Skočit na obsah

Fotka

CILR Munice

• Please log in to reply
178 odpovědí na toto téma

#151 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 09:24

to je počteníčko :rolleyes:

není nad to číst při snídani forum,ovšem to chce mít pak u pusy blatníky :flowers1:
  • 0

#152 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 09:46

// vzhledem k některým příspěvkům různých přispěvovatelů přesunuto do příslušné sekce
  • 0

#153 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 22.08.2007 14:10

Ne neni jasny. Hodnotis neco o cem zjevne nemas ani paru a urazis lidi kteri toho pro Demonu udelali skutecne hodne. Zrejme bys nechtel po instalaterovi aby ti usil boty? Ovsem to, ze DM nezprovoznili cirl u munice nazyvas lenosti, coz je priblizne stejne pitome.

Zobrazit příspěvek

:rolleyes:

Tohle mi zvedlo naladu. Ani nevim proc se mi v hlave zaclala prehravat Mladkova pisnicka: Boty z umele hmoty. :flowers1:

Jinak Informace pro hrace
DM - Dungeon Master - (Vypravecc pribehu) - ten co rozdava expy a hazi prisery za krk.
WB - World Builder - (Tvurce sveta) - ten co dela lokace, CILR a jina omezeni.
  • 0

#154 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 22.08.2007 17:49

Hm, to je taky problem ze si nemozes na HB expit pri kavicke a ze to chce po hracovi aj nejake aktivne hranie?

Zobrazit příspěvek

nechci ti brat iluze, ale pokud neni hrac moc liny, tak si probehne svych povinnych 8 lokaci ke studne v osade a zpatky na hrbitov uz na 1. lvl a muze si dat u zombiku kavicku nadale. :rolleyes:
  • 0

#155 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 22.08.2007 18:49

Ne neni jasny. Hodnotis neco o cem zjevne nemas ani paru a urazis lidi kteri toho pro Demonu udelali skutecne hodne. Zrejme bys nechtel po instalaterovi aby ti usil boty? Ovsem to, ze DM nezprovoznili cirl u munice nazyvas lenosti, coz je priblizne stejne pitome.
Omluvit te muze jen tvoje vlastni hloupost. Tudiz bych rek, ze pro me osobne jsi vlastne plne omluven :)

Zobrazit příspěvek

To,že ses ty vždycky zastával těch dvou je stará věc.Zřejmě se spolu válite v jedný posteli. :flowers1:
Oni mi tehdy neřekli,že to je nemožné proto,že to nedělá DM,ale WB.Oni řekli,že je to moc náročné a že to nejde.Navíc,že jim to připadá zbytečné.Proto jsem tvrdil,že jsou líní.Protože některé věci šly a jiné ne,ale jen u někoho.Možná,že s tvého pohledu dělali na demoně zázraky.Z mého jen něco rušily,někomu nadržovali apd.
Navíc si myslím,že se necháváš ted jen unášet osobníma sympatiema k těm dvoum.:D.Podle mě v tehle debatě už vůbec nejde o to,že jsem místo WB napsal DM,ale,že jsem napsal o Chuanetě a Sephovy to,co jsem napsal.Já,jako obyč hráč je skoro nepotkal,jen když jsem o něco prosil a byl arogantně odmítnut,abych vzápětí sledoval jejich přeochotu u jejich kámošů ze srazu.Po nalognutí do hry čekal co zase (ironie) stvoříli a co zrušili.viz.mé přispěvky dříve.
Víc nemám co k tomu dodat.Jinak díky za poučení o mé hlouposti,jen si dej pozor abys na ni neumřel dřív než já... :rolleyes:
  • 0

#156 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 19:38

nechci ti brat iluze, ale pokud neni hrac moc liny, tak si probehne svych povinnych 8 lokaci ke studne v osade a zpatky na hrbitov uz na 1. lvl a muze si dat u zombiku kavicku nadale.  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

o tom viem a na zviertka na demone je moj pohlad tiez namiereny... bohuzial moj casovy fond je obmedzeny...
  • 0

#157 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 19:42

o tom viem a na zviertka na demone je moj pohlad tiez namiereny... bohuzial moj casovy fond je obmedzeny...

Zobrazit příspěvek

V tom pripade by ale meli existovat dostatecne suplujici lokace :rolleyes:
  • 0

#158 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 20:05

No o tom ja nejsem presvedcen, s poslednima trema postavickama jsem prosvistel prvnich sest, sedum levelu jako po masle a to jsem nebyl ani na vlkousich, ani na zombiich :)
  • 0

#159 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 20:07

No o tom ja nejsem presvedcen, s poslednima trema postavickama jsem prosvistel prvnich sest, sedum levelu jako po masle a to jsem nebyl ani na vlkousich, ani na zombiich :)

Zobrazit příspěvek

Ne vsichni jsou tak dobry jako ty. :rolleyes:
  • 0

#160 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 20:36

...

Kterej ze ty ses? Nejake vehlasne DM nebo WB? Nebo mozna hrac, ktery bavi pul osazenstva demony svou hrou?
Muzes mi prosim rict, jaky je tvuj prinos pro Demonu krome toho, ze vsem jen nadavas do blbcu a lenochu? Nejak se k mym usim tva slava jeste nedonesla, tak to prosim naprav :rolleyes:
  • 0

#161 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 22.08.2007 21:31

Kterej ze ty ses? Nejake vehlasne DM nebo WB? Nebo mozna hrac, ktery bavi pul osazenstva demony svou hrou?
Muzes mi prosim rict, jaky je tvuj prinos pro Demonu krome toho, ze vsem jen nadavas do blbcu a lenochu? Nejak se k mym usim tva slava jeste nedonesla, tak to prosim naprav  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Co na to řict?..hraju si tady,bavím lidi co se semnou chtějí bavit a víc snad není potřeba.Necpu se nikam atd.Oni to dělají,lépe řečeno dělali,dobrovolně.To je,ale snad neomlouvá?Je to jejich volba.Že každému řikám blbče?Že je každej línej?..HEHE..já jsem to pokud vím napsal jen o Chuannetě a Sephovy (lenost,mám s nima bohužel tuto zkušenost,nebo mám spíš psát neochota?) a hloupej jsem napsal Deekinovy poté,co to on napsal o mě.Jsme si jen kvit. :laugh: Tihle 3 lidé jsou pro tebe *všichni*?FAKT?..Zavidím ti tvůj rozhled(ironie).... :flowers1:
P.S.Znovu opakuju...tahle debata už není o CILR munici,ale o fanouškách těch dvou úžasných a skvělých jedinců,kterým snad už jen chybí nobelovka za přinos pro herní průmysl. :tongue: Takže končím obvyklou debatu fora o tom kdo je a není nejlepší pracant,hráč a ja nevím co ještě.Už mě nezajímá další fanoušek...hehe.Tys mě fakt rozesmála...:D. :rolleyes:
  • 0

#162 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 21:39

ehm... byl bych tedy nerad, kdyby si tu někdo bral do úst kohokoli z bývalých DM, píšu to raději včas, protože noc je dlouhá a chmurné myšlenky mohou osvítit v kteroukoli noční hodinu
  • 0

#163 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 22.08.2007 22:47

Téda, nemohl sem to zatim videt v praxi, aaale... esli se fakt zrusil plot u hb, jakoze zrusil, tak je to podle me spise minus, nez plus.
Takhle se budu sici rozutekat vsude, zombici budou sude, kouzelnici a nesilova povolani budou dlazdit chodniky od brany k hrbitovu a silove, pro ty to neni zmena podle me. Mozna je to tak, ze to zatezovalo modul, mozna ne, ja nevim, ale ze sem tak smelej, posvetil zde ucel ty prostredky dostatecne?
  • 0

#164 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 07:27

Téda, nemohl sem to zatim videt v praxi, aaale... esli se fakt zrusil plot u hb, jakoze zrusil, tak je to podle me spise minus, nez plus.
Takhle se budu sici rozutekat vsude, zombici budou sude, kouzelnici a nesilova povolani budou dlazdit chodniky od brany k hrbitovu a silove, pro ty to neni zmena podle me. Mozna je to tak, ze to zatezovalo modul, mozna ne, ja nevim, ale ze sem tak smelej, posvetil zde ucel ty prostredky dostatecne?

