Ale vis moc dobre o co me jde proste predvadis neco co me na lidech stve neco ti vadi na kelrikovi sam ho nehrajes ale mas nutkavou potrebu aby to jiny taky nemeli vis ptam se stale proc hledame tu uzasnou vyvazenost PVP je tu stejne vetsinou trestany a Ascyho hypotetické budoucí PvP ktere se tu muze odehrat je duvodem uprav klerika? Ano stve me to proc ma druhy potrebu me zasahovat do me hry bossy nevybiram nebavi me to a hraju klerika proto jaky je jednoduchy sobestacny a muze pomahat kamaradum coz je stejne 90 procent naplne moji hry kdyz jde do tuhyho muze i sam chvilku obstojne bojovat nechapu proc ma druhy potrebu me do toho zasahovat a predem rikam na PVP vam kaslu jestli je tam nejaky gombik kterym me muzete pvp zakazat prosim dejte meho do polohy Off ja budu jen rad
Sahat do jedny veci bez komplexni upravy vseho ostatniho me prijde kratkozraky jen to vyvola dalsi vlnu ruseni omezovani dalsich a dalsich veci a to vše ve jménu Svaté rovnováhy a běda nevěřícím kteří uctivě před myšlenkou vševyrovnanosti nelíbají matičku zem

Uz neviem ako to inac povedat. Tu vazne nejde o teba a tvoju postavu. Vazne nie, naozaj mi prosim ta ver. Toto nie je utok namiereny proti tebe ani tvojej postave. Naozaj! Neklamem!!!
Vymen si pvp za pvm, to co sa spominalo plati o obidvoch typoch konfliktov. Dokonca v pvm je to este vyraznejsie. Predstav si, ze by nejaka hra ako WoW a pod mala jasne najsilnejsi class. A teraz si skus odpovedat na par otazok. Bolo by to zaujimave/pestre? Bolo by to zabavne? Chcel by si to hrat?
Ano, Demona by potrebovala mozno az niekolko desiatok uprav, aby to tu bolo ferove a sutazive prostredie pre vsetky classy a slusnu cast ich kombinacii. Na druhu stranu, klerik bez divine power je nadalej skvele pouzitelny aj v boji. A prepac, ale ak nie si schopny hrat klerika bez stackovania df+dp alebo vylucne bez dp, tak si bud strasne nemehlo, alebo si si to nevyskusal a len mas preventivne velke reci, lebo si zvyknuty na luxus bez namahy.
... aj tak mam pocit zo seba, ze