Skočit na obsah

Fotka

Proč?

• Please log in to reply
269 odpovědí na toto téma

#151 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.08.2007 18:45

Zobrazit příspěvek

O.K. Lepší materiály, zbraně, dejme tomu, pro mě je to nedostupný, nerad kraftim a na bossy moc nechodim, krom svatyně je to na mě dost těžký, můj hlavní příjem bylo to co vypadlo duergarům z kapsiček (dva dny je ted testuju a musim říci, že značne zchudli) To ale beru, že je moje chyba, sem neschopnej vydělat.

Poslední výprava zlatej důl byl velkej omyl. Naprosto nesehraná a nezkušená grupa stepující po pastech jak Jirka Korn. Vůbec bych tam nelez, kdyby mi i zadku neseděl Gibonnek alias Dave 93 kterej škemral, že to tam chce vidět a nemá ted připojení.

Plot HB, myslim, že bude postavena zeď, přesvedčil mě Deek tím, že hlavní problém byly lagy (navim, proč se to ale neřešilo před lety jako zdroj lagů ale ted proto, že někoho štve, že si někdo v pohodě udělá ty 2 lvl).

Váha seker mě nezajímá, něco unesu a jsou myslím přeci jen odlehčené. Co mě zajímalo bylo, prož najednou nejdou katapulty povalit (jak se stroj vycvičí?) A že na ně najednou neplatí prst a bánší.

Duergaři , vzdávám se pokusu s nima praštit o zem ale stejně je nakonec ubezdušim, je to však o něco těžší. O.K. je to cena za to, že jsem dostal možnost si narvat do sekery nějaký minerál.

Svatyně...to nechápu, dobře, nenazývejme to bossem ale proč ten zapovězený vstup? Nechystá se uzamčení všech lokací které nejsou boossem pro 30lvl? Jako že by 30 mohli běhat jen v boss lokacích? Pomocí teleportů by se z nich přesovali na jiné boss lokace? To že to není boss by přeci nemuselo znamenat, že tam nesmím. To mužete zavřít 2p. skřetů, trolly, kryptu v morlagu...

Drainer, nevím, beru na vědomí že tam je, je to ztížení hry, ne že ne. Helmu mi někdo nabízel za 400k to nemám. Ve svatyni si na ni nevydělám, duergaři už maj kapsičky prázdnější, možná za dlouho...

Vo alchymii nevím nic, nerozbitná vrata v DO mě nevadí, ve zlatým ke kytce jsou leta. Mříž krysáci, dejme tomu odstranění lagů ale opět prezentace problému jako "moc lehce se vám tam expí, to vám zatrhnem" byla poněkud nešťastná.
  • 0

#152 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 19:18

O.K. Lepší materiály, zbraně, dejme tomu, pro mě je to nedostupný, nerad kraftim a na bossy moc nechodim, krom svatyně je to na mě dost těžký, můj hlavní příjem bylo to co vypadlo duergarům z kapsiček (dva dny je ted testuju a musim říci, že značne zchudli) To ale beru, že je moje chyba, sem neschopnej vydělat.

-zrovna jsem se vrátil z hradu.. teda chci říci ze zlaťáku... nebyl jsem tam sám, ale s ośobním mistrem co zvládne ocenit co je a co není těžké, případně mimo.... ten to nyní zanalizuje a dále se uvidí

co se mě týče, ale je to tím, že rány nepočítám, nepřišlo my to nezdolatelné, ano ale je to těžší

Poslední výprava zlatej důl byl velkej omyl. Naprosto nesehraná a nezkušená grupa stepující po pastech jak Jirka Korn. Vůbec bych tam nelez, kdyby mi i zadku neseděl Gibonnek alias Dave 93 kterej škemral, že to tam chce vidět a nemá ted připojení.

souhlas

Plot HB, myslim, že bude postavena zeď, přesvedčil mě Deek tím, že hlavní problém byly lagy (navim, proč se to ale neřešilo před lety jako zdroj lagů ale ted proto, že někoho štve, že si někdo v pohodě udělá ty 2 lvl).

zde vyvrátím omyl, že by někoho štvalo že si udělá 2 lvl, tím směrem opravdu úprava nesměrovala, ani to není záměr, co se týče termínu před lety - tím bych neoperoval, spousty věcí byly před lety jinak, to je jen vývoj

Váha seker mě nezajímá, něco unesu a jsou myslím přeci jen odlehčené. Co mě zajímalo bylo, prož najednou nejdou katapulty povalit (jak se stroj vycvičí?) A že na ně najednou neplatí prst a bánší.

jestli jdou katapulty povalit netuším, z logiky věci chápu sražení trpa, ale povalit jezdící dobře stavěný katapult?

Duergaři , vzdávám se pokusu s nima praštit o zem ale stejně je nakonec ubezdušim, je to však o něco těžší. O.K. je to cena za to, že jsem dostal možnost si narvat do sekery nějaký minerál.

otázka možnosti - snadnosti srážení je diskutována, zatím nedokážu říci více

Svatyně...to nechápu, dobře, nenazývejme to bossem ale proč ten zapovězený vstup? Nechystá se uzamčení všech lokací které nejsou boossem pro 30lvl? Jako že by 30 mohli běhat jen v boss lokacích? Pomocí teleportů by se z nich přesovali na jiné boss lokace? To že to není boss by přeci nemuselo znamenat, že tam nesmím. To mužete zavřít 2p. skřetů, trolly, kryptu v morlagu...

nechystá

Drainer, nevím, beru na vědomí že tam je, je to ztížení hry, ne že ne. Helmu mi někdo nabízel za 400k to nemám. Ve svatyni si na ni nevydělám, duergaři už maj kapsičky prázdnější, možná za dlouho...

dle mého helma za 400k z top materiálu je za hubičku, neříkám, že musí být každý tak bohatý, aby si ji mohl koupit

Vo alchymii nevím nic, nerozbitná vrata v DO mě nevadí, ve zlatým ke kytce jsou leta. Mříž krysáci, dejme tomu odstranění lagů ale opět prezentace problému jako "moc lehce se vám tam expí, to vám zatrhnem" byla poněkud nešťastná.

netuším kdo tohle řekl, ale souhlasím s tebou, tato prezentace není v pořádku

Zobrazit příspěvek

• 0

#153 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 19:20

Ano a proč teda nevidim jedinou anketu na dosavadní prováděné změny?

Zobrazit příspěvek

protože změny mají na starosti WB

od Vás je možnost podání návrhů a následně po provedených změnách zpětných vazeb a diskuze
  • 0

#154 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 19:21

a kde je třeba anketa o tom ,že bys byl ty CS ?

Zobrazit příspěvek

rozhodnutí o tom kdo bude CS je plně v kompetenci pověřených DM
  • 0

#155 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 20:51

Bleh, omlouvam se, byl jsem celej den v praci a ted po pul hodine uz me to nebavi cist cely, takze nebudu odpovidat na pozdejsi prispevky.

Cize Peewite,

to, ze si myslis, ze jsou vsechny zmeny k tezsimu me je srdecne lito. To je presne to, co nechci a to je presne to, co u kazdy, byt sebemensi, zmeny zvazuju. Chapu, ze se ti to muze zdat jako ztezovani, ale uprimne doufam, ze je to tim, ze nemuzes/nedokazes ocenit globalni prinos zmen. Ano, omezeni Svatyne na lvl 29 je svinstvo. Ale neni to nahodou vyhoda pro lvly 25-29, kterejm uz to pred nosem nevybere duo se Spasama, ktery si tam chodili pravidelne bez namahy pro "socku"? Ano, naboosteni Daga je svinstvo a dalsi stizeni. Neni to ale tak, ze se z tej lokace vyhodili ostatni npcka? Dag ma ted zivotu jak prase - svinstvo. To ze ma podstatne nizsi AC a trefi ho tak i "zmrsenej RP build" se ovsem nikde neprezentuje. Dag ma regeneraci jak prase. Svinstvo, nebo vyhoda pro silare? Trposi maj 70% pohleceni? Svinstvo nebo podpora taktiky a craftu? Ano, uznavam, je svinstvo ze nemaj hafo fullhealu, diky kterejm drive pul boje nebojovali a cekali jen na vyleceni. Samozrejme o tom, ze ve zlataku pribyl poklad se taky nikdo nezminuje...

Nemate proste dostatek informaci - proto nemam nikomu konstruktivne nadvajicimu :) nic za zly.
  • 0

#156 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 22:06

Ano a proč teda nevidim jedinou anketu na dosavadní prováděné změny?

Zobrazit příspěvek

ty jsi za lopyka viděl jedinou anketu o tom jake zmeny se provedou? :rolleyes:
  • 0

#157 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 22:34

Nemate proste dostatek informaci - proto nemam nikomu konstruktivne nadvajicimu :) nic za zly.

Zobrazit příspěvek

a co nám ty informace co "nejsou vidět" neřeknete , aby nebyly pak až takovýdle debaty ?
  • 0

#158 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 23:02

a co nám ty informace co "nejsou vidět" neřeknete , aby nebyly pak až takovýdle debaty ?

Zobrazit příspěvek

Protoze jsou tu i lidi, co uvitaji nejake to prekvapeni primo ve hre.
A zavazne zmeny se, pokud vim, pisou
  • 0

#159 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 00:35

Protoze jsou tu i lidi, co uvitaji nejake to prekvapeni primo ve hre.
A zavazne zmeny se, pokud vim, pisou

Zobrazit příspěvek

tak já mluvím třeba o tom snížení oč u daga,...to snad ve hře poznáš ? překvapí tě to ?
  • 0

#160 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 24.08.2007 00:51

mno kdyz si tak snizujete maximum lvlu na boss nez je maximum max je pak na nic kydz tu ani neni poovlene PvP klidne nejake bossy snizte ale pridejte nejake treba ten drowy dung aj s bossem
a dedku ty si prece mel rozdelane vlkodlaky tak je taky pridej at je kde expit
  • 0

#161 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 24.08.2007 01:22

tak anonymitou? když jsem se tu já hádal s geraltem, a vůbec tak nějak se všema,byl jsem opravdu hrozně anonymní, vůbec nikdo nevěděl že je to vok...pee to samé, nikdo ani netuší že je to pindruše, noirdin...kdo je tu vlastně anonymní? z hlediska hry? a o nic jiného než o modul tady nejde tak jaká anonymita? beztak to co kdo je nebo jak vypadá za monitorem je v tomhle případě irelevantní a i kdybys z nějakého důvodu tvrdil že není, tak většina z nás někdy byla na nějakém sraze ty anonymito

Zobrazit příspěvek

ty sa vies tak krasne samovytocit ;-) myslel som to tak, ze na forum napises viac ako by si to tym ludom povedal do oci...samozrejme je mi jasne, ze budes tvrdit opak a velky frajer vok by s tym urcite nemal problem ani zoci voci :rolleyes:
  • 0

#162 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 04:59

ty sa vies tak krasne samovytocit ;-) myslel som to tak, ze na forum napises viac ako by si to tym ludom povedal do oci...samozrejme je mi jasne, ze budes tvrdit opak a velky frajer vok by s tym urcite nemal problem ani zoci voci  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

a taky že máš pravdu a až tě někdy potkám,klidně ti to celé do očí zopakuju
  • 0

#163 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 06:26

...

Zobrazit příspěvek

k těm katapultům (co už tam jsou docela dlouho)se asi nemá cenu vracet, ale koho to napadlo? katapulty uvnitř štoly?
jinak pohlcení v procentech jako podpora kraftu, do Dědek myslí tak, že si teď každej specielně do zlaťáku koupí tuou zbraň? pochopil bych imunitu na nějakej element, ale takhle to zase oslabuje silový buildy, protože jsou to procenta a na sneak to nebere...
  • 0

#164 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 06:38

a taky že máš pravdu a až tě někdy potkám,klidně ti to celé do očí zopakuju

Zobrazit příspěvek

Ty si drsnejsi ako 16rocna Viconia, ktora nema problem zbit polku Bratislavy :rolleyes:

EDIT: Dufam, ze to nebudes brat ako nejaku urazku. Je to len inac povedane "nehnevaj sa na mna, ale neverim ti".
  • 0

#165 Griswold

Griswold

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 07:03

šašo

Ty si tá polka Blavy?
  • 0

#166 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 07:04

Ty si tá polka Blavy?

Zobrazit příspěvek

:rolleyes: :flowers1: :laugh:
  • 0

#167 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 07:45

Mnoo a proc ted ty trpaslici nejdou srazit ?
  • 0

#168 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 07:56

Mnoo a proc ted ty trpaslici nejdou srazit ?

Zobrazit příspěvek

Toz...trochu potrenovali.
Zasli do hospody, misto normalniho piva zacali davat tuplaky, v hospodske rvacce se uci uhybat pred leticima kriglama.
Ve volnem case si vzali priklad z veselych zezmedelcu, kteri uz drive objevili byci zapasy. Toz nejtlustsi trpos nasadil rohatu helmu a dela bejka...
  • 0

#169 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 08:10

Toz...trochu potrenovali.
Zasli do hospody, misto normalniho piva zacali davat tuplaky, v hospodske rvacce se uci uhybat pred leticima kriglama.
Ve volnem case si vzali priklad z veselych zezmedelcu, kteri uz drive objevili byci zapasy. Toz nejtlustsi trpos nasadil rohatu helmu a dela bejka...

Zobrazit příspěvek

Rp se da okecat vsechno a krasne.

Me by to vic zajimalo v ramci mechaniky. Co bylo tak spatne na tom, ze se dali trpaslici srazit ?
  • 0

#170 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 08:22

Hodně lidí má postavenou tuhle postavu tak aby odemkla DC 100 jen s použitím domény, která trvá řádově několik turnů, což není tak dlouho. Takže když bude potřeba překonat tohle DC několikrát v průběhu toho dungeonu je jako odemykač na nic. Tohle jsou především kleriko/zlodějové přes ZEN. Jak jede navíc přes obratnost tak se ho to netýká. Nevím jestli se už zlevnili paklíče ale právě v tom spatřuju možnost jak odrovnat i druhej typ kleriko/zloděje s tím, že rozdíl mezi možností použití paklíčů pro zloděje s víc levelema než kleriko/mnich bude víc jak 20. Když se upraví i DC, bude odrovnanej i druhej typ. Je těžký ale stanovit hranici mezi tím jestli je to už zloděj kterej by se měl k bossu dostat nebo to je hybrid u kterýho to nechcem.

Zobrazit příspěvek

Bohuzel zlodej bez klerika DC 100 na demone neodemkne bez pouziti paklicu. Pri dnesni cene paklicu, nedovedu si prestavit ze pujdu na vypravu a budu otvirat DC dveri 100 a pak najdem v poklade maly nic.
A at ses zlodej level 3 nebo zlodej level 19 tak na levelu 30 budou mit oba dva odmykani i odpastovani naprosto stejne.
  • 0

#171 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 08:26

Bohuzel zlodej bez klerika DC 100 na demone neodemkne bez pouziti paklicu. Pri dnesni cene paklicu, nedovedu si prestavit ze pujdu na vypravu a budu otvirat DC dveri 100 a pak najdem v poklade maly nic.
A at ses zlodej level 3 nebo zlodej level 19 tak na levelu 30 budou mit oba dva odmykani i odpastovani naprosto stejne.

Zobrazit příspěvek

mám 20 lvl zloděje bílý rukávky a obratnost dám na 38(14)..suma sumárum 97 takže paklíč +3...pokud bych se měl přizpůsobit na svatyni bude t orelevl na 24 lvl což se mi neche :) a jelikož se v mechanice nevyznám tak paklíč kdo ví jakej :)
  • 0

#172 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 08:34

...A at ses zlodej level 3 nebo zlodej level 19 tak na levelu 30 budou mit oba dva odmykani i odpastovani naprosto stejne...

mam napad, zakazeme save skillbodu, hned bude rozdil mezi 3 a 19 lvl zlodeje :D
  • 0

#173 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 24.08.2007 08:54

Zobrazit příspěvek

Opatrně, on by ti totiž Mytko mohl začít líbat nožky :rolleyes:
  • 0

#174 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 08:56

Zobrazit příspěvek

Ono by stačilo dat TO Bossu 110, zavést paklíče az do +20 se současným systémem ((lvl rogue+lvl assasina) -3). No pak ony buildy se 3 lvl zlodeje jsou nahrany...
Musela by se samozřejmě snížit cena paklíčů, prože současných 13k za paklíč +10 je fakt nesmysl.
  • 0

#175 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 08:56

jak vis ze to uz neni naplanovano v kolonce - Co se zmeni po wipe? :rolleyes:
  • 0

#176 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 08:58

Ono by stačilo dat TO Bossu 110, zavést paklíče az do +20  se současným systémem ((lvl rogue+lvl assasina) -3). No pak ony buildy se 3 lvl zlodeje jsou nahrany...
Musela by se samozřejmě snížit cena paklíčů, prože současných 13k za paklíč +10 je fakt nesmysl.

Zobrazit příspěvek

no ono to je (lvl rogue + lvl sin) -3 > 10 ne? stacilo by zmenit ten konec
  • 0

#177 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 09:02

no ono to je (lvl rogue + lvl sin) -3 > 10    ne? stacilo by zmenit ten konec

Zobrazit příspěvek

Není, lvl 5 zlodeje muze pouzit paklic +3 (protoze paklic +2 neexistuje) , sice z nej dostane jenom +2, ale omezení na 10 lvl zlodeje tam neni.

Edit: Kromě toho těch 100 na bossu da klerda bez paklice, proto to zvedani na 110
  • 0

#178 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 09:03

Není, lvl 5 zlodeje muze pouzit paklic +3 (protoze paklic +2 neexistuje) , sice z nej dostane jenom +2, ale omezení na 10 lvl zlodeje tam neni.

Zobrazit příspěvek

aha ja myslel ze zalezi na tech lvlech zlodeje kolik mu da ten paklic bonus a ze vic jak 10 mu ten paklic neda
  • 0

#179 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 09:20

Brudro však já řekl, co je ještě potřeba udělat. Ty vytáhneš z mýho příspěvku něco a na to zareaguješ a přitom jsem už ti odpověděl v jeho druhý části. :rolleyes:

To bych se rád zeptal jako vážně proč jsou ty paklíče tak drahý. Jestli mi někdo řekne byť jen jeden důvod tak mu zatleskám. Je to zcela proti tomu, o co ste se snažili. Snad jen mě napadá, že by to mohlo pomoci i lidem, kteří mají víc levelů zloděje ale stále je možný je považovat za kleriko/zloděje. To by ale stačilo vyřešit aby cena paklíčů byla zcela obrácená než je teď. Vím, je to trochu proti logice herní, ale co si budeme povídat na to se vždy ohled nebere, viz. zrušení plotu.

Ještě bych si dovedl představit item pro epický zloděje u Dámy, kterej by přidával k lockpicku. A nebo by ho měli možnost dostat jen zlodějové, kteří by se angažovali třebas ve zlodějský guildě.
  • 0

#180 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 24.08.2007 09:21

k těm katapultům (co už tam jsou docela dlouho)se asi nemá cenu vracet, ale koho to napadlo? katapulty uvnitř štoly?
jinak pohlcení v procentech jako podpora kraftu, do Dědek myslí tak, že si teď každej specielně do zlaťáku koupí tuou zbraň? pochopil bych imunitu na nějakej element, ale takhle to zase oslabuje silový buildy, protože jsou to procenta a na sneak to nebere...

Zobrazit příspěvek

uz si v tom zlataku byl ? Vcera sem si tam zasla a ze by meli nejake extra pohlceni na vsechno se rict neda... mlatila sem je shadowem a nepohltili ani bodik . Srazit nesli. Zmenu ab jsem moc nepostrehla, nicmene jejich "natural 20 " hody a slusna dmg okolo 25 by me dokazali za chvili poslat k zemi. ( sem prave lvl 25 s vysoce naprumernou vybavou ). A to sme behali jen po 1. patre.
Takze muj skromny odhad do budoucna je ten, ze si z trposu kazdy vyzdime bonus za poznani a DO bude opet o trosku narvanejsi ...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních