WoW
Odesláno 25.11.2008 16:37

Odesláno 25.11.2008 17:52

Odesláno 26.11.2008 21:09
Odesláno 26.11.2008 22:44
Odesláno 27.11.2008 01:42
a doufám, že někdy tady Shahdeeho potkám v betlu a ukášu mu zač je toho HORDA!

Odesláno 27.11.2008 10:42
neštěstí pro tebe jsme v jiné BG groupě :-Pno tak hele podívej hru si klidně můžeš i stáhnout, ale abys mohl hrát na ofiku, musíš mít účet, a buď ti ho nějaký kamarád půjčí, nebo si tu hru budeš muset koupit, takže už je jedno, že sis to předtím stáhnul :) ale hele já hrál na free a nechtěl jsem na ofik, říkal jsem si, že je to o hovně žádný rozdíl, ale zkusil jsem to a i přes svůj pesimismus teď hraju furt:) jsem spokojený;)
a doufám, že někdy tady Shahdeeho potkám v betlu a ukášu mu zač je toho HORDA!
Odesláno 28.11.2008 14:11
Odesláno 28.11.2008 14:52

Pri TBC si zvollili cestu uplneho resetu equipu , v podstate hned v uvodnych lokaciach datadisku sa najlepsia a dlho ziskavana vybava dala vymenit za obycajnu odmenu z questu. Instancie a hlavne na heroic obtiaznosti , raidy, neboli jednoduche , kym clovek nemal prislusnu vybavu. Vysledok , ludia nadavali, ze takto jednoducho prisli o vybavu, ktora bola ich pycha, ktoru im "casuals" zavideli.
Teraz prislo WOTLK , 70 lvl equip je stale velmi konkurencieschopny ani nahodou sa veci z BT a SWP nevymienaju v prvej lokacii, aj vdaka tomu su instancie jednoduchsie, blazni z Nihilum a SK gaming daju cely content za 3 dni a vysledok je, ze znovu nadavaju Blizzu , ze PvE je prilis jednoduche

Kazdopadne faktom je, ze aj bez toho resetu equipu obtiaznost velmi klesla, a dufam, ze patchami pridu aj nejake vyzvy

Odesláno 29.11.2008 01:39
nehledě na DK a nové charaktery, kteří se z outlandu rovnou přehoupnou do Northrendu, tam je to pak obyčejný progres - a tady je zajímavá věc, není potřeba létání, prostě na 70 odjedu vesele do northrendu a nemusím farmit goldy na létající licenci, protož mi goldíky naskáčou v northrendu a pak si skoupím raiding všechen naráz
Odesláno 09.12.2008 12:58
Odesláno 09.12.2008 15:48
ten začátek mi připomněl soundtrack z KrakonošeNašel jsem na netu pěkně udělaný amatérský videjko z WoW. Docela to člověka naladí :)
Live to Win
ale jinak se mi také líbilo :)
Odesláno 15.12.2008 17:29
Need an advise jako vždy ^^
Mam chuť si zase zahrát wowko, ale už nějak nechci hrát classy za který sem se naučil.
Což znamená - mage rogue hunter war. Zbývá nám teda paladin shaman lock druid a priest(zatim pařim na OT tak without wotlk .-) Druida zatim nějak zkoušet nechci, je jich přehršel a tak nějak mi to za ně příde na mě moc těžký shamana sem okusil elementa encha i resto a fakt sranda, nejlepší asi elemental na offi to mě nedostalo nic, když mi šlo o kejhák tak se to uhealovalo a fakt owner ;) ale toho teď asi taky vypustim. Za priesta více méně zvládám, ale přišlo mi, že když nemam dost rychlý prsty dost dostávám a dycky sem jel shadow, přičemž je prý na pvp nejlepší disciple :-) lock je pro nooby, je zaněj aspoň sranda no . A sme konečně u toho!! PALADIN vážení páni a dámové

uf uplně sem si o tu klavesnici obrousil bříška.
Edit: eště by mě zajímalo koho všechno paladin zvládne zabít a koho ne :-)
Odesláno 15.12.2008 18:43
Čus wowkaři :-)
Need an advise jako vždy ^^
Mam chuť si zase zahrát wowko, ale už nějak nechci hrát classy za který sem se naučil.
Což znamená - mage rogue hunter war. Zbývá nám teda paladin shaman lock druid a priest(zatim pařim na OT tak without wotlk .-) Druida zatim nějak zkoušet nechci, je jich přehršel a tak nějak mi to za ně příde na mě moc těžký shamana sem okusil elementa encha i resto a fakt sranda, nejlepší asi elemental na offi to mě nedostalo nic, když mi šlo o kejhák tak se to uhealovalo a fakt owner ;) ale toho teď asi taky vypustim. Za priesta více méně zvládám, ale přišlo mi, že když nemam dost rychlý prsty dost dostávám a dycky sem jel shadow, přičemž je prý na pvp nejlepší disciple :-) lock je pro nooby, je zaněj aspoň sranda no . A sme konečně u toho!! PALADIN vážení páni a dámovéChci si ho zkusit, eště sem ho nehrál, ale nechci ho začít bez toho anž bych aspon trochu věděl očem je řeč. Takže vás žádám o radu s PVP vim AP, 2h, intelect + talenty, nevim jaký nevim jaký spelly používat nevim nic :-D tak prosím prosím..
uf uplně sem si o tu klavesnici obrousil bříška.
Edit: eště by mě zajímalo koho všechno paladin zvládne zabít a koho ne :-)
1. talenty - retri
2. co zabije - snad vse
3. co ho zabije - pokud je paladin lama, tak vse. Kdyz ne, tak skoro nic, ale da se popotahovat a ustrilet. Ma bublinu a diky ni muze zmlatit skoro vse.
4. paladin je pro hrace, co chteji mit lehky zivot a pouzivat dve tlacitka - bublina a HS
Odesláno 15.12.2008 19:37
Odesláno 15.12.2008 21:46
občas i žárlím, když vidím jistou nejmenovanou osobu dpskovat stejně jako moje retri paladinka ale také vím že dovede tankovat, o čemž retri palda nemůže ani snít
Odesláno 15.12.2008 22:09
za druida těžké? druid je nejlehčí classa v celém wowu a hlavně děsně verzatilní, balance na moonkina jsou nic moc ale jakožto healer bych ho sázel na jedno z nejlepších heal povolání ve wowku a co se feral týče tak tomu stačí jeden talent strom a bez nutnosti retalentovat může jak spolehlivě tankovat, tak parádně dpskovat, obojí užije v raidech a instancích a na kvestění jede jako kočka, čili dps, kde zabíjí moby rychlostí blesku
občas i žárlím, když vidím jistou nejmenovanou osobu dpskovat stejně jako moje retri paladinka ale také vím že dovede tankovat, o čemž retri palda nemůže ani snít
Nevim no, přišlo mi to těžký, druid mi přišel jako neporazitelnej, ale to právě za něj musíš setsakramentsky umět.

Odesláno 16.12.2008 00:28
Odesláno 16.12.2008 00:54
Buhehe dobre ze to vim, ted se ti bude kocka posklebovat dvakrat tolikza druida těžké? druid je nejlehčí classa v celém wowu a hlavně děsně verzatilní, balance na moonkina jsou nic moc ale jakožto healer bych ho sázel na jedno z nejlepších heal povolání ve wowku a co se feral týče tak tomu stačí jeden talent strom a bez nutnosti retalentovat může jak spolehlivě tankovat, tak parádně dpskovat, obojí užije v raidech a instancích a na kvestění jede jako kočka, čili dps, kde zabíjí moby rychlostí blesku

Jeden strom ani nahodou, to by za moc nestalo ani dps, ani tankovani :) Jinak mas recht, enem je rozdil mezi tankem a pure dps buildem a tudiz s tou nepotrebou respecu to neni tak zhavy - pokud bych byl stabilne v raidu za dps, respec by byl nutnej.
No a jinac, cat form je na tom jako rogue, dobry dps ale na jeden cil, na trashi a pri pobijeni addu me nechavaj retrici v dmg za sebou s prstem v nose :)
No a co se tyka questu, stejne jako rogue styl je kitty fakt vyhoda, ve stealthu tam, soupnout do rakve selektivne jen vybranou osobu a cestou ve stealthu ven se chechtat palacinkam co se na misto probiji pres hromady mobu

Odesláno 16.12.2008 01:40
no nezfackovali byste ty kočky? jenže když to uděláte, nahlásej vás na DEHTA...Buhehe dobre ze to vim, ted se ti bude kocka posklebovat dvakrat tolik
![]()
Jeden strom ani nahodou, to by za moc nestalo ani dps, ani tankovani :) Jinak mas recht, enem je rozdil mezi tankem a pure dps buildem a tudiz s tou nepotrebou respecu to neni tak zhavy - pokud bych byl stabilne v raidu za dps, respec by byl nutnej.
No a jinac, cat form je na tom jako rogue, dobry dps ale na jeden cil, na trashi a pri pobijeni addu me nechavaj retrici v dmg za sebou s prstem v nose :)
No a co se tyka questu, stejne jako rogue styl je kitty fakt vyhoda, ve stealthu tam, soupnout do rakve selektivne jen vybranou osobu a cestou ve stealthu ven se chechtat palacinkam co se na misto probiji pres hromady mobu
Odesláno 16.12.2008 10:06
Si pis! Kocky se nemlati, ty se rozmazlujou :)no nezfackovali byste ty kočky? jenže když to uděláte, nahlásej vás na DEHTA...
Nicmene je nutno rict ze druida po patchi a wotlk silne vylepsili, driv to takova sranda nebyla. Bez makra s reshiftem se medved pri tankovani ani lektvaru nenapil ani item nepouzil, veci jako mongoose, WFT a podobne se do shiftu nemergovaly a jednotlivy formy dostaly spolu s patchem vyrazne pridano v abilitach :)
Odesláno 16.12.2008 13:02
Odesláno 16.12.2008 15:16
Náhodou, to tě killne jenom rog a paladin jinak si v suchu u healera :-)paladiny a death knighty hrajou malé děti, pěkně healovacího druida nebo holy priesta, ať se zapotíš:)
A shade priesta moc nezlepšili s wotlkem, locka tak nějak taky ne, mága celkem dost a paladina mi přišlo že zhoršili když sem koukal co bude za patch nějakejch 3.0.8 nebo co to je tam mu ořezávaj bubble :-)
EDIT: Otázka, je lepší seal of blood nebo ten druhej alíckej? :-) já totiž mám kámoše alíka, ale mam rád hordu, a jestli je ten SoB lepší tak budu asi hordák ale jestli to neni moc rozdílově jiný tak budu s kamošem :-)
Odesláno 16.12.2008 16:08

Odesláno 16.12.2008 16:13
mně stačí že po šíleném nástupu overpower death knighta másta blizzard usoudil, že asi furt není tak moc silnej, tak ho ještě novým patchem posílí...demence
Jo to je cool, když sem to oznámil kámošovi ve školní jídelně tak to bylo takoví COŽE že se naněj otočili snad všichni tam -.- a to sem jen tak nahodou včera pročítal wowhead tyjo a taková rána. Co vůbec hraješ ty, tomi?
Odesláno 16.12.2008 16:15
Odesláno 16.12.2008 16:22
"Jsi uslintaný teenager ale už tě omrzelo čučet na zadeček tvé bloodelfí paladinky? žádný problém, dej nám pouhých 15 euro a můžeš změnit její rasu, vzhled i pohlaví! My si nahrabeme a ty budeš lehčí na duši i na peněžence! změň si vzhled a pohlaví postavičky ještě dnes!"
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních