Skočit na obsah

Fotka

Filmy na pozrenie

• Please log in to reply
333 odpovědí na toto téma

#151 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 13:12

Filmy Jima Jarmusche obzvlášť Down by Law. Benigniho angličtina je dokonalá :wink:
  • 0

#152 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 01.11.2007 13:59

Pro všechny účastníky Black Parade filmečky ze Skary.net.
  • 0

#153 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 01.11.2007 14:20

Pro všechny účastníky Black Parade filmečky ze Skary.net.

Zobrazit příspěvek

Mazec, ale pro mě to má moc EMO nádech...samý ublížený děti :devil: LOL....nensášim EMO

To už se zapomělo na Happy Tree Friends? :wink:
  • 0

#154 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 15:07

Hostel jsem ted taky videl na hbo, musim rict, ze se mi tam libily 2-3 sceny. Zbytek byla opravdu fraska, at uz to toci kdokoliv, nejsem znalec Tarantina, ale proste... byla to slatanina, musim jim ale nechat, ze namet, resp. pribeh by nebyl spatny. Ale to by po konci filmu muselo zustat v cloveku neco, co vas nuti se divat na lidi podezirave, jestli si zrovna vas neodtahnou do nejaky tovarny.
  • 0

#155 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 18:06

no filmy na zamýšlenou zrovna nemusim, ale taky ůžu
  • 0

#156 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 18:08

No..já mám nejraději komedie že jo :wink:
  • 0

#157 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 09:44

Doporučil bych fillm Bix Lebovski :devil: ani nevím, proč jsem si na něj nevzpomněl dřív:)
  • 0

#158 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 02.11.2007 12:15

Doporučil bych fillm Bix Lebovski  :devil: ani nevím, proč jsem si na něj nevzpomněl dřív:)

Zobrazit příspěvek

Pokud si to budete chtít sehnat, tak sáhněte raději po Big Lebowski :)
Doporučuju, pro mě kultovní film, scény z bowlingu nebo rozprášení kamaráda z plechovky od kávy, to je něco neopakovatelného.

Kdo mi do prdele pochcal ten tébich? :devil:
  • 0

#159 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 12:46

Pokud si...

Zobrazit příspěvek

Od Coenů stojí za shlédnutí taky Fargo a Man who wasn't there. :-)
  • 0

#160 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 20:04

Mě se líbí filmi třeba král Artus, Troja, Vikingové to se mi moc libí zkuste se na to taky podívat..ale už jste je asi viděli jsou docela tarý :wink:
  • 0

#161 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 20:51

Já mám rád taky dost válečný filmy třeba Pouta války - http://www.kfilmu.ne...ilm=pouta-valky
nebo taky třeba Přílíš Vzdálený Most - http://www.kfilmu.ne...s-vzdaleny-most
nebo určitě Bratrstvo neohrožených
  • 0

#162 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 21:00

Kral Artus - Pekny, ale neni to proste Artus.

Troja- Meli to vzit vic s tou mytologii, kdyz uz.

Vikingove- Pekny film.
  • 0

#163 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 22:18

Já mám rád taky dost válečný filmy třeba Pouta války - http://www.kfilmu.ne...ilm=pouta-valky
nebo taky třeba Přílíš Vzdálený Most - http://www.kfilmu.ne...s-vzdaleny-most
nebo určitě Bratrstvo neohrožených

Zobrazit příspěvek

Jojo válečný mám taky rád...ale stejnak se mi ví libí ty historický :wink:
  • 0

#164 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 22:32

Pokud si to budete chtít sehnat, tak sáhněte raději po Big Lebowski :)
Doporučuju, pro mě kultovní film, scény z bowlingu nebo rozprášení kamaráda z plechovky od kávy, to je něco neopakovatelného.

Kdo mi do prdele pochcal ten tébich?  :wink:

Zobrazit příspěvek

aaaa já byl línej hledat jaké tam má být "v":)

jo a přiznejte se, kdo jste viděl Napoleon Dynamit? :devil:
  • 0

#165 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 22:32

Jojo válečný mám taky rád...ale stejnak se mi ví libí ty historický :wink:

Zobrazit příspěvek

jakej je rozdíl mezi válečným a historickým ?!
  • 0

#166 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 22:57

jakej je rozdíl mezi válečným a historickým ?!

Zobrazit příspěvek

V podstatě žádnej, ale myslim že Gomez měl na mysli válečej, jakožto film z prostředí 2. sv a hsitorický, jakožto filmy z prostředí před 19. st. :)
  • 0

#167 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 23:11

Kdyz uz byla rec o Lynchovi, tak za sebe muzu rict, ze nejsem znalkyne jeho uchylnosti, kterou nekteri radoby kritici povazuji za genialitu, nebo naopak, ale jeho Duna se mu povedla. Hlavne co se tyce celkove atmosfery, ktera na me dychla skoro stejne verne, jako ta z knih.
  • 0

#168 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2007 23:27

Kral Artus - Pekny, ale neni to proste Artus. nevim me to prislo jako hrozna pitomost
Troja- Meli to vzit vic s tou mytologii, kdyz uz. no a co? je tam bred pit tak nedrzkuj
Vikingove- Pekny film. nemam namitek

Zobrazit příspěvek

• 0

#169 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2007 00:47

aaaa já byl línej hledat jaké tam má být "v":)

jo a přiznejte se, kdo jste viděl Napoleon Dynamit? :wink:

Zobrazit příspěvek

JÁ, JÁ!! To je výbornej film :devil: doporučuju... já teda měla znásobenej zážitek tim, že napoleon vypadá uplně přesně jako jeden známej, ale i bez toho bych se výborně bavila... Vote for Pedro!!! :laugh:
  • 0

#170 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2007 07:03

V podstatě žádnej, ale myslim že  Gomez měl na mysli válečej, jakožto film z prostředí 2. sv a hsitorický, jakožto filmy z prostředí před 19. st. :)

Zobrazit příspěvek

jojo já měl na mysli válečný jako z 2. světový války atd. a historický přesně jak řiká Gobbo
  • 0

#171 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2007 16:02

Kdyz uz byla rec o Lynchovi, tak za sebe muzu rict, ze nejsem znalkyne jeho uchylnosti, kterou nekteri radoby kritici povazuji za genialitu, nebo naopak, ale jeho Duna se mu povedla. Hlavne co se tyce celkove atmosfery, ktera na me dychla skoro stejne verne, jako ta z knih.

Zobrazit příspěvek

omlouvám se za neznalost...to se mluví o té staré první nebo o tom novém?:) pokud staré, tak jako vyzdvihnout do nebes:) stejně mám v jakémkoliv filmovém podání nejdradši barona Harrkonena :wink: :laugh: :devil:
  • 0

#172 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2007 17:48

omlouvám se za neznalost...to se mluví o té staré první nebo o tom novém?:) pokud staré, tak jako vyzdvihnout do nebes:) stejně mám v jakémkoliv filmovém podání nejdradši barona Harrkonena :wink:  :laugh:  :devil:

Zobrazit příspěvek

No jiste ze o starem. Ty nove nestali za nic. Pokud vim, tak se to vysilalo jako nejaky tridilny serial na nejake sci-fi tv stanici :). Duna od Lynche byla jeste malinko uchylnejsi, nez knizni predloha, ale na atmosfere to rozhodne neutrpelo. Skoda ze se do tech filmu neda vecpat vic :/
  • 0

#173 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2007 18:51

Tak tohle mě dostalo, po závěrečných titulcích jsem seděl jako opařený, slzy v očích a přemýšlel jestli se to opravdu mohlo stát tak, jak jsem právě viděl.
  • 0

#174 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 10:10

No jiste ze o starem. Ty nove nestali za nic. Pokud vim, tak se to vysilalo jako nejaky tridilny serial na nejake sci-fi tv stanici :). Duna od Lynche byla jeste malinko uchylnejsi, nez knizni predloha, ale na atmosfere to rozhodne neutrpelo. Skoda ze se do tech filmu neda vecpat vic :/

Zobrazit příspěvek

já tím filmem byl unešen už od začátku, to to ještě dávali na nějakém starém kanálu, co to mohlo být...možná Cabel plus nebo tak něco:) ale jako samo, že se tomu ty nové nemohly rovnat (ano ano, bylo to třídílné, a pak udělali ještě Děti planety Duna, taky třídílné)...a nemáš třeba klasiku někde doma?tady u nás jí mají jen na VHSce, a já fakt video už nevedu:)
  • 0

#175 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 15:14

jo a neviděl jste teď někdo pokoj 1408?

Zobrazit příspěvek

videl, neni to vubec spatne, ale ze by ses po tom nevyspal nejak zvlast nehrozi
jde o to ze budes hlavnimu hrdinovi verit ze se boji a nebudes se mu divit, ale v dobrem hororu se ten strach prenese na i na tebe (viz zminovany pad do tmy), tady se to nedeje, alespon ja byl cely film vice mene v klidu
rozhodne to je ale zajimava podivana s velmi originalnim nametem, nepostrehl jsem jedine klise (snad krome pokazeneho manzelstvi, kvuli smrti dcery, ale nekterym vecem se proste vyhnout asi neda)
  • 0

#176 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 16:27

já tím filmem byl unešen už od začátku, to to ještě dávali na nějakém starém kanálu, co to mohlo být...možná Cabel plus nebo tak něco:) ale jako samo, že se tomu ty nové nemohly rovnat (ano ano, bylo to třídílné, a pak udělali ještě Děti planety Duna, taky třídílné)...a nemáš třeba klasiku někde doma?tady u nás jí mají jen na VHSce, a já fakt video už nevedu:)

Zobrazit příspěvek

Mela jsem to na VHS kdysi davno, ale bud tu kazetu nekdo vyhodil, nebo se proste propadla do diry casu :). Zkousela jsem to sehnat na DVD, ale bud uz ten film nebyl na sklade, nebo byl vyprodany a dovoz se nekona, takze to je asi navzdy v haji :/
  • 0

#177 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 16:54

Jak říkám, z filmu jsem viděl akorát tu scénu se silnicí, někdy na intru léta páně cca 2003.
Ale vsadím boty, že po onom neslavném zážitku, bych určitě pochopil, co tím chtěl autor říct  :devil:
Pro mě to bylo nekonečné zatínání zubů a přání "ať už jsme u cíle".

Zobrazit příspěvek

A to pockej az ti pred dverma bytu bude lezet videokazeta v cernym igelitaku, na ktery bude kameraman potichu prochazet tvym bytem v noci a ve finale dlouhej zaber na tebe jak spis v posteli :)
  • 0

#178 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 12:13

A to pockej az ti pred dverma bytu bude lezet videokazeta v cernym igelitaku, na ktery bude kameraman potichu prochazet tvym bytem v noci a ve finale dlouhej zaber na tebe jak spis v posteli :)

Zobrazit příspěvek

nevim jak maslo ale ja bych rekl mamce at si s tou kamerou uz nehraje, a ze pouzite kazety je mozno pretocit, nemusi se vyhazovat
  • 0

#179 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 13:08

Zobrazit příspěvek

Ta kazeta byla vzdy ve zlute obalce :o)

BTW: Dick Laurent is dead.
  • 0

#180 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2007 20:07

To je šílený když jsme u filmu tak ted jsem se koukal na novu a znovu jsem viděl reklamu že budou dávat film Pear Harbor..nebo jak se to píše..ale to už opakujou snad po 10 to je šílený kdo se na to má pořád koukat.....
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních