Filmy na pozrenie
Odesláno 01.11.2007 13:12
Odesláno 01.11.2007 15:07
Odesláno 01.11.2007 18:06
Odesláno 01.11.2007 18:08

Odesláno 02.11.2007 09:44

#158 Host_Ammazonca_*
Odesláno 02.11.2007 12:15
Pokud si to budete chtít sehnat, tak sáhněte raději po Big Lebowski :)Doporučil bych fillm Bix Lebovski
ani nevím, proč jsem si na něj nevzpomněl dřív:)
Doporučuju, pro mě kultovní film, scény z bowlingu nebo rozprášení kamaráda z plechovky od kávy, to je něco neopakovatelného.
Kdo mi do prdele pochcal ten tébich?

Odesláno 03.11.2007 20:04

Odesláno 03.11.2007 20:51
nebo taky třeba Přílíš Vzdálený Most - http://www.kfilmu.ne...s-vzdaleny-most
nebo určitě Bratrstvo neohrožených
Odesláno 03.11.2007 21:00
Troja- Meli to vzit vic s tou mytologii, kdyz uz.
Vikingove- Pekny film.
Odesláno 03.11.2007 22:18
Jojo válečný mám taky rád...ale stejnak se mi ví libí ty historickýJá mám rád taky dost válečný filmy třeba Pouta války - http://www.kfilmu.ne...ilm=pouta-valky
nebo taky třeba Přílíš Vzdálený Most - http://www.kfilmu.ne...s-vzdaleny-most
nebo určitě Bratrstvo neohrožených

Odesláno 03.11.2007 22:32
Pokud si to budete chtít sehnat, tak sáhněte raději po Big Lebowski :)
Doporučuju, pro mě kultovní film, scény z bowlingu nebo rozprášení kamaráda z plechovky od kávy, to je něco neopakovatelného.
Kdo mi do prdele pochcal ten tébich?
aaaa já byl línej hledat jaké tam má být "v":)
jo a přiznejte se, kdo jste viděl Napoleon Dynamit?

Odesláno 03.11.2007 23:11
Odesláno 04.11.2007 00:47
aaaa já byl línej hledat jaké tam má být "v":)
jo a přiznejte se, kdo jste viděl Napoleon Dynamit?
JÁ, JÁ!! To je výbornej film

Odesláno 04.11.2007 16:02
Kdyz uz byla rec o Lynchovi, tak za sebe muzu rict, ze nejsem znalkyne jeho uchylnosti, kterou nekteri radoby kritici povazuji za genialitu, nebo naopak, ale jeho Duna se mu povedla. Hlavne co se tyce celkove atmosfery, ktera na me dychla skoro stejne verne, jako ta z knih.
omlouvám se za neznalost...to se mluví o té staré první nebo o tom novém?:) pokud staré, tak jako vyzdvihnout do nebes:) stejně mám v jakémkoliv filmovém podání nejdradši barona Harrkonena

Odesláno 04.11.2007 17:48
No jiste ze o starem. Ty nove nestali za nic. Pokud vim, tak se to vysilalo jako nejaky tridilny serial na nejake sci-fi tv stanici :). Duna od Lynche byla jeste malinko uchylnejsi, nez knizni predloha, ale na atmosfere to rozhodne neutrpelo. Skoda ze se do tech filmu neda vecpat vic :/omlouvám se za neznalost...to se mluví o té staré první nebo o tom novém?:) pokud staré, tak jako vyzdvihnout do nebes:) stejně mám v jakémkoliv filmovém podání nejdradši barona Harrkonena
![]()
![]()
Odesláno 05.11.2007 10:10
No jiste ze o starem. Ty nove nestali za nic. Pokud vim, tak se to vysilalo jako nejaky tridilny serial na nejake sci-fi tv stanici :). Duna od Lynche byla jeste malinko uchylnejsi, nez knizni predloha, ale na atmosfere to rozhodne neutrpelo. Skoda ze se do tech filmu neda vecpat vic :/
já tím filmem byl unešen už od začátku, to to ještě dávali na nějakém starém kanálu, co to mohlo být...možná Cabel plus nebo tak něco:) ale jako samo, že se tomu ty nové nemohly rovnat (ano ano, bylo to třídílné, a pak udělali ještě Děti planety Duna, taky třídílné)...a nemáš třeba klasiku někde doma?tady u nás jí mají jen na VHSce, a já fakt video už nevedu:)
Odesláno 05.11.2007 15:14
videl, neni to vubec spatne, ale ze by ses po tom nevyspal nejak zvlast nehrozijo a neviděl jste teď někdo pokoj 1408?
jde o to ze budes hlavnimu hrdinovi verit ze se boji a nebudes se mu divit, ale v dobrem hororu se ten strach prenese na i na tebe (viz zminovany pad do tmy), tady se to nedeje, alespon ja byl cely film vice mene v klidu
rozhodne to je ale zajimava podivana s velmi originalnim nametem, nepostrehl jsem jedine klise (snad krome pokazeneho manzelstvi, kvuli smrti dcery, ale nekterym vecem se proste vyhnout asi neda)
Odesláno 05.11.2007 16:27
Mela jsem to na VHS kdysi davno, ale bud tu kazetu nekdo vyhodil, nebo se proste propadla do diry casu :). Zkousela jsem to sehnat na DVD, ale bud uz ten film nebyl na sklade, nebo byl vyprodany a dovoz se nekona, takze to je asi navzdy v haji :/já tím filmem byl unešen už od začátku, to to ještě dávali na nějakém starém kanálu, co to mohlo být...možná Cabel plus nebo tak něco:) ale jako samo, že se tomu ty nové nemohly rovnat (ano ano, bylo to třídílné, a pak udělali ještě Děti planety Duna, taky třídílné)...a nemáš třeba klasiku někde doma?tady u nás jí mají jen na VHSce, a já fakt video už nevedu:)
Odesláno 05.11.2007 16:54
A to pockej az ti pred dverma bytu bude lezet videokazeta v cernym igelitaku, na ktery bude kameraman potichu prochazet tvym bytem v noci a ve finale dlouhej zaber na tebe jak spis v posteli :)Jak říkám, z filmu jsem viděl akorát tu scénu se silnicí, někdy na intru léta páně cca 2003.
Ale vsadím boty, že po onom neslavném zážitku, bych určitě pochopil, co tím chtěl autor říct![]()
Pro mě to bylo nekonečné zatínání zubů a přání "ať už jsme u cíle".
Odesláno 06.11.2007 12:13
nevim jak maslo ale ja bych rekl mamce at si s tou kamerou uz nehraje, a ze pouzite kazety je mozno pretocit, nemusi se vyhazovatA to pockej az ti pred dverma bytu bude lezet videokazeta v cernym igelitaku, na ktery bude kameraman potichu prochazet tvym bytem v noci a ve finale dlouhej zaber na tebe jak spis v posteli :)
Odesláno 07.11.2007 20:07
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních