Skočit na obsah

Fotka

Zbrane

• Please log in to reply
165 odpovědí na toto téma

#121 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 11:56

Kde jste přišli na to, že šíp neprostřelí brnění?
  • 0

#122 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 12:22

Kde jste přišli na to, že šíp neprostřelí brnění?

Zobrazit příspěvek

Tady mate reseni toho svyho hypotetickyho paradoxu :) Jeste vytahnete lucisnika a zelvu a Freppi to tu prestane cist :)
  • 0

#123 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 12:29

Cheche, depak, Freppi je neunavna, ta by pomoci vhodnyhho featu vyresila aj to...
  • 0

#124 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2006 18:07

Uz to bude zmeněný ? *netrpelive chodi kolem kovadliny* :cool:
  • 0

#125 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 18:15

Takže někdo tu řek, že mezi ex. a neex. neni skoro žádnej rozdíl, akorát neex. je těžší na výrobu...
Můžete mi teda odpovědět na :
1)proč existují 2 druhy, me kterými je rozdíl, jak sami říkáte minimální, akorát ex. stojí 2-3 víc??!!
2)proč když chci koupit neex. syenith mi řekne, že mi dá za průměrnou cenu (30k) to, co mu vyjde ( ex./neex. )
3)proč tu sakra ještě nevysí žádnej pořádnej cení se statistikama? (zlato ex - bonusy xy)
-konkrétně sem se dost dlouho snažil zjistit rozdíl ex. zlatej rapír/šavle a neex. syenith rapír/šavle
PS: nebejt horník, tak mam doma už malej sešítek, kam si postupně píšu ceny a statistiky toho, co umim :innocent2:
  • 0

#126 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 18:20

Vlastnosti craftu se nesmí na foru zvěřejnovat.
Těžší je vykovat ex. než neex.
Není tam minimální rozdíl, v damage je to celkem citelené, navíc lidi mají rádi když ten meč má efekt což neex. nemá.
  • 0

#127 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 18:21

Takže někdo tu řek, že mezi ex. a neex. neni skoro žádnej rozdíl, akorát neex. je těžší na výrobu...
Můžete mi teda odpovědět na :
1)proč existují 2 druhy, me kterými je rozdíl, jak sami říkáte minimální, akorát ex. stojí 2-3 víc??!!
2)proč když chci koupit neex. syenith mi řekne, že mi dá za průměrnou cenu (30k) to, co mu vyjde ( ex./neex. )
3)proč tu sakra ještě nevysí žádnej pořádnej cení se statistikama? (zlato ex - bonusy xy)
-konkrétně sem se dost dlouho snažil zjistit rozdíl ex. zlatej rapír/šavle a neex. syenith rapír/šavle
PS: nebejt horník, tak mam doma už malej sešítek, kam si postupně píšu ceny a statistiky toho, co umim  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

buť rád že někdo má zájem ti něco ukovat
  • 0

#128 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 18:23

Není tam minimální rozdíl, v damage je to celkem citelené, navíc lidi mají rádi když ten meč má efekt což neex. nemá.

Zobrazit příspěvek

hehe
1) rozdíl ex a neex je mnohdy 0,5dmg
2) neex svítí stejně jako ex
3) já osobně chci vždycky neex, páč ex se nevyplatí
  • 0

#129 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 18:29

Zobrazit příspěvek

Z mejch zkušeností a informací má zbraň efekt od 1k6 elementem. Mezi exc a neexc jsou přibližne rozdily
napr : 1k6-1k8 , 1k10-1k12
  • 0

#130 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 22.06.2006 18:49

hehe
1) rozdíl ex a neex je mnohdy 0,5dmg
2) neex svítí stejně jako ex
3) já osobně chci vždycky neex, páč ex se nevyplatí

Zobrazit příspěvek

mno ex shadow a neex shadow je docela rozdil o vysati navic
  • 0

#131 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 18:54

Jestli se tu někdy objeví ten CEP, tak by nebylo špatné, kdyby neex opět nezářily.
Některá ostří v CEPu jsou moc pěkná a přes ten světelný efetk je prd vidět.
  • 0

#132 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 19:01

mno ex shadow a neex shadow je docela rozdil o vysati navic

Zobrazit příspěvek

u velkých zbraní jinak ne...to obnovení je jediný příklad kdy je ex lepší za ty prachy
  • 0

#133 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 19:13

Jestli se tu někdy objeví ten CEP, tak by nebylo špatné, kdyby neex opět nezářily.

Zobrazit příspěvek

Až bude na Démoně CEP, tak tohle předělám. :innocent2:
  • 0

#134 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2006 19:25

Až bude na Démoně CEP, tak tohle předělám. :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Ono se to slibuje když víš, že to fták s tím druhým nevímteďkým nejspíš nikdy nedoklepou, co ? :wink:
  • 0

#135 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 05:26

Jenže problem je ten, že neex. prostě nikdo nedělá :wink: , nejjednodušší by bylo zaplatit za 1 pokus o ex. a pak prostě dostat to, co vyjde, ale to by se kovářum nevyplatilo, tak si takhle akorát nahrabávaj víc peněz
-příklad : tady máš 20 měšců, když vyjde ex. , tak si ji nech a zkus to znova a až vyjde neex. tak mi ji dáš, hotovo
-bude mít třeba jednu ex. navíc, vydělá na tom (nebo by mi mohl dát tu ex.za 20měšců, pokud sem správně pochopil tak matroš je úplně stejnej, akorát menší šance, když senepovede, tak má neex.?Diť to je zlodějina :innocent2:

PS:slyšel sem, že sekery dávaj hodně dmg a něco o tom, že rapír dává obranu-je tedy prosím nějaký ZÁSADNÍ rozdíl mezi savlí a rapírem?pochopte, že zajíce v pytli nekupuju....
  • 0

#136 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 05:35

Zásadne rozdiely medzi rapierom a šablou sú dva.

Šabla ( scimitar ) má typ zranenia slashing = sečné. Hlavný rozdiel je ale to, že u scimitaru sa pri boji do ab vždy ráta bonus za silu. Feat weapon finesse nemá význam.

Kord, rapír ( rapier ) má typ zranenia piercing = bodné. Táto zbraň sa, ale dá použiť s featom weapon finesse, kde sa potom do ab ráta bonus za obratnosť. Táto zbraň je vhodná pre zlodejov, ktorý chcú bojovať s jednou zbraňou a nosiť štít, moderných mníchov a pod. :innocent2:

Okrem toho

Rapier : Môže používať každá postava, ktorá má feat martial weapons, má rasu elf, alebo je povolaním zlodej. Rapier váži 3 lbs.

Scimitar : Môže používať postava s featom martial weapons, alebo s povolaním druid. Scimitar váži 4 lbs.
  • 0

#137 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 07:14

Já mám rapíry :innocent2:

Jinak ohledně ex a neex...no podle mě dobře to dělá Tery, prostě za určitý obnos mám zbraň "co vykovu,to dostaneš"(ať už je ex nebo neex) a když chci konkrétně ex, tak si připlatím(ať už se povede na první pokus nebo ne)
  • 0

#138 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 10:47

Já mám rapíry :innocent2: 

Jinak ohledně ex a neex...no podle mě dobře to dělá Tery, prostě za určitý obnos mám zbraň "co vykovu,to dostaneš"(ať už je ex nebo neex) a když chci konkrétně ex, tak si připlatím(ať už se povede na první pokus nebo ne)

Zobrazit příspěvek

tak to zadju za Haldethem nebo někým kdo sand Neexc ani enumí a dýám mu 25k at my udelá "co vznikne" a mám exc za 25k :D
  • 0

#139 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 11:17

Neumet delat neexove zbrane je nemozne. Maximalni sance na vyrobu Exove zbrane je 50%. Takze prinejlepsim delas stejne Exovych jako Neexovych.
Ja osobne tu 50% uspesnost u materialu, ktere umim, mam.
  • 0

#140 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 13:34

Zásadne rozdiely medzi rapierom a šablou sú dva.

Šabla ( scimitar ) má typ zranenia slashing = sečné. Hlavný rozdiel je ale to, že u  scimitaru sa pri boji do ab vždy ráta bonus za silu. Feat weapon finesse nemá význam.

Kord, rapír ( rapier ) má typ zranenia piercing = bodné. Táto zbraň sa, ale dá použiť s featom weapon finesse, kde sa potom do ab ráta bonus za obratnosť. Táto zbraň je vhodná pre zlodejov, ktorý chcú bojovať s jednou zbraňou a nosiť štít, moderných mníchov a pod.  :innocent2:

Okrem toho

Rapier : Môže používať každá postava, ktorá má feat martial weapons, má rasu elf, alebo je povolaním zlodej. Rapier váži 3 lbs.

Scimitar : Môže používať postava s featom martial weapons, alebo s povolaním druid. Scimitar váži 4 lbs.

Zobrazit příspěvek

EHM tohle je s prominutim jak pro [kvitek medový]a, hele já vim, že ti nevíš, že hraju NWN přes 5 let, tohle cos napsal nesouvisí s Demonou, MĚ PROSÍM ZAJÍMÁ ROZDÍL V BONUSECH CO DÁVÁ SYENITH ŠAVLE/RAPÍR - jestli ne NĚJAKÝ rozdíl (hodnota, druh extra zranení etc.)
tak snad už to nškdo pochopí :wink:

PS pro Teryho:bylo by tedy možné prostě zaplatit za neex. a když vám vyjde ex. tak ji prodáte jinde?nebo pokudmožno rovnou neex. syenith...
PS2:doufal sem, že koupim se slevou od jednohotýpka, aleneni tu a netušim, jestli dělá neex. (dost blblej rozmar řeknu vám :wink: )
  • 0

#141 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 13:45

Hmm pres pet let ? A ja myslel, ze NWN melo datum vydani nekdy kolem cervna 2002, no to je jedno ... asi spatny zdroj.

Kazdopadne mezi Rapirem a Scmitarem zadny takovy rozdil neni.
A ja jsem mluvil o prodeji obecne. Bohuzel syenit Tery jeste nabidnout nemuze, trenuje pomalicku ... neni kam spechat.
  • 0

#142 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 13:51

Zobrazit příspěvek

Me by za zajimalo za jak dlouho po teto uprave by se na foru opet zacalo kricet aby neexc. zbrane svitily. Tipuju 1 - 2 dny.
  • 0

#143 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 23.06.2006 13:56

EHM tohle je s prominutim jak pro [kvitek medový]a, hele já vim, že ti nevíš, že hraju NWN přes 5 let, tohle cos napsal nesouvisí s Demonou, MĚ PROSÍM ZAJÍMÁ ROZDÍL V BONUSECH CO DÁVÁ SYENITH ŠAVLE/RAPÍR - jestli ne NĚJAKÝ rozdíl (hodnota, druh extra zranení etc.)
tak snad už to nškdo pochopí  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Není
  • 0

#144 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 13:58

Hmm pres pet let ? A ja myslel, ze NWN melo datum vydani nekdy kolem cervna 2002, no to je jedno ... asi spatny zdroj.

Kazdopadