Skočit na obsah

Fotka

SEČ 2007

• Please log in to reply
319 odpovědí na toto téma

#151 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2007 00:12

ale no tak pánové, tak vytáhnete ty svoje klády a omlátíte je o stůl, je to snad takový problém? :smile:
  • 0

#152 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2007 08:22

ale no tak pánové, tak vytáhnete ty svoje klády a omlátíte je o stůl, je to snad takový problém? :smile:

Zobrazit příspěvek

No, pakliže se chopíš role předvoje, možná by se o tom dalo uvažovat ;)
  • 0

#153 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2007 08:50

takže teda já zatím počítám s truhlíkem a orfem co přijedou do pardubic vlakem
takže 2 místa ještě volná pokud má někdo zájem

nevím jaký bude auto ještě,ale nějaký určitě
  • 0

#154 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 06.07.2007 12:45

Tak hele, tady jsou stránky toho centra, kam pojedem, je tam i mapa a všechny potřebné informace...

http://www.juniorcentrum.cz/
  • 0

#155 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 07.07.2007 21:59

Jo a co se tam vlastně bude dít, kromě zvedání půllitrů? Nějaké sportovní vyžití? Magic? Mariášek? :smile:
  • 0

#156 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.07.2007 23:42

Jo a co se tam vlastně bude dít, kromě zvedání půllitrů? Nějaké sportovní vyžití? Magic? Mariášek? :smile:

Zobrazit příspěvek

je to snad sraz ne? takze dulezite je tam to srazeni se, cinnost se da vymyslet vzdycky
  • 0

#157 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 00:58

Takze mi se tam s Mkovem objevime asi na otocku v sobotu na vic nam nezbudou penize :smile:
  • 0

#158 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 07:38

Zobrazit příspěvek

popravdě sem ještě neviděl sraz kde by se nehráli magici,osadníci a podobný hry,mariáš a taky nějaký ten sport se dycky skoulel někde nějak
  • 0

#159 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 09:09

popravdě sem ještě neviděl sraz kde by se nehráli magici,osadníci a podobný hry,mariáš a taky nějaký ten sport se dycky skoulel někde nějak

Zobrazit příspěvek

Asi tak, první den se samozřejmě konzumuje alkoholický výrobek, leč ráno má jen málo lidí chuť na další brzkou klabu (ráno chápejte po vyspání) tudíž následuje sezení v naší oblíbené knajpě na zahrádce, kde se vytáhnou Osadníci, Magicy, Citadela a opravdový fajnšmejkři i ten mariáš. Někteří jedinci jsou schopni sehnat basketbalový míč a hrát se zdejšími domorodci basket, leč domorodci se chovají značně netaktně.
A pak je tu fotbal, ano, fotbal... kde se střetává jen samá elita Démony, mě to nebudete věřit, dokazuje to jejich prozíravost hrát fotbal v těžkých botách.

Že Tomi :)
  • 0

#160 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 09:32

Asi tak, první den se samozřejmě konzumuje alkoholický výrobek, leč ráno má jen málo lidí chuť na další brzkou klabu (ráno chápejte po vyspání) tudíž následuje sezení v naší oblíbené knajpě na zahrádce, kde se vytáhnou Osadníci, Magicy, Citadela a opravdový fajnšmejkři i ten mariáš. Někteří jedinci jsou schopni sehnat basketbalový míč a hrát se zdejšími domorodci basket, leč domorodci se chovají značně netaktně.
A pak je tu fotbal, ano, fotbal... kde se střetává jen samá elita Démony, mě to nebudete věřit, dokazuje to jejich prozíravost hrát fotbal v těžkých botách.

Že Tomi :)

Zobrazit příspěvek

kdyby dokonce v těch botách:D:D:D

no hlavně se pokusím si tam tento sraz udělat snídani opravdu sám:)

a nezapomeňte pálky na pinčes a míčky :smile:
  • 0

#161 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 09:41

ja myslel ze sermujete nasadama od kostete a trpaslici tam maj i to koste aby jako simulovali sekery....to ste me teda zklamali
  • 0

#162 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 09:59

ja myslel ze sermujete nasadama od kostete a trpaslici tam maj i to koste aby jako simulovali sekery....to ste me teda zklamali

Zobrazit příspěvek

no tak nám příště můžeš pár přivést s sebou, abys šel příkladem a zaučils nás:)
  • 0

#163 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 08.07.2007 11:16

jen takovej dodatek...Bylo by mozne na prvni prispevek dopsat nejake ceny?Ubytovani,cca kolik za jidlo kde a tak...
  • 0

#164 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 12:04

je to na první stránce...280:)
  • 0

#165 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 13:28

jen takovej dodatek...Bylo by mozne na prvni prispevek dopsat nejake ceny?Ubytovani,cca kolik za jidlo kde a tak...

Zobrazit příspěvek

Myslim že bylo 250 za noc, ale no všichni nejsou poctivci :smile:
Jídlo? No budto sidovezsebou a vař si třeba guláš na pokoji a polívky z pytlíku, ale jinak prostěv hospodě za lidový ceny máš klasický jídla...

Jinak Side ty Magicy vem určitě, hrajuje děsně rád, jen jsem svoje všechny už prodal...
  • 0

#166 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 14:22

...pokoje po dvou az po trech, cena: 280,- za noc a je to bez jidla... 

Zobrazit příspěvek

Stačí pořádně číst...:)

Jo tyjo, karty??? Hm, tak já asi budu hrát prší... :smile: Ne, já budu fyzicky aktivní :happy:
  • 0

#167 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 14:33

Jo to křeslo vpravo je moje:) když vztanu, jdu si na něj sednout:) tak sedejte jen na křesla vlevo na chodbě:D
  • 0

#168 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 16:20

Tak my s Užtem možná dorazíme na otočku v sobotu...asi někdy rano, abysme Vás škodolibě vzbudili i s Vašema opicema po pátečním večeru :happy: :smile:
  • 0

#169 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 17:20

chjo to sou dneska lidi ........pořádnej sraz a půlka lidí chce přijet jen na otočku :smile:
  • 0

#170 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 17:22

Myslim že bylo 250 za noc, ale no všichni nejsou poctivci :smile:
Jídlo? No budto sidovezsebou a vař si třeba guláš na pokoji a polívky z pytlíku, ale jinak prostěv hospodě za lidový ceny máš klasický jídla...

Jinak Side ty Magicy vem určitě, hrajuje děsně rád, jen jsem svoje všechny už prodal...

Zobrazit příspěvek

já magici nehraju,já tak maryáš a taroky leda
ale jestli přijede chuan tak ta určo svoje magici doveze
  • 0

#171 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 20:29

Jo tyjo, karty??? Hm, tak já asi budu hrát prší... :smile:  Ne, já budu fyzicky aktivní  :happy:

Zobrazit příspěvek

takze se hlasis jako dobrovolnik na demonu na zivo s tema kostatama jo?
  • 0

#172 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 21:02

takze se hlasis jako dobrovolnik na demonu na zivo s tema kostatama jo?

Zobrazit příspěvek

Si piš! Koštata jsou super, ale přivezte mi někdo hokejový chrániče, já nerada, když mě něco bolí... :smile:
  • 0

#173 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 21:19

chjo to sou dneska lidi ........pořádnej sraz a půlka lidí chce přijet jen na otočku :smile:

Zobrazit příspěvek

správně, MOR na vaše rody!
  • 0

#174 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 21:29

správně, MOR na vaše rody!

Zobrazit příspěvek

MOR?!! Nebud tak mirny....
  • 0

#175 Pivo

Pivo

Neznalý

• Hráč
  • 6 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 21:34

Já bych teda jel taky na pár pivek někam do přírody,ale mám hroznej strach cestovat busem nebo vlakem.Jsem z Práglu :smile:
Nemá někdo místo v autě? :happy:
  • 0

#176 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 21:50

Já bych teda jel taky na pár pivek někam do přírody,ale mám hroznej strach cestovat busem nebo vlakem.Jsem z Práglu  :smile: 
Nemá někdo místo v autě? :happy:

Zobrazit příspěvek

Vy-va-lte kola... vyvalte kola na sec!
  • 0

#177 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 22:05

ja nvm ze poslouchate tomiího,porad by se valel nekde na gauci,bral ybch si tady priklad z "falloutaku",maji skvely pristup k setkani,cituji....

24.6.2007 . . . Operace "Nukleární úder 2007"
Autor: Bílý vlk chekotay | Zdroj: ---

Tak už je to tady! Pucujte kvéry, balte piksly radioaktivního guláše, oprašte své staré geigery a vydejte se na pochod postnukleární pustinou. Po třech letech se nám konečně podařilo jako tako zorganizovat celorepublikový Falloutí sraz!
Odehraje se 30.6. v oblasti Kralup nad Vltavou (JZ od Prahy) a bude to těžce "neoficiální" akce jen na vlastní triko. Sraz je v 17:00 hod. na pozici Nelahozeves zastávka odkud se vydáme do opuštěného (snad) lomu, kde vybudujeme přechodný tábor. Odjezd je prvního sedmý, plus mínus čtrnáct dní :)
Nejedná se o žádný LARP nebo bitvu, ale také nejde o tradiční sraz, bude to spíš něco jako 2. postapo sraz v Rožnově pod Radhoštěm, ale ještě drsnější. Mezi lidmi, jejichž účast je jistá, je elita naší falloutí scény (=Pesus :-D ), takže je jasné, že to nebude žádná selanka a la "Sraz klubu chovatelov fretiek", spíš si to představte jako setkání grupy BoS, Enklávy, mutantů, rangerů, otrokářů a Korsických bratří na neutrálním území, a zařidte se podle toho. Za minimální vybavení považuji spacák, jídlo&vodu, osobní zbraň a nějaký chlast.
Na programu je airsoft, táborák, pokec o postapu, vyprávění strašidelných historek, potlach, výcvik v přežití, vyřizování osobních účtů. (Rimmer, Bratr oceli, Ondrech a Mad Max, pokud přijdou, mají zajištěn přísun tekutin ZDARMA, a to i přes to, že ceny benzínu jdou prudce nahoru ).
Srdečně zvu každého odvážlivce, který si bude chtít vyzkoušet chvilku žít jako v pravém Falloutu. Více info najdete v hromadách spamu na našem diskusním foru.
  • 0

#178 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 22:48

ja nvm ze poslouchate tomiího,porad by se valel nekde na gauci,bral ybch si tady priklad z "falloutaku",maji skvely pristup k setkani,cituji....
24.6.2007 . . . Operace "Nukleární úder 2007"
Autor: Bílý vlk chekotay  |  Zdroj: ---

Tak už je to tady! Pucujte kvéry, balte piksly radioaktivního guláše, oprašte své staré geigery a vydejte se na pochod postnukleární pustinou. Po třech letech se nám konečně podařilo jako tako zorganizovat celorepublikový Falloutí sraz!
Odehraje se 30.6. v oblasti Kralup nad Vltavou (JZ od Prahy) a bude to těžce "neoficiální" akce jen na vlastní triko. Sraz je v 17:00 hod. na pozici Nelahozeves zastávka odkud se vydáme do opuštěného (snad) lomu, kde vybudujeme přechodný tábor. Odjezd je prvního sedmý, plus mínus čtrnáct dní :)
Nejedná se o žádný LARP nebo bitvu, ale také nejde o tradiční sraz, bude to spíš něco jako 2. postapo sraz v Rožnově pod Radhoštěm, ale ještě drsnější. Mezi lidmi, jejichž účast je jistá, je elita naší falloutí scény (=Pesus :-D ), takže je jasné, že to nebude žádná selanka a la "Sraz klubu chovatelov fretiek", spíš si to představte jako setkání grupy BoS, Enklávy, mutantů, rangerů, otrokářů a Korsických bratří na neutrálním území, a zařidte se podle toho. Za minimální vybavení považuji spacák, jídlo&vodu, osobní zbraň a nějaký chlast.
Na programu je airsoft, táborák, pokec o postapu, vyprávění strašidelných historek, potlach, výcvik v přežití, vyřizování osobních účtů. (Rimmer, Bratr oceli, Ondrech a Mad Max, pokud přijdou, mají zajištěn přísun tekutin ZDARMA, a to i přes to, že ceny benzínu jdou prudce nahoru ).
Srdečně zvu každého odvážlivce, který si bude chtít vyzkoušet chvilku žít jako v pravém Falloutu. Více info najdete v hromadách spamu na našem diskusním foru.

Zobrazit příspěvek

No tak s timhle přístupem bychom tam byli tak tři :smile:
  • 0

#179 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 23:03

No tak s timhle přístupem bychom tam byli tak tři  :laugh:

Zobrazit příspěvek

nj zname to,vsichni tu jsou frajeri snici o posapokalyptickem svte,ale kdyz dojde na relane tvrde podminky,najendou zalezaji do der :happy: ale stanovani u taboraku,vareni a piti ze svych zasob+prepadani okolnich usedlosti mi prijde poutave romanticke :smile:
  • 0

#180 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 08.07.2007 23:12

nj zname to,vsichni tu jsou frajeri snici o posapokalyptickem svte,ale kdyz dojde na relane tvrde podminky,najendou zalezaji do der :happy: ale stanovani u taboraku,vareni a piti ze svych zasob+prepadani okolnich usedlosti mi prijde poutave romanticke :smile:

Zobrazit příspěvek

Tak to si piš ;) jen bych to asi taky nevydržela dýl jak tejden :))) ale obzvláště lákavé mi přijde přepadání okolních usedlostí ;)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních