Smarja, ja to teda proste nepochopim. Ve svatyni je ted min npc + vetsi obnos penez v pokladech. Ve skretim tabore bylo prd, ted je tam poklad. K4 byla klerik only, ted si tam uz tolik piskat nemuze (samozrejme bude mit ze svy podstaty proti nemrtvakum vzdycky lepsi predispozice). Tak jako co je spatne? Podme vratit do zlataku ujety npc s netrefitelnym AC, kde to vysoluje jedno pgcko, podme vratit zpatky tabor skretu tak, ze tam zadnej poklad nebude, podme vratit kryptu zpatky jen pro klerikovi summony, podme nechat svatyni pro dva highlvly...
Todle vam vyhovovalo jako vic?

Zlatak upravu bossu potreboval jako sul, to co tam bylo pred tim bylo opravdu k smichu.
Svatyni bych klidne dal pro level 27, jeste sem nebyl az u daga, ale tipuji ze to bude porad stejne lehke.
K4 sem nikdy moc neznal, byl sem tam par krat s klerikem v parte a metoda summon mi prisla trosku divna :o) Po uprave jsem jeste nenasel odvahu a hlavne nekoho k sobe.
Tabor skretu mi prijde normalni.
Co se tyka uprav lokaci pro high levely, myslim, ze je jenom dobre je delat tezsi.
Avsak na druhou stranu se tu vysvtava otazka, kde shanet penize, kdyz zrovna nejsem clen mistniho gangu, ktery me udela veci zalicence a min, protahne me 50 bossy, atd ...
Prave kvuli tomuhle jsem byl vzdy vsemi deseti za zvednuti sance na loot a jeho spravedlive deleni v parte pomoci scriptu. Mozna to nekomu neprijde dost RP, ale aspon si postavicka vydela nejaky ten drobak na lepsi helmu, aniz by musela vocmuchavat kazdych 10 minut truhlu ...
A uz me nebavi nic psat, protoze vy se stejne budete smat ...