Nehlasoval jsem vůbec. Jednak z důvodu, že jsem totál Demona newbike, ale hlavně taky z důvodu mého předešlého hraní, kde vůbec nešlo o RP a právě RP tam bylo uctívaným svátkem. Proto jsem přišel sem na Démonu. Pobývám tu teprve druhým týdnem a co mohu řící je to, že RP tu je nádherné. Během dvou týdnu jsem si s postavou našel milence (postavu) a žijeme spolu. Dostáváme xp za RP od dm. A jak říkám. RP pro mne vždy bylo jen svátkem a jako takový jsem ho jistojistě neuměl. No a dnes? Dnes RP a nic jiného.
Thank's a lot for RP.

Chudinka Fira *pomyslí si*, kdyby jen věděla... Cedric se nám pěkne vybarvil, hambář jeden, že se nestydí.. Jedné nakupuje dárky a dvoří se, kde může, s druhou si užívá na nepočestném loži v kdejaké krčmě *otřepe se opovržením*. Ještě, že jsem se to dozvěděla včas a výjdu z toho s neposkvrněným štítem.. *hrdě zvedne hlavu a přimhouří své krásné oči*... A až zase příjde s tím, že se do mě zamiloval na první pohled a že jako jediné mi svěří hrozné tajemství, lukem ho přetáhnu po hlavě a odtáhnu do doupěte obrů, ať si tam pohraje s pár přítulnýma pejskama *hlasitě se rozchichotá nad skvěle promyšleným nápadem a odskotačí neznámo kam*..