Skočit na obsah

Dawe93 jako zloděj

• Please log in to reply
214 odpovědí na toto téma

#151 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 20:36

Mimochodom, znicili ste topic, dufam, ze ste spokojni. Uz sa mi ani nechce odpovedat Araratovi :laugh:

Kdyby sis to rozmyslel, rád si to poslechnu. Klidně i na PM :laugh:
  • 0

#152 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 23:38

nekdo znici topic, jinej zase predstavy o pohodovym kolektivu

jeste jednou se vsem veteranum omlouvam za spam, kterej je jim bli...cizi

dobre, uz se to nestane, radsi se teda budu pretvarovat, lizt vsem co maj nad 1000 prispevku a registraci nad rok tam kam slunce nevidi a pudu tupe za stadem

haugh a jinak trocha humoru by vam neuskodilo (mozna i na chvili si od toho fora oddechnout, ted mam pocit ze je to vase modla)
  • 0

#153 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 25.01.2007 23:51

nekdo znici topic, jinej zase predstavy o pohodovym kolektivu

jeste jednou se vsem veteranum omlouvam za spam, kterej je jim bli...cizi

dobre, uz se to nestane, radsi se teda budu pretvarovat, lizt vsem co maj nad 1000 prispevku a registraci nad rok tam kam slunce nevidi a pudu tupe za stadem

haugh a jinak trocha humoru by vam neuskodilo (mozna i na chvili si od toho fora oddechnout, ted mam pocit ze je to vase modla)

Zobrazit příspěvek

:laugh:

FORUM

:laugh: :laugh:
  • 0

#154 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 25.01.2007 23:58

...

Zobrazit příspěvek

A teď vážně; taky nevím proč na tebe tolik vyjeli, ale asi to bude s tím, že lepší bude cokoli jen netáhnout s Tomim ; )
No, prvním dojmem si moc nezazářil, ale to se mi stává normálně. Akorát u Teryho tvůj první dojem je i poslední :laugh:
  • 0

#155 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 00:03

A teď vážně; taky nevím proč na tebe tolik vyjeli, ale asi to bude s tím, že lepší bude cokoli jen  netáhnout s Tomim ; )
No, prvním dojmem si moc nezazářil, ale to se mi stává normálně. Akorát u Teryho tvůj první dojem je i poslední  :laugh:

Zobrazit příspěvek

hehe nojono, ja uz to radsi nebudu resit, teda spis ja uz radsi nebudu nic resit :laugh: omezil sem si forum jenom na CS kvartyr
  • 0

#156 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 00:11

hehe nojono, ja uz to radsi nebudu resit, teda spis ja uz radsi nebudu nic resit  :laugh:  omezil sem si forum jenom na CS kvartyr

Zobrazit příspěvek

Zase to netreba prehanat. Staci trocha citu a hned clovek vie kde sa spamovat moze a kde je to nevhodne. A ked uz ten spam tak sa treba ucit od majstrov: Voodoo, Vafliik, pripadne Maslo a dalsi. Hlavne ziadne Tomi_kaleraby, na to je tu kazdy uz alergicky :rolleyes:
  • 0

#157 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 26.01.2007 00:16

Tomi_kaleraby

Prej to nejlepsi co nas mohlo v zivote potkat...
*... a jde si hodit mašli* :rolleyes:
----

p.s. doufam ze se ta debata o trestani dotahne do konce.
docela jsem se do ni zacetl.
:laugh:
  • 0

#158 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 26.01.2007 00:26

Hlavne ziadne Tomi_kaleraby, na to je tu kazdy uz alergicky :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

No tak tady uz mi to neda. Myslite si ze ta v onom prispevku vyse vyjmenovana skupina je "kazdy"? Ze ona skupina ma patent na vsechno moudro sveta?

Povim vam ze Wekslak ma pravdu. Ukrutne to zerete a mate dojem ze ste parlament zemekoule.... a je zajimavy, ze tenhle koulovej parlament sidli zrovna na foru Demony..ooo jaka cest.
  • 0

#159 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 08:12

Náhodou u Ter jsem byl v ignore a pak zase ne, teď jsem tam holt znovu, ale budu chvíli sekat latinu a budu zase venku :rolleyes:

Scourge: neboooooooj :laugh:

wekslak: já ti říkal, že na spam je tu patent a má ho jen pár lidí povolený:)

Lopyk: jen je nech, já se bavím...buď tady, nebo když sleduju záběry z parlamentu na ČT2:)

Co je Tomi_kaleraby?já fakt nevím :laugh:
  • 0

#160 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 09:52

No tak tady uz mi to neda. Myslite si ze ta v onom prispevku vyse vyjmenovana skupina je "kazdy"? Ze ona skupina ma patent na vsechno moudro sveta?

Povim vam ze Wekslak ma pravdu. Ukrutne to zerete a mate dojem ze ste parlament zemekoule.... a je zajimavy, ze tenhle koulovej parlament sidli zrovna na foru Demony..ooo jaka cest.

Zobrazit příspěvek

Tomu kto na forum neprisipieva pochopitelne ani nemoze vadit, lebo mu nic nepokazi.

Ale inac si nas odhadol uplne presne. Sme banda egocentrickych, bezohladnych, sebareflexie neschopnych politikov. Do jedneho :rolleyes:
  • 0

#161 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:13

ma patent na vsechno moudro sveta

Zobrazit příspěvek

Zaujimave. Zrovna u teba by som nepovedal, ze das na rady a nazory inych.
Nikdy ta nenapadlo, ze zatrpknutost niektorych ludi tu vznikla vdaka ich ignoracii?
A tym nemyslim seba, mne je to sumafuk. Len mi je luto tych, co mohli prispiet kvalite modulu.

Vobec sa necudujem, na ktoru stranu sa stavias. Mas na vyber medzi zatrpknutymi a tymi, co maju celu hlavu natretu lubrikacnym gelom. Take rozhodnutie malokedy prekvapi...
  • 0

#162 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:17

teda voodoo to je taková nepřímá urážka, a docela drsná:) kdyby mi to nebylo také "šumafuk" jako tobě (tudíž máme něco asi společného), tak bych i napsal něco zlého, za což bych pak dostal schvalování a ban:).........ale napsat bych to moc chtěl, to jo
  • 0

#163 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:20

ale napsat bych to moc chtěl, to jo

Zobrazit příspěvek

kludne napis... ved ty uz si ban na forum mal a mna zrejme caka... :rolleyes:
  • 0

#164 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:20

Skoda, ze mam schvalovani, myslim ze bych sio tady prihral svoji polivcicku.
  • 0

#165 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:22

kludne napis... ved ty uz si ban na forum mal a mna zrejme caka...  :laugh:

Zobrazit příspěvek

a to je v pohodě:)

aspoň uvidíš,jaké to je :rolleyes:

ale zajímalo by mě jedno, takže ta hrstka zatrpklých je ta dobrá, a všichni ostatní mají hlavy namazané lubrikantem a lezou ostatním do prdele?tak to mám chápat?komu jsem vlezl do prdele?;)a komu ostatní?
  • 0

#166 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:22

teda voodoo to je taková nepřímá urážka, a docela drsná:) kdyby mi to nebylo také "šumafuk" jako tobě (tudíž máme něco asi společného), tak bych i napsal něco zlého, za což bych pak dostal schvalování a ban:).........ale napsat bych to moc chtěl, to jo

Zobrazit příspěvek

ty se raději nevyjadřuj k něčemu co jde naprosto mimo tebe, aspon jednou si dej pokoj od duchaprázdných a rádobymudrlantských příspěvku.
  • 0

#167 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:30

ale zajímalo by mě jedno, takže ta hrstka zatrpklých je ta dobrá, a všichni ostatní mají hlavy namazané lubrikantem a lezou ostatním do prdele?tak to mám chápat?komu jsem vlezl do prdele?;)a komu ostatní?

Zobrazit příspěvek

Ja som netvrdil, ze neexistuju dalsie skupiny. Takze mi nevkladaj do ust vyjadrenie "všichni ostatní".
Kto komu niekam lezie tu je celkom dobre vidiet. Potrebujes k tomu nezaujatost a... ako to nazval Wekslak? .... Nadhlad?

EDIT: Este nieco. Dedek, pocas mojho banu sa, prosim ta, staraj o trznicu. Spolieham na teba. :rolleyes:
  • 0

#168 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:34

Ja som netvrdil, ze neexistuju dalsie skupiny. Takze mi nevkladaj do ust vyjadrenie "všichni ostatní".
Kto komu niekam lezie tu je celkom dobre vidiet. Potrebujes k tomu nezaujatost a... ako to nazval Wekslak? .... Nadhlad?

Zobrazit příspěvek

no Lopykovi jsi psal, že má na výber buď ty zatrpklé, nebo ty druhé, tj. ty s tou namazanou hlavou lubrikantem, další možnost jsi nedal, tudíž jsou zde jen tyto dvě skupiny....krom toho mě docela zajímá, ale jako opravdu, ale opravdu moc, kdo komu leze do prdele a má z toho hlavu celou zadělanou, když už to tu píšeš....máš zjevně také nadhled, tak mě prosím potěš a napiš sem jména, já abych to věděl, a aby to vůbec věděli všichni, o kterých se zde zmiňuješ, ono to věci pomůže než chodit kolem horké kaše:)

Skald: nezlob :rolleyes:
  • 0

#169 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:36

Skald: nezlob :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

na mě tvoje přiblblé smajlíky neplatí, tak neplýtvej energií.
  • 0

#170 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:41

Zaujimave. Zrovna u teba by som nepovedal, ze das na rady a nazory inych.
Nikdy ta nenapadlo, ze zatrpknutost niektorych ludi tu vznikla vdaka ich ignoracii?
A tym nemyslim seba, mne je to sumafuk. Len mi je luto tych, co mohli prispiet kvalite modulu.

Vobec sa necudujem, na ktoru stranu sa stavias. Mas na vyber medzi zatrpknutymi a tymi, co maju celu hlavu natretu lubrikacnym gelom. Take rozhodnutie malokedy prekvapi...

Zobrazit příspěvek

:rolleyes:

Pokud dostane Voodoo Ban na forum, ja ho chci pak take.
  • 0

#171 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:41

na mě tvoje přiblblé smajlíky neplatí, tak neplýtvej energií.

Zobrazit příspěvek

žíly mi to netrhá a ani se moc u toho nezapotím, natožpak plýtvat energií :rolleyes:
  • 0

#172 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:44

no Lopykovi jsi psal, že má na výber buď ty zatrpklé, nebo ty druhé

Zobrazit příspěvek

Nie, on si vyberal jednu z tychto stran. Mohol zostat nestranny a teda medzi tymi ostatnymi, on to vsak neurobil. Nikto ho k volbe nenutil.
Ked ides do obchodu, nemusis si vybrat medzi rohlikmi a zemlami. Mozes si kupit bagetu.
  • 0

#173 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:45

Voodoo urcite ban nedostane ;)
  • 0

#174 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:49

Voodoo urcite ban nedostane ;)

Zobrazit příspěvek

Dedku, ale ta pomoc by sa aj tak hodila. :rolleyes:
  • 0

#175 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 10:53

voodoo: stále jsi mi neodpověděl

Sepha: tak kdo? :rolleyes:
  • 0

#176 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 11:09

Velmi lituju Tomi, ze si te nemuzu dat do ignore, u admina se to nehodi. Dle meho nazoru je vetsina tvych prispevku hloupych a bezobsaznych a zamoruji tohle forum jako neprijemny zapach.
  • 0

#177 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 11:15

voodoo: stále jsi mi neodpověděl

Zobrazit příspěvek

Schopnost citat medzi riadkami ta nenaucim. Ach jo, tak polopate...
Ano, s gelom ste dobri kamarati. Nevravim, ze minies 3 tuby denne, ale cas od casu zasoby doplnit musis. Ciel si viacmenej nevyberas, ide o to, aby ta bolo vidiet.
Zrejme si to ani neuvedomujes, to pripustam.

Teraz, ak dovolis, opytam sa ja. Napisal si na tomto fore niekomu svoj negativny nazor ako prvy? Ja si myslim, ze sa tu stavias do pozicie "kamarat so vsetkymi". Tuto masku ti ja jednoducho neverim. Mozno sa mylim, ale nazory niektorych ludi, ktore tu citam ma v tom utvrduju.

EDIT: Myslim, ze Deek zarazil posledny kliniec a uz sa u tohto nebavim ani ja. Predavam stafetu dalej, trebars Ascimu, Rydiss alebo Garretovi...
  • 0

#178 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 11:32

Jsem totiž lidumil, do doby, než mě někdo ne naštve, ale přímo na*ere, tak jsem pořád v pohodě, leč ještě se to tu nikomu nepovdelo, tedy nemám důvod být nějak mo nepřátelský:)

No hele mohl jsi to říct přímo, něco jako "Tomi, seš neskonalá vlezdoprdelka a hnědej seš od hlavy až k patě, prolzl jsi tolik zadků, že už to ani nespočítáš, to jest můj názor" a neházet kecy kolem, že jo....taky bys mi mohl říct, komu, ale to už nechám na jindy:)

Deek: beru to tak, že jsem líheň všeho špatného tady na foru, díky, aspoň někdo to dokáže říci upřímně a toho si vážím:) leč neodejdu :rolleyes:
  • 0

#179 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2007 11:36

:rolleyes:
  • 0

#180 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.01.2007 11:43

Ked ides do obchodu, nemusis si vybrat medzi rohlikmi a zemlami. Mozes si kupit bagetu.

Zobrazit příspěvek

a ty jsi rohlik, zemle, nebo bageta ? :rolleyes:

No hele mohl jsi to říct přímo,..... a neházet kecy kolem, že jo....

dobra rada nad zlato. :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních