal s monkem v žluté robě na 25. lvlu po DO2 *zasní se*...jednou za nějaký čas bych dal nějaký mega quest, který když bychom nedali tak konec ;)