Skočit na obsah

Fotka

Tomi

• Zamčené téma Téma je zamčeno
178 odpovědí na toto téma

Anketa: Mel by Tomi dostat ban? (92 členů volilo)

Mel by Tomi dostat ban?

1. Ano (35 hlasů [38.04%])

Procento volících: 38.04%

2. Ne (29 hlasů [31.52%])

Procento volících: 31.52%

3. Za co? (20 hlasů [21.74%])

Procento volících: 21.74%

4. Je mi to jedno (8 hlasů [8.70%])

Procento volících: 8.70%

Hlas

#151 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 14:58

Vetsina lidi tady na foru nema 70% varovani :o)

Zobrazit příspěvek

měl jsem 30% a najednou 60% bez odůvodnění:) takže vlastně když to beru technicky vzato mám 40%:)
  • 0

#152 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 16:10

Já jsem pro "NE" :laugh:
  • 0

#153 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 16:24

----

Jak lvove bijem o mrize,
jak lvove v kleci jati...
  • 0

#154 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 16:26

---

To mas marny...holt takhle to vypada, kdyz se v zene probouzi materske pudy :laugh:
  • 0

#155 Eraser.CZ

Eraser.CZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 327 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 16:40

To mas marny...holt takhle to vypada, kdyz se v zene probouzi materske pudy  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Supr,kdy se zacnout probouzet tvoje? :clover:
  • 0

#156 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 16:50

Supr,kdy se zacnout probouzet tvoje? :laugh:

Zobrazit příspěvek

Hlasis se jako plysak, za ktereho se tu budu bit, sec me chabe sily staci? :clover:
  • 0

#157 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 17:13

Aaaaaaa to je skoro nerozhodně, to nemá cenu:)
  • 0

#158 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 19:42

"Ma to cenu! Ma to cenu!"

//kto pozna citat z filmu? :clover:
  • 0

#159 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 19:53

jop Tomíku nedej se. Jsi supr človíček a nějakej blbec kterej tě soudí dle projevů ať si trhne nebo ať tě ignoruje.

Zobrazit příspěvek

jooo já naprosto s touhle bezvadnouckou holcickou souhlasickuju, prece soudit nekoho jenom na zaklade jeho projevu je naprosto nesmyslne...soudit se ma podle vzhledu a typu mobilu ktery pouziva
  • 0

#160 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 20:33

jooo já naprosto s touhle bezvadnouckou holcickou souhlasickuju, prece soudit nekoho jenom na zaklade jeho projevu je naprosto nesmyslne...soudit se ma podle vzhledu a typu mobilu ktery pouziva

Zobrazit příspěvek

Mobil mi to kazí :clover:
  • 0

#161 Eraser.CZ

Eraser.CZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 327 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 20:42

Hlasis se jako plysak, za ktereho se tu budu bit, sec me chabe sily staci?  :clover:

Zobrazit příspěvek

Jo,udelam si pruser jako Tomi a az budu mit vlastni topic,kde me budou seci kritizovat,lec je to celkem zbytecne tak dostanes PM s volanim o pomoc :laugh: :laugh:
  • 0

#162 Host_Nyel z Kalimdoru_*

Host_Nyel z Kalimdoru_*
  • Host

Odesláno 22.04.2007 20:47

Mobil mi to kazí :clover:

Zobrazit příspěvek

heh tak šlohni Chillince ten má masterskej.
  • 0

#163 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 21:05

"Ma to cenu! Ma to cenu!"

//kto pozna citat z filmu? :clover:

Zobrazit příspěvek

Ze by takovej ten Arnostek??? :o)
  • 0

#164 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 21:15

Nevidim ze by bylo prez 50% pro ano !
a zadruhy odpoved za co muze suplovat odloved NE
Melo by tam byt pouze Ano, Ne, a nechci hrasovat a jen videt vysledky, pak by to bylo regularnejsi ale stale tam nevidim 50% u Ano takze jaka vetsina???
  • 0

#165 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 22:02

Ja nevim teda Nyel ty tu rikas ze by se lidi nemeli soudit kdyz je neznas a kdovi co za kecy tu placas a pak me oznacujes za blbce a podobne. Ty me znas? Co ja vim tak sem tebe ani Tomiho takhle neoznacil jen jsem rekl ze se chovaa... a to co ja vim je diametralni rozdil.

Ocekavam tvoji omluvu

Dalsi bod - to ze ho znas je fajn, znej si ho jak chces, to me nezajima. Ja reaguju na jeho chovani tady na foru a to neni normalni.

Kdybych ho znal osobne a neco se mi nelibylo reknu mu to pripadne si dame do drzky.
Anketa je polozena jak je polozena. Jsou tam moznosti ANO pro ty co si mysli ze ANO
NE pro ty co si mysli ze NE Za co? Pro ty co nevedi za co a je mi to jedno pro ty co jim je to jedno. Kdyby tam byly moznosti jen ANO a NE tak by lidi mohli hlasovat pro ANO nebo NE aniz by vedeli proc. Je to tezky pochopit?
  • 0

#166 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 22:05

Nevidim ze by bylo prez 50% pro ano !
a zadruhy odpoved za co muze suplovat odloved NE
Melo by tam byt pouze Ano, Ne, a nechci hrasovat a jen videt vysledky, pak by to bylo regularnejsi ale stale tam nevidim 50% u Ano takze jaka vetsina???

Zobrazit příspěvek

vis on je pojem Vetsina a pojem nadpolovicni vecina.

a me ani tak nejde o to aby dostal ten ban, ale aby si uvedomil, ze dosti lidem leze krkem. Jenze jemu to nevadi ba dokonce ho to bavi.
  • 0

#167 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 22:12

vis on je pojem Vetsina a pojem nadpolovicni vecina.

a me ani tak nejde o to aby dostal ten ban, ale aby si uvedomil, ze dosti lidem leze krkem. Jenze jemu to nevadi ba dokonce ho to bavi.

Zobrazit příspěvek

Tak si ho daj lidi do ignore to je to tak tezky?? :clover:
  • 0

#168 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 22:32

A taky by me zajimalo Nyel proc mi nadavas a zesmesnujes me. Delam ja neco takoveho tobe?
  • 0

#169 Host_Nyel z Kalimdoru_*

Host_Nyel z Kalimdoru_*
  • Host

Odesláno 22.04.2007 22:39

Ale ale pověz mi kde jsem označila že jsi blbec? To si zase vyčetl od někoho kdo reagoval na moje a taky nečet pozorně? Podívej omluvu ode mne fakt nečekej. Neznám tě a nesoudím tě, to bych řekla já nevim třeba že si teplej a že fakt takovej jsi pač tak píšeš, říkám ti jak se momentálně chováš a vystupuješ zdec, působíš a projevila jsem svůj vlastní názor a odpor vůči tomuto jednání v nebo jsem snad uvedla že za tím co jsem napsala stojí víc lidí? Co si čekal když napíšeš takovýhle Topic s hlasováním? že ti půjdou všici stříc a nikdo se neozve do opozice. Nezabývala bych se tímhle tématem, pač házet všecko na Tomíka a pak ještě za jeho připomínky se snažit zburcovat ostatní, to mi přijde absurdní.
Holt jsem si to ale přečetla a to co ty tu prezentuješ mne vyburcovalo leda na tvůj nynější stav protestovat a ještě dodat svou kritiku. Nediv se, svět nebude růžový.
  • 0

#170 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 22:47

jop Tomíku nedej se. Jsi supr človíček a nějakej blbec kterej tě soudí dle projevů ať si trhne nebo ať tě ignoruje. Furt něco hrotit že tě to Dalamare baví, jdi se věčně s tvou nespokojeností vycpat a nedělej nesmyslný rozruchy. Je to dost trapný, nudný a ve výsledku stejně na prd. Jen další tvoje přiblblá aférka. Hrotíš něco na co se stejně hodně brzy zapomene. Jdi si komentovat jiný lidi a vrtast do nich když o to stojej, to vlastně o to nikdo nestojí, takže vlastně máš smůlu.

Zobrazit příspěvek

1.) ze sem blbec jsi napsala tady.
2.) K tomu abych te urazel se nesnizim, protoze tam bys mi byla uz dost velkou konkurentkou, prece jen nejsem takovej.
3.) Ano, ozvat se opozice - s tim samozrejme pocitam, ale nekoho kdo neco rika a sam se dle toho nechova neni opozice. Ten si vystaci sam.
4.) Nesoudis me? hehe mam ti sem dat vsechny tvoje citace?
5.) Dobre, omluvu od tebe necekam a po precteni te posledni reakce bych ji ani neprijal, spis by me urazila.
6.) Hazu vsechno na Tomiho? Fakt?
  • 0

#171 Host_Nyel z Kalimdoru_*

Host_Nyel z Kalimdoru_*
  • Host

Odesláno 22.04.2007 23:05

1.) ze sem blbec jsi napsala tady.
2.) K tomu abych te urazel se nesnizim, protoze tam bys mi byla uz dost velkou konkurentkou, prece jen nejsem takovej.
3.)  Ano, ozvat se opozice - s tim samozrejme pocitam, ale nekoho kdo neco rika a sam se dle toho nechova neni opozice. Ten si vystaci sam.
4.) Nesoudis me? hehe mam ti sem dat vsechny tvoje citace?
5.) Dobre, omluvu od tebe necekam a po precteni te posledni reakce bych ji ani neprijal, spis by me urazila.
6.) Hazu vsechno na Tomiho? Fakt?

Zobrazit příspěvek

Napsala jsem Dalamar blbec či Dalamar je blbec či spíš nějakým blbcem jako všeobecně na lidi co útočí bo se snaží shodit Tomiho a pak dopsala že tě to vůbec Dalamare vadí? měla jsem psát asi mnohem jednodušeji uznávám, aspoň bysme se nedohadovali o tom jakou myšlenkou jsem psala příspěvky. Je to docela rozdíl. Ale pravda slovíčkaření. Jojo konkurentka bych byla mám řádně řízlou hubu a nedám prostě svý přátele o kterych vim že jsou do morku kostí dobří i když schybkama napospas střelcům co by si rádi do něj střelili.
Soudit někoho když někoho soudim tak řeknu narovinu von je kretén protože se tak chová furt, ale ne hochu všechny reakce a to jich samozřejmě bylo tady ode mne který narážej na to co tu píšeš to je jednoduchá přehnaná kritika a vůbec se za to nestydim. Za tvoje příspěvky tady bych leda jen a jen tady v tomto topicu řekla že TU vyvádíš [kvitek medový]oviny, ale nenapadne mne říct mimo topic něco špatného či i dobrého cokoli na tvou osobu cokoli co se netýče týhle aférky. Co já vim jakej jsi, ale tu jsi mne vyburcoval tak si za to nes následky jež se vážou pouze na projevy zde a že holt si tu hubu prostě otevřu. Moc mne mrzí že nečteč pozorně ušetřil by ses psaní s otázkou fakt si myslíš že házim něco na Tomiho? popisovala jsem sled událostí na kterou pak navázal tvůj Topic a stal se opravdu skvělou třešničkou.
  • 0

#172 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 23:13

Mno. Srdíčko si vylejváš pěkně, ale to mě celkem nezajímá.

1.) to že máš prořízlou pusu je jako omluva za to že - jsem blbec, teplej, . . . . ?
2.) ochranitelsky pudy si schov taky nekam kde budou nekoho zajimat.
3.) Neuvedla jsi jediny argument co by me presvedcil o opaku.
4.) to ze o me pises takovehle vecy pouze v tomhle topicu a jinde by ss to nedovolila - no ehm to mi prijde dost uhozene, protoze bud si za necim stojim a nebo ne, stat takhle na jedny noze . Mno asi ti to sedi
5.) pis si jak chces. Neuvedla jsi vubec zadny argument na ktery bych mel reagovat a timto tuto kauzu povazuju za ukoncenou. Priste az budes chtit nekomu zase pomahat . . . zkus si utridit myslenky a nepsat . . tohle. Nema to hlavu a patu, vypovidajici hodnotu to ma jen tu ze to vypovida o tom ze jsi kvočna s přehnaným ochranitelským pudem, který neumíš nijak korigovat - prosimte neber tu kvocnu jako urazku, to je jen prvni vec co mi prisla na mysl s tim ochranitelskym pudem.

PS. Udelej hlasovani o tom jestli mam odejit. Ja si prvni dam bod do ANO a kdyz to hlasovani projde odejdu
  • 0

#173 Host_Nyel z Kalimdoru_*

Host_Nyel z Kalimdoru_*
  • Host

Odesláno 22.04.2007 23:34

Mno. Srdíčko si vylejváš pěkně, ale to mě celkem nezajímá.

1.) to že máš prořízlou pusu je jako omluva za to že - jsem blbec, teplej,  . . . . ?
2.) ochranitelsky pudy si schov taky nekam kde budou nekoho zajimat.
3.) Neuvedla jsi jediny argument co by me presvedcil o opaku.
4.) to ze o me pises takovehle vecy pouze v tomhle topicu a jinde by ss to nedovolila - no ehm to mi prijde dost uhozene, protoze bud si za necim stojim a nebo ne, stat takhle na jedny noze . Mno asi ti to sedi
5.) pis si jak chces. Neuvedla jsi vubec zadny argument na ktery bych mel reagovat a timto tuto kauzu povazuju za ukoncenou. Priste az budes chtit nekomu zase pomahat . . . zkus si utridit myslenky a nepsat . . tohle. Nema to hlavu a patu, vypovidajici hodnotu to ma jen tu ze to vypovida o tom ze jsi kvočna s přehnaným ochranitelským pudem, který neumíš nijak korigovat - prosimte neber tu kvocnu jako urazku, to je jen prvni vec co mi prisla na mysl s tim ochranitelskym pudem.

PS. Udelej hlasovani o tom jestli mam odejit. Ja si prvni dam bod do ANO a kdyz to hlasovani projde odejdu

Zobrazit příspěvek

hele to fakt nechápeš že totálně kritzuju tvoje jednání jen tady? To je docela smutný, pač já nevidim vůbec žádný důvod proč bych měla burcovat lidi kolem sebe proti tobě. Měl by tím důvodem být to že se tu rafáme? Bóže to by svět už dávno nebyl, by se všicky pozabíjeli. Jo ale je šlechetný že by sis dal bod do ANO to já bych se spíš na tu anketu vydělala pač jak už jsem řekla, je mi jedno co si myslí jiní co právě nezasahovali do kousavé rétoriky tebe a mne. Ukončit? Když chceš.)
  • 0

#174 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 23:41

1.) To cos předvedla bych nenazval rétorikou
2.) Nikoho jsem neburcoval, jen jsem založil topic, burcování vypadá jinak
3.) Ehm mno, takze jsem teplej mstivej klevetivej pomlouvacnej teplous jen tady? (mozna sem si neco pridal, uz nevim jak jsi me vselijak nazvala)

Spocitej mi prosim a vypis vsechny moje urazky tebe a Tomiho ano? Chci to mit pohromade.

Ano ukončit. Já si na tebe názor udělal i když jsem nechtěl a věz že není lichotivý a taky si myslím že naše rozmluva nemá smysl. Protože valíš pořád stejný vecy jen v jiných opisech
  • 0

#175 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 23.04.2007 01:14

Sakra ja si nemuzu pomoct ale nyel ac ti fandim vic myslim ze ti dalamar dost dava a tobe dochazej argumenty :clover: vzdej to..
  • 0

#176 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2007 02:05

koukam dalamar patří do vlády, mluví pěkne :clover:
  • 0

#177 Host_Nyel z Kalimdoru_*

Host_Nyel z Kalimdoru_*
  • Host

Odesláno 23.04.2007 06:48

Sakra ja si nemuzu pomoct ale nyel ac ti fandim vic myslim ze ti dalamar dost dava a tobe dochazej argumenty :laugh: vzdej to..

Zobrazit příspěvek

řekl že končí s tou aférkou, tak už mlčim :clover: závěrem jsem napsala poslední příspěvek. Nemám důvod se tedy tím víc zabývat konec tak konec. To že i on pak reagoval na můj poslední příspěvek jeho věc. Když konec tak konec :laugh: a du se zapojit jinam do debat na jiná téma.
btw.: doporučuju Topic Hudba, a poslechnout si co jsem tam poslala. Asi neznáš Tenacious D co?
  • 0

#178 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2007 07:32

Darione prosimte zamkni a jestli se s tim nic nebude delat i smaz tenhle topic. Děkuji Myslim ze uz se tu nic resit nebude
  • 0

#179 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2007 08:27

Darione prosimte zamkni a jestli se s tim nic nebude delat i smaz tenhle topic. Děkuji Myslim ze uz se tu nic resit nebude

Zobrazit příspěvek

Na prani zakladatele UZAMCENO a do tri dni bude SMAZANO!!!
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních