Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#151 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:24

vis kdy sem to psal ?  kdyz sem prechazel lokaci. proste sem kliknul do prostoru na prechod lokace , stlacil enter a psal sem v case kdyz se mi nahodilo okno s paskem prechodu lokace.ty to tak nedelas ?

Zobrazit příspěvek

No a co ? Me je to ukradene co si vymyslis k tomu screenu za basničku ja jen říkam co je na něm videt
  • 0

#152 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:25

To je nic moc argument, prosel si dve lokace. V prvni si na sebe nakouzlil haste a mass heal, prosel si do dalsi lokace sundal sis brneni a pokusil ses o spanek. Myslim, ze jsi mel dost prostoru pro pouziti magickeho pera pro opusteni hry.

Sorry, ale pokud si nechtel z druhym incidentem mit nic spolecneho, mel si velke mnozstvi prostoru uz pred nim, kdy jak ty tvrdis, ste se vraceli od wolfu, stejne tak pri odchodu jen na odpocivadlo zcela suse napsat ze na tohle nemas zaludek a beztrestne se odpojit pres pero.

Zobrazit příspěvek

No radsi si necham seknout hlavu nez se odpojit pred bojem i kdyz je predem prohranej. Nejsem nejakej supr RP hrac ale snazim se hrat co nejlepe. a odlogy perem typu : hele poslouchej nemam uz naladu a odlognu to neni moc dobry
  • 0

#153 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:27

Ty nechapes ze to nebylo tak jak to Haldet napsal. ja s nim proste nebojoval, jen sem prefrcel hnedka kolem nej na odpocivadlo. Bojovali ostatni TM a az po boji se vratil na odpocivadlo...
Tady mas jasnej priklad toho ze vic se veri skusenejsimu hraci jako mladsimu hraci

Zobrazit příspěvek

Hele ,ale kdyz se podivas na ten screen tak to nevypada jako ze zbytek tve party byl po boji me se zdaji docela zdravy :clover:
  • 0

#154 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:27

No radsi si necham seknout hlavu nez se odpojit pred bojem i kdyz je predem prohranej. Nejsem nejakej supr RP hrac ale snazim se hrat co nejlepe. a odlogy perem typu : hele poslouchej nemam uz naladu a odlognu to neni moc dobry

Zobrazit příspěvek

Nevim co to tady zkousis, ale to jsou tvoje slova na obhajobu. :clover:

Doporucuji precist
http://www.nwn.cz/fo...ndpost&p=175044

A budeme pokracovat, ted si se sam usvedcil, ze si chtel tedy bojovat, i kdyz si vedel, ze ten boj je prohrany, ale pro jistotu si se bezel vyspat o dve lokace dal, co kdyby nahodou ...

Nebo si zase vykladam tvoje slova spatne ?

Promin, ale kazdou dalsi vetou uz to bude asi jen horsi ...
  • 0

#155 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:28

Zobrazit příspěvek

Jako včera v DO2 když jsi byl near dead a letela na tebe dalsi ledovka ?
  • 0

#156 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:28

zacalo to tak ze jsme zastavili merina s desdichadem a chteli sme s nima mluvit bez reakce utekli do nopvp pak vyzval krugnur merina na souboj. Vy jste neprojevili zajem o RP my ano .. Jeste neco ?

Zobrazit příspěvek

Jak ti mam rict ze ja jsem o tomhle nevedel ?
Proste ja jsem v te dobe nebyl lognutej ve hre.To ze to oni dva neresili RP nemuzes valet na vsechny TM.
A vubec se jim nedivim ze to neresili RP protoze jak mi merin rikal tak krugnur si ho pockal pred klasterem (po msi) a bez RP na nej hodil implozku jak merin vysel ven z klastera.Taky bych vam neduveruval kdyby ste to spravili Aronovi.
  • 0

#157 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:30

No a co ? Me je to ukradene co si vymyslis k tomu screenu za basničku ja jen říkam co je na něm videt

Zobrazit příspěvek

ja ti rikam jak to bylo a upravuju tve domenky jak to tobe vyhovuje
  • 0

#158 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:31

Jak ti mam rict ze ja jsem o tomhle nevedel ?
Proste ja jsem v te dobe nebyl lognutej ve hre.To ze to oni dva neresili RP nemuzes valet na vsechny TM.
A vubec se jim nedivim ze to neresili RP protoze jak mi merin rikal tak krugnur si ho pockal pred klasterem (po msi) a bez RP na nej hodil implozku jak merin vysel ven z klastera.Taky bych vam neduveruval kdyby ste to spravili Aronovi.

Zobrazit příspěvek

Tvoje chyba .. To vy jste se ooc svolavali ty jsi na to narazil to je ale tva vina .
  • 0

#159 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:31

Hele ,ale kdyz se podivas na ten screen tak to nevypada jako ze zbytek tve party byl po boji me se zdaji docela zdravy  :clover:

Zobrazit příspěvek

Jo, ale v ocistci ... tam je zdravych hodne
  • 0

#160 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:32

ja ti rikam jak to bylo a upravuju tve domenky jak to tobe vyhovuje

Zobrazit příspěvek

Me ,ale nevyhovuje jak ty upravujes me doměnky :clover:
  • 0

#161 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:33

Zobrazit příspěvek

popíráš tedy že jsme všechny the mighty zabili u elisie 2minuty po te co jsem te zabil ? Krom desdichada ktereho jsem dohonil potom az u farmy ?
  • 0

#162 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:33

A budeme pokracovat, ted si se sam usvedcil, ze si chtel tedy bojovat, i kdyz si vedel, ze ten boj je prohrany, ale pro jistotu si se bezel vyspat o dve lokace dal, co kdyby nahodou ...

Nebo si zase vykladam tvoje slova spatne ?

Promin, ale kazdou dalsi vetou uz to bude asi jen horsi ...

Zobrazit příspěvek

smaarja ja reagoval v tom prispevku na odlognuti perem v te dane situaci.proste sem mohl pribehnout na odpocivadlo a odlognout... ale ja to neudelal. chtel sem se vyspat a jit na pomoc svym kamaradum, to je trestny ?
  • 0

#163 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:34

smaarja ja reagoval v tom prispevku na odlognuti perem v te dane situaci.proste sem mohl pribehnout na odpocivadlo a odlognout... ale ja to neudelal. chtel sem se vyspat a jit na pomoc svym kamaradum, to je trestny ?

Zobrazit příspěvek

Nerikal jsi ze jsi byl otraveny a chtel jit pryc ?
  • 0

#164 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:36

Jako včera v DO2 když jsi byl near dead a letela na tebe dalsi ledovka ?

Zobrazit příspěvek

Neby sem near death ale zranen a mel sem porad neco kolem 200HP, pricemz ta druha mne vubec nezasahla myslim.
A co se tyce toho odlogu tak sem profrcel pul DO a nechal po sobe temnouse aby vas zdrzovali (nekdo mi rikal ze tu trapnou nikitu malem umlatili :clover: ) a odlogl jsem se az potom co ste stratili stopu
  • 0

#165 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:36

Zobrazit příspěvek

To je zvlastni, ze to leve okno dialogu je od scrolovano az na doraz a dokonce tam je videt rozhovor nejakeho typka v ocistci.

Takze v ocistci ses jenom ty. Kdyby tam byli ostatni tak jsou videt vedle tebe nebo by mluvili s predposlednim soudcem, coz by bylo videt v dialogu. Ani jedna z veci tam videt neni. A zivota maji docela dost, na to ze jsou vsichi v ocistci nebo za nim a nemluvili s predposlednim soudem ....

Nejake dalsi pohadky ?
  • 0

#166 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:37

Tvoje chyba .. To vy jste se ooc svolavali ty jsi na to narazil to je ale tva vina .

Zobrazit příspěvek

ja sem si toho vedom ze zem tam byl nepravem. ale tys mluvil o reseni RP a ja ti na to rikam ze uz vam neverim po RP strance nic po tom jak krugnur sejmul merina tou implozkou po msi
  • 0

#167 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:38

Neby sem near death ale zranen a mel sem porad neco kolem 200HP, pricemz ta druha mne vubec nezasahla myslim.
A co se tyce toho odlogu tak sem profrcel pul DO a nechal po sobe temnouse aby vas zdrzovali (nekdo mi rikal ze tu trapnou nikitu malem umlatili  :clover: ) a odlogl jsem se az potom co ste stratili stopu

Zobrazit příspěvek

Tu trapnou nikitu ktera by vas rozsekala vsechny behem 2 kol ?
  • 0

#168 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:39

Me ,ale nevyhovuje jak ty upravujes me doměnky  :clover:

Zobrazit příspěvek

ty nevis jak sem sel na to odpocivadlo, proto to jsou pouze tve domenky ,pac pri tech akcich neni zaznamenavanej cas. ja ti rikam jak to bylo doopravdy
  • 0

#169 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:39

Zobrazit příspěvek

Ano je, to je zasadni pravidlo PVP. Promin, ale chodit se vyspat, kdyz me nekdo napadne je docela komicke nemyslis ?

Opet se vracim ke svemu: Nikdy necekam az na sebe protivnik nahazi sve boosty.

Takze z tve strany je to poruseni zasad pvp a z toho se nevykroutis a muzes si tady rikat co chces a psat co chces o prohresku napadeni ve spanku ...

Preji dobrou noc.
  • 0

#170 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:40

popíráš tedy že jsme všechny the mighty zabili u elisie 2minuty po te co jsem te zabil ? Krom desdichada ktereho jsem dohonil potom az u farmy ?

Zobrazit příspěvek

Nevim kde ste je zabili ale vim ze ste bojovali v lokaci vodopadu pri moste myslim. pak aron opustil tu lokaci a nevim kde ste je zabili. jedine vim ze arona si pak sekl na odpocivadle a desdi ten se nekam vyparil
  • 0

#171 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:42

Nerikal jsi ze jsi byl otraveny a chtel jit pryc ?

Zobrazit příspěvek

chtel sem jit pryc z toho 2heho boje(ne jit pryc ze hry) protoze jsem byl otravenej. ale i kdyz sem byl otravenej tak sem nechtel byt takovej hnup ze jim neprijdu na pomoc
  • 0

#172 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:43

Nevim kde ste je zabili ale vim ze ste bojovali v lokaci vodopadu pri moste myslim. pak aron opustil tu lokaci a nevim kde ste je zabili. jedine vim ze arona si pak sekl na odpocivadle a desdi ten se nekam vyparil

Zobrazit příspěvek

Kdyz to nevis tak proc si tu tvrdil neco jineho ? A to ze jsme je popravili u vodopadu a po boji sli uplne nahodou na odpocivadlo ? :clover:
  • 0

#173 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:45

Uvědomuje te si vůbec že tu padlo několik zavažných přiznání a obvinění atd , a zase stará věc co jsem tu četl a čtu pořád , že staří hráči můžou všechno a nový se všechno háže? Už jen co má napsaný Haldet pod svými přizpěvky? Slabší hráči nebudou diktovat, tak nevim co tu píše , si myslí že jako hráč , jako člověk je třeba silnější než já, no taková frajeřina at ho z toho v realu rychle nevyvedu, to jen dokazuje co je to zač.- Jste mne tady ale fakt normalně nasrali, že ani nemůžu jit spát, tak mne nezkoušejte ani potkat jdu na panaka. A to že si udělá rychle a levně meč , no a že teda někoho pošle na 10 lvl , no to je zabava, aby měl čím mačkat klavesnice . A další obvinění - jsem tu čet někde že mu pomahaji Dm , no teda tady to vypadá. Pár lumpáren jsem viděl sám no je to pěkný, jestli se nejaký DMko naštve jak já tak to bude velký a rychlý. ZDAR
  • 0

#174 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:47

To je zvlastni, ze to leve okno dialogu je od scrolovano az na doraz a dokonce tam je videt rozhovor nejakeho typka v ocistci.

Takze v ocistci ses jenom ty. Kdyby tam byli ostatni tak jsou videt vedle tebe nebo by mluvili s predposlednim soudcem, coz by bylo videt v dialogu. Ani jedna z veci tam videt neni. A zivota maji docela dost, na to ze jsou vsichi v ocistci nebo za nim a nemluvili s predposlednim soudem ....

Nejake dalsi pohadky ?

Zobrazit příspěvek

screen nebyl udelanej hned jak sem dosel do ocistce screen byl udelanej par minut po tom co sem tam prisel.Klidne se zeptejte Merina jestli tam byl se mnou i s Hejkalem.
2 dukaz mas to ze ze Agnes jim sekla hlavy. Nejpravdepodobneji jim je sekla uz v lokaci vodopadu. arona sekla az pri elysii co je dost casu na to aby nebylo v levem okne videt rozhovor s poslednim soudcem.
  • 0

#175 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.03.2007 01:47

A takoveto hadky pratele vznikaji, kdyz se nekdo ucastni "spinaveho" boje a nema v garazi sorcku. Pak by se totiz jen hadali, jakto ze tamten stisknul knoflik timestopu hned po prechodu do lokace, kdyz ten druhej ma pomalejsi comp a zmaknout timestop nestihnul..... :biggrin: :clover:
  • 0

#176 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:48

Jo Astere jeste takova mensi sranda .. coz jsem si vsiml az ted . Vidis tu tvoji regeneraci ? Podle te se da krasne spocitat ze ze tvych 2 minut je 24 vterin
  • 0

#177 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:50

Kdyz to nevis tak proc si tu tvrdil neco jineho  ? A to ze jsme je popravili u vodopadu a po boji sli uplne nahodou na odpocivadlo ?  :clover:

Zobrazit příspěvek

Co jineho ? je logicke ze kdyz je sejmete pri vodopadech tak je tam i seknete ne ? a jak ja mnel vedet ze za mnou bezis na odpocivadlo a ze za mnou nebezis smer mesto ? to byla nehoda zes mne potkal na tom odpocivadle, ja mohl klidne utikat do mesta
  • 0

#178 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:51

Co jineho ? je logicke ze kdyz je sejmete pri vodopadech tak je tam i seknete ne ? a jak ja mnel vedet ze za mnou bezis na odpocivadlo a ze za mnou nebezis smer mesto ? to byla nehoda zes mne potkal na tom odpocivadle, ja mohl klidne utikat do mesta

Zobrazit příspěvek

Jenze my je nesejmuli u vodopadu to je nejaka tva falesna predstava .. ja te sledoval na odpocivadlo ,chapes to ?
  • 0

#179 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:52

Jo Astere jeste takova mensi sranda .. coz jsem si vsiml az ted . Vidis tu tvoji regeneraci ? Podle te se da krasne spocitat ze ze tvych 2 minut je 24 vterin

Zobrazit příspěvek

Ja to vidim spis na 30 ale to byl muj zlaty hreb vecera :clover: :biggrin:
  • 0

#180 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:54

Zobrazit příspěvek

unika mi smysl proc vas tak tizi cas udelani toho screenu ? ja to fakt nevim, nepamatuju se.
a nemuzes to posuzovat na 24 vterin pac prave okno neni na doraz, tudiz je nekde posunutej takze cas nevis ani ty ani ja
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních