Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#1561 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2009 20:44

Asi tak nejak. Bagl je + ale jako minux vidim to ze se to usnadnuje. Takhle si clovek musi hlidat jestli ma strelivo.
Bohuzel Blizzard z toho asi chce mit flash klikacku. Kdyz da na nejaky trotly ktery tam poslou rozhorcenej dopis ze vlastni stupiditou a blbosti si nepohlidaji zasobu streliva a vyrazi do dungu s par sipy.

Vylepsovani ano, ale zjednodusovani smerem k opicim ne.
  • 0

#1562 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2009 00:15

Ja zas netusim co je zabavnyho na tom a jak zvysuje hratelnost potreba mit 28 slotovej bagl + pulku normalnich baglu zaflakanou strelivem, kdyz chce hunter vydrzet kuprikladu pres Naxxramas bez toho aby v pulce skakal k vendorovi a zdrzoval celej raid :)
  • 0

#1563 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2009 00:26

já nevím no, třeba takové GW má jen luky, šípy žádné a přesto je náročnější na hraní než wowko, já myslím že obtížnost hry tkví někde jinde než v tom aby si jeden kontroloval jestli má nedej bože dostatek střeliva nebo ne
  • 0

#1564 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2009 10:07

no vzhledem k tomu, že mám maina huntera, bych asi měl něco řešit nebo něco cítit, ale kde nic tu nic....o nějaké zdržování se nedá mluvit, stačí se domluvit ještě s lockem a během 10s je všechno hotové:) hearthstone, doběhnu k vendorovi za rohem naklikám a už mě summoní zpět:p
no mně nevadilo kupovat šípy či kulky, bylo to prostě taková herní "reálie" nebo jak bych to řekl, musím holt nakupovat lepší střelivo a musím mít dostatek, tak dementní to zase nebylo, to už spíš je dememtní jeden item s nekonečným střelivem :)
i v "blbém" diablu se museli kupovat šípy :wink:
  • 0

#1565 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2009 12:00

Zlaté časy když Yvale v polovině souboje s Princem došly šípy...jó zlaté časy.
  • 0

#1566 Griswold

Griswold

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2009 17:04

prosim vas poradi mi niekdo nejaky dobry server kde je dost čechov?viem len o drakthul ale ten ma low hračov :(
  • 0

#1567 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2009 18:20

prosim vas poradi mi niekdo nejaky dobry server kde je dost čechov?viem len o drakthul ale ten ma low hračov :(

Zobrazit příspěvek

Snad na každým serveru se dá setkat s českou guildou. Kdysi jsem trávil hodně času na serveru Wildhammer, kde čechů bývalo dost a celkově úroveň hráčů byla na vcelku vysoké úrovni.
  • 0

#1568 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2009 20:33

Dobre ma to i minusy ale vadi mi ten naznak ze z toho bude hra smerem k cvicenym opicim...
  • 0

#1569 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2009 21:37

nektere veci nezmenime anebo muzes, jak se rika, drzet hubu a krok. Pokud by hunter chtel luk bez potreby pouzivat munici, muze zkusit sve stesti v Sunwell a ziskat magicky luk. V 3.1 budou tez zajimave zmeny a slaby DK bude posilen. Ma tam byt i dual talent tree. Jeste ze to nejde jen tak zmenit za pochodu, ale treba pouzit lexikon. I kdyz se nevi, jak to zatim bude fungovat. Takze fury warr muze tankovat, shadow priest lecit a tak. Bude to zajimave. Uvidime, jak si povede, pokud vyjde Stargate O.
  • 0

#1570 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 00:01

nastavíš si tam talenty, glyphy, skilly, bary, i svůj gear:) ale gear budeš muset mít u sebe....a lexikon by se měl dát vysummonit pro rychlou změnu za pochodu, ale na to bude třeba nějaký item který tuším bude soulbound a bude unique a bude na vysummonění třeba zase asi tří lidí
  • 0

#1571 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 01:23

....o nějaké zdržování se nedá mluvit, stačí se domluvit ještě s lockem a během 10s je všechno hotové:) hearthstone, doběhnu k vendorovi za rohem naklikám a už mě summoní zpět:p

Zobrazit příspěvek

Jop je to jednoduchy. Kdyz je lock k dispozici. Kdyz neni mas smulu. A v 25manu nema raid leader vetsinou nic jinyho na praci nez sledovat kdy kterej hunter skace do mesta pro sipy :) Nebejt toho tak umre nudou :)

Takze fury warr muze tankovat, shadow priest lecit a tak.

Zobrazit příspěvek

Furry warr moh tankovat vzdycky stejne jako shadow priest moh vzdycky lecit. A vetsinou to vzdycky stalo zaprd, coz dualspec nezmeni :)
Ono i tahat dvoji gear v baglu je vcelku opruz.
  • 0

#1572 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 08:31

Furry warr moh tankovat vzdycky stejne jako shadow priest moh vzdycky lecit. A vetsinou to vzdycky stalo zaprd, coz dualspec nezmeni :)
Ono i tahat dvoji gear v baglu je vcelku opruz.

Zobrazit příspěvek

Fury warr muze tankovat, ale na L80 to pujde blbe s jeho talenty. I shadow priest muze lecit na L80, ale tak blbe, ze spali manu ihned. Coz se mi povedlo nedavno v heroic nexusu, kdyz druid tank nejak neumel tankovat skupinky a nechal umrit samana lecitele. Na mensich skupinkach se mi to podarilo ulecit, ale kdyz saman umrel na bossovi (Anomalus) tak tam mi to tedy nic nepomohlo. Druid snad nepouzival swipe na normalnich skupinkach na ziskani agra a u Anomaluse, kdyz on otevrel rift a stale se do nej mlatilo, tak on nemlatil rift a nekteri clenove tez ne a pak se divili, ze jich tam bylo vice nez obvykle a ptali se mne, proc nenicim rift. Jo jo, kdyz jen sijou do bosse a nic jineho nevidi. Holt tezky zivot.
Akorat mne dopeklo, kdyz holy priest luxusne vybaveny z naxx25 a 10 si hodil na shadow gear t7.5 v heroic VoA a vyhral to. Pouceni pro priste - hazet na cokoliv.
  • 0

#1573 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 10:01

Jop je to jednoduchy. Kdyz je lock k dispozici. Kdyz neni mas smulu. A v 25manu nema raid leader vetsinou nic  jinyho na praci nez sledovat kdy kterej hunter skace do mesta pro sipy :) Nebejt toho tak umre nudou :)

Zobrazit příspěvek

ále prdlajs, moc to hrotíš, je to otázka jedné minutky....já teda počítám s tím, že hunteři si berou na začátek raidu plný báglík/toulec šípů/kulek a pak když jim třeba v naxxu dojdou po čtvrtém křídle nebo tak něco, tak to snad není tak hrozné, že si tam doletí, krom toho když udělají wipe tak nějak náhodou, objeví se ve venomspitu a tam je prodejce hned vedle hřbitova:) a leader to tolik řešit nemusí, já mu jen napíšu hele doletím si pro šípy, jsem domluvený s lockem, a za dvacet vteřin jsem zpět....tam jde spíš o komunikaci, problém je jinde :wink:
  • 0

#1574 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 11:43

Jop proste to mas zmaknuty a vyreseny a kdyz ne, zavolas si locka :) Tak to ti uprava huntera nepomuze :)
  • 0

#1575 Griswold

Griswold

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 12:55

a nejake ine servery niesi kde je dost Cz guild?
a ešte nie...ked mam ten trial 10dnovi a ked mi vyprši tak si to mozem obnovit normalne cez bankomat ?alebo tie karty?
  • 0

#1576 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 13:20

jako je to hezké zjednodušování, ale zdá se mi, že to někdy zjednodušují až moc aby posílili příliv děcek:) holt kdo chce hrát s dospělými, hraje EVE:)
  • 0

#1577 Griswold

Griswold

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 18:37

Mozte mi dat par rád?
Vytvoril som si asi trial učet na americkych serverou?ale hram na Eu v Drakthule(teda aspon dufam)ale je to zaujimave lebo zatla som nestretol ani jedneho čecha?je to normalne?neni su nahodou dva Drakthule?(blbá otazka ja viem ale len pre istotu sa pytam)
a za dalšie ked sa vyčerpa 10 dnovy trial tak jak sa to da dobit?a dobijem si aj americky učet cez bankomat alebo ako sa to robi?
a co sa viac oplati karty hracie alebo posielat cez účet?
  • 0

#1578 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 20:14

Mozte mi dat par rád?
Vytvoril som si asi trial učet na americkych serverou?ale hram na Eu v Drakthule(teda aspon dufam)ale je to zaujimave lebo zatla som nestretol ani jedneho čecha?je to normalne?neni su nahodou dva Drakthule?(blbá otazka ja viem ale len pre istotu sa pytam)
a za dalšie ked sa vyčerpa 10 dnovy trial tak jak sa to da dobit?a dobijem si aj americky učet cez bankomat alebo ako sa to robi?

Zobrazit příspěvek

pokud si vytvoris ucet na US serverech, tak by jsi mel hrat jen na US strane. Nemelo by mozne prepinat US/EU server. Tedy kdyz alespon nejde presunout postava z US na EU a naopak. Pokud si nejsi jisty, zda tam hraji cesi, zajdi do mesta a poslouchej trade chat. Vetsinou tam nekdo v cestine prodava a tak. Az ti vyprsi trial, je treba ho zaplatit a tak ho zmenit na plnohodnoceny ucet. Karty ci platba pres ucet, zavisi co ti vyhovuje vice a jaky je kurz koruna/dolar.

Jinak jak pise Tomi, EVE by bylo lepsi.
  • 0

#1579 Featme

Featme

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 13:48

Mozte mi dat par rád?

Zobrazit příspěvek

Na dt eu maji hraci jako ty zelenou.
Nazapomen svk nebo cz v niku !!!
  • 0

#1580 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 15:33

co je to to EVE? si o tom něco najdu když o tom tak básníte, kdyžtak mi řekněte vé názory na to :)
  • 0

#1581 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 15:49

No EVE mě taky láká, since jsem blázen do Freelancera, ale co jsem slyšel, tak je to hodně o obchodování.. ikdyž takový bitky ve stovkách hráčích... (je to teda vesmírný simulátor, placené)
  • 0

#1582 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 16:10

No EVE mě taky láká, since jsem blázen do Freelancera

Zobrazit příspěvek

je v tom "mensi" rozdil

ale co jsem slyšel, tak je to hodně o obchodování..

Zobrazit příspěvek

i to muzes delat

ikdyž takový bitky ve stovkách hráčích...

Zobrazit příspěvek

nebo to

(je to teda vesmírný simulátor, placené)

Zobrazit příspěvek

v dnesnim svete neni nic dobreho zdarma a simulator se to da trochu nazvat
  • 0

#1583 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 17:02

EVE online:) na některé lidi trošku překombinovaná a složitá vesmírná onlinovka:) s freelancerem se to nedá moc srovnávat, to je jeenoduché létání a střílení myší...ale kdo chce jednoduchost, nechť si počká na Jumpgate: Evolution :)
  • 0

#1584 Griswold

Griswold

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 09:28

Chcem sa spytat ci mi neviete povedat alebo jak zistim kolko je pripojenycho online hračov naraz na drakthule?
  • 0

#1585 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 14:39

Chcem sa spytat ci mi neviete povedat alebo jak zistim kolko je pripojenycho online hračov naraz na drakthule?

Zobrazit příspěvek

prý hodně lidí najednou odmigrovalo, takže je tam myslím hrozně moc horďáků ale skoro žádný alík, hehe:) nevím co řešíš, hra ti sama ukáže jestli je populace low, high, atd.
  • 0

#1586 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 28.02.2009 10:59

Hehe
  • 0

#1587 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 11:46

dopredu sa ospravedlnujem za spam aspon niekomu sa to tak moze javit

Viete mi poradit asi najlepsie Cz-Sk WoW free server ?
xcel by som si to skusit mam WoW + 2 datace (origos)

respektujem ze free-server asi nebude to prave orechove ale WoW som zatial NIKDY nehral
vlastne som uplny beginer a chcel by som sa vyhnut chybam.

vdaka za akukolvek plodnu odpoved :closedeyes:
  • 0

#1588 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 11:52

Nejvetsi chyba je zacit hrat wow na free :)
Spis doporucuju sehnat od nekoho kdo jeste ma ten kod na trial pristup do hry a vyzkouset to na ni, bohuzel ja uz jsem to komusi daval.
  • 0

#1589 Hanahh

Hanahh

Neznalý

• Hráč
  • 6 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 10:30

Není třeba ani triall pass, stačí se podívat sem a vyzkoušet.

P.S. je to trial na WotLK, ale pokud si stáhneš plnou verzi měl by jít založit i panák na prvním lvlu, pokud ne, pošli PMko a poskytnu ti trial pass, který přikládaj k origo hře.

Jináč hrál jsem cca rok na freečku, pak dlouho dlouho nic a teď už jsem přes půl roku na offi a nedá se to vůbec srovnávat. Nehledě na to, že Free server kde jakžtakž běží WotLK asi u nás ani neni. Budeš se tam patlalt s panákem na 70 a pak zjistíš, že 70-80 je to nepoužitelný, v horším případě ti udělaj jako bonus wipe :closedeyes:
  • 0

#1590 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:24

dopredu sa ospravedlnujem za spam aspon niekomu sa to tak moze javit

Viete mi poradit asi najlepsie Cz-Sk WoW free server ?
xcel by som si to skusit mam WoW + 2 datace (origos)

respektujem ze free-server asi nebude to prave orechove ale WoW som zatial NIKDY nehral
vlastne som uplny beginer a chcel by som sa vyhnut chybam.

vdaka za akukolvek plodnu odpoved  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

No spiš bych ti doporucil rovnou ofik. Protože na free spousty věci nefungují a myslím že ofík je zařízený tak,že na nízkých levelecdh se dobře naučiš a hlavně ti dole vyskakují rady co a jak vysvětlí ti jak používat od spell boku až po trade atd... A jinak z vlastní zkušenosti lepší hledat servery kde je čechů co nejmíň. Já osobně hraju s Tomíkem a Lopem na Dragonmavu a pokud mluvím za sebe jsem spokojenej :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních