to byste pak zili ve lzi.Souhlasím. Hlavně ať už sem dnes žádnou svou pravdu nepíše

Odesláno 30.05.2007 13:25
Odesláno 30.05.2007 14:31
ach jo. kdyz predkladas navrh, nepouzivej tam prosim slova jako :
zrealnit, vic si vazit zivota/prace, mam dojem, domnivam se, nepodkladej dulezitost sveho navrhu tim, ze se zrusili devast a kamy, tak tohle by se taky mohlo zavest .
napis, jak konkretni by to zprijemnilo hrani na demone. Napriklad, pokud by se realizoval tvuj navrh, k cemu by to vedlo ?
Chozeni na mse by se stalo vicemene povinnosti pro vsechny , kteri chteji po svem oziveni jeste do restartu hrat neco vice nez jen x-chat erpe.
Jakmile by se druzina vydala na nejakou vetsi vypravu a nekdo by umrel, tak by defacto skoncil. Asi tezko by se druzina vracela chuzi s nestastnikem do mesta z druheho patra zlateho dolu.
Pominu to, ze kdyby nekdo osamocen nekde umrel napr ve skretim tabore v morlagu, klerik, ktery by tam pro nej sel by ho musel chuzi doprovodit do mesta, aby melo ozivei vubec smysl ( jinak by umrel za chvili zase ). Nasel by se nejaky takovy klerik, ktery by tam pro nej sel ?
A na zaver opet otazka. Fakt by to zprijemnilo hru ? Fakt by se hraci vice pobavili ?
Odesláno 30.05.2007 15:45
máš absolutní pravdu, tímto se omlouvám ubohým klerikům kterým jsem tak křivdil a záviděl...jako důkaz ž svou omluvu myslím upřímně jdu rozšířit jejich řady a abych dokázal že jsem se pletl i v kritice domén travel a trickery, obětuji se a sám si tyto slabé domény vezmuZ některých příspěvků je spíše cítit závist než pokus o konstruktivní diskuzi na založené téma.
Odesláno 30.05.2007 15:49
A navrch nejake mnichy kteri stvrdi tuhle tak tezkou obet, svou neskonalou pokorou a odrikanim.máš absolutní pravdu, tímto se omlouvám ubohým klerikům kterým jsem tak křivdil a záviděl...jako důkaz ž svou omluvu myslím upřímně jdu rozšířit jejich řady a abych dokázal že jsem se pletl i v kritice domén travel a trickery, obětuji se a sám si tyto slabé domény vezmu
Příspěvek upravil Scourge: 30.05.2007 15:51
Odesláno 30.05.2007 15:52
máš absolutní pravdu, tímto se omlouvám ubohým klerikům kterým jsem tak křivdil a záviděl...jako důkaz ž svou omluvu myslím upřímně jdu rozšířit jejich řady a abych dokázal že jsem se pletl i v kritice domén travel a trickery, obětuji se a sám si tyto slabé domény vezmu
Odesláno 30.05.2007 16:00
možná proto že klerik je jediný funkční očistec na demoně ne? nebo jsi tu už viděl někoho brečet nad tím jak klerikům ty resy trvají a mnout si ruce jak je ten náš očistec výhodnější?Topik má opravdu v názvu systém smrti tak jen nevím proč zrovna zde se probírá zase klerik.
Odesláno 30.05.2007 16:07
možná proto že klerik je jediný funkční očistec na demoně ne? nebo jsi tu už viděl někoho brečet nad tím jak klerikům ty resy trvají a mnout si ruce jak je ten náš očistec výhodnější?
podle mě by průchod očistcem měl být takový aby bylo sice výhodnější počkat na klerika ale ne o tolik aby na něj člověk musel čekat třeba dva dny, jinak řečeno-nikde v dohledu klerda no tak to holt proženu očistcem, penalizace není neunosna
což momentálně je (a argumenty že mužu drepit dva real dny v chramu a pak se nebat smrti je blbost, uz proto ze tady je zase klerik zvyhodnenej...i kdyz to sem mozna nemel rikat to zas bude flame :) jdu radsi expit svou novou postavicku)
Odesláno 30.05.2007 16:20
Odesláno 30.05.2007 16:23
no jo no, holt asi frustrace ze smrti=hcrprd...teda hcrpten sem navrhovala ja a jerry. vsimni si ty argumenty, kterymi to odmitaji a chteji naopak poradne tvrdy postih. Polezou ti oci z dulku.....
Odesláno 30.05.2007 16:27
mír lásku a hárdkór pr...teda erpé pro všechnyja bych chapala, kdyby to chteli pro sebe ( aby byly dve varianty systemu smrti a postavy by si na zacatku vybiraly, jestli se chtej citit hcrp, nebo jestli chtej hrat ) , ale oni to chtej pro vsechny ....
Odesláno 30.05.2007 16:38
Odesláno 30.05.2007 16:44
Odesláno 30.05.2007 17:53
připadáš mi asi jako jedinej nezaujatej člověk v týhle "debatě", jistě že závidim, já závidim na cokoli...myslim to v několika ohledech (tu kritiku klerika)...
Odesláno 31.05.2007 07:39
Odesláno 31.05.2007 08:40
To by asi me, Ascu, Mantora, Rydiss kleplotak dobrá, kleriky necháme jací jsou, ale posílíme ostatní povolání:) vrátíme jim to, co jim bylo odebráno:)
Odesláno 31.05.2007 08:42
Ja nejak nechapem, ze ma vobec niekto snahu vyvracat objektivnu pravdu. Koho chces oklamat? Seba, alebo ostatnych hracov? Klerik je naslabsie a najnepouzitelnejsie povolanie, vid:
Ako keby sa nedalo cakat ze to takto dopadnejasne ze jo, tohle zrus a zlikvidujes bojeschopnos 90% populace demony, je opravdu zajimavy spustit si prehled povolani a carkovat si kolik tam je klerik/neco/neco nebo neco/klerik/neco a nebo originalne neco/neco/klerik
Odesláno 31.05.2007 09:25
rofl.ale na dlouhy vypravy nekam na poust a podobne uz to za moc nestoji kdyz na vec prijde podivej se na realitu Turnaje jak je klerik nejsilnejsi
a jak vsechny porazil
Odesláno 31.05.2007 09:33
Odesláno 31.05.2007 09:47
Odesláno 31.05.2007 10:02
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních