Poklady
Odesláno 25.02.2007 10:38
Nerikam ze je system uplne dokonalej, ale zase az tak strasny to neni.
Jinak naprosto souhlasim se zavadenim strazcu pokladu s klicem, pricemz kdyz klic ktery by mel u sebe by postava nemohla dat z invu a po opusteni mistnosti by zmizel.
Odesláno 25.02.2007 10:48
Odesláno 25.02.2007 11:18
No ja by som zasa povedal, ze je to naopak znalost pomerov, ale aj vychcanost .. predsalen je jednoduchsie zarobit na nizsom lvl ked je tych pokladov viac, o sile ich obrancov ani netreba hovorit a zarobok je rovnakyNerikam ze vzdy ale castokrat je zamerny kempeni na levelu zpusobeno prostou neznalosti toho, ze existujou poklady aj jinde nez je salek/skretvedi/do..

Odesláno 25.02.2007 11:43
Odesláno 25.02.2007 11:47
Hadat ? Urcite ne :o))No mohli bysme se hadat o kolik je tezsi/lehci vybrat na malym levelu saleka oproti strednimu levelu a lizardum v morlagu.
Muzeme to barvite probrat.
A jestli jsou pred vstupem porad ty sutry, v zadu je ta past s DC 49, ty lizardi maji porad haste a vysoky spot, tak opravdu radsi pujdu vybrat saleka, ktereho vyberes za 3 minuty vcetne pasti.

A samozrejme umrit na 5. levelu a 15. levelu je dost velkej rozdil, na ktery se velmi casto zapomina ...
A jestli je ta bedna u ohnivcu do levelu 20, tak by mel byt predelany i zlatak, protoze ten mi prijde mnohem lehci nez do 20. levelu vymlatit bandu ohnivco/samanu.

Odesláno 25.02.2007 11:49
Btw krome DO a lizardu jaky jsou poklady pro vic jak lvl 9?
Dekuji COnanovi ze nam tak pekne shrnul co jsme si tu vsichni mysleli. A ted co s tim? :)
Odesláno 25.02.2007 11:55
mno ale dle toho jak si kamos stezuje ze tam furt neni k tem lizardum asi chodi docela dost lidi, ne?
Btw krome DO a lizardu jaky jsou poklady pro vic jak lvl 9?
Dekuji COnanovi ze nam tak pekne shrnul co jsme si tu vsichni mysleli. A ted co s tim? :)
to prece neprozradime ne?

Odesláno 25.02.2007 12:12
jo jeste me napada ta truhla u skretu, ta sice ma odemykani 60 ale kdyz ji otevre nekdo vic jak lvl tak tam ma houby :D
Odesláno 25.02.2007 12:14
Jak jsem pochopil tak asi ty lizardmani, ty dva u Ettinu, pricemz ten horni s odrenejma usima, asi ten uplne dole u orku. To mame 4.Z hlavy me napada sedum pokladu pro lvl 10-20. Tim nechci rict ze je to dostatecnej pocet.
Teda nevim jestli K3 pocitat, protoze ty duchy a liche je docela legrace davat, stejne tak ty bedynky u ritiru zkazy a v dverich za nima.
To mame tech sedm.
Zapomel jsem na nejakou bednicku ?
Doupe zla je taky 10 - 20 ?

Nebo prizracny ostrov ?

Edit:
Doufam, ze stale mluvime o pokladech 10 - 20, takze Zlatak nebo vlkouse do vyctu nezahrnuji.
Odesláno 25.02.2007 12:19
No len v DO su 4, takze ich bude dost mno .. len tie NPC su dake silne...
Odesláno 25.02.2007 13:14
Odesláno 25.02.2007 13:49
vynecham zlatak, ettiny a orky a jesterky a schvalne jestli neco najdu :)
Odesláno 25.02.2007 13:59
Podle me a podle toho jak sem se svejma postavickama hral, tak ano, bylo to spatny s penezma, ale ne takovy katastroficky jak tu nekteri licite. Rozhodne mi prijde na hlavu nekde kempit 9level s tim, ze na desatym uz neni kam jit. To je proste cira blbost, kterou ale nehodlam nikomu vyvracet - jeho lenost, jeho hloupost.
Odesláno 25.02.2007 14:05

třeba lizardi sou strašně náročný, dalo by se něco prohledat že... taky by to chtělo, aby ten nůž a zbroj u medvědů meli nějakej význam, třeba že toho člověka ve městě někdo hledá a tak .. jestli je o tak, tak pardon, jenm že mi to přišlo trochu nedotažený..
ale jinak všechna čest dobrovolné práci

Odesláno 25.02.2007 15:30

Odesláno 26.02.2007 07:15
pochopil som to pre tento moj konkretny pripad ,ja by som teraz na tomto leveli so svojou druhou postavou ani neostaval kebyze som nevedel ako som dopadol s prvou ,mam svojho Conana s ktorym som zacal hrat Demonu pred nejakou dobou ,za prvy den som bol lvl 6-7 ,10 som bol velmi rychlo ,vdaka silovej postave a kopu zivotov nez ine postavy co som si vsimol ,cest vynimkam ,som sa proste rychlo dostal za tuto hranicu magickej desiatky ,nemal som stym skoro ziaden problem,proste som chodil objavoval svet DEMONI ,a strasne super sa bavil ,nezabudnem doteraz na tu atmosferu ,ktora ma proste chytila ked som to zacal hrat,mal som nejaky ten minimum penazi kedze vtej dobe ked som sa prebojoval raz za cas cez orkov a nepredbehla ma postava s INV ktora sa mi dokonca aj smiala ,tak som si nasiel v jednom poklade cca aj 13k alebo aj rekordne 17 k myslim ,co su celkovo fakt paradne zarobky ,takto sa mi proste na jeden krat dostalo skoro 20 k samemu ,a bol som na hranici levelu pokladu v tejto oblasti ,ako vravim toto sa mi podarilo mozno ak to zratam na prstoch jednej ruky ,ale docela to bol pekny zarobok.
No a ako som sa prehupsol cez tuto hranicu tak som si stale chodil nejak veselo a veselo a expoval som si ,az som sa proste zasekol v jednom bode,co ma donutilo opustit hru na pol roka lebo som bol zufaly,zacal som to znova hrat aj ked neviem ci naoazaj dokoncim postavu ktoru som zacal ,kvoli frustrujucim faktorom ,ako som sa totiz takto pekne nechal unasat touto hrou a behal som si dungeonmi a zabaval sa a naplno si uzival RP tak som akosi pozabudol na faktor ze sa musim aj nejako zivit a momentalne som lvl 18 so syenit zbrojou ,a zlatou sekerou ktora je kazdemu na smiech a sktorou robim smiesny damage ,nemam uplne odflaknutu postavu co sa tyka levelov a mohla by so super vyzbrojou naozaj stat zato,ale takto mam len nejaky smiesny opasok sily+1 ,rukavice sily+1 a to je celkova moja vybava ,tot vsetko ,penazi ani poriadne nemam,a lepsiu zbran si uz proste nekupim a ani vybavu tak skoro jedine zeby mi to trvalo roky,sam si zaobstarat poklad neviem a zostava mi jedine cakat na skupinu a na poklad co sa mi nejako nedari kedze stale vydim jednotlivca ako si vybera poklad v DO a podobne ,takze toho pokladu v skupine som sa zatial nedockal .
Kvoli tejto frustrujucej skutocnosti som presvedceny zostat zatial na leveli 9 a zarobit si na ako tak postacujucu vybavu s ktorou budem byt schopny si zaobstarat poklad aj sam na tej urovni 10-20 aby som nedopadol ako teraz ,nerobim to naschval lebo som zbabelec,robim to preto lebo som realista,ked vidim ako ja sa ohanam so zlatou sekerou a okolo mna niekto prebehne s mitrilom ,pytam sa ako niekto moze ziskat miliony na taku zbran ,proste nechapacky,tot vsetko co som chcel povedat.
Moznoze to bude aj preto taku frustrujuce pre mna ze predtym som dostaval od DM skoro kazdy den nejaku ulohu a ziskaval som slusne expy a zlato za moje hranie RP a teraz viem ze to nejak nebezi ako predtym.Dakujem za dalsie srdcervuce vyjadrenie sa mojich myslienok.
Odesláno 26.02.2007 09:10
Odesláno 26.02.2007 09:44
Jsem jediný, komu tohle připadá v pořádku?...sem na 19 lvlu a jedine co ma je syen plato a syen scim...

Odesláno 26.02.2007 09:52

Ne vazne, to ze nekdo ma na 19. levelu jen syenit je v pohode.
Horsi jsou ty co nemaj ani level 20 a uz maji veskerou vybavu co uzvednou.

Odesláno 26.02.2007 10:53
Ja to dost dobre nechapu. Kdyz velkej tupej ork nemuze trhat bylinky, to by bylo proti erpé a zrejme by se dotycny zproneveril tem nejdulezitesim zivotnim zasadam, jak muze kraftit?Opet - pridavam se k Conanovi (ne, neni to muj zaplaceny agent) milovanyho kouzelnika Dalamara sem nechal delat mistniho hrobnika bo sem na 19 lvlu a jedine co ma je syen plato a syen scim. jinak nic. Proste pokud nejses zlodej behac pokladu nebo pokud necraftis tak si nevydelas (obihani bylynek nepocitam, bo kdyz tupej ork nerozumi bylinam tak je nebude trhat, ne?) a to jeste na vytahnuti craftu na nejakou uroven potrebujes si vydelat. Tzn behas poklady aby sis mohl nakoupit material a z toho craftit.
Prijde mi divny udelat si postavu co vlastne nic nemuze a pak rikat ze je nekde chyba.
Odesláno 26.02.2007 11:07
Pohladi svuj zeleznej stit nasadi prsteny s nefritem a straduje si to smer zlaty dul pofackovat par trposu.
![]()
Ne vazne, to ze nekdo ma na 19. levelu jen syenit je v pohode.
Horsi jsou ty co nemaj ani level 20 a uz maji veskerou vybavu co uzvednou.
ve zlatem dole jsou duergari a ne trposi,to je jako hazet do stejneho pytle Drowy a elfy !
*zuří*
Odesláno 26.02.2007 11:08
Takze si stezujes, ze jsi na tom vlastne moc dobre?Opet - pridavam se k Conanovi (ne, neni to muj zaplaceny agent) milovanyho kouzelnika Dalamara sem nechal delat mistniho hrobnika bo sem na 19 lvlu a jedine co ma je syen plato a syen scim. jinak nic. Proste pokud nejses zlodej behac pokladu nebo pokud necraftis tak si nevydelas (obihani bylynek nepocitam, bo kdyz tupej ork nerozumi bylinam tak je nebude trhat, ne?) a to jeste na vytahnuti craftu na nejakou uroven potrebujes si vydelat. Tzn behas poklady aby sis mohl nakoupit material a z toho craftit.
Tiffany ma 1. level zlodeje na 21lvl, a predstav si, ze do te dobry behala ve zlate se zlatou zbrani. A predstav si, ze na 30lvl s asi 10 esencema u Damy behala (beha doted, ale uz nema 30lvl) stale ve zlate

Shrnuto, ja si nestezuju ... na vybave zabava nekonci a nezacina ... pro nekoho. Ale nerikam, ze nemam rad dobrou vybavu

Odesláno 26.02.2007 11:09

Odesláno 26.02.2007 11:12
Este sa chcem vratit ktomu na otazku Dedka ze preco ostat na 9 lvl a radsej chodit na poklady inac nieje ina moznost,
som lvl 18 so syenit zbrojou ,a zlatou sekerou ktora je kazdemu na smiech a sktorou robim smiesny damage ,nemam uplne odflaknutu postavu co sa tyka levelov a mohla by so super vyzbrojou naozaj stat zato,ale takto mam len nejaky smiesny opasok sily+1 ,rukavice sily+1 a to je celkova moja vybava ,tot vsetko ,penazi ani poriadne nemam,a lepsiu zbran si uz proste nekupim
Hele, nepropadej trudomyslnosti, Pindruše taky nikdy pořádnej poklad nenašla a lítala do víc jak 20lvl v syenitový armádní uniformě a první temný se snažila pižlat syenitovou sekerou (a jak vim že je vopatrná, tak na ně nešla dřív jak na 25 lvl) ale prostě to za ten půlrok, cos tu nebyl částečně vymlátila z ettinu nebo duergarů (Orfovi ani muk, do zlatýho Pindruše nechodí, leda ji tam někdo násilím zatáhne) a asi tak půlku vykraftila. Ona je na rozdíl o Tvé postavy i špatně poskládaná, těžila nejvejš syenit. No jistej obrat nastal po tom, co se o ni začal zajímat Orf ale na drtivou většinu svejch věcí si nasušila sama. Garantuju Ti, že za půl roku hraní budeš taky komplet verd, hold někdo to má hned, někdo ne ale tim se nenech otrávit...
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních