Skočit na obsah

Fotka

Paintball

• Please log in to reply
464 odpovědí na toto téma

Anketa: Zastřel si svého Brudru - které datum (19 členů volilo)

Zastřel si svého Brudru - které datum

1. 1,) 26-28.10 (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

2. 2,) 2-4.11 (1 hlasů [5.26%])

Procento volících: 5.26%

3. 3,) 9-11.11 (3 hlasů [15.79%])

Procento volících: 15.79%

4. 4,) 16-18.11 (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

5. 5,) 23-25.11 (15 hlasů [78.95%])

Procento volících: 78.95%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#151 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 10:36

Hm, Hm změna ještě , že jsem se podíval. Komplikuje to život. Na louce to je co bych kamenem dohodil..
Vemu auto a pojedeme tam asi taky...

Jen nevím jak to máte vymyšlený s nějakou hospodou, páč tam se asi pít nebude když tam polovina lidí bude autama. A na Smíchov se mi moc nechce jet s nějakým tím pivkem :devil:
  • 0

#152 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 13:25

Hm, Hm změna ještě , že jsem se podíval. Komplikuje to život. Na louce to je co bych kamenem dohodil..
Vemu auto a pojedeme tam asi taky...

Jen nevím jak to máte vymyšlený s nějakou hospodou, páč tam se asi pít nebude když tam polovina lidí bude autama. A na Smíchov se mi moc nechce jet s nějakým tím pivkem  :wink:

Zobrazit příspěvek

tak kalit by se slo asi po tom co se postrilime :devil:
  • 0

#153 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 13:28

beru to jako hromadnou akci i nedemony, tudiz, mozna dorazi jeste jeden, dva, tri lidi :)
  • 0

#154 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 13:30

beru to jako hromadnou akci i nedemony, tudiz, mozna dorazi jeste jeden, dva, tri lidi :)

Zobrazit příspěvek

noo ja bych byl spis pro tu demonu ale nadruhou stranu cim vic lidi tim lip
  • 0

#155 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 13:41

noo ja bych byl spis pro tu demonu ale nadruhou stranu cim vic lidi tim lip

Zobrazit příspěvek

No, co ja sem vyrozumel, tak nejaci lide si berou jednoho dva sve kamarady na vic, a co? Tak se jde zaparit ne? :)
  • 0

#156 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 14:43

No nevím jestli tomu mám říkat kalení páč mých 5 piv mi stačí, ale chtělo by se to domluvit kde atd.. Pak v tom zvnikne chaoz někdo se vožere tam a řidiči na ně budou "smutně" koukat.
  • 0

#157 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 14:51

Já to jako pochopila tak, že se tam pojede, zastřílí, zakalí a spí... Ale jak tak koukám, tak jsem to pochopila blbě... Achjo... :wink:
  • 0

#158 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 15:01

A nebo jsem v tom udělal zmatek :)
Ale když Hejkal chtěl abysme pražští někoho ubytovali v Praze tak nevím nevím, teď:)
  • 0

#159 Elektra

Elektra

Neznalý

• Hráč
  • 19 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 15:10

Mi pak dejte vědět až se vyblbnete a pudete dělat nějáký smysluplnější věci (pudete do hospody). Se k Vám připojim.

Hanička :wink:
  • 0

#160 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 16:04

.....spí......

Zobrazit příspěvek

S kýým? :wink:
  • 0

#161 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 17:29

S kýým? :wink:

Zobrazit příspěvek

:DDD teda, od tebe bych to nečekala... taková podpásovka :wink: měla jsem na mysli spí, tvrdě, sama, po tvrdé námaze (paitballu!)
  • 0

#162 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 17:36

:DDD teda, od tebe bych to nečekala... taková podpásovka  :wink:  měla jsem na mysli spí, tvrdě, sama, po tvrdé námaze (paitballu!)

Zobrazit příspěvek

Cococo, sem se jenom zeptal, néé :wink:
  • 0

#163 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 19:13

Já navrhuju aby tam pobíhal někdo v bílém (nebo prostě velice křiklavá barva), koho nikdo nebude střílet, dotyčný musí mít hluboký hlas a bude čekovat co se děje kolem...bude dycky hlásit něco jako "HEADSHOT"..."MULTIKILL" atd.:) to by se mi moc líbilo:)
  • 0

#164 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 29.10.2007 22:00

Zobrazit příspěvek

ja bych to videl jako cistou demona akce...protoze az nikdo rekne ja ti dam kritik za 250 tak na nas budou koukat ponekud divne :wink:

A nebo jsem v tom udělal zmatek :)
Ale když Hejkal chtěl abysme pražští někoho ubytovali v Praze tak nevím nevím, teď:)

Zobrazit příspěvek

...pst... :wink:
  • 0

#165 Erkwinn

Erkwinn

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 211 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 22:07

[quote name='Hejkal' date='29.10.2007, 22:00 ']
ja bych to videl jako cistou demona akce...protoze az nikdo rekne ja ti dam kritik za 250 tak na nas budou koukat ponekud divne :wink:

já teda taky myslel, že to je demona akce...nebo nedemonáci musí být připraveni a seznámeni, že se bude mluvit o kritiku :wink:
  • 0

#166 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 22:18

já teda taky myslel, že to je demona akce...protoze az nikdo rekne ja ti dam kritik za 250 tak na nas budou koukat ponekud divne :wink:
já teda taky myslel, že to je demona akce...nebo nedemonáci musí být připraveni a seznámeni, že se bude mluvit o kritiku :devil:

Zobrazit příspěvek

proc to delat slozite, kdyz to jde jednoduse proste je to demona akce :wink:...no stejnak kdyz nikdo rekne ze ma postavicka hazi implozi rekneme v TO 35..a pak nejakej ten nedemona(ne NWN) hrac se zepta a to je dost nebo malo :laugh: ?..a takovejch veci je tam dost bych rekl
  • 0

#167 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 22:21

Já navrhuju aby tam pobíhal někdo v bílém (nebo prostě velice křiklavá barva), koho nikdo nebude střílet, dotyčný musí mít hluboký hlas a bude čekovat co se děje kolem...bude dycky hlásit něco jako "HEADSHOT"..."MULTIKILL" atd.:) to by se mi moc líbilo:)

Zobrazit příspěvek

heh ja osobne budu rad kdyz nikoho trefim do zadku natoz do hlavy :wink:
  • 0

#168 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 23:01

Ja to vyrozumel od jerryho, ze pry s sebou chce vzit nejakyho kamosa ;) mimoto, "jazykova" bariera neni pro me pratele problem, chmelsky umi na vybornou. Navic, to se chcete bavit jen o demone? To tam byt taky nemusim :)
  • 0

#169 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 23:10

Ja to vyrozumel od jerryho, ze pry s sebou chce vzit nejakyho kamosa ;) mimoto, "jazykova" bariera neni pro me pratele problem, chmelsky umi na vybornou. Navic, to se chcete bavit jen o demone? To tam byt taky nemusim :)

Zobrazit příspěvek

Neboooj, ono něco ve stylu "Kdo se na tom zahojí?" určitě proběhne :)
  • 0

#170 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 00:00

Já se omlouvám ,že jsem tady nebyl dýl , nebyl čas . Houstonovi děkuju ,že to dal na tu hlavní stranu .

A chtělo by to docela ustanovit počet lidí co pojedou a co si budou pučovat výbavu , abych to u nich moch objednat ( plocha a datum už je , akorát tu výbavu , s tím jsem čekal až se ozvou všichni , což si myslím ,že už snad jo ) . Takže mi když tak napiště co si pučujete bud jsem , nebo na icq 337 - 423 - 079 . Měl bych mít snad ted zase víc času .

K tomu ,že by to mělo bejt čistě Démona akce , no tak podle mě nevadí pokud tam budou i lidi co nehrajou NWN , Démonu . Třeba náký překecáme k hraní NWN ,žejo :-)

Jinak to ,že by tam měl někdo běhat a říkat "HEADSHOT" atp.... to chceš hledat kde takovýho sebevraha ?:) já pochybuju ,že by po něm nikdo nestřílel :D
  • 0

#171 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 06:10

Ja si pujcim Masku, Rukavice, vrsek, AK-47 + kule :)
  • 0

#172 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 07:49

Ja si pujcim Masku, Rukavice, vrsek, AK-47 + kule :)

Zobrazit příspěvek

to jd dost smutné, že si je musíš půjčovat :wink:
  • 0

#173 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 10:36

Jo Hejkal má pravdu...
Bylo by lepší kdyby tam byli lidi jen z Demony nebo z NWN.. páč když tam někdo vykřikne nějakou hlášku nebo když si samotný Hejkal bude myslet, že je mnich a začne tam běhat stejně rychle jako na demoně a bude tě mlátit pažbou místo pěstí tak ty lidi ho opravdu budou mít na blázna :))))
  • 0

#174 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 10:57

Srabe :) ... ne, je to fakt. Cela armada cita jednoho muze a Godzillu (co to vlastne je?) a mrte vybavy :)

Zobrazit příspěvek

takze pojedete s Godzillakem?
  • 0

#175 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 30.10.2007 11:00

takze pojedete s Godzillakem?

mistr godzilla to - cituji - "nevidi ruzove" ale ja se prozatim porad chystam, ackoliv nejspis polovinu tehle deti vubec neznam. Ale co, skoda kule, co padne vedle a rodice si udelaji nove.
  • 0

#176 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 11:07

To je jen všeobecný název, který je potřeba individuelně upravit. V mém případě to bude "Ulov si svou manželku"

jo, nás přijede asi 5, protože mimo Mistra vezmeme ještě Strinxovi :)

Zobrazit příspěvek

Kdyztak mi sem pisnete jmena nebo aspon teda presnej pocet a asi budete pujcovat vse coz? .)
  • 0

#177 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 11:09

úúúú počkat počkat ake auto?Neni to pri smíchovskem nadraži blízko???Pakliž to bych mel chuzi  :devil:  Tak jake auta to tam spomínate?

a super termin juhuu!!

*vstane od stolu a s basebolkou v ruce jde navštívit šefa s papírem dovolenky v ruce a přitom se šílene smeje*

Zobrazit příspěvek

jak to vypada s tebou teda? .)
  • 0

#178 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 11:10

mistr godzilla to - cituji - "nevidi ruzove" ale ja se prozatim porad chystam, ackoliv nejspis polovinu tehle deti vubec neznam. Ale co, skoda kule, co padne vedle a rodice si udelaji nove.

Zobrazit příspěvek

vybavu teda mas vlastni coz? .)
  • 0

#179 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 30.10.2007 11:38

Já to jako pochopila tak, že se tam pojede, zastřílí, zakalí a spí... Ale jak tak koukám, tak jsem to pochopila blbě... Achjo...  :devil:

Zobrazit příspěvek

Mno já jen žádám, abysme se nejprve dopravili někam, odkud bude snadné se dovalit někam, kde se přespí ( nebo chcetele kde se schodí ta opice).Ne že bych to nezvládnul, ale mám ve zvyku, pokud je dobrá nálada, pít dost neohroženě, a pak nejsem moc rád, když musim dojít několik ¨kiláků pěšky sám :devil:

Zobrazit příspěvek

myslíš někoho s Megafonem??? :grin: to by nebylo špatný.Ale nemyslim si že yb se toho někdo ujal...I tak to bude prdel nehorázná.

Jo Hejkal má pravdu...
Bylo by lepší kdyby tam byli lidi jen z Demony nebo z NWN.. páč když tam někdo vykřikne nějakou hlášku nebo když si samotný Hejkal bude myslet, že je mnich a začne tam běhat stejně rychle jako na demoně a bude tě mlátit pažbou místo pěstí tak ty lidi ho opravdu budou mít na blázna :))))

Zobrazit příspěvek

K těm demonaXnedemona lidem...Mno mě je to docela jedno, ale z vlastníé zkušenosti po pár srazech (in Pilsen) vim, že se celou dobu mluvilo pouze o společných zážitcích z pohledu druhého a o pikantnostech a možných změnách.Jelikož, je to jediná věc co nás "zatím" spojuje :devil:

PS: hejkal "JE" blázen :devil: nato nemusí běhat po place jako magor..
  • 0

#180 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 30.10.2007 11:44

A chtělo by to docela ustanovit počet lidí co pojedou a co si budou pučovat výbavu

Zobrazit příspěvek

S O'neillem počítejte každopádně :devil:

Já nemám nic až na hadry...Takže chci pistoli,masku,"koule",COčko a rukavice...to je asi šecko nemýlim-li sa :devil:

PS: Jede Dědek a Deekin? nebo Lopas?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních