Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#1471 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 20:38

jenze za questy je nejvice zkusenosti - vetsinou tak kolem 20k, takze nejrychlejsi cesta nahoru je prave delat questy a co nejdrive se dostat na L77, at muzes letat a pak to jde rychleji

Zobrazit příspěvek

to, že kvesty neřeším, znamenalo, že neřeším o čem to je a jestli mají smysl atd.:) to víš, že celou dobu jenom kvestím:)

Vok: hele udělej si pořádného horďáka a uvidíš, resp. uslyšíš....ty jedna vado sluchátek :yes:

a vůbec, prostředí se mi líbí, a zprvu jsem byl nadšený novými itemy, jak to vypadá když si je obléknu atd...ale po dni dvou jsem zjistil, že to všechno vypadá stejně, ani to není nijak zvlášť moc odlišené barvou, prostě....stejný to je, a to mě štve hodně, dřív to tak nebylo :(
  • 0

#1472 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 10:42

Datadisk samozrejme hraju. Ja si hru uzivam.Prohlizim si lokace. Sbiram si po lese kytky a zas nejak strasne nespecham. Lokace jsou dost plne a nektere questy kvuli tomu trvaji podstatne dele.
Udelal jsem si i DK a prijde mi fajn. Trosku mi to kazi v outlandu hraci, kteri nemaji datadisk a vylozene tam prudi. A samozrejme je na DrakThulu mnohem vice hordy, takze i oni otravuji. Ale to je tipicka vlastnost cechu, pridat se k silnejsi a pocetnejsi strane. Asi si udelam nejaky transfer nektere postavy na nove otevreny server a udelam si tam DKcko. Tak na relax.

Ale tak nejak celkove zas z toho moc nadseny nejsem.Jsem tipicky PvE hrac, tak se tesim na nove raidy. To me bavi nejvice. I kdyz ted to bude tezke vse progresovat. Ale zase bude vetsi zabav.
  • 0

#1473 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 11:40

Hrozně nerad vám tu nabourávám debatu, ale bylo by čupr dupr kdyby se někdo vyjádřil k tomu tankování s dodge a parry :)

Zobrazit příspěvek

tak proto je například v prot stromu schopnost bloodrage, která ti generuje rage za malou část života, teorie nechat do sebe bušit mi přijde trochu zcestná, obecně, nikdy není dobře když do tebe něco mláti (pokud nejsi zrovna masochista)
  • 0

#1474 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 11:41

to, že kvesty neřeším, znamenalo, že neřeším o čem to je a jestli mají smysl atd.:) to víš, že celou dobu jenom kvestím:)

Vok: hele udělej si pořádného horďáka a uvidíš, resp. uslyšíš....ty jedna vado sluchátek :yes:
a vůbec, prostředí se mi líbí, a zprvu jsem byl nadšený novými itemy, jak to vypadá když si je obléknu atd...ale po dni dvou jsem zjistil, že to všechno vypadá stejně, ani to není nijak zvlášť moc odlišené barvou, prostě....stejný to je, a to mě štve hodně, dřív to tak nebylo :(

Zobrazit příspěvek

udělal a mluví normálně
  • 0

#1475 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 19.11.2008 12:09

Kazdy lepsi tank by mal mat v podstate 2 druhy tankovacieho equipu, jeden na maximalizovanu mitigation, cize co najmenej dostat na bossov, ktory strasne nakladaju a druhy pouzivany na trash mobov a bossov ktory nakladaju menej, samozrejme cim menej zasahov dostanes tym menej rage / many a tym menej si partia moze dovolit dps ak nestihas generovat threat. Ten druhy equip je dobry aj ak si nahodou v raide , na ktory mas svoj snadartny equip pridobry...kto sa snazil udrzat nejakeho Moroesa v t6 tankovacom equipe, ked do neho prazia t6 dps tak vie o com rozpravam :yes:
  • 0

#1476 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 12:36

nojo, proto si za tanky warriory nebrat, jen paladiny, ty generujou aggor manou a té mají neomezeně :-P
  • 0

#1477 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 13:06

nojo, proto si za tanky warriory nebrat, jen paladiny, ty generujou aggor manou a té mají neomezeně :-P

Zobrazit příspěvek

... do ty doby nez se posunou za uz zmineneho Moroese na Maiden, ktera jim zavre hubu permanentnim silence a v tu ranu maj dotankovano a najednou tankuje mak nebo roguna :)

Datac je moc peknej, grafiku vylepsili jak svina a questy maj svih a hlavne nosnej pribeh, plno srandicek a ptakovin, Arthas cloveka provazi pri ruznych prilezitostech po celou cestu na 80, neni to jenom boss co sedi tamdle na severu a ceka na first kill.
A DK je skutecne vymazlenej at uz co do prima pocatecniho pribehu tak i co do buildovani. To deleni na blood - dps / tank - frost / atd. je nesmysl, samozrejme lze postavit slusnyho tanka jak na blood tak na unholy.
Naopak je hodne sympaticky ze u nej lze v buildu zohlednovat i typ tanka vzhledem k roli v raidu, to co zminuje Mantor s equipem jde u DK udelat buildem, zamereni na max mitigaci pro bosse, nebo ho postavit spis na tankovani skupin trashe ci vyvazene na 5-man content.
  • 0

#1478 Featme

Featme

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 14:43

Tak na MMO Champion je  rozhovor s typkom co dal prvu 80lvl v europe. Samozrejme sposob je zrely na cisty blazninec pre neho a jeho support.

Bol to cisty grind na moboch ako warlock (s healom nekonecna mana) , ktoreho healoval celych 27 hodin dalsi blazon, ktory s nim nebol v grupe (takze nemal ani jeden XP z toho) a dalsi traja blazni ho supportovali portalmi do IF aby nestracal cas cestovanim za treningom novych rankov kuziel.

Dufam, ze kazajky a pekne utulne cely uz su pre nich pripravene  :yes:

Zobrazit příspěvek

Athene - 13h
  • 0

#1479 Featme

Featme

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 14:44

Co myslíte vy?

Zobrazit příspěvek

Myslim ze jsi noob
  • 0

#1480 Featme

Featme

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 14:45

Klasicka reakcia vačšiny mmorpg hračov ,ani sa nečudujem  :yes:

Zobrazit příspěvek

prece si nekdo v brutalo nebo t6 nebude zvat do party nejaky lamky v modro zelenym lol
  • 0

#1481 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 14:56

hele, spammer je zpet. Jsi nam tu schazel. :yes:
  • 0

#1482 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 19:41

Athene - 13h

Zobrazit příspěvek

Myslim ze jsi noob

Zobrazit příspěvek

prece si nekdo v brutalo nebo t6 nebude zvat do party nejaky lamky v modro zelenym lol

Zobrazit příspěvek

zajímalo by mě, kdo jsi ve hře.. protože todle.. no lol
  • 0

#1483 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 00:50

zajímalo by mě, kdo jsi ve hře.. protože todle.. no lol

Zobrazit příspěvek

nějak tak:) takový drsoň stejně hraje jen na Drak'thulu a spamuje chat s tím jak je drsnej;) tím teda nechci urazit ostatní drak thuláky, i když možná jo, jen takový zarejpnutí:)

jinak je hezký, že pořešili a vylepšili grafiku atd., ale můj book už to tolik nestíhá jako dřív, je to noob book:)
  • 0

#1484 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 09:01

Drak'thul se da, kdyz dodrzis par pravidel, ale ne tech, co tam jsou. Jinak se mi tez zda, ze je to moc zlepsene. Mit tak 8 fps v Dalaranu je divne (nekdy). Nu coz, vzhuru do Mordoru :)
  • 0

#1485 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 16:50

... do ty doby nez se posunou za uz zmineneho Moroese na Maiden, ktera jim zavre hubu permanentnim silence a v tu ranu maj dotankovano a najednou tankuje mak nebo roguna :)

Zobrazit příspěvek

to je právě ta chyba, v groupě nemá mág ani roguna co dělat, pořádná grupa je složená jen z paladinů, všechno ostatní je jen odpad a podřadné classy

(nehledě na to že některé schopnosti se dají používat i když má silence-viz třeba ten nový 51 talent úder, který generuje aggro dost)
  • 0

#1486 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 19:03

no ale pvp premady se budou zase dělat jen z paladinů a dark knightů, prostě voser:D
  • 0

#1487 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 19:17

no ale pvp premady se budou zase dělat jen z paladinů a dark knightů, prostě voser:D

Zobrazit příspěvek

a na co death kighti prosimte? pche...nic se nevyrovná skupině 40 běžících bublin v alteracu
  • 0

#1488 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 21:03

a na co death kighti prosimte? pche...nic se nevyrovná skupině 40 běžících bublin v alteracu

Zobrazit příspěvek

protože jedna polovina furt hraje paladiny přeboostovaný a druhá polovina si udělala death knighty přeboostovaný:D půlka v bublině proti všemu a druhá v bublině proti magii, to bude něco :D
  • 0

#1489 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 22:30

a tak nabehnou disciple priesti a prostreli jim bublinu. Hm, kdo ted kouzli Mass Dispel.
  • 0

#1490 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2008 09:28

Ale ze se kolem ty petivterinovy bubliny proti kouzlum u DK nadela reci :)
  • 0

#1491 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2008 09:49

Surfovani ve svete WoW

1. Na harpune

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

2. Na krokodylovi

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

K dispozici jsou i ruzne dopravni prostredky, napr Titan

Odeslaný obrázek

Dale se bude jezdit v tanku, na slonovi, ve dvou sedet na koni ci gryphonovi. Mit docasne rudeho draka ci proto draka.
  • 0

#1492 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2008 14:04

žádné honory se nenulují, mám lvl 72 a stále svých 7k honorů které mi zbyly ze 70
  • 0

#1493 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 00:29

jo je to kravina, zase jen hloupá žvatlání o tom, co hrozného přijde :)
  • 0

#1494 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 13:06

Takatooo padá chlebaaa... stejně jako žvatlání o tom jak mluví death knighty žejo? si nesmíš plést svou postavu s npcčke, mám ozkoušeno 7 ras a všechny mluví normálně
  • 0

#1495 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 14:44

no mohl bych říct, že jsem blbej já nebo ty, protože jsem si udělal několik death knightů (postupně;) a mám několik, postav a každej mluví jinak i když je to ta samá rasa:) prostě závada musí být na tvém přijímači :yes: a nebo je ten můj rozbitej, ale projevuje to hodně hustě:) a nebo jen alíci mluví furt stejně :devil:
  • 0

#1496 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 17:26

Zobrazit příspěvek

Paladin se u pořádnýho šamana s absorbem 4k dmg pěkně zapotí :o)
  • 0

#1497 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 18:15

Zobrazit příspěvek

Wtf?

Hehe hele paladin je loosa, se všema CD samo že si škrtne na někoho kdo nebude chtít v BG zapínat všechno, ale proti druidovi? no chance, holy priest? chudak malej paladin budebřečet že ten class kdy založil, mage? eště než si zapne paladin bublinu tak je mrtvej, jedinej nakoho se může vytahovat je warrior a šaman.

EDIT: jestli to chcete ověřit najděte mi nějakej fun, ověříme :-) pro mě je paladin nepoužitelnej class, bublina 3 a 5 minut? tak jako mage má icy veins presence of mind a icy veins taky každý 3 minuty. A fire mage nemluvě při criticu stačej 2x nacastit pyro a bye bye :yes: Jako paladini sou pve, healer možna do areny dobrej ale nevyrovna se shamanovi resto nebo druidovi který to maj jako offspec stejně jako on, dps jako jo to je jedinej dobrej pvp paladin ale musel by mít na každym uchu 3 naušnice insignie xD

Wow Roxx!
  • 0

#1498 Featme

Featme

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2008 13:55

to je právě ta chyba, v groupě nemá mág ani roguna co dělat, pořádná grupa je složená jen z paladinů, všechno ostatní je jen odpad a podřadné classy

(nehledě na to že některé schopnosti se dají používat i když má silence-viz třeba ten nový 51 talent úder, který generuje aggro dost)

Zobrazit příspěvek

lol banda bubble noobu
  • 0

#1499 Featme

Featme

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2008 13:56

Zobrazit příspěvek

nejses ty z free?
  • 0

#1500 Featme

Featme

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2008 13:59

Wtf?

Hehe hele paladin je loosa, se všema CD samo že si škrtne na někoho kdo nebude chtít v BG zapínat všechno, ale proti druidovi? no chance, holy priest? chudak malej paladin budebřečet že ten class kdy založil, mage? eště než si zapne paladin bublinu tak je mrtvej, jedinej nakoho se může vytahovat je warrior a šaman.

EDIT: jestli to chcete ověřit najděte mi nějakej fun, ověříme :-) pro mě je paladin nepoužitelnej class, bublina 3 a 5 minut? tak jako mage má icy veins presence of mind a icy veins taky každý 3 minuty. A fire mage nemluvě při criticu stačej 2x nacastit pyro a bye bye  :yes:  Jako paladini sou pve, healer možna do areny dobrej ale nevyrovna se shamanovi resto nebo druidovi který to maj jako offspec stejně jako on, dps jako jo to je jedinej dobrej pvp paladin ale musel by mít na každym uchu 3 naušnice insignie xD

Wow Roxx!

Zobrazit příspěvek

2x nacastit pyro lol zkus nejaky nooby co nejsou afk
nejses ty z free?
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních