okradanie mrtvol
Odesláno 12.06.2007 17:01
Odesláno 12.06.2007 17:10
perlička!!!..blabla....
edit: jednoduse receno, ja se snazim hrat tak, abych ostatnim nemrvila jejich hru ( 0 urezanych hlav, 0 postav okradenych za cca 1 rok hrani ) . A to same ocekavam od ostatnich. Kdo to nezvlada hrat stejne a musi proste hrat jako svine, necht nese nasledky.

jinak už k tomu nemám co napsat. prozatím
Odesláno 12.06.2007 17:56
Ja teda, Klenote, nevim, co na tech pravidlech vsichni mate. Jako dmko sem sekal levely bez problemu a zadny pravidla sem k tomu nepotreboval :)No nechci to zpochybňovat, ale kde to je tedy napsané? A pokud ne tak proč? Jasný že do puntíku to nebude nikdy ale zrovna tohle mi přijde tak často porušované, že je až s podivem, že se nikdo nevymlouval na to, že to v pravidlech není a tedy to je vlastně povolené. Onehdá někdo takhle picnul Tarsema a bylo flame na několik stran a trest v podstatě pro hráče tak silný, až byl v důsledku likvidační a ted vlastně vidím, že v pravidlech o relogu za silnější (slabší) postavu nic není !? Možná by na to někdo mohl mrknout a trošku pravidla aktualizovat (včetně třeba toho vybírání pokládků specializovanejma postavičkama uhnízděnejma u truhliček). Ono toho bude asi víc, co tam chybí.
Jenom tak mimochodem, za toho Tarsema sem dotycnyho picnul ja za asistence Sephy. Bylo to pinktlich minus dva levely. To ze si Sir Martin kreckoval expy a z me neznameho duvodu si neved ucet u eDamy a vystavoval se tak riziku ze o ty expy prijde, byl pruvodni jev na ktery jsem byl pripraven brat ohled - do te doby nez zacal drzkovat a dmkum spilat. Pak me prestal tento jeho problem zajimat a ty dva levely sem mu seskrab.
Po par dnech se mu to nejspis rozlezelo v hlave, slusne me o ty nadbytecny exp o ktery prisel pozadal a ja mu je slusne vratil :) Tot je asi vse k te likvidaci :)
Odesláno 12.06.2007 18:00
To znamená, že už se do ní nebudeš navážet?perlička!!!
![]()
jinak už k tomu nemám co napsat. prozatím

Odesláno 12.06.2007 18:07
jestli jsem to správně z popisů pochopil tak Godzila po okradení relogoval silnější/slabší postavu a mstil se.
Darion věděl, že je to Godzila kdo jej sesmah a jde se mstít za okradení a tudíž se po smrti odlog.
Pochopil jsem správně? Prosím vynechte chvilku tento topic ze spamu a nechte na krátké vyjádření dvojici hříšníků.
Odesláno 12.06.2007 18:07
No jo, problém je v tom, že mám pocit, že ani Ty ani Sepha tu nejste už jako DM a nikdo tady ty lvl neseká. No a protože to v pravidlech není a prochází to beztestně, stane se to třeba běžným jevem. Když už takovej mazák jako Godzi..... (jé ten mi teď umeje rektumJa teda, Klenote, nevim, co na tech pravidlech vsichni mate. Jako dmko sem sekal levely bez problemu a zadny pravidla sem k tomu nepotreboval :)
Jenom tak mimochodem, za toho Tarsema sem dotycnyho picnul ja za asistence Sephy. Bylo to pinktlich minus dva levely. To ze si Sir Martin kreckoval expy a z me neznameho duvodu si neved ucet u eDamy a vystavoval se tak riziku ze o ty expy prijde, byl pruvodni jev na ktery jsem byl pripraven brat ohled - do te doby nez zacal drzkovat a dmkum spilat. Pak me prestal tento jeho problem zajimat a ty dva levely sem mu seskrab.
Po par dnech se mu to nejspis rozlezelo v hlave, slusne me o ty nadbytecny exp o ktery prisel pozadal a ja mu je slusne vratil :) Tot je asi vse k te likvidaci :)

Odesláno 12.06.2007 18:16
tak dobre. predstav si, ze se prosadi "rp server" ( zmizi sluvko relax ) .
Jak rozslisis, co je Rp a co uz neni ? Kutat mihtril mesic ( in game ) v dole beze spanku, jidla a piti je dost erpe ? Kolik se bude smet obehnout kolecek v DO, aby to bylo erpe ? Je dost erpe chodt s vahou pres 3 000 minci, kdyz mas nosnost 100 minci ? Jak dlouho smis bez prestani "expit" aniz bys musel spat ?
Co jit trosicku jinou cestou?
Co kdyby takova 30lvl exaltka vyexpena za 2 tydny zautocila na Orfa IGMSkama, on by je pohltil a jedinou ranou kladiva by tu sorcku rozmaz ( magic rezistance 32/ ,resist magic 10/- , vorpal na kladivu ) ?
Co kdyby expic , co zvladne obehnout v DO kolecko a dobehnout na zacatek tesne pred novym spawnem zjistil, ze postava, co vlastne jen konverzovala hodku na hrbitove ziskala za tu dobu mnohem vic xp ?
Co kdyby clovek relogujici se skreti->kostnice->bugbeari zjistil, ze v pokladech se objevuje jen par stovek zlatych a druzina, ktera se spolecne k bugberum probila tam nasla bohatstvi, ktere by on nenalootil ani kdyby relogoval celou noc ?
Jaky by byl efekt ? po pocatecnim flamu na foru , by pg hraci bud odesli, nebo se prizpusobili. Vysledek tedy stejny, jako po aplikaci nejakych silenych "erpe" pravidel, ale ... made with some ellegance.
Kupodivu musim souhlasit..

Odesláno 12.06.2007 18:44
pravda A. zaTo znamená, že už se do ní nebudeš navážet?
Já myslim že A. má v mnoha věcech pravdu (asi ne ve všem ale dle mého ve většině) a jen žasnu, jak je tu z ní kdekdo opupínkovanej. Noví hráči, kteří se sem ted valí moc pravidla nečtou a když už je přečtou na základě upozornění na prohřešky kterých se dopouštějí, tak se hned ohánějí tím, že to a to tam není a tudíž to není žádné porušení pravidel. Od A. jsem se ve hře žádné sviňárny ve hře zatím nedočkal a ani se mi nic zásadního nedoneslo, tudíž proti ní nic jako hráči nemám. Asi už sem značně senilní, ale mě se zdá, že to co píše má většinou hlavu a patu a občas to za zamyšlení stojí.
-prve pekne hraje (takhle skvele zarhanou namyslenou fiflenu jsem nevidel od dob dumgara...(i kdyz oni to moznaani jeden nemuseli hrat...) )
-druhe velmi malo veci co rika jsou blbiny
-bavi me cist jeji vtipne hlasky
priznejte si, to proc vam vadi neni ze by spamovala nebo psala nesmysly, je to proto ze vtipnou a pravdivou poznamkou casto nekomu dupne na kuri oko
nemam pravdu?
Odesláno 12.06.2007 18:45
no ja snad senilni jeste nejsem, ale s timhle souhlasim...teda ne ze by mi do tohohle vseho neco bylo, nebo ze bych nejak patril do ariadnina fanklubu...ale ciste z poznatku z fora mi taky pripada, ze ve vetsine pripadu vi, o cem mluvi, lepe nez cela rada tech, co se z neznamych duvodu ci nedostatku argumentu snazi dat co nejvic najevo jak ji opovrhujou .)To znamená, že už se do ní nebudeš navážet?
Já myslim že A. má v mnoha věcech pravdu (asi ne ve všem ale dle mého ve většině) a jen žasnu, jak je tu z ní kdekdo opupínkovanej. Noví hráči, kteří se sem ted valí moc pravidla nečtou a když už je přečtou na základě upozornění na prohřešky kterých se dopouštějí, tak se hned ohánějí tím, že to a to tam není a tudíž to není žádné porušení pravidel. Od A. jsem se ve hře žádné sviňárny ve hře zatím nedočkal a ani se mi nic zásadního nedoneslo, tudíž proti ní nic jako hráči nemám. Asi už sem značně senilní, ale mě se zdá, že to co píše má většinou hlavu a patu a občas to za zamyšlení stojí.
to jenom aby tu tech offtopicu nebylo malo...
Odesláno 12.06.2007 18:46
Myslim, ze jsem to zde uz kdysi psal - jako nekdejsi provozovatele a spravci webbased strategie webgame.cz jsme zavedli pravidlo:
(7) Jiné chování, které podle administrátorů ohrožuje hráče nebo hru
Jako nevhodné chování se považuje takové počínání, kdy hráč získá výhodu nad jinými nemorálním způsobem, jako např. rozpuštění aliance a následné útoky členů bývalé aliance mezi sebou, spojování a rozpojování spojenectví ke zjištění bonusů a armády, jakékoli využívaní nováčkových či parťákových detailů k obohacení sebe či jiných, přeposílání jednotek a dalšího zboží či technologií a to jak přes trh tak i akcemi rozvědky! Zakázané jsou i útoky na kamarády, kteří odehrají tak, abyste z nich měli dobré zisky (např. kamarád založí zemi a vyrábí technologie a Vy se poté obohacujete nebo na něj útočíte za účelem zvýšení jeho zkušenosti apod.).
Myslim, ze pravidlo 8.2. je jeho obdoba (nebo naopak). Je potreba si uvedomit, ze tyto projekty nejsou demokracii, ba dokonce bych neveril ani na tu svobodu slova, Ammazonco. Vzdy pujdou jen tim smerem, jakym jsou jejich predstavitele ochotni jit a podle toho bude vypadat i nasledna odezva okoli. Pokud chces byt kompatibilni v takovem prostredi je potreba se prizpusobit subjektivnimu chapani moralky v podani predstavitelu systemu. Tak to bylo, je a vzdy bude. Psana pravidla jsou jen zakladni nastrel.
Lecos se da vycist ze spolecnosti, kdyz nevis, zeptej se.
Odesláno 12.06.2007 20:20
oni se tu tim pravidlem vsichni ohaneji, tak chci sakra videt, kde si ho precetli, nebot bych si chtela ta dalsi pravidla taky precist. Nebot jak se rika: neznalost neomlouva. tak bych nerada, aby mi unikla nejaka skryta sekce pravidel volume:2
Pak se tu rozjela polemika, ze v pravidlech je relog za silnejsi postavu, takze relog za slabsi postavu je neco jineho, atd... proste chci vedet, kde si to precist ( je-li kde ) . Co je na tom divneho ?
tohle už sem tu v jiném topicu nastínil.. ať už o tom že jsou nepsaná pravidla tak s relogem za slabší postavu...tam mi bylo řečeno že jde hlavně o mstu :)
Odesláno 12.06.2007 21:42
Odesláno 13.06.2007 06:39
nevím no, mrtvolu brát jako mrtvolu, která to už nepotřebuje....když každá postava vím, že oživnout se dá a že je to běžná záležitost....okrádámn mrtvoly jen s Ninwe a to ještě tak, že vemu prachy, 2k si nechám, ressnu a zbytek vrátím...daň za život dostatečná si myslím :)
a jak to děláš když u sebe nic nemá?
#165 Host_Shini_*
Odesláno 13.06.2007 11:00

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních