má dvě třicítky, tak asi neMám jednu otázku? Ty hraješ na Démoně nebo na jiným serveru a sem chodíš akorát na fórum? Podle mě musíš hrát úplně na jiným serveru, ale to bych si potom stěžoval spíš tam u nich než tady.

Odesláno 14.03.2007 17:50
jde o způsob odměňování hráčů za šilenecký expení na esence
tyhlety věcičky, včetně regen chráničů bych udělal pouze pro horníka, ostupňovaný hezky podle skillu (+1 regen na 200 skillu, +2 na 400 a tak např.)
a podle toho i cena a třeba ty lepší by mohly mít +1-3 na sílu nebo něco ekvivalentního..
Odesláno 14.03.2007 18:10
Odesláno 14.03.2007 18:14
marne vzpominakm, kdy sem naposled videl nejakyho hornika zabit vsechny bazinaky ;) Jak uz sam o sobe Chuan napsal, ojebava se i hornicina.
ale asi tu nikdo nerika, ze hornicina je lehka, ale ze by se hornici zase meli nejak extra spatne? to snad taky ne ;)
a kdyz uz se tu resi lordovstvi tak Mkove, jen krystal opravdu nestaci, cili DM, ktery te udela jen tak lordem shanis marne.
Odesláno 14.03.2007 18:20
prsteny? tady nejsou prsteny s regen....?Eh tak máš prsteny ne?....ted už je to ok, to dřív byla regenka dostupná jen těm dvoum povoláním.
Odesláno 14.03.2007 18:20
Jsem rád,že jsem Studana pobavil.Na pivo s ním,ale nepůjdu,do 2min.by ze mě byl vrah.Ted,ale bez urážek a nadávání.Spása je tady ,aby pomáhala,je to tak?Asi ano,když leží starým hráčům tak v krku.Hráčům, co znají demonu jako svý boty,kterým připadá hrozně lehká.Všichni nejsme tady tak dlouho,to zaprvé,za druhé nejsem ani schopnej udělat kov za den,protože tolik času hraní nejde věnovat.Zrušením spásy at s tím souhlasíte,nebo ne,se sníží zase možnost jet něco jinýho než kouzlící buildy.Schválně jsem se koukal do listu hráčů,bojovníka s WMkem a zlodějem tady maj snad už jen Tanur a ještě jeden hráč.Ale to je jedno,jde mi jen o to,že mi připadá,jako by se rušily věci přizpívající k *hratelnosti* a demona se stávala čím dál těžší právě kvůli hráčům, co jí mají zmáknutou a neohlíží se na ty,co tady nejsou tak dlouho.Je to,jako by se boháč nudil svým bohatstvím a zkoušel,jaký je to být chudý.Zrušil se devast,to dost oslabilo wary,ted se jim zruší i jakas,takas ochrana a war s wmkem bude build naprd.Bude se k tomu muset vrazit klerik a to mě už neba.Jak říkám,nemyslím si že to přizpívá k hratelnosti,složitostí online hry,nutit hráče jet jisté buildy ,aby vůbec přežili.Třeba v dole.Za Martina dávno nehraju,ale abych s ním vůbec mohl těžit,měl jsem za zadkem klerika,kterej když jsem už měl skoro na kahanku přilogl,vyléčil a tak pořád dokola.To je hra?Navíc je to pokud vím i zakázaný využívat bugů a klerik odlogem a následným připojením obnový léčicí kouzla.Skvělý.Ale já jsem k takovému chování nepřímo nucen,právě tím,že se ze hry stává nehra s mým buildem War/DD/WM.Myslím specialně v dolech.Jinak si na něho nestěžuju.
Odesláno 14.03.2007 19:01
Odesláno 14.03.2007 19:15
To bude možná tim že jsi prostě lama a nevíš jak an to....takovej Atreyu se tu vyznal po měsíci skoro ve všem.
Blbost že se nedá hrát war/ nekouzlící postava bez spásy hehe.
No nevim né každej staví postavu s tim že počítá že u ní bude spásu mít žejo, heh
Odesláno 14.03.2007 20:18
Dovolim si tvrdit, ze to je tim, ze jeho bratr uz tu hraje hodne dlouho
Odesláno 14.03.2007 20:20
Hehe..radši lama na demoně,než blb v realu..celej den prosedíš u compu tak o čem se s tebou bavit?Prej zkušenosti..hehe.Měj se a nějak to vymysli s Dmkama.Nebojím se,že to nebude zase něco převratnýho...
![]()
P.S.Atrey je klerik..co?...:D
Odesláno 15.03.2007 08:44
Odesláno 15.03.2007 11:33
Mluvis o klerikovi jo?chce to na povolani hornika tvorit jinsi buildy nez bardy zrejme.
Neboj, kdyz uteces, ceka te jen dalsi varka bazinaku a kdyz poutikas hodne rychle tak pak se uz jen utopis v bazineJo táááááák , takže horník půjde kopat rudu, zaplatí cestu ale aniž by si kopnul a může utéct! Tak to je fakt brnkačka. Tomu říkám povoláníčko. Takže důkaz toho, že je horničina lehká spočívá v tom, že může kdykoliv utéct a nemusí zemřít (pokud ovšem ten mamalas nepřijel kopat rudu). Já věděl, že sem si vybral dobře, stačí lektvary spěšnýho ústupu a sem v klidu (teda pokud mi nevadí, že uteču bez rudy)
Dneska mám den jako korálek, Torradan je Lord, horničina je lehká, v celé Alicii není pro npc které vám zlepší přesvědčení k dobru kam šlápnout, jak se na vás mačkaj......
mozno preto ze zabit 4 bazinakov je pre mnohe postavy prilis tazke a trva to prilis dlho na to aby som to tam mohol urobit 10 krat za sebou (holt asi mam slaby build)
PS: na jednej strane je PG fuj a na druhej som donho tlaceny
Hele, ty me slibujes doprovod na Prizrak uz vice jak pul rokumám návrh co se bude líbit jistě všem horníkům a podpůrcům Démony pro tvoření skupin....
horník nemůže jít těžit sám, musí jít ještě s minimálně jednou postavou, jinak nebude mít spawn rud - podporuje tvorbu družin (ještě to jde vylepšit tím, že čím vyšší/těžší ruda bude musí se počet členů party navýšit
Odesláno 15.03.2007 12:34
Mluvis o klerikovi jo?
Vem to tak, ze ten muj bard je strenght build. Ma vysoky savy. Neco si i nakouzli. Pisne. Urcite je na tom jeste mnohem lepe jak 20/7/3.
Odesláno 15.03.2007 12:48
Tak jo, nekdy na to skaknem. Skill bude cca 8 hodin. Pak zaplavime trh levnym mithril/shadowem, po vzoru poslednich dni, mithril pro kazdeho !no si nikdy neřekla pojď pojedem, si tam radši jedeš umřít s někým jiným
zase uznej, jaká by to byla nuda jet těžit s klerikem, kterýmu je magie tamnějších tvorů pro smích
Odesláno 15.03.2007 13:22
Odesláno 15.03.2007 14:53
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních