Skočit na obsah

Fotka

Zloději vs Klerik

• Please log in to reply
267 odpovědí na toto téma

Anketa: Chcete aby boss odemkl jen zloděj? (66 členů volilo)

Chcete aby boss odemkl jen zloděj?

1. Ano (31 hlasů [32.29%])

Procento volících: 32.29%

2. Ne (65 hlasů [67.71%])

Procento volících: 67.71%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#151 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 11:56

Máš třeba svatyni hned co tam vejdeš první dveře TO 90 - zvýšení na 100 - nutnost clerika doménu , která vydrží  5 kol s tou těžko dojde až k bossu ke kterýmu se otvíraj ještě 2x dveře TO 90 - zvýšení na 100 ( by ani nebylo potřeba podstatě ) a doména je použití 1x / spánek , nebo třeba k4 - zvednutí dveří k bossu na TO 100 a taky už má clerik s doménou smůlu .

Zobrazit příspěvek

Aha, a kolik zlodeju na levelu 27 dosahne TO 100 ?
A zlodeju bez cernych rukavic dosahne TO 100 pred levelem 30 ?
Ja myslim, ze toho dosahne prave jen ten klerik s domenou klam nebo s ten zlodej s hodne nadupanym bardem ...
A uprimne otvirat TO 100 bez skill mastery to uz je pro zlodeje kterej to da jenom kdyz hodi 20 ...

Ze ja se tu vubec namaham, ja si ijdu vazne radsi zaplavat.
  • 0

#152 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 12:02

Ja myslim, ze toho dosahne rave jen ten klerik s domenou klam nebo s ten zlodej s hodne nadupanym bardem ...
A uprimne otvirat TO 100 bez skill mastery to uz je pro zlodeje kterej to da jenom kdyz hodi 20 ...

Zobrazit příspěvek

Je vidět ,že jsem dal blbej příklad tu svatyni . Tak se držme třeba ty k4 a před 30lvl , když počítáme s tim ,že máš epik zaměření , dextu 42 , bílý rukavice - tak to máš 20 hod , 16 dex , 13 obě zaměření , 17 rukavice , 31 skill = 97 - s paklíčem +3 a na 27lvl bud modlidbu , nebo paklíč +6 ( +4 a +5 není tuším , ale je fakt ,že jsem je dlouho nekupoval ) - já to otvíral jen na tu 20tku a nikdy jsem si nestěžoval ono , když je to vymlácený tak není potřeba .
  • 0

#153 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.12.2007 13:24

Takovej cripling mám vůbec pochybnosti jestli funguje měl jsem ho docela dlouho se zlodějem a třeba orlegovi jsem dal několikrát sneak , ale AB pořád stejný a neříkejte mi ,že jede přes finty se zbraní .

Crippling funguje perfektne. Akorat existuje neco jako feat: immunity to ability decrease. maj ho nemrtvy, golemove, klerici v podobe kouzla (imunity to negative energy ) a vsechny dalsi potvory, kterym ho WBcka nadelej ;)
  • 0

#154 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 13:47

Crippling funguje perfektne. Akorat existuje neco jako feat: immunity to ability decrease. maj ho nemrtvy, golemove, klerici v podobe kouzla (imunity to negative energy ) a vsechny dalsi potvory, kterym ho WBcka nadelej ;)

Zobrazit příspěvek

tak tim to asi bude , jsem nečekal ,že imka na negativ tomu zabrání
  • 0

#155 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 14:08

Ja myslim, ze toho dosahne prave jen ten klerik s domenou klam nebo s ten zlodej s hodne nadupanym bardem ...

Zobrazit příspěvek

Já dosáhl :wow:
  • 0

#156 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 23:14

Máš třeba svatyni hned co tam vejdeš první dveře TO 90 - zvýšení na 100 - nutnost clerika doménu , která vydrží  5 kol s tou těžko dojde až k bossu ke kterýmu se otvíraj ještě 2x dveře TO 90 - zvýšení na 100 ( by ani nebylo potřeba podstatě ) a doména je použití 1x / spánek , nebo třeba k4 - zvednutí dveří k bossu na TO 100 a taky už má clerik s doménou smůlu .

Zobrazit příspěvek

Mozna mi to jen tak prijde, ale zkus si vazne uz vybudovat do mozku nejakou cestu kudy tam vklouzne jednoducha informace ze se bossy pro rogua monopolizovat nebudou :)
  • 0

#157 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 23:18

Mozna mi to jen tak prijde, ale zkus si vazne uz vybudovat do mozku nejakou cestu kudy tam vklouzne jednoducha informace ze se bossy pro rogua monopolizovat nebudou :)

Zobrazit příspěvek

Jako já chápu ,že se to nebude měnit ,ale prostě nechápu jak to moch clerik v pohodě otvírat jestli při vstupních dveří bude TO 100 a na bossu taky , protože když doména na to nevystačí .
  • 0

#158 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 27.12.2007 00:07

Jako já chápu ,že se to nebude měnit ,ale prostě nechápu jak to moch clerik v pohodě otvírat jestli při vstupních dveří bude TO 100 a na bossu taky , protože když doména na to nevystačí .

Zobrazit příspěvek

To by dělali zase takový ty vochcávky že klerik si hodí klam, vyjde z party, odemkne odpastí, parta zaměstná daga, klerik odemkne odpastí, vybere, vemou ho do party a domlátěj daga...
  • 0

#159 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 27.12.2007 00:10

To by dělali zase takový ty vochcávky že klerik si hodí klam, vyjde z party, odemkne odpastí, parta zaměstná daga, klerik odemkne odpastí, vybere, vemou ho do party a domlátěj daga...

Zobrazit příspěvek

nestihne , když by hned první brána měla TO 100 , musíš udělat páky a to do 5kol nestihneš , v k4 by to taky nešlo , DZ možná , zlaták by měl jít tam je všechno na páky krom pokladů
  • 0

#160 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 27.12.2007 00:14

nestihne , když by hned první brána měla TO 100 , musíš udělat páky a to do 5kol nestihneš , v k4 by to taky nešlo ,  DZ možná , zlaták by měl jít tam je všechno na páky krom pokladů

Zobrazit příspěvek

No ted už se nechodí bránou do Svatyně ale portálem a ten neni zamklej :wow:
  • 0

#161 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.12.2007 02:21

Teda já nechápu, co tu pořád řešíte? Dědek na začatku jasně řekl, že trend je takový, aby to otevřeli všichni a pouze za pomoci rouga bude lehčí a jednodušší se dostat k pokladu. Co je na tom k nepochopení?
To, jak to bylo (a je jedno, jestli to bylo dobře nebo špatně), je nyní zbytečné rozebírat, když víte, že se to celé upravuje/bude upravovat dle nové koncepce, no ne?
  • 0

#162 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 28.12.2007 21:26

Odberte klerikovi bonusy do skillu z trickery domeny. -_-
  • 0

#163 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 29.12.2007 09:59

Trochu mě děsí představa, že se zase bude nějaká celkem závažná změna v modulu provádět bez wipe...

(pokud se teda chce předělávat systém bossů nebo klerika)

Ono odemykat si s +3 nebo +6 paklíčema až k bossu, kde se pak najde hůlka na vzhled ducha nebo pár zlatejch (přinejlepšim vůbec nic), je celkem kontraproduktivní...

Když už, tak všechno smázněte, ať lidi, co maj promazlený a vybavený postavy na bossíky (dost často právě klerik/zloděj), neostrouhaj jen proto, že pořád fňukaj ty, co se buď oháněj RP, nebo jinejma záminkama pro lamy...
  • 0

#164 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 29.12.2007 10:13

Trochu mě děsí představa, že se zase bude nějaká celkem závažná změna v modulu provádět bez wipe...

(pokud se teda chce předělávat systém bossů nebo klerika)

Ono odemykat si s +3 nebo +6 paklíčema až k bossu, kde se pak najde hůlka na vzhled ducha nebo pár zlatejch (přinejlepšim vůbec nic), je celkem kontraproduktivní...

Když už, tak všechno smázněte, ať lidi, co maj promazlený a vybavený postavy na bossíky (dost často právě klerik/zloděj), neostrouhaj jen proto, že pořád fňukaj ty, co se buď oháněj RP, nebo jinejma záminkama pro lamy...

Zobrazit příspěvek

Budeme sa snazit, aby ludia co maju premazlenu vyzbroj na boss poklady ju mali stale pouzitelnu a zaroven aby nejaku moznost uplatnenia mali aj hraci bez takejto specializovanej vyzbroje. Uprava mnozstva penazi, sila zamkov, pasci, pridanie novych tryhliciek niesu zasadne zmeny vyzadujuce WIPE.
Nejakeho zasadneho zasahu do domen sa v sucastnosti klerik bat nemusi.

PS: jeden z dovodov zmeny je aj ten, aby postava nenachadzala prazdne truhlice pripadne nejaky odpad.
  • 0

#165 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.12.2007 11:03

zaroven aby nejaku moznost uplatnenia mali aj hraci bez takejto specializovanej vyzbroje.

Zobrazit příspěvek

todle skončí s tim jak se zruší / upraví DZ
  • 0

#166 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.12.2007 12:35

todle skončí s tim jak se zruší / upraví DZ

Zobrazit příspěvek

A proc by se melo DZ rusit/upravovat ?
Ja myslim, ze tam je dost pokladu ktery muze vybrat jakejkoliv vochechulak co se tam dobelha.
  • 0

#167 afgan

afgan

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 435 Příspěvků:

Odesláno 29.12.2007 12:39

já vám do toho nechci kecat, ale není to vlastně úplně jedno kdo má výhodu a kdo je větší kyber/super/hustodémon? :D
  • 0

#168 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 29.12.2007 18:28

já vám do toho nechci kecat, ale není to vlastně úplně jedno kdo má výhodu a kdo je větší kyber/super/hustodémon? :D

Zobrazit příspěvek

Když do toho necceš kecat tak proč sem píšeš? :wow:
  • 0

#169 afgan

afgan

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 435 Příspěvků:

Odesláno 29.12.2007 21:57

:wow:
  • 0

#170 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 04:54

Ono nejaka uprava klerika aby si nemoh odemykat prez domenu je nesmysl. Chvilu budou nekteri jedinci sokojeni ale pak zas budou jinsi buildy a postavy co budou mit navch nad jinyma a zase budou nejaci nespokojenci remcat.
(ironie)S takovou se tu muzou povolit jen cisty bojovnik...vsichni si budou rovni, nikdo nebude mit nic co by nemel druhy a bude tu naprosta spokojenost vsech (/ironie)
Podle me by to chtelo aby na bossy muselo jit treba minimalne 5 lidi a vzajeme se doplnujicich, ruznych povolani, atd...
A taky aby pak ta odmena za to stala.
  • 0

#171 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 09:46

........Podle me by to chtelo aby na bossy muselo jit treba minimalne 5 lidi a vzajeme se doplnujicich..........
A taky aby pak ta odmena za to stala.

Zobrazit příspěvek

Presne
  • 0

#172 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 11:47

Tak sem si to pročetla a vyšlo mi z toho následující....jerry protože má zloděje chce zrušit klerikům doménu na odemykání je to tak? :biggrin: No milý jerry moc by mě zajímalo jak se ti bude líbit,když se ti náhodou podaří umřít za zamčenými dveřmi(a to nemluvím jen o bossu aby bylo jasno)a klerik,který by tě ressnul se tam nedostane,protože nebude mít doménu a po celé Demoně bude shánět zloděje,který mu zajísté ochotně odemkne aby mu klerik oživil konkurenci*při té představě se směje až se za břicho popadá*....joo a cripling u zloděje funguje prefektně což může dosvědčit Tanur,který moji zlodějku napad,když mu řekla,že smrdí.Takže závěrem...mě osobně je šumafuk jestli klér má nebo nemá doménu,protože na účtu má jak zlodějku tak kleričku na bossy,ale chodím raději s kleričkou,protože ta může partáky nakouzlit a i když ten boss v pohodě otevře většinou to dělá někdo z jejích partáků. :wow: A co se týká ankety dala sem ne,protože si myslím,že je to kravina rušit doménu jen kvůly pár řvounům.Vždyt todle je tu pořád,když to není klér tak je to monk atd.
  • 0

#173 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 11:49

Tak sem si to pročetla a vyšlo mi z toho následující....jerry protože má zloděje chce zrušit klerikům doménu na odemykání je to tak? :biggrin: No milý jerry moc by mě zajímalo jak se ti bude líbit,když se ti náhodou podaří umřít za zamčenými dveřmi(a to nemluvím jen o bossu aby bylo jasno)a klerik,který by tě ressnul se tam nedostane,protože nebude mít doménu a po celé Demoně bude shánět zloděje,který mu zajísté ochotně odemkne aby  mu klerik oživil  konkurenci*při té představě se směje až se za břicho popadá*....joo a cripling u zloděje funguje prefektně což může dosvědčit Tanur,který moji zlodějku napad,když mu řekla,že smrdí.Takže závěrem...mě osobně je šumafuk jestli klér má nebo nemá doménu,protože na účtu má jak zlodějku tak kleričku na bossy,ale chodím raději s kleričkou,protože ta může partáky nakouzlit a i když ten boss v pohodě otevře většinou to dělá někdo z jejích partáků. :wow: A co se týká ankety dala sem ne,protože si myslím,že je to kravina rušit doménu jen kvůly pár řvounům.Vždyt todle je tu pořád,když to není klér tak je to monk atd.

Zobrazit příspěvek

nevypadá to ,že bys to celý četla
  • 0

#174 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 11:56

Zobrazit příspěvek

Ale jo četla hlavně to jak neustále opravuješ své názory podle toho jak se ti to hodí.
  • 0

#175 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 11:56

Zobrazit příspěvek

Ona většinu těch nedůležitejch blbostí přehlídla...
  • 0

#176 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 12:00

Ona většinu těch nedůležitejch blbostí přehlídla...

Zobrazit příspěvek

Hehe ne drakonku,ale nehodlala sem se k nim vyjadřovat :wow:
  • 0

#177 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 12:05

ten flame sem neče ta číst nehodlam, je to pořád ten samej problem- klerik toho umí příliš, nemá smysl posilovat ostatní klásky (lepší paklíče), měl by se opravit klerik na rozumnou úroveň [tečka]
  • 0

#178 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 12:12

Jasně takže třeba k tomu , že bez domény to ten clerik pořád odemkne , akorát bude potřebovat to samý co zloděj a bez paklíče dá mín. k tomu se vyjadřuješ s tou doménou ? zrušení klamu jsem nebral jako jedinou možnost lepší mi přijde dát i na dveře před bossem 100 TO , nechápu jak by to ten clerik moch v pohodě odemykat skrz doménu , nebo klidně i tu bonusovou truhličku pro zloděje . A toho barda taky každej zapomíná , jak je vidět a tolik zamčenejch míst krom bossu není . cripling jsem uznal svojí chybu , když s imkou na negativ to nefunguje - to ti nestačilo ? A mluvit zase o někom jiným to děláte vy já max. nahodil pohlcení v DZ eryněk , aby měly 10 / - , místo na tupý .

A k tomu , aby šlo 5 lidí na boss a doplnovaly se - k tomudle podle mě nepotřebuješ vždycky pravidla , parta se dá vytvořit
  • 0

#179 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 14:06

A k tomu , aby šlo 5 lidí na boss a doplnovaly se - k tomudle podle mě nepotřebuješ vždycky pravidla , parta se dá vytvořit

Zobrazit příspěvek

No jo to muzes...a taky nas obcas chodi i vic jak 5. Sem tam se u toho clovek i tak nejak vic pobavi. No a pak treba z krypty vytahnes stredni modry krystal a 3k penez pro kazdeho.
  • 0

#180 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2007 14:34

vytahnes stredni modry krystal a 3k penez pro kazdeho.

Zobrazit příspěvek

nás šlo párkrát třeba 5 a vytáhly jsme ze svatyně 500zl a 2 šutry , ale to už by se po upravě nemělo stát , doufám
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních