Skočit na obsah

Fotka

Hnusná spása

• Please log in to reply
175 odpovědí na toto téma

#151 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 17:18

Mám jednu otázku? Ty hraješ na Démoně nebo na jiným serveru a sem chodíš akorát na fórum? Podle mě musíš hrát úplně na jiným serveru, ale to bych si potom stěžoval spíš tam u nich než tady. :tongue:

Zobrazit příspěvek

má dvě třicítky, tak asi ne :tongue:
  • 0

#152 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.03.2007 17:50

jde o způsob odměňování hráčů za šilenecký expení na esence
tyhlety věcičky, včetně regen chráničů bych udělal pouze pro horníka, ostupňovaný hezky podle skillu (+1 regen na 200 skillu, +2 na 400 a tak např.  :tongue: )
a podle toho i cena a třeba ty lepší by mohly mít +1-3 na sílu nebo něco ekvivalentního..

Zobrazit příspěvek

jo, WBcka, co to s vama je, ze se nesnazite hru prizpusobit Wulfgarovi. :tongue:
  • 0

#153 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 18:01

jo, WBcka, co to s vama je, ze se nesnazite hru prizpusobit Wulfgarovi.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

no a nani to nesmysl, že regen chrániče maj jenom war a hranda?
  • 0

#154 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 18:05

Zobrazit příspěvek

No a neni to nesmysl, ze by mel mit regen chranice jen hornik?
  • 0

#155 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 14.03.2007 18:10

Jsem rád,že jsem Studana pobavil.Na pivo s ním,ale nepůjdu,do 2min.by ze mě byl vrah.Ted,ale bez urážek a nadávání.Spása je tady ,aby pomáhala,je to tak?Asi ano,když leží starým hráčům tak v krku.Hráčům, co znají demonu jako svý boty,kterým připadá hrozně lehká.Všichni nejsme tady tak dlouho,to zaprvé,za druhé nejsem ani schopnej udělat kov za den,protože tolik času hraní nejde věnovat.Zrušením spásy at s tím souhlasíte,nebo ne,se sníží zase možnost jet něco jinýho než kouzlící buildy.Schválně jsem se koukal do listu hráčů,bojovníka s WMkem a zlodějem tady maj snad už jen Tanur a ještě jeden hráč.Ale to je jedno,jde mi jen o to,že mi připadá,jako by se rušily věci přizpívající k *hratelnosti* a demona se stávala čím dál těžší právě kvůli hráčům, co jí mají zmáknutou a neohlíží se na ty,co tady nejsou tak dlouho.Je to,jako by se boháč nudil svým bohatstvím a zkoušel,jaký je to být chudý.Zrušil se devast,to dost oslabilo wary,ted se jim zruší i jakas,takas ochrana a war s wmkem bude build naprd.Bude se k tomu muset vrazit klerik a to mě už neba.Jak říkám,nemyslím si že to přizpívá k hratelnosti,složitostí online hry,nutit hráče jet jisté buildy ,aby vůbec přežili.Třeba v dole.Za Martina dávno nehraju,ale abych s ním vůbec mohl těžit,měl jsem za zadkem klerika,kterej když jsem už měl skoro na kahanku přilogl,vyléčil a tak pořád dokola.To je hra?Navíc je to pokud vím i zakázaný využívat bugů a klerik odlogem a následným připojením obnový léčicí kouzla.Skvělý.Ale já jsem k takovému chování nepřímo nucen,právě tím,že se ze hry stává nehra s mým buildem War/DD/WM.Myslím specialně v dolech.Jinak si na něho nestěžuju.
  • 0

#156 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 18:10

No a neni to nesmysl, ze by mel mit regen chranice jen hornik?

Zobrazit příspěvek

no minimálně je to menší nesmysl :tongue:
udělal bych to do +3 pro všechy AB 1:1 classky a do +5 pro horníky :tongue:
  • 0

#157 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 18:14

marne vzpominakm, kdy sem naposled videl nejakyho hornika zabit vsechny bazinaky ;) Jak uz sam o sobe Chuan napsal, ojebava se i hornicina.
ale asi tu nikdo nerika, ze hornicina je lehka, ale ze by se hornici zase meli nejak extra spatne? to snad taky ne ;)

a kdyz uz se tu resi lordovstvi tak Mkove, jen krystal opravdu nestaci, cili DM, ktery te udela jen tak lordem shanis marne.

Zobrazit příspěvek

mozno preto ze zabit 4 bazinakov je pre mnohe postavy prilis tazke a trva to prilis dlho na to aby som to tam mohol urobit 10 krat za sebou (holt asi mam slaby build)

PS: na jednej strane je PG fuj a na druhej som donho tlaceny
  • 0

#158 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 18:14

Zobrazit příspěvek

Eh tak máš prsteny ne?....ted už je to ok, to dřív byla regenka dostupná jen těm dvoum povoláním.
  • 0

#159 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 18:15

Tenhle build mám, ani tak to není žádná sranda :tongue:

Zobrazit příspěvek

Som netvrdil ze to je sranda, ale aspon nemusis pouzivat svitky... (co ti o dost znizuje naklady)

Příspěvek upravil Mytko: 14.03.2007 21:04

• 0

#160 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 18:20

Eh tak máš prsteny ne?....ted už je to ok, to dřív byla regenka dostupná jen těm dvoum povoláním.

Zobrazit příspěvek

prsteny? tady nejsou prsteny s regen....? :tongue:
http://www.nwn.cz/fo...?showtopic=8955
  • 0

#161 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 18:20

Jsem rád,že jsem Studana pobavil.Na pivo s ním,ale nepůjdu,do 2min.by ze mě byl vrah.Ted,ale bez urážek a nadávání.Spása je tady ,aby pomáhala,je to tak?Asi ano,když leží starým hráčům tak v krku.Hráčům, co znají demonu jako svý boty,kterým připadá hrozně lehká.Všichni nejsme tady tak dlouho,to zaprvé,za druhé nejsem ani schopnej udělat kov za den,protože tolik času hraní nejde věnovat.Zrušením spásy at s tím souhlasíte,nebo ne,se sníží zase možnost jet něco jinýho než kouzlící buildy.Schválně jsem se koukal do listu hráčů,bojovníka s WMkem a zlodějem tady maj snad už jen Tanur a ještě jeden hráč.Ale to je jedno,jde mi jen o to,že mi připadá,jako by se rušily věci přizpívající k *hratelnosti* a demona se stávala čím dál těžší právě kvůli hráčům, co jí mají zmáknutou a neohlíží se na ty,co tady nejsou tak dlouho.Je to,jako by se boháč nudil svým bohatstvím a zkoušel,jaký je to být chudý.Zrušil se devast,to dost oslabilo wary,ted se jim zruší i jakas,takas ochrana a war s wmkem bude build naprd.Bude se k tomu muset vrazit klerik a to mě už neba.Jak říkám,nemyslím si že to přizpívá k hratelnosti,složitostí online hry,nutit hráče jet  jisté buildy ,aby vůbec přežili.Třeba v dole.Za Martina dávno nehraju,ale abych s ním vůbec mohl těžit,měl jsem za zadkem klerika,kterej když jsem už měl skoro na kahanku přilogl,vyléčil a tak pořád dokola.To je hra?Navíc je to pokud vím i zakázaný využívat bugů a klerik odlogem a následným připojením obnový léčicí kouzla.Skvělý.Ale já jsem k takovému chování nepřímo nucen,právě tím,že se ze hry stává  nehra s mým buildem War/DD/WM.Myslím specialně v dolech.Jinak si na něho nestěžuju.

Zobrazit příspěvek

To bude možná tim že jsi prostě lama a nevíš jak an to....takovej Atreyu se tu vyznal po měsíci skoro ve všem.
Blbost že se nedá hrát war/ nekouzlící postava bez spásy hehe.
No nevim né každej staví postavu s tim že počítá že u ní bude spásu mít žejo, heh :tongue:
  • 0

#162 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 14.03.2007 19:01

ehm,jen takovej detail...scita se 5/+6 pohlceni na vojenskejch botech se spasou?
  • 0

#163 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 14.03.2007 19:15

To bude možná tim že jsi prostě lama a nevíš jak an to....takovej Atreyu se tu vyznal po měsíci skoro ve všem.
Blbost že se nedá hrát war/ nekouzlící postava bez spásy hehe.
No nevim né každej staví postavu s tim že počítá že u ní bude spásu mít žejo, heh :tongue:

Zobrazit příspěvek

Hehe..radši lama na demoně,než blb v realu..celej den prosedíš u compu tak o čem se s tebou bavit?Prej zkušenosti..hehe.Měj se a nějak to vymysli s Dmkama.Nebojím se,že to nebude zase něco převratnýho... :tongue:
P.S.Atrey je klerik..co?...:D
  • 0

#164 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 20:06

ehm,jen takovej detail...scita se 5/+6 pohlceni na vojenskejch botech se spasou?

Zobrazit příspěvek

jojo
  • 0

#165 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 20:09

....takovej Atreyu se tu vyznal po měsíci skoro ve všem.

Zobrazit příspěvek

Dovolim si tvrdit, ze to je tim, ze jeho bratr uz tu hraje hodne dlouho :tongue:
  • 0

#166 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 20:18

Dovolim si tvrdit, ze to je tim, ze jeho bratr uz tu hraje hodne dlouho  :tongue:

Zobrazit příspěvek

To si nemyslim že je to tim, jistě to má něco do sebe,ale zajímal se o vše saám od sebe, četl grimoár a ptal se různejch expilů/craftmenů...a to že ej to klérik to je podle mě celkem fuk....klérik je trochu lehčí když má healy, boosty i imky....ale to je jedno.
  • 0

#167 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 20:20

Hehe..radši lama na demoně,než blb v realu..celej den prosedíš u compu tak o čem se s tebou bavit?Prej zkušenosti..hehe.Měj se a nějak to vymysli s Dmkama.Nebojím se,že to nebude zase něco převratnýho... :tongue:
P.S.Atrey je klerik..co?...:D

Zobrazit příspěvek

Heh já teda u kompu moc neprosedim, tak maximálně hodinu deně.
Hele já ybch tu naší debatu ukončil, zdá se mi to celkem neférový hádat se s někym jako jsi ty....to je jako kdybych se šel prát s dětma ze školky:D :tongue:
  • 0

#168 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2007 08:44

*pročítá kouzelné svitky a kroutí nad nimi hlavou* Sakra co je to ta spása?!

jinak Atreyu se opravdu o vše tady zajímal, ač má bráchu trošku high-lvl znalce:) Jo a pořád čekám na ten ultimátní build :tongue:
  • 0

#169 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2007 11:33

chce to na povolani hornika tvorit jinsi buildy nez bardy zrejme.

Zobrazit příspěvek

Mluvis o klerikovi jo?
Vem to tak, ze ten muj bard je strenght build. Ma vysoky savy. Neco si i nakouzli. Pisne. Urcite je na tom jeste mnohem lepe jak 20/7/3.

Jo táááááák , takže horník půjde kopat rudu, zaplatí cestu ale aniž by si kopnul a může utéct! Tak to je fakt brnkačka. Tomu říkám povoláníčko. Takže důkaz toho, že je horničina lehká spočívá v tom, že může kdykoliv utéct a nemusí zemřít (pokud ovšem ten mamalas nepřijel kopat rudu). Já věděl, že sem si vybral dobře, stačí lektvary spěšnýho ústupu a sem v klidu (teda pokud mi nevadí, že uteču bez rudy) 
Dneska mám den jako korálek, Torradan je Lord, horničina je lehká, v celé Alicii není pro npc které vám zlepší přesvědčení k dobru kam šlápnout, jak se na vás mačkaj......  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Neboj, kdyz uteces, ceka te jen dalsi varka bazinaku a kdyz poutikas hodne rychle tak pak se uz jen utopis v bazine :tongue:

mozno preto ze zabit 4 bazinakov je pre mnohe postavy prilis tazke a trva to prilis dlho na to aby som to tam mohol urobit 10 krat za sebou (holt asi mam slaby build)

PS: na jednej strane je PG fuj a na druhej som donho tlaceny

Zobrazit příspěvek

Po zruseni devastu, se hnedka jisty PG hraci ozvali (po wipu), ze verdicit bude celkem orisek tezit. Tenkrate bylo slibeno, ze se bazinak upravi. To uz je vice jak rok. Zkuste si tipnout jak to dopadlo. :tongue:

mám návrh co se bude líbit jistě všem horníkům a podpůrcům Démony pro tvoření skupin....

horník nemůže jít těžit sám, musí jít ještě s minimálně jednou postavou, jinak nebude mít spawn rud - podporuje tvorbu družin (ještě to jde vylepšit tím, že čím vyšší/těžší ruda bude musí se počet členů party navýšit

Zobrazit příspěvek

Hele, ty me slibujes doprovod na Prizrak uz vice jak pul roku :tongue:
  • 0

#170 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 15.03.2007 12:34

Mluvis o klerikovi jo?
Vem to tak, ze ten muj bard je strenght build. Ma vysoky savy. Neco si i nakouzli. Pisne. Urcite je na tom jeste mnohem lepe jak 20/7/3.

Zobrazit příspěvek

Muzu si z vlastni zkusenosti dovolit rict,ze na kopani je 20/7/3 daleko vhodnejsi nez nejakej klerik ci bard.Ale chce to samozrejme spravne veci a zkusenosti :).
  • 0

#171 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2007 12:42

Hele, ty me slibujes doprovod na Prizrak uz vice jak pul roku  :tongue:

Zobrazit příspěvek

no si nikdy neřekla pojď pojedem, si tam radši jedeš umřít s někým jiným :tongue: zase uznej, jaká by to byla nuda jet těžit s klerikem, kterýmu je magie tamnějších tvorů pro smích :tongue:
  • 0

#172 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2007 12:48

no si nikdy neřekla pojď pojedem, si tam radši jedeš umřít s někým jiným  :tongue: zase uznej, jaká by to byla nuda jet těžit s klerikem, kterýmu je magie tamnějších tvorů pro smích  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Tak jo, nekdy na to skaknem. Skill bude cca 8 hodin. Pak zaplavime trh levnym mithril/shadowem, po vzoru poslednich dni, mithril pro kazdeho ! :tongue:
Ale ja s ni ted moc jeste nechci hrat, vsak vis proc.
  • 0

#173 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2007 13:03

Neboj, kdyz uteces, ceka te jen dalsi varka bazinaku a kdyz poutikas hodne rychle tak pak se uz jen utopis v bazine  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Jo to jsou ty rady tak říkajíc na h...prostě na nic no, ale dostáváme je dnes a denně:)
  • 0

#174 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 15.03.2007 13:22

Nechci te nejak strasit Chuan...ale jen 8 hodin po nove uprave trva nakopat celej batoh s max skillem (verd,mitril) :tongue: .Teda aspon myslim ze je tam uprava,pac takovejch hlusin tam nepamatuju :tongue: .
Jo a bazinaci me nepripadaj nak upraveny,krom pisne prokleti kterou ted kouzlej o sto sest a rozdeleni spawnu na dva.
  • 0

#175 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2007 13:39

Nechci te nejak strasit Chuan...ale jen 8 hodin po nove uprave trva nakopat celej batoh s max skillem (verd,mitril) :tongue: .Teda aspon myslim ze je tam .

Zobrazit příspěvek

hele ty nepovídej tys tam tůhle kopal úplně sám.. nechápu proč tam jiný choděj ve dvou :tongue: a ještě držkoval že má bejt restart...
  • 0

#176 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 15.03.2007 14:53

:tongue: ,no protoze to je strasny ted.Vyrazim kopat hned po restartu,stim ze budu mit cas....po 45 minutach kdyz to tam s vypetim sil osefuju abych mohl vubec kopnout do skaly,na potvoru se objevi "za 15 minut probehne restart serveru" :tongue:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních