O.K. Lepší materiály, zbraně, dejme tomu, pro mě je to nedostupný, nerad kraftim a na bossy moc nechodim, krom svatyně je to na mě dost těžký, můj hlavní příjem bylo to co vypadlo duergarům z kapsiček (dva dny je ted testuju a musim říci, že značne zchudli) To ale beru, že je moje chyba, sem neschopnej vydělat.
Poslední výprava zlatej důl byl velkej omyl. Naprosto nesehraná a nezkušená grupa stepující po pastech jak Jirka Korn. Vůbec bych tam nelez, kdyby mi i zadku neseděl Gibonnek alias Dave 93 kterej škemral, že to tam chce vidět a nemá ted připojení.
Plot HB, myslim, že bude postavena zeď, přesvedčil mě Deek tím, že hlavní problém byly lagy (navim, proč se to ale neřešilo před lety jako zdroj lagů ale ted proto, že někoho štve, že si někdo v pohodě udělá ty 2 lvl).
Váha seker mě nezajímá, něco unesu a jsou myslím přeci jen odlehčené. Co mě zajímalo bylo, prož najednou nejdou katapulty povalit (jak se stroj vycvičí?) A že na ně najednou neplatí prst a bánší.
Duergaři , vzdávám se pokusu s nima praštit o zem ale stejně je nakonec ubezdušim, je to však o něco těžší. O.K. je to cena za to, že jsem dostal možnost si narvat do sekery nějaký minerál.
Svatyně...to nechápu, dobře, nenazývejme to bossem ale proč ten zapovězený vstup? Nechystá se uzamčení všech lokací které nejsou boossem pro 30lvl? Jako že by 30 mohli běhat jen v boss lokacích? Pomocí teleportů by se z nich přesovali na jiné boss lokace? To že to není boss by přeci nemuselo znamenat, že tam nesmím. To mužete zavřít 2p. skřetů, trolly, kryptu v morlagu...
Drainer, nevím, beru na vědomí že tam je, je to ztížení hry, ne že ne. Helmu mi někdo nabízel za 400k to nemám. Ve svatyni si na ni nevydělám, duergaři už maj kapsičky prázdnější, možná za dlouho...
Vo alchymii nevím nic, nerozbitná vrata v DO mě nevadí, ve zlatým ke kytce jsou leta. Mříž krysáci, dejme tomu odstranění lagů ale opět prezentace problému jako "moc lehce se vám tam expí, to vám zatrhnem" byla poněkud nešťastná.