Zobrazit příspěvek

Vcera som si to konecne isiel pozriet. Je to na zaplakanie, z pekneho cintorina zostalo nieco ako zanedbane pohrebisko. Jednoducho, par hrobov vykopanych pri stromoch. To ste radsej mohli presunut zombie do krypty do hlavnej miestnosti miesto skeletonov.

Tie problemy s rozutekanim zombie som mal pravdu. Ich pozostatky boli az pri odpocivadle.
  • 0

#165 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 07:54

Vcera som si to konecne isiel pozriet. Je to na zaplakanie, z pekneho cintorina zostalo nieco ako zanedbane pohrebisko. Jednoducho, par hrobov vykopanych pri stromoch. To ste radsej mohli presunut zombie do krypty do hlavnej miestnosti miesto skeletonov.

Tie problemy s rozutekanim zombie som mal pravdu. Ich pozostatky boli az pri odpocivadle.

Zobrazit příspěvek

Nevěš hlavu, řekl bych, že se tam za pár dnů objeví nová vysoká neprůstřelná zed na místech kde stál plot. Lordi to rádi zafinancují z městské pokladny :rolleyes: ....doufám
  • 0

#166 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 23.08.2007 08:15

Zrušení plotu u HB byl podle mě nešťastná volba, rozhodně jsem pro jeho vrácení, minimálně nahrazení zdí. Zombíci se potulují všeude kolem, když člověk spěchá, nejde mu se vyspat, aniž by to musel oběhat a v horším případě expícím newbíkům zombie povraždit. :rolleyes:
  • 0

#167 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 08:17

Víc nemám co k tomu dodat.Jinak díky za poučení o mé hlouposti,jen si dej pozor abys na ni neumřel dřív než já... :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

No rek bych ze na tvoji hloupost neumru :)
  • 0

#168 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 11:56

WBčka chtěli místo plotu dát samozřejmě zeď nicméně DMs si chtěli vyzkoušet jakým způsobem zareagují lordi a lidé v Alicii, když se stařím plot rozpadne. Zda konáním ve hře nebo popř. v IC na fóru budou schopni zareagovat. Málokdo to ale pochopil. Ještě že máme ty lordy, kteří to takhle nenechaj.
  • 0

#169 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 12:02

WBčka chtěli místo plotu dát samozřejmě zeď nicméně DMs si chtěli vyzkoušet jakým způsobem zareagují lordi a lidé v Alicii, když se stařím plot rozpadne. Zda konáním ve hře nebo popř. v IC na fóru budou schopni zareagovat. Málokdo to ale pochopil. Ještě že máme ty lordy, kteří to takhle nenechaj.

Zobrazit příspěvek

Proto oznameni o zniceni plotu je v aktualni verzi a ne v IC sekci? :) Ne, podivej. Jedina reakce byla co sem se koukal od Tery a pak od nikoho, jestli ne kvuli tomu ze to nechapali jako namet k nejakymu pribehu, tak proto ze uvideli, jak Tery celou vec uzavrela slovy "Uvidime co se da delat", v tomhle pripade je podle me nespravny ukazovat na hrace. A vubec, na kohokoliv jineho, zkusilo se to a jak jde videt, dost lidem to nesedne.
  • 0

#170 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 12:32

Neverim, ze existuje na demone niekto kto ta pozna Godzi, a kto aspon raz nemal s tebou nejaky problem ;-)

Zobrazit příspěvek

Já nikdy:)
  • 0

#171 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:32

Jenom k těm rozutíkaným zombie.
Co si pamatuju tak jsem je kolikrát musel zabíjet lukem i když tam byl plot, klidně si to mazali za někým kdo vylezl z krypty a neobtěžoval se je pobít. A předtím to nikomu nevadilo no... divný.
  • 0

#172 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:50

co si pamatuju já, tak v celkovém časovém useku existence demony je ten kdy byl hřbitov bez plotu delší než ten kdy byl s plotem, před dvěma(nebo už to jsou tři? nevím) roky tam plot nebyl a vůbec hřbitov vypadal jinak a taky to nikomu nevadilo
  • 0

#173 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 12:50

To s tim spanim je neprijemny...ale zajima me v teto souvislosti jedna vec, a to:

Kolik lidi vi, ze se da spat v lokaci "Ruda cesta - krizovatka"? V zivote sem tam nikoho spat nevidel...nejspis protoze sou tam banditi (nyni loupeznici) a nikdo kuli tomu neremca nikde (a to tu uz nakej ten patek hraju)

Tim nechci rict ze je Hrbitov bez plotu OK :rolleyes:
  • 0

#174 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 24.08.2007 13:01

To s tim spanim je neprijemny...ale zajima me v teto souvislosti jedna vec, a to:

Kolik lidi vi, ze se da spat v lokaci "Ruda cesta - krizovatka"?  V zivote sem tam nikoho spat nevidel...nejspis protoze sou tam banditi (nyni loupeznici)  a nikdo kuli tomu neremca nikde (a to tu uz nakej ten patek hraju)

Zobrazit příspěvek

No, tak já to vím, a dokonce už jsem tam párkrát spal. Ale je jasné, že člověk raději zaběhne jinam, páč to vybíjení chvilku trvá.
  • 0

#175 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 13:43

No, tak já to vím, a dokonce už jsem tam párkrát spal. Ale je jasné, že člověk raději zaběhne jinam, páč to vybíjení chvilku trvá.

Zobrazit příspěvek

Jojo souhlasim :o)
Spaval sjem tam se sockou, preci jenom ta to vybilila pomerne rychle. :rolleyes:
  • 0

#176 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 13:50

Ted premyslim, jak to "spaval" bylo mysleno. Protoze jsem Suppi ressoval jen jednou jedinkrat a to bylo prave tam na odpocivadle na krizovatce :rolleyes:
  • 0

#177 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 14:32

Ted premyslim, jak to "spaval" bylo mysleno. Protoze jsem Suppi ressoval jen jednou jedinkrat a to bylo prave tam na odpocivadle na krizovatce  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Tsssss :rolleyes:
  • 0

#178 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2007 15:11

Ted premyslim, jak to "spaval" bylo mysleno. Protoze jsem Suppi ressoval jen jednou jedinkrat a to bylo prave tam na odpocivadle na krizovatce  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

To je v poradku, zbytek delali jini :rolleyes:
  • 0

#179 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2007 09:21

Co na to řict?..hraju si tady,bavím lidi co se semnou chtějí bavit a víc snad není potřeba.Necpu se nikam atd.Oni to dělají,lépe řečeno dělali,dobrovolně.To je,ale snad neomlouvá?Je to jejich volba.Že každému řikám blbče?Že je každej línej?..HEHE..já jsem to pokud vím napsal jen o Chuannetě a Sephovy (lenost,mám s nima bohužel tuto zkušenost,nebo mám spíš psát neochota?) a hloupej jsem napsal Deekinovy poté,co to on napsal o mě.Jsme si jen kvit. :laugh: Tihle 3 lidé jsou pro tebe *všichni*?FAKT?..Zavidím ti tvůj rozhled(ironie).... :flowers1:
P.S.Znovu opakuju...tahle debata už není o CILR munici,ale o fanouškách těch dvou úžasných a skvělých jedinců,kterým snad už jen chybí nobelovka za přinos pro herní průmysl. :tongue: Takže končím obvyklou debatu fora o tom kdo je a není nejlepší pracant,hráč a ja nevím co ještě.Už mě nezajímá další fanoušek...hehe.Tys mě fakt rozesmála...:D. :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

No jelikoz jsi si vzal me jmeno do pusy v kazdem prispevku, tak tedy zareaguji take :

:laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních