Kdyby sis to rozmyslel, rád si to poslechnu. Klidně i na PMMimochodom, znicili ste topic, dufam, ze ste spokojni. Uz sa mi ani nechce odpovedat Araratovi
Dawe93 jako zloděj
Odesláno 25.01.2007 20:36
Odesláno 25.01.2007 23:38
jeste jednou se vsem veteranum omlouvam za spam, kterej je jim bli...cizi
dobre, uz se to nestane, radsi se teda budu pretvarovat, lizt vsem co maj nad 1000 prispevku a registraci nad rok tam kam slunce nevidi a pudu tupe za stadem
haugh a jinak trocha humoru by vam neuskodilo (mozna i na chvili si od toho fora oddechnout, ted mam pocit ze je to vase modla)
Odesláno 25.01.2007 23:51
nekdo znici topic, jinej zase predstavy o pohodovym kolektivu
jeste jednou se vsem veteranum omlouvam za spam, kterej je jim bli...cizi
dobre, uz se to nestane, radsi se teda budu pretvarovat, lizt vsem co maj nad 1000 prispevku a registraci nad rok tam kam slunce nevidi a pudu tupe za stadem
haugh a jinak trocha humoru by vam neuskodilo (mozna i na chvili si od toho fora oddechnout, ted mam pocit ze je to vase modla)
FORUM
Odesláno 26.01.2007 00:03
A teď vážně; taky nevím proč na tebe tolik vyjeli, ale asi to bude s tím, že lepší bude cokoli jen netáhnout s Tomim ; )
No, prvním dojmem si moc nezazářil, ale to se mi stává normálně. Akorát u Teryho tvůj první dojem je i poslední
hehe nojono, ja uz to radsi nebudu resit, teda spis ja uz radsi nebudu nic resit
Odesláno 26.01.2007 00:11
Zase to netreba prehanat. Staci trocha citu a hned clovek vie kde sa spamovat moze a kde je to nevhodne. A ked uz ten spam tak sa treba ucit od majstrov: Voodoo, Vafliik, pripadne Maslo a dalsi. Hlavne ziadne Tomi_kaleraby, na to je tu kazdy uz alergickyhehe nojono, ja uz to radsi nebudu resit, teda spis ja uz radsi nebudu nic resit
omezil sem si forum jenom na CS kvartyr
Odesláno 26.01.2007 00:16
Tomi_kaleraby
Prej to nejlepsi co nas mohlo v zivote potkat...
*... a jde si hodit mašli*
----
p.s. doufam ze se ta debata o trestani dotahne do konce.
docela jsem se do ni zacetl.
#158 Host_Lopyk_*
Odesláno 26.01.2007 00:26
No tak tady uz mi to neda. Myslite si ze ta v onom prispevku vyse vyjmenovana skupina je "kazdy"? Ze ona skupina ma patent na vsechno moudro sveta?Hlavne ziadne Tomi_kaleraby, na to je tu kazdy uz alergicky
Povim vam ze Wekslak ma pravdu. Ukrutne to zerete a mate dojem ze ste parlament zemekoule.... a je zajimavy, ze tenhle koulovej parlament sidli zrovna na foru Demony..ooo jaka cest.
Odesláno 26.01.2007 08:12
Scourge: neboooooooj
wekslak: já ti říkal, že na spam je tu patent a má ho jen pár lidí povolený:)
Lopyk: jen je nech, já se bavím...buď tady, nebo když sleduju záběry z parlamentu na ČT2:)
Co je Tomi_kaleraby?já fakt nevím
Odesláno 26.01.2007 09:52
Tomu kto na forum neprisipieva pochopitelne ani nemoze vadit, lebo mu nic nepokazi.No tak tady uz mi to neda. Myslite si ze ta v onom prispevku vyse vyjmenovana skupina je "kazdy"? Ze ona skupina ma patent na vsechno moudro sveta?
Povim vam ze Wekslak ma pravdu. Ukrutne to zerete a mate dojem ze ste parlament zemekoule.... a je zajimavy, ze tenhle koulovej parlament sidli zrovna na foru Demony..ooo jaka cest.
Ale inac si nas odhadol uplne presne. Sme banda egocentrickych, bezohladnych, sebareflexie neschopnych politikov. Do jedneho
Odesláno 26.01.2007 10:13
Zaujimave. Zrovna u teba by som nepovedal, ze das na rady a nazory inych.ma patent na vsechno moudro sveta
Nikdy ta nenapadlo, ze zatrpknutost niektorych ludi tu vznikla vdaka ich ignoracii?
A tym nemyslim seba, mne je to sumafuk. Len mi je luto tych, co mohli prispiet kvalite modulu.
Vobec sa necudujem, na ktoru stranu sa stavias. Mas na vyber medzi zatrpknutymi a tymi, co maju celu hlavu natretu lubrikacnym gelom. Take rozhodnutie malokedy prekvapi...
Odesláno 26.01.2007 10:17
Odesláno 26.01.2007 10:20
Odesláno 26.01.2007 10:22
kludne napis... ved ty uz si ban na forum mal a mna zrejme caka...
a to je v pohodě:)
aspoň uvidíš,jaké to je
ale zajímalo by mě jedno, takže ta hrstka zatrpklých je ta dobrá, a všichni ostatní mají hlavy namazané lubrikantem a lezou ostatním do prdele?tak to mám chápat?komu jsem vlezl do prdele?;)a komu ostatní?
Odesláno 26.01.2007 10:22
ty se raději nevyjadřuj k něčemu co jde naprosto mimo tebe, aspon jednou si dej pokoj od duchaprázdných a rádobymudrlantských příspěvku.teda voodoo to je taková nepřímá urážka, a docela drsná:) kdyby mi to nebylo také "šumafuk" jako tobě (tudíž máme něco asi společného), tak bych i napsal něco zlého, za což bych pak dostal schvalování a ban:).........ale napsat bych to moc chtěl, to jo
Odesláno 26.01.2007 10:30
Ja som netvrdil, ze neexistuju dalsie skupiny. Takze mi nevkladaj do ust vyjadrenie "všichni ostatní".ale zajímalo by mě jedno, takže ta hrstka zatrpklých je ta dobrá, a všichni ostatní mají hlavy namazané lubrikantem a lezou ostatním do prdele?tak to mám chápat?komu jsem vlezl do prdele?;)a komu ostatní?
Kto komu niekam lezie tu je celkom dobre vidiet. Potrebujes k tomu nezaujatost a... ako to nazval Wekslak? .... Nadhlad?
EDIT: Este nieco. Dedek, pocas mojho banu sa, prosim ta, staraj o trznicu. Spolieham na teba.
Odesláno 26.01.2007 10:34
Ja som netvrdil, ze neexistuju dalsie skupiny. Takze mi nevkladaj do ust vyjadrenie "všichni ostatní".
Kto komu niekam lezie tu je celkom dobre vidiet. Potrebujes k tomu nezaujatost a... ako to nazval Wekslak? .... Nadhlad?
no Lopykovi jsi psal, že má na výber buď ty zatrpklé, nebo ty druhé, tj. ty s tou namazanou hlavou lubrikantem, další možnost jsi nedal, tudíž jsou zde jen tyto dvě skupiny....krom toho mě docela zajímá, ale jako opravdu, ale opravdu moc, kdo komu leze do prdele a má z toho hlavu celou zadělanou, když už to tu píšeš....máš zjevně také nadhled, tak mě prosím potěš a napiš sem jména, já abych to věděl, a aby to vůbec věděli všichni, o kterých se zde zmiňuješ, ono to věci pomůže než chodit kolem horké kaše:)
Skald: nezlob
Odesláno 26.01.2007 10:41
Zaujimave. Zrovna u teba by som nepovedal, ze das na rady a nazory inych.
Nikdy ta nenapadlo, ze zatrpknutost niektorych ludi tu vznikla vdaka ich ignoracii?
A tym nemyslim seba, mne je to sumafuk. Len mi je luto tych, co mohli prispiet kvalite modulu.
Vobec sa necudujem, na ktoru stranu sa stavias. Mas na vyber medzi zatrpknutymi a tymi, co maju celu hlavu natretu lubrikacnym gelom. Take rozhodnutie malokedy prekvapi...
Pokud dostane Voodoo Ban na forum, ja ho chci pak take.
Odesláno 26.01.2007 10:44
Nie, on si vyberal jednu z tychto stran. Mohol zostat nestranny a teda medzi tymi ostatnymi, on to vsak neurobil. Nikto ho k volbe nenutil.no Lopykovi jsi psal, že má na výber buď ty zatrpklé, nebo ty druhé
Ked ides do obchodu, nemusis si vybrat medzi rohlikmi a zemlami. Mozes si kupit bagetu.
Odesláno 26.01.2007 10:45
Odesláno 26.01.2007 10:53
Sepha: tak kdo?
Odesláno 26.01.2007 11:09
Odesláno 26.01.2007 11:15
Schopnost citat medzi riadkami ta nenaucim. Ach jo, tak polopate...voodoo: stále jsi mi neodpověděl
Ano, s gelom ste dobri kamarati. Nevravim, ze minies 3 tuby denne, ale cas od casu zasoby doplnit musis. Ciel si viacmenej nevyberas, ide o to, aby ta bolo vidiet.
Zrejme si to ani neuvedomujes, to pripustam.
Teraz, ak dovolis, opytam sa ja. Napisal si na tomto fore niekomu svoj negativny nazor ako prvy? Ja si myslim, ze sa tu stavias do pozicie "kamarat so vsetkymi". Tuto masku ti ja jednoducho neverim. Mozno sa mylim, ale nazory niektorych ludi, ktore tu citam ma v tom utvrduju.
EDIT: Myslim, ze Deek zarazil posledny kliniec a uz sa u tohto nebavim ani ja. Predavam stafetu dalej, trebars Ascimu, Rydiss alebo Garretovi...
Odesláno 26.01.2007 11:32
No hele mohl jsi to říct přímo, něco jako "Tomi, seš neskonalá vlezdoprdelka a hnědej seš od hlavy až k patě, prolzl jsi tolik zadků, že už to ani nespočítáš, to jest můj názor" a neházet kecy kolem, že jo....taky bys mi mohl říct, komu, ale to už nechám na jindy:)
Deek: beru to tak, že jsem líheň všeho špatného tady na foru, díky, aspoň někdo to dokáže říci upřímně a toho si vážím:) leč neodejdu
Odesláno 26.01.2007 11:36
#180 Host_Ariadna_*
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních