Já ho prásknu.....Maugrim!!!taky by me zajimalo kde vznikla ta povera ze si postava nepamatuje co se stalo tesne pred jeji smrti...to vymyslel nejaky alibista aby si zajistil ze se mu nikdo nebude mstit...mno, veř milý alibisto, že bude

Sona Furst
Odesláno 03.07.2007 22:22
Odesláno 19.11.2007 10:51
ale jedno musime sone uznat ze nektere napady (treba i s Tahou nekdy davno) byli fakt dobre a spestrili hru. To jak sona zabila Tahovi kone a taha pak vykuchal ostatni s oduvodnenim ze mu zabili kone
![]()
Nebo to jak je zamkla a vzala pasti z ty K4, taky celkem zajimavy napad
to neni sranda, hodili toho koně na mě

od té doby je nenávidim a od té doby byl odpor od logu do hry a při střetu ani slovo

PS: Jo, to byli časy

Odesláno 19.11.2007 11:54
Odesláno 19.11.2007 14:18

Odesláno 22.11.2007 08:02
Nemluvím o tom, že bych neměl rád zlé postavy, naopak, čím víc, tím líp, aspoň se to vyrovná s těmi dobrými a je RP co hrát, ale je rozdíl mezi zlou postavou a "zlým" hráčem
Odesláno 22.11.2007 19:47
Vy jste Ooze vůbec nepochopili. Kdyby vás někdo kuchnul, protože zjistil, že se táhnete s rudou z dolu se svým kopáčem a pak to před DM dotahoval tim, že šel úplně náhodou kolem, bla bla bla - určitě by vás to taky nenaštvalo, stejně jako několikrát mě (+urážky ooc)
Nemluvím o tom, že bych neměl rád zlé postavy, naopak, čím víc, tím líp, aspoň se to vyrovná s těmi dobrými a je RP co hrát, ale je rozdíl mezi zlou postavou a "zlým" hráčem
noo pokud vim tak Sonicka pouzivala Mitril...coz snad znamena ze je Zakone Dobro
Odesláno 23.11.2007 10:42
Ja osobne ho skoro vubec neznam, ale to co vy dokazete vymyslet za fantazie o jinych hracich a jake tem jejich buildum dokazete dat vlastnosti ...
Odesláno 11.01.2008 07:54
Nechcete svoje skvele teorie o jinem hraci presunout treba do kose ?
Ja osobne ho skoro vubec neznam, ale to co vy dokazete vymyslet za fantazie o jinych hracich a jake tem jejich buildum dokazete dat vlastnosti ...
Souhlas, tohle tu nemá už co dělat a je to silně offtopic.
LOCK
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních