Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#1501 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2008 16:37

božínku, tady to začíná vřít :yes:
  • 0

#1502 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2008 17:15

božínku, tady to začíná vřít  :yes:

Zobrazit příspěvek

nejseš ty z free? (vzhledem k tomu že jistá osoba to tu použila ve 4 svých příspěvcích za sebou, asi je ta hláška momentálně in, tkaže ji musim taky používat, nechci vypadat jako looser)
  • 0

#1503 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2008 17:52

eeeeeeeee....jo, hrál jsem na free, a pak na ofiku:) a tam jsem furt, a jsou tam príma lidi a jsou tam príma kvesty a príma svět, přijď se podívat :) máme to tam určitě lepší jak vy :yes:
  • 0

#1504 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2008 21:09

Ja sem z free :P Hele kamoš mi daroval acc tak sem se chtěl zeptat jak je to z warez WotLKem musim mít na offi origoš? ja hraju na paleny verzi wow+bc ale ten acc registroval von na originalce, tak jak to je? mam si ho jít koupit nebo to de warez nějak :-)
  • 0

#1505 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2008 22:44

pokud chceš hrát wowko a né slátaninu, která wowku ukradla grafiku a základy herního systému, jinými slovy, pokud chceš hrát na oficiálním serveru, pak samozřejmě musíš mít koupený účet na hru i datadisky, pokud je chces a to bud primo z obchodu, nebo online, jde to oběma způsoby
  • 0

#1506 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2008 01:42

no tak hele podívej hru si klidně můžeš i stáhnout, ale abys mohl hrát na ofiku, musíš mít účet, a buď ti ho nějaký kamarád půjčí, nebo si tu hru budeš muset koupit, takže už je jedno, že sis to předtím stáhnul :) ale hele já hrál na free a nechtěl jsem na ofik, říkal jsem si, že je to o hovně žádný rozdíl, ale zkusil jsem to a i přes svůj pesimismus teď hraju furt:) jsem spokojený;)

a doufám, že někdy tady Shahdeeho potkám v betlu a ukášu mu zač je toho HORDA! :yes:
  • 0

#1507 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2008 10:42

no tak hele podívej hru si klidně můžeš i stáhnout, ale abys mohl hrát na ofiku, musíš mít účet, a buď ti ho nějaký kamarád půjčí, nebo si tu hru budeš muset koupit, takže už je jedno, že sis to předtím stáhnul :) ale hele já hrál na free a nechtěl jsem na ofik, říkal jsem si, že je to o hovně žádný rozdíl, ale zkusil jsem to a i přes svůj pesimismus teď hraju furt:) jsem spokojený;)

a doufám, že někdy tady Shahdeeho potkám v betlu a ukášu mu zač je toho HORDA!  :yes:

Zobrazit příspěvek

neštěstí pro tebe jsme v jiné BG groupě :-P
  • 0

#1508 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2008 14:11

Na free bude tipuju veeelikej problem s wotlk. Spousta veci na Mangosu nepojede a kdyz neco, tech bugu co tam bude :)
  • 0

#1509 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 28.11.2008 14:52

Inak zaujimave je sledovat ako dva rozdielne pristupu Blizzardu vedu v podstate k rovnakemu vysledku :yes:
Pri TBC si zvollili cestu uplneho resetu equipu , v podstate hned v uvodnych lokaciach datadisku sa najlepsia a dlho ziskavana vybava dala vymenit za obycajnu odmenu z questu. Instancie a hlavne na heroic obtiaznosti , raidy, neboli jednoduche , kym clovek nemal prislusnu vybavu. Vysledok , ludia nadavali, ze takto jednoducho prisli o vybavu, ktora bola ich pycha, ktoru im "casuals" zavideli.

Teraz prislo WOTLK , 70 lvl equip je stale velmi konkurencieschopny ani nahodou sa veci z BT a SWP nevymienaju v prvej lokacii, aj vdaka tomu su instancie jednoduchsie, blazni z Nihilum a SK gaming daju cely content za 3 dni a vysledok je, ze znovu nadavaju Blizzu , ze PvE je prilis jednoduche :grin:

Kazdopadne faktom je, ze aj bez toho resetu equipu obtiaznost velmi klesla, a dufam, ze patchami pridu aj nejake vyzvy :grin:
  • 0

#1510 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2008 01:39

víš on je reset equipu a reset equipu, jistě že zombíci trávící celé noci v aréně, celé ty dva roky nebo jak dlouho je venku BC nemusejí vyměnovat věci tak do urovně 78 ale normálně hrající člověk si ty zelenky z ukolů v northrednu vezme

nehledě na DK a nové charaktery, kteří se z outlandu rovnou přehoupnou do Northrendu, tam je to pak obyčejný progres - a tady je zajímavá věc, není potřeba létání, prostě na 70 odjedu vesele do northrendu a nemusím farmit goldy na létající licenci, protož mi goldíky naskáčou v northrendu a pak si skoupím raiding všechen naráz
  • 0

#1511 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2008 12:58

Našel jsem na netu pěkně udělaný amatérský videjko z WoW. Docela to člověka naladí :)

Live to Win
  • 0

#1512 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2008 15:48

Našel jsem na netu pěkně udělaný amatérský videjko z WoW. Docela to člověka naladí :)

Live to Win

Zobrazit příspěvek

ten začátek mi připomněl soundtrack z Krakonoše

ale jinak se mi také líbilo :)
  • 0

#1513 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2008 21:40

ten začátek mi připomněl soundtrack z Krakonoše

ale jinak se mi také líbilo :)

Zobrazit příspěvek

Ta písnička je zrovna i v díle South Parku, kde je WoW hlavním tématem. Doporučují shlédnout, epizoda se jmenuje Make love, not Warcraft :)
  • 0

#1514 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2008 17:29

Čus wowkaři :-)

Need an advise jako vždy ^^

Mam chuť si zase zahrát wowko, ale už nějak nechci hrát classy za který sem se naučil.
Což znamená - mage rogue hunter war. Zbývá nám teda paladin shaman lock druid a priest(zatim pařim na OT tak without wotlk .-) Druida zatim nějak zkoušet nechci, je jich přehršel a tak nějak mi to za ně příde na mě moc těžký shamana sem okusil elementa encha i resto a fakt sranda, nejlepší asi elemental na offi to mě nedostalo nic, když mi šlo o kejhák tak se to uhealovalo a fakt owner ;) ale toho teď asi taky vypustim. Za priesta více méně zvládám, ale přišlo mi, že když nemam dost rychlý prsty dost dostávám a dycky sem jel shadow, přičemž je prý na pvp nejlepší disciple :-) lock je pro nooby, je zaněj aspoň sranda no . A sme konečně u toho!! PALADIN vážení páni a dámové :yes: Chci si ho zkusit, eště sem ho nehrál, ale nechci ho začít bez toho anž bych aspon trochu věděl očem je řeč. Takže vás žádám o radu s PVP vim AP, 2h, intelect + talenty, nevim jaký nevim jaký spelly používat nevim nic :-D tak prosím prosím..

uf uplně sem si o tu klavesnici obrousil bříška.

Edit: eště by mě zajímalo koho všechno paladin zvládne zabít a koho ne :-)
  • 0

#1515 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2008 18:43

Čus wowkaři :-)

Need an advise jako vždy ^^

Mam chuť si zase zahrát wowko, ale už nějak nechci hrát classy za který sem se naučil.
Což znamená - mage rogue hunter war. Zbývá nám teda paladin shaman lock druid a priest(zatim pařim na OT tak without wotlk .-) Druida zatim nějak zkoušet nechci, je jich přehršel a tak nějak mi to za ně příde na mě moc těžký shamana sem okusil elementa encha i resto a fakt sranda, nejlepší asi elemental na offi to mě nedostalo nic, když mi šlo o kejhák tak se to uhealovalo a fakt owner ;) ale toho teď asi taky vypustim. Za priesta více méně zvládám, ale přišlo mi, že když nemam dost rychlý prsty dost dostávám a dycky sem jel shadow, přičemž je prý na pvp nejlepší disciple :-) lock je pro nooby, je zaněj aspoň sranda no . A sme konečně u toho!! PALADIN vážení páni a dámové  :yes: Chci si ho zkusit, eště sem ho nehrál, ale nechci ho začít bez toho anž bych aspon trochu věděl očem je řeč. Takže vás žádám o radu s PVP vim AP, 2h, intelect + talenty, nevim jaký nevim jaký spelly používat nevim nic :-D tak prosím prosím..

uf uplně sem si o tu klavesnici obrousil bříška.

Edit: eště by mě zajímalo koho všechno paladin zvládne zabít a  koho ne :-)

Zobrazit příspěvek

1. talenty - retri
2. co zabije - snad vse
3. co ho zabije - pokud je paladin lama, tak vse. Kdyz ne, tak skoro nic, ale da se popotahovat a ustrilet. Ma bublinu a diky ni muze zmlatit skoro vse.
4. paladin je pro hrace, co chteji mit lehky zivot a pouzivat dve tlacitka - bublina a HS
  • 0

#1516 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2008 19:37

Já sem chtěl vědět jaký ty sealy a tak :-) prosím prosím
  • 0

#1517 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2008 19:48

Já sem chtěl vědět jaký ty sealy a tak :-) prosím prosím

Zobrazit příspěvek

tu nutna znalost anglictiny
  • 0

#1518 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2008 20:19

tu nutna znalost anglictiny

Zobrazit příspěvek

Dobře tyyy. Dík
  • 0

#1519 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2008 21:46

za druida těžké? druid je nejlehčí classa v celém wowu a hlavně děsně verzatilní, balance na moonkina jsou nic moc ale jakožto healer bych ho sázel na jedno z nejlepších heal povolání ve wowku a co se feral týče tak tomu stačí jeden talent strom a bez nutnosti retalentovat může jak spolehlivě tankovat, tak parádně dpskovat, obojí užije v raidech a instancích a na kvestění jede jako kočka, čili dps, kde zabíjí moby rychlostí blesku

občas i žárlím, když vidím jistou nejmenovanou osobu dpskovat stejně jako moje retri paladinka ale také vím že dovede tankovat, o čemž retri palda nemůže ani snít
  • 0

#1520 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2008 22:09

za druida těžké? druid je nejlehčí classa v celém wowu a hlavně děsně verzatilní, balance na moonkina jsou nic moc ale jakožto healer bych ho sázel na jedno z nejlepších heal povolání ve wowku a co se feral týče tak tomu stačí jeden talent strom a bez nutnosti retalentovat může jak spolehlivě tankovat, tak parádně dpskovat, obojí užije v raidech a instancích a na kvestění jede jako kočka, čili dps, kde zabíjí moby rychlostí blesku

občas i žárlím, když vidím jistou nejmenovanou osobu dpskovat stejně jako moje retri paladinka ale také vím že dovede tankovat, o čemž retri palda nemůže ani snít

Zobrazit příspěvek

Nevim no, přišlo mi to těžký, druid mi přišel jako neporazitelnej, ale to právě za něj musíš setsakramentsky umět. :yes:
  • 0

#1521 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 00:28

paladiny a death knighty hrajou malé děti, pěkně healovacího druida nebo holy priesta, ať se zapotíš:)
  • 0

#1522 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 00:54

Zobrazit příspěvek

Buhehe dobre ze to vim, ted se ti bude kocka posklebovat dvakrat tolik :yes:
Jeden strom ani nahodou, to by za moc nestalo ani dps, ani tankovani :) Jinak mas recht, enem je rozdil mezi tankem a pure dps buildem a tudiz s tou nepotrebou respecu to neni tak zhavy - pokud bych byl stabilne v raidu za dps, respec by byl nutnej.
No a jinac, cat form je na tom jako rogue, dobry dps ale na jeden cil, na trashi a pri pobijeni addu me nechavaj retrici v dmg za sebou s prstem v nose :)

No a co se tyka questu, stejne jako rogue styl je kitty fakt vyhoda, ve stealthu tam, soupnout do rakve selektivne jen vybranou osobu a cestou ve stealthu ven se chechtat palacinkam co se na misto probiji pres hromady mobu :grin:
  • 0

#1523 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 01:40

Buhehe dobre ze to vim, ted se ti bude kocka posklebovat dvakrat tolik :yes:
Jeden strom ani nahodou, to by za moc nestalo ani dps, ani tankovani :) Jinak mas recht, enem je rozdil mezi tankem a pure dps buildem a tudiz s tou nepotrebou respecu to neni tak zhavy - pokud bych byl stabilne v raidu za dps, respec by byl nutnej.
No a jinac, cat form je na tom jako rogue, dobry dps ale na jeden cil, na trashi a pri pobijeni addu me nechavaj retrici v dmg za sebou s prstem v nose :)

No a co se tyka questu, stejne jako rogue styl je kitty fakt vyhoda, ve stealthu tam, soupnout do rakve selektivne jen vybranou osobu a cestou ve stealthu ven se chechtat palacinkam co se na misto probiji pres hromady mobu  :grin:

Zobrazit příspěvek

no nezfackovali byste ty kočky? jenže když to uděláte, nahlásej vás na DEHTA...
  • 0

#1524 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 10:06

no nezfackovali byste ty kočky? jenže když to uděláte, nahlásej vás na DEHTA...

Zobrazit příspěvek

Si pis! Kocky se nemlati, ty se rozmazlujou :)

Nicmene je nutno rict ze druida po patchi a wotlk silne vylepsili, driv to takova sranda nebyla. Bez makra s reshiftem se medved pri tankovani ani lektvaru nenapil ani item nepouzil, veci jako mongoose, WFT a podobne se do shiftu nemergovaly a jednotlivy formy dostaly spolu s patchem vyrazne pridano v abilitach :)
  • 0

#1525 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 13:02

to jez asejc trošku jiné téma, ono po patchi posílili všechny povolání krom huntera a ten posílil v následném repatchi ale jak říkám to je jíná stránka :)
  • 0

#1526 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 15:16

paladiny a death knighty hrajou malé děti, pěkně healovacího druida nebo holy priesta, ať se zapotíš:)

Zobrazit příspěvek

Náhodou, to tě killne jenom rog a paladin jinak si v suchu u healera :-)

A shade priesta moc nezlepšili s wotlkem, locka tak nějak taky ne, mága celkem dost a paladina mi přišlo že zhoršili když sem koukal co bude za patch nějakejch 3.0.8 nebo co to je tam mu ořezávaj bubble :-)

EDIT: Otázka, je lepší seal of blood nebo ten druhej alíckej? :-) já totiž mám kámoše alíka, ale mam rád hordu, a jestli je ten SoB lepší tak budu asi hordák ale jestli to neni moc rozdílově jiný tak budu s kamošem :-)
  • 0

#1527 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 16:08

mně stačí že po šíleném nástupu overpower death knighta másta blizzard usoudil, že asi furt není tak moc silnej, tak ho ještě novým patchem posílí...demence :yes:
  • 0

#1528 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 16:13

mně stačí že po šíleném nástupu overpower death knighta másta blizzard usoudil, že asi furt není tak moc silnej, tak ho ještě novým patchem posílí...demence :yes:

Zobrazit příspěvek

Jo to je cool, když sem to oznámil kámošovi ve školní jídelně tak to bylo takoví COŽE že se naněj otočili snad všichni tam -.- a to sem jen tak nahodou včera pročítal wowhead tyjo a taková rána. Co vůbec hraješ ty, tomi?
  • 0

#1529 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 16:15

seal of blood a seal of martyr jsou prakticky stejné, ohromný dmg výměnou za samozranovani, já dávám s martyrem judgementy s kritikem kolem 3k
  • 0

#1530 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 16:22

nejvic mě pobavila nová nabídka blizzardu ve stylu:
"Jsi uslintaný teenager ale už tě omrzelo čučet na zadeček tvé bloodelfí paladinky? žádný problém, dej nám pouhých 15 euro a můžeš změnit její rasu, vzhled i pohlaví! My si nahrabeme a ty budeš lehčí na duši i na peněžence! změň si vzhled a pohlaví postavičky ještě dnes!"
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních