WoW
Odesláno 24.03.2009 12:53
funkcni vsehcny bg....
supr server... funguje hafo veci... ale jak rikali predtim... nic se nyvrovna ofiku
Odesláno 25.03.2009 06:02
Chod hrat na Drakthul ... ked mas original tak mas mesiac zadarmo stiahni si trial a mas 10+30 dni zdarma..
a potom ta to chyti a uz ty bude jedno ze platis za hru :)
Inak ja som na Drakthule Miracle fury warr :)
PS to len keby sa niekto pytal :)
PS2 fakt je blbsot hrat na free----
Odesláno 25.03.2009 09:22
Odesláno 25.03.2009 14:02
jo ale jakmile vleze na drakthul, neměl by nikomu psát "hi" a jiné podobné "engliš" věci, jsou lidi, kteří tě s tímhle pošlou kamkoliv, vyhodí z grupy, vyhodí z raidu, protože si myslí, že nerozumíš česky, a tudíž jsi lama a nic neumíš:)
mno. Jedina lama je cesky hrac, ktery neumi anglicky a mysli si, ze rozumi vsemu. A pokud potka nejakeho anglicky mluviciho hrace a nerozumimu, tak to je jeho problem. Mnohdy anglicky mluvici lama toho umi vice nez ceska super kvalita. I kdyz nejlepsi je, kdyz cesky hrac napsise anglickemu "Lecitel, tank ..." a ten chudak pak premysli, co ze to chce :) . At ziji ceske lamy.
Odesláno 25.03.2009 14:59
inu kazdy patri nekam, vici na drakthul a normalni lide jinam
Odesláno 25.03.2009 15:20
Odesláno 26.03.2009 10:39

to som nejak prekonal asi tym ze mam vyssi prijem a hry su lacnejsie
a hlavne ma uz nebavi serkat sa s crakmi
asi musim prekonat aj stav ze mam za hry platit pausal
to bude asi tiez problem pozeral som ceny a vyzera to ze 60dni = 28e
hlavne ked budem hrat max 2-3hodky denne trocha luxus asi
jak ste sa s tym vysporiadali ?

asi predsa len skusim nieco free alebo teb Drakthule ?
mate niekto s tym praktickejsie skusenosti ?
Odesláno 26.03.2009 11:14
dlho som mal moralnu dilemu ze mam za hry platit
![]()
jak ste sa s tym vysporiadali ?![]()
vyhnout se DT a jit na jiny server a dat se do zahranicni guildy? Pokud chces mermomoci na DT, tak nejakou znamou guildu (ale ty asi nikoho moc brat nebudou) ci jen pokud tam mas pratele. Ale i zahranicni server neni moc vyhoda. V posledni dobe se siri moda vytvaret nove guildy kazdy den. Mne nedavno dostala jedna hlaska ktera mi dosla:
/w random: Hello, do you want to join my guild? With you I'll have four L80's in my guild.
/who random
name class level 9
Jako prominte, ale takoveto lidi jsou nejlepsi a zvlaste, pokud pobihaji po Dalaranu. Ale co se da jiz delat.
Odesláno 27.03.2009 08:30

ako sa prihlasim vlastne do inej ako ofic. hry ?
nasiel som navod na www.mystiq.cz
celkom easy - install, update (mam orig+2data)
potom len editnut realmlist.wtf kde sa doplni prislusny riadok
napr. toto set realmlist mystiq.servegame.com (ip: 88.208.78.107)
ale ked to tam zadam xce odo mna oficialnu registraciu je to ok ?
nemal by som sa registrovat uz priamo na mystiq-u ? tam som si konto spravil
dik
Odesláno 27.03.2009 14:07
dlho som mal moralnu dilemu ze mam za hry platit
![]()
jak ste sa s tym vysporiadali ?![]()
Najlepsie je platit platobnou kartou obdobie 6 mesiacov. Jednak je tam zlava a na druhu stranu, zaplatis to len 2x za rok, teda si nemusis robit tazku hlavu kazdy mesiac a nahanat sa za gamecard po obchodoch - mimochodom najnevyhodnejsi sposob platby, strata casu a penazi, kedze za cenu gamecard ci mozes platobnou kartou kupit 3 mesiace hry.
Co sa drakthulu tyka, je to tam sama lamka, takze bacha na to, avsak, lamky mas vsade, takze rozhodovanie je tazke :).
Odesláno 30.03.2009 21:56
to prehadzovanie veci cez postu :) to si proste poslem tisicovku a 5 baglu novej postave a hned sa to veselejsie hraje

Odesláno 11.01.2010 12:13
Odesláno 11.01.2010 12:29
Odesláno 11.01.2010 12:35
Odesláno 11.01.2010 20:33
#1609 Host_curmande_*
Odesláno 12.01.2010 17:48

Odesláno 18.01.2010 13:54
Usmevne.
Lamy a blbci jsou vsade. DT nevyjimaje.
Ted jak jsou spojene HC randomy mezi realmy se o tom jen utvrzuji.
Takze je uplne jedno na jakem realmu hrajes.
Jestli hrajes s cechy a slovaky nebo cizinci.
Na DT mas vyhodu ze rozumis vpodstate kazdemu na koho narazis.
Me anglina nevadi, ale nedovedu si predstavit raid na VT/TS a mluvit a poslouchat anglicky, to uz bych asi moc nedaval.
I kdyz pokud znas prubeh fightu a vis co delat tak tam tolik pokynu asi nebude.
Trade stejne nikdo poradne necte.
Pak je otazka guildy. Kdyz jsi v dobre a rozumis si s lidmi je to parada.
Jsem na DT a jsem spokojeny.
For The Aliance !

Vas zalesak Chuanetta

Odesláno 01.02.2010 22:26
A ze zkusimte hrat na free. (mystiq.org)
Celkem to slo, 60lvl instance se moc nechodily ( ani neslapou jak maji kdyz jsem na TBC ) ale tak jsem se aspon tesil na top 70lvl. Bohuzel...
Mame otevreny BT ale v G je to samej vorezprut. Menit se mi G nechce ( asi 3 zmena a to me osobne vadi ).
Takze premyslim o offiku. Ja to freecko bral jako takove demo toho co mi hra nabidne. Pravda wotlk me nekterymi vecmi dost odpudil ale nadruhou stranu je to offik.
Takze se vas ptam : Na jaky server ma smysl lezt? ( nejspis za Ali, ackoli troll ma racialku na bow :( )
A ma smysl tam jit ted nebo pockat na cataclysm?
Pripadne kde muzu potkat netere z Vas, s kterymi jsem nejaky ten patek stravil v kouzelnem svete Demony? ( je fajn potkat nekoho s kym si pokecate, supportu netreba, protekce taky ne, ale je dobre se mit kam obratit s prosbou o tip.)
Dekuji za pripadne odpovedi :).
Scoutik aka Kazatel
Odesláno 02.02.2010 14:01
chceš-li současné rasy, začni rovnou, v kata budeš plynule pokračovat z 80 na 85 a dostaneš se rychleji k novým aspektům hry které cata přinese
Odesláno 03.02.2010 09:12
Odesláno 03.02.2010 09:43
Ale par dotazu ke hre.
Jaky profese pro huntra? dle toho co jsem cetl tak LW+SKIN dost o nicem ( pricemz me to i bavi celkem ) +40 crit mi prijde fajn ale dle toho co jsem cetl tak k nicemu. Ale stamka z miningu, mno porad razim " k cemu HP kdyz nedam DMG jako DPS". Vzdy mi stacilo to co mi dal samotny gear, aniz bych tam cpal gemy nebo enchy se stamkou.
Jde mi o prospesnost G / RAIDU ( drums jsou fajn vec :) ).
Nemuzu tvrdit ze znam vsechno, ale za ten rok a pul jsem toho precetl spousty ale i presto si pri studovani veci k wotlk pripadam jak n00bik co si k tomu seda poprve. Nevim na jaky srvr vlezt, k jake frakci, talenty casem zjistim sam ktere mi sednou, ale ty profese...
Odesláno 03.02.2010 10:49
pro huntera ani snad jiné profese neexistují, ledatak si dát jewelcraftera aby sis mohl dělat ultrakamínky 39 agi nebo co to tam maj, ale já měl lw/skin
Odesláno 03.02.2010 15:45
Vydělat se tím něco dá, ale není to rozhodně taková pohoda jako talor + ench
PS: Cata se mi vůbec nelíbí, co se létání na základních ostrovech týče. Už tak se zabíjí out of range, natož 85ky na mountech vs. jednociferné lvly.
Odesláno 03.02.2010 16:08
Tam mam skinnig + LW. Bubinky samozrejme kdykoli na bossovi jakmile je CD. Sak je to docasnu buff navic ( na wotlk se proste buff neprida? )
Kazdopadne jeste mozna ENG, ale ten toho moc od 375 skillu moc nepridava, co jsem koukal.
Co se tyka me a PvP. To jsou veci ktere k sobe nikdy nesli a nepujdou. Ja budu porad ten co tupe mlati do tupych bossu. Zkusil jsem si jednou areny a uz nikdy vice. BG pokud nejdete s lidma co jsou na VT nebo ktere aspon znate nemaji smysl poradne.( nevim jak offi ).
Co se tyka farmy, nemam s tim problem. I na to ze jsu na free tak se muzu pochlubit velmu slusnym materialnim zabezpecenim, neustale doplnovanem. Pravda se skinningem jsem se zasekl na chvili -> maly lvl na pruchod do OL.
Odesláno 04.02.2010 12:59
Takze tu classu trosku znam.
Pokud chces jet PvE tak dmg profese - doporucuji jewel a enchant.
Na Cata necekej. Ted mas cas vylevelit postavu, najit dobrou Guildu a seznamit se s raidovanim.
Sem na Drak'thulu Night Elf Hunter Chuanetta
Klidne ti ze zacatku helpnu.
Hrat na free je ztrata casu. Tech par drobnych ti vynahradi veskery konfort ze hry.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních