Skočit na obsah

Fotka

Ban na IP 85.132.158.238?

• Please log in to reply
164 odpovědí na toto téma

#151 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 06.05.2007 00:58

Táhni do piči. Neodpověděl si na to jak si se v rámci kamárdšovtu stal DM a po sléze šéf modulu a ted tu budeš kázat hovna o tom jak nerozlišuješ známé a neznámé.

Uvědomte si, že vy jste tu pro hráče a ne hráči pro vás.

Zdraví zabanovaná Hanička

P. S. voodoo ty tvoje sračky stejně hodlá číst minimum lidu, tak se ani neobtěžuj sem cokoliv psát

Zobrazit příspěvek

Tohle je i na Brudika dost silne ...

Docela by me zajimali nejake dalsi sdeleni ...

Proc zabanovana, proc tak silna slova a co tak najednou :o)
  • 0

#152 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 06.05.2007 01:47

Proc zabanovana, proc tak silna slova a co tak najednou :o)

Zobrazit příspěvek

asi ma spolecnou Ip s nekym, koho museli potrestat , ne ? :happy:
  • 0

#153 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 06.05.2007 10:20

Neodpověděl si na to jak si se v rámci kamárdšovtu stal DM a po sléze šéf modulu

Zobrazit příspěvek

... on nějak vůbec zapomíná odpovídat na otázky. Pořád jsem se nedověděl odpověd na mou otázku a je potřeba ji asi znovu zopakovat.

proč neodejdeš ty?
  • 0

#154 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 06.05.2007 10:40

Táhni do piči. Neodpověděl si na to jak si se v rámci kamárdšovtu stal DM a po sléze šéf modulu a ted tu budeš kázat hovna o tom jak nerozlišuješ známé a neznámé.

P. S. voodoo ty tvoje sračky stejně hodlá číst minimum lidu, tak se ani neobtěžuj sem cokoliv psát

Zobrazit příspěvek

tento příspěvek, ač pro svůj obsah by zasloužil tak maximálně smazat, tu zůstane, jako ukázka tvého vystupování, chování a jednání

a že bych po jednom jediném setkání s Nairenem, které se odehrálo během 3 hodin za přítomnosti dalších 3 lidí trpěl nějakou maximální mírou kamarádšoftu, tomu snad můžeš uvěřit jen ty
  • 0

#155 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 06.05.2007 10:58

... on nějak vůbec zapomíná odpovídat na otázky. Pořád jsem se nedověděl odpověd na mou otázku a je potřeba ji asi znovu zopakovat.

proč neodejdeš ty?

Zobrazit příspěvek

Vsetci sa taktne snazili ignorovat tuto pseudointelektualnu otazku, ale tebe tento fakt ocividne nadalej uchadza a dalej trvas na svojom znemozneni.

Toto pise clovek co ozraty vymenil ban na Aliena za ban na Brudru a Zpirita? Ma udivuje jak v takejto obmedzenosti moze niekto existovat. Uprimnu sustrast.
  • 0

#156 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 09.05.2007 09:00

Zobrazit příspěvek

Aj pre minimum ludu kludne vzdy a rad napisem, ze si to, Hannah, mozes nechat medzi klavesnicou a stolickou. Dufam, ze BAN vydrzi dostatocne dlho, aby ti stihla vychladnut hlava.
  • 0

#157 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 09.05.2007 22:45

Zobrazit příspěvek

Nic nechci, jen sem si chtel taky repostnout ta krasna slova.
Ale stejne, je tam jedna veta kterou by si mel kazdej kdo neco dela pro deonu aspon petkrat zopakovat pred spanim.
  • 0

#158 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 06:16

Ale stejne, je tam jedna veta kterou by si mel kazdej kdo neco dela pro deonu aspon petkrat zopakovat pred spanim.

Zobrazit příspěvek

tahle?

:wow:
  • 0

#159 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 10.05.2007 07:45

Jo, presne tahle.
A jeste me napada, ted po ranu. No boli me za krkem tak pochopte ze to na nalade neprida. Geralt by mel dostat ban na forum na trvalo za to ze necha tak hruby vulgarismus na foru a vsichni kdo to cetli aspon na tyden. Teda krome me a Gareta tam je jasne ze slo o zavaznou diskusi a zkoumani toho prispevku.
  • 0

#160 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 07:49

Teda krome me a Gareta tam je jasne ze slo o zavaznou diskusi a zkoumani toho prispevku.

Zobrazit příspěvek

Ted me napada ze bychom si mohli vyhradit tyden ze sve dovolene o prazdninach a nekde se sejit a dukladne to rozebrat. Jak rikas je to zavazne tema, a to potrebuje dukladny pruzkum.

A nebo radeji dva tydny.
:wow:
  • 0

#161 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 12:02

Tak už mám BAN týden a 5hodin. Nevím jak pro vás, ale pro mě to byla dost dlouha doba strádání za něco co jsme neudělal. Chtěl bych se tímto zeptat kdy mě pustíte zpět na Demonu nebo bych vás poprosil, aby se našel někdo chytrý, ohleduplný, seriozní a vůbec fajn a vysvětlil mi proč stále nemžu hrát. Případně aby mi oznámil, že jsem dostal další ban nebo rovnou že už mě tu nechcete a že si mám jít po svých.

P.S. chci žádný flame, urážky. Chci jen seriozně vysvětlit situaci...
  • 0

#162 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 12:09

Tak už mám BAN týden a 5hodin. Nevím jak pro vás, ale pro mě to byla dost dlouha doba strádání za něco co jsme neudělal. Chtěl bych se tímto zeptat kdy mě pustíte zpět na Demonu nebo bych vás poprosil, aby se našel někdo chytrý, ohleduplný, seriozní a vůbec fajn a vysvětlil mi proč stále nemžu hrát. Případně aby mi oznámil, že jsem dostal další ban nebo rovnou že už mě tu nechcete a že si mám jít po svých.

Zobrazit příspěvek

A ono se nekde psalo, ze se to vyresi za tyden a 4 hodiny ?
  • 0

#163 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 10.05.2007 12:20

A ono se nekde psalo, ze se to vyresi za tyden a 4 hodiny ?

Zobrazit příspěvek

Ne ono se psalo BAN na týden což je podle mě teda 7 dní, potažmo 168 hodin (ne 172 hodin), tvou argumentaci nechápu jelikož ty s tím vůbec nic udělat nemůžeš a jen prudíš lidi co čekají týden za nic aby mohli do hry. Chápu, že se slušně zeptal a až bude mít kompetentní osoba čas tak je do hry pustí (a ty to rozhodně nejsi). Práci zdar.
  • 0

#164 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 13:22

Zobrazit příspěvek

14:23- klient běží.....děkuji za všechny vaše reakce
  • 0

#165 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 21:33

nám už to běží.
moc děkuju :)