Skočit na obsah

Fotka

Kdo myslite

• Please log in to reply
298 odpovědí na toto téma

#151 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 12:50

Aha takze obetneho baranka uz mame a ostatni klonovaci aj ked sa o nich vie su v klidu, chapem to dobre, ze?

Zobrazit příspěvek

Presne tak. Dokud se nevyjmenujou vsichni coz je nerealne. Sice by to bylo spravedlive, ale ...
Dokazete pochopit, ze to nechci rict. Protoze ME to prijde zbytecne. Uz tak je tu kupa nenavisti, osocovani.
Jmeno vi vice lidi, tak at s tim nalozi podle sveho uvazeni.
  • 0

#152 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 13:26

Pro tve stare oci jsem to zvyraznil  :cool:

Zobrazit příspěvek

no já ale mám také staré oči, ale nevšim sem si, že by někde Mantor chtěl jména po Sephe.. ta přeci nikde neřekla, že nějaká zná.... no a to druhé jméno.... kdo jej ještě neví, snad stačí buď počkat na Aliho až mu skončí školka anebo mu poslat PM a on se s ním rád jistě pochlubí, jako to včera pár lidem sdělil....

...no a jinak... je promlčeno ano, někdo by třeba nějaký trest rád viděl, já si myslím, že to není třeba a že určitě žádnýá nebude, prostě mě jen zajímala ta tu stále prezentovaná většina.... čekal bych, že ti lidé, pokud to dělali a dále tu hrají a pohlížejí všem (ne většině) hrdě do tváří, že i hrdě řeknou ano já taky.... na pranýř je nikdo hnát nebude, co se stalo stalo se a nejde vrátit....
  • 0

#153 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 05.01.2007 13:26

Deeku, ale ved ja nevravim, ze o tom vedeli vsetci DM, dokonca mam vcelku presny prehlad o tom co vtedy vedel o tom Sepha, kedze sme to riesili spolu. To nebolo smerovane na nikoho kto o tom nevedel, ale na jedneho exDM co o tom vedel a nezverejnil meno buggera.

EDIT: Geralt ma predbehol :cool:
  • 0

#154 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 13:56

V cajku, ja jen ze to to "sa o nich vie" by mohlo byt zavadejici :cool:
  • 0

#155 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 13:59

Preci necekate, ze se ted zacnou hraci priznavat, ze bugovali. I kdyby jim nehrozil vubec zadny postih. Zas tak naivni nejste ne?
Podle me bylo celkem nestastne tvrdit, ze vetsina bugovala, ci o tom vedela. Podle me tolik lidi to zas nedelalo, ale na druhou stranu jich zas nebylo malo (pouze Ti dva).

Mantore. Vysvetli me jednu vec. Znam jmeno jeho komplice. Skoro s jistotou mohu rici ze nebyli jedini dva, kteri klonovali. (dalsi jmena neznam) Muzes mi rici, k cemu bude zverejneni jeho jmena?
Pokud Te to strasne zajima, zeptej se Sephy po icq, myslim, ze Tobe to rekne.
  • 0

#156 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 05.01.2007 14:03

Poprosim Aliena aby se velmi mirnil. To co tu predvadi je dost ostudne... To ze tenkrat nebyl potrestan vic je dusledkem toho, ze jako jediny z mnoha co to delali vse nahlasil a velmi pomohl Lopykovi zorientovat se v situaci a najit reseni. Neni vubec cim se chlubit, spis naopak...

Jinak tenkrat bugovala v podstate vetsina lidi (jen na ne neslo konkretne ukazat), proto byl wipe, ne kvuli par jednotlivcum ale z principu kolektivni viny a kvuli tomu, ze s tim proste neslo nic jineho delat...

Zobrazit příspěvek

mno ja slysel nekolik jmen dalsich co bugovali ve stejnou dobu a prej i podobne
  • 0

#157 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 14:05

mno ja slysel nekolik jmen dalsich co bugovali ve stejnou dobu a prej i podobne

Zobrazit příspěvek

neříkej slyšel několik jmen ale řekni slyšel jsem že to byl ještě Superman, James Bond, Spiderman a možná i Magická čtyřka :cool:
  • 0

#158 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 14:11

neříkej slyšel několik jmen ale řekni slyšel jsem že to byl ještě Superman, James Bond, Spiderman a možná i Magická čtyřka  :cool:

Zobrazit příspěvek

nemyslis ze kdybych to vedel jiste tka to reknu? a proc ti to rekl treba Nairen nebo tak hm?
  • 0

#159 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 14:19

Jak to, ze nikto z tych troch, ktori o tom museli vediet od zaciatku nezistoval kto dalsi mal v tom bugovani prsty, hlavne ked to siritelia museli vediet?

Preci necekate, ze se ted zacnou hraci priznavat, ze bugovali. I kdyby jim nehrozil vubec zadny postih. Zas tak naivni nejste ne?

A ty sa staras o chudacikov bugerov, co sa ani sami nie su schopni priznat k vlastnym cinom bez hrozby trestu, len aby sa na nich nikto krivo nepozrel? A co tak sa starat o poskodenych? Nezda sa ti cirou nahodou, ze obranujes nespravnu stranu?
  • 0

#160 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 14:27

Aby nedoslo k mylce. Ja bugery neobhajuju. Nemam rad kdyz hru nekdo nehraje fer. Pak trosku ta hra ztraci smysl. Dokonce ani nemam rad kdyz v realnem zivote se nekdo nechova fer.
Me ukrutne nastval (silnejsi slovo nemuzu pouzit) Wipe, ktery byl prave kvuli nim. Dokonce jsem chtel tenkrate skoncit uplne, tak jsem byl znechuceny. Skoncil sem o neco pozdeji.
Jediny duvod, proc jsem jmena nezverejnil byl ten, ze jsem nechtel flame, lyncovani a dalsi podobne praktiky. Trest probehl. To ze se nakonec ukazalo, ze byl k nicemu, to uz je druha strana mince.

Ale prijde mi ted uplne zbytecne ukazovat na nekoho prstem. Tot vse. Ty treba to jmeno chces slyset, ale ja na nikoho ukazovat nebudu. Je to ME soukrome rozhodnuti.
  • 0

#161 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 05.01.2007 14:39

Takze podla informacii , ktore sa ku mne dostali tem druhym bol Shadow Masak alias Jason.
  • 0

#162 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 14:41

hm i ke mě se dostali stejné informace.. jen aby to nebyla nějaká desinformace od kolegů ze CIA...... a co bude s těmi dalšími do té většiny?
  • 0

#163 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:06

mne je jedno, kto to bol. ale dorazne prostestujem prosti tomu, aby sa hovorilo o akejsi bugujucej "vacsine", ked to proste ziadna vacsina nebola.
a tak isto ten dovod wipu bol trochu iny - ako pisal Sepha.

proste taketo dezinformacie z ust vietekoho, to by asi neslo. :cool:
  • 0

#164 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:13

mne je jedno, kto to bol. ale dorazne prostestujem prosti tomu, aby sa hovorilo o akejsi bugujucej "vacsine", ked to proste ziadna vacsina nebola.
a tak isto ten dovod wipu bol trochu iny - ako pisal Sepha.

proste taketo dezinformacie z ust vietekoho, to by asi neslo.  :cool:

Zobrazit příspěvek

nu jak bylo v jednom pěkném trochu starším filmu......

a kde je ten most?
drž hubu a plav.....
  • 0

#165 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:18

Kdyz prokazatelne se vedelo, ze to dela spousta jinych lidi.

Zobrazit příspěvek

Jeden mluví o všech, další o většině, třetí o spoustě lidí ale já věděl, vím jen o dvou lidech.
Prokazatelně se vědělo, že to dělá víc lidí, ale konkrétní lidi se nikdy nenašli. Trochu paradoxní ne? :cool:
  • 0

#166 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:26

No v te dobe se to sledovalo (ale asi ne v dostatecne mire). Jenze hra padala a padala. Sledovane osoby ani treba nebyli ve hre. Padalo. Padalo to v noci, padalo to porad. Takze tech lidi asi preci jen muselo byt vice.
Vetsina, to si dovolim tvrdit ze ne. Teda aspon doufam ze ne.

Pak si myslim, ze se na smirovani vybodlo, kdyz se zacal planovat wipe. Proto se vice viniku nenaslo. Ze by tak?
  • 0

#167 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:27

Meli jste to napsane v prohlaseni pred rokem. Z vaznych naznaku a z informaci z databazi sme vedeli, ze tenkrat bugovalo opravdu hodne lidi, jestli to byla vetsina nebo ne je jen hypoteticka uvaha. Dohledat konkretni jmena vzhledem k rozsahlosti a k tomu jakou dobu se to delo proste neslo. Kdyby ano, byli tenkrat vsichni potrestani. Co ted tady probiha neni nic jineho nez ukazovani nekoho na nekoho jineho ze on, urcite on to byl...
  • 0

#168 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:28

Jeden mluví o všech, další o většině, třetí o spoustě lidí ale já věděl, vím jen o dvou lidech.
Prokazatelně se vědělo, že to dělá víc lidí, ale konkrétní lidi se nikdy nenašli. Trochu paradoxní ne? :cool:

Zobrazit příspěvek

Poprosim Aliena aby se velmi mirnil. To co tu predvadi je dost ostudne... To ze tenkrat nebyl potrestan vic je dusledkem toho, ze jako jediny z mnoha co to delali vse nahlasil a velmi pomohl Lopykovi zorientovat se v situaci a najit reseni. Neni vubec cim se chlubit, spis naopak...

Jinak tenkrat bugovala v podstate vetsina lidi (jen na ne neslo konkretne ukazat), proto byl wipe, ne kvuli par jednotlivcum ale z principu kolektivni viny a kvuli tomu, ze s tim proste neslo nic jineho delat...

Zobrazit příspěvek

ano mě to přijde také paradoxní, ale vycházel jsem z předpokladu, že Nairen ze svého postu mluví za tým DM..... takže kde že je ten paradox?
  • 0

#169 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:29

(...)

Ja ale porad nemuzu pochopit, proc se nepotrestali ti, u kterejch se to prokazalo?? To jako kdyz padesat lidi neco ukradne a jenom jednoho z nich usvedcej, tak ho pustej ze solidarity k ostatnim smejdum aby mu to nebylo lito, nebo jak???

Fakt me tohleto stve.
  • 0

#170 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:35

No takhle... já patřím k těm, co ten bug znali (jen klonování, ne shazování). Nikdy jsem ho nepoužil, ale měl jsem díky téhle znalosti trochu jiný pohled na tehdejší dění. Měl jsem tehdy nějaká i poměrně konkrétní podezření... jisté je, že to nebyl jen masák a alien.
  • 0

#171 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:42

Meli jste to napsane v prohlaseni pred rokem. Z vaznych naznaku a z informaci z databazi sme vedeli, ze tenkrat bugovalo opravdu hodne lidi, jestli to byla vetsina nebo ne je jen hypoteticka uvaha. Dohledat konkretni jmena vzhledem k rozsahlosti a k tomu jakou dobu se to delo proste neslo. Kdyby ano, byli tenkrat vsichni potrestani. Co ted tady probiha neni nic jineho nez ukazovani nekoho na nekoho jineho ze on, urcite on to byl...

Zobrazit příspěvek

To co tu lidi chteji vedet, je pravda. Nemyslim si, ze tu nekdo po roce chce nekoho trestat. Ale duvody, proc nebyli potrestani aspon ti, o kterych se to vedelo, to si snad hraci zaslouzi ne?

Z databazi jsme vedeli kulovy, vsechno jsme se jen domejsleli. Delas, jako by z toho neco slo zjistit, vsak to priznej, neni ostuda rict, ze sme proste nevedeli nic a byli sme z toho dost vedle.

a ta otazka Dedka je dost na miste, jen to ze teoreticky neco dela vic lidi, tak ten koho chytnu se nemuze potrestat?!
  • 0

#172 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:43

Snad necekas ze se dockame odpovedi. Dyt to nema cenu se ani rozcilovat.
  • 0

#173 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:52

Jezkove oci, vsak Alien a Masak museli poznat aspon jedneho - dvoch dalsich, ktori to mali od nich. Inac by sa to nesirilo, vsakze.
  • 0

#174 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:56

Meli jste to napsane v prohlaseni pred rokem. Z vaznych naznaku a z informaci z databazi sme (nu aspon konečně že to není většina, i když kdo je my?) vedeli, ze tenkrat bugovalo opravdu hodne lidi, jestli to byla vetsina nebo ne je jen hypoteticka uvaha. Dohledat konkretni jmena vzhledem k rozsahlosti a k tomu jakou dobu se to delo proste neslo. Kdyby ano, byli tenkrat vsichni potrestani. Co ted tady probiha neni nic jineho nez ukazovani nekoho na nekoho jineho ze on, urcite on to byl...

Zobrazit příspěvek

To co tu lidi chteji vedet, je pravda. Nemyslim si, ze tu nekdo po roce chce nekoho trestat. Ale duvody, proc nebyli potrestani aspon ti, o kterych se to vedelo, to si snad hraci zaslouzi ne?

Z databazi jsme vedeli kulovy, vsechno jsme se jen domejsleli. Delas, jako by z toho neco slo zjistit, vsak to priznej, neni ostuda rict, ze sme proste nevedeli nic a byli sme z toho dost vedle.

a ta otazka Dedka je dost na miste, jen to ze teoreticky neco dela vic lidi, tak ten koho chytnu se nemuze potrestat?!

Zobrazit příspěvek

hm oba admini a jeden ví a druhý ne..... není to spíše jen zahrabávání se mnohem níže a níže do toho smrdícího sajrajtu?
  • 0

#175 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:57

mnooo ja na to prisel s truhlou od nikoho jinyho to nevim
  • 0

#176 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:59

mnooo ja na to prisel s truhlou od nikoho jinyho to nevim

Zobrazit příspěvek

a přišel jsi s truhlou nebo to z tebe truhla tahal, když jsi to už znal?
  • 0

#177 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 15:59

a přišel jsi s truhlou nebo to z tebe truhla tahal, když jsi to už znal?

Zobrazit příspěvek

ne prisli jsme na to spolu tim ze jsem mu tu licenci chtel pujcit
  • 0

#178 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 16:05

Jezkove oci, vsak Alien a Masak museli poznat aspon jedneho - dvoch dalsich, ktori to mali od nich. Inac by sa to nesirilo, vsakze.

Zobrazit příspěvek

Opet budu osocen ze se zastavam bugeru, ale co uz. Me to nevadi.

Polozme si hypotetickou otazku. Ses buger(nejsi Alien, ten se pochlubi vsim), budes se s nekym bavit o tom, jak bugujes? Pochybuji. Nemuzes vedet kdo Te naprasi DMkum. Takze si vklidu bugujes na svem pisecku. No uz tu je bezpecnostni riziko (pro bugera), protoze je k tomu potreba dvou lidi.
Ten system zas nebyl tak slozity, aby na nej nemohlo nezavisle prijit vice lidi. Byla to jen otazka casu.
O bugovani penez se vedelo hodne davno. Teda aspon ja vedel. Vpodstate se nektere veci aplikovali mnohem drive a tusim ze Freppi dokonce o tom psala na foru. Jako ze sezere zbran zelezo a cekas, jestli server padne abys ju mel zpet.
Pak neni problem si vydedukovat to, ze das nekomu balik penez von se savne a ty cekas jestli server padne. Hups mate je voba.
Pak pomalu lidi prichazeli na to, jak shazovat server. Coz slo minimalne dvema zpusoby (Obchodni licence, ID karta), tedy o kterych sem vedel pak ja. No a kolotoc se teprve rozfrcel.
  • 0

#179 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 16:05

Je mi lito ze jsem te nepresvedcil, jenom tu z otevrenou pusou ziram jak me nekdo obvinuje z neceho co bych nikdy neudelal a to bez sebemensich dukazu a najdou se tu takovi co mu veri. Pritom jsem to byl ja kdo vsem ukazal co je to zac. To bude asi taky duvod vzniku celýho tohle topicu. Jenom se divim ze se msti tak pozde misto toho aby byl rad ze mu to tak lehce proslo.

Zobrazit příspěvek

or

ne prisli jsme na to spolu tim ze jsem mu tu licenci chtel pujcit

Zobrazit příspěvek

• 0

#180 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 16:10

Podle me je na case to uzavrit. Pokud chcete vinika, beru to na sebe, ze sem nezaridil pro ne BAN. To jak vidim, Vam nejvice lezi v zaludku.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních