není nad to číst při snídani forum,ovšem to chce mít pak u pusy blatníky

Odesláno 22.08.2007 09:24
Odesláno 22.08.2007 09:46
Odesláno 22.08.2007 14:10
Ne neni jasny. Hodnotis neco o cem zjevne nemas ani paru a urazis lidi kteri toho pro Demonu udelali skutecne hodne. Zrejme bys nechtel po instalaterovi aby ti usil boty? Ovsem to, ze DM nezprovoznili cirl u munice nazyvas lenosti, coz je priblizne stejne pitome.
Odesláno 22.08.2007 17:49
Hm, to je taky problem ze si nemozes na HB expit pri kavicke a ze to chce po hracovi aj nejake aktivne hranie?
Odesláno 22.08.2007 18:49
Ne neni jasny. Hodnotis neco o cem zjevne nemas ani paru a urazis lidi kteri toho pro Demonu udelali skutecne hodne. Zrejme bys nechtel po instalaterovi aby ti usil boty? Ovsem to, ze DM nezprovoznili cirl u munice nazyvas lenosti, coz je priblizne stejne pitome.
Omluvit te muze jen tvoje vlastni hloupost. Tudiz bych rek, ze pro me osobne jsi vlastne plne omluven :)
Odesláno 22.08.2007 19:38
nechci ti brat iluze, ale pokud neni hrac moc liny, tak si probehne svych povinnych 8 lokaci ke studne v osade a zpatky na hrbitov uz na 1. lvl a muze si dat u zombiku kavicku nadale.
Odesláno 22.08.2007 20:05
Odesláno 22.08.2007 20:36
...
Odesláno 22.08.2007 21:31
Kterej ze ty ses? Nejake vehlasne DM nebo WB? Nebo mozna hrac, ktery bavi pul osazenstva demony svou hrou?
Muzes mi prosim rict, jaky je tvuj prinos pro Demonu krome toho, ze vsem jen nadavas do blbcu a lenochu? Nejak se k mym usim tva slava jeste nedonesla, tak to prosim naprav
Odesláno 22.08.2007 21:39
Odesláno 22.08.2007 22:47
Odesláno 23.08.2007 07:27
Vcera som si to konecne isiel pozriet. Je to na zaplakanie, z pekneho cintorina zostalo nieco ako zanedbane pohrebisko. Jednoducho, par hrobov vykopanych pri stromoch. To ste radsej mohli presunut zombie do krypty do hlavnej miestnosti miesto skeletonov.Téda, nemohl sem to zatim videt v praxi, aaale... esli se fakt zrusil plot u hb, jakoze zrusil, tak je to podle me spise minus, nez plus.
Takhle se budu sici rozutekat vsude, zombici budou sude, kouzelnici a nesilova povolani budou dlazdit chodniky od brany k hrbitovu a silove, pro ty to neni zmena podle me. Mozna je to tak, ze to zatezovalo modul, mozna ne, ja nevim, ale ze sem tak smelej, posvetil zde ucel ty prostredky dostatecne?
Odesláno 23.08.2007 07:54
Vcera som si to konecne isiel pozriet. Je to na zaplakanie, z pekneho cintorina zostalo nieco ako zanedbane pohrebisko. Jednoducho, par hrobov vykopanych pri stromoch. To ste radsej mohli presunut zombie do krypty do hlavnej miestnosti miesto skeletonov.
Tie problemy s rozutekanim zombie som mal pravdu. Ich pozostatky boli az pri odpocivadle.
Odesláno 23.08.2007 08:15
Odesláno 23.08.2007 11:56
Odesláno 23.08.2007 12:02
WBčka chtěli místo plotu dát samozřejmě zeď nicméně DMs si chtěli vyzkoušet jakým způsobem zareagují lordi a lidé v Alicii, když se stařím plot rozpadne. Zda konáním ve hře nebo popř. v IC na fóru budou schopni zareagovat. Málokdo to ale pochopil. Ještě že máme ty lordy, kteří to takhle nenechaj.
Odesláno 23.08.2007 16:32
Odesláno 23.08.2007 16:50
Odesláno 24.08.2007 12:50
Odesláno 24.08.2007 13:01
No, tak já to vím, a dokonce už jsem tam párkrát spal. Ale je jasné, že člověk raději zaběhne jinam, páč to vybíjení chvilku trvá.To s tim spanim je neprijemny...ale zajima me v teto souvislosti jedna vec, a to:
Kolik lidi vi, ze se da spat v lokaci "Ruda cesta - krizovatka"? V zivote sem tam nikoho spat nevidel...nejspis protoze sou tam banditi (nyni loupeznici) a nikdo kuli tomu neremca nikde (a to tu uz nakej ten patek hraju)
Odesláno 24.08.2007 13:50
Odesláno 27.08.2007 09:21
No jelikoz jsi si vzal me jmeno do pusy v kazdem prispevku, tak tedy zareaguji take :Co na to řict?..hraju si tady,bavím lidi co se semnou chtějí bavit a víc snad není potřeba.Necpu se nikam atd.Oni to dělají,lépe řečeno dělali,dobrovolně.To je,ale snad neomlouvá?Je to jejich volba.Že každému řikám blbče?Že je každej línej?..HEHE..já jsem to pokud vím napsal jen o Chuannetě a Sephovy (lenost,mám s nima bohužel tuto zkušenost,nebo mám spíš psát neochota?) a hloupej jsem napsal Deekinovy poté,co to on napsal o mě.Jsme si jen kvit.
Tihle 3 lidé jsou pro tebe *všichni*?FAKT?..Zavidím ti tvůj rozhled(ironie)....
![]()
P.S.Znovu opakuju...tahle debata už není o CILR munici,ale o fanouškách těch dvou úžasných a skvělých jedinců,kterým snad už jen chybí nobelovka za přinos pro herní průmysl.Takže končím obvyklou debatu fora o tom kdo je a není nejlepší pracant,hráč a ja nevím co ještě.Už mě nezajímá další fanoušek...hehe.Tys mě fakt rozesmála...:D.
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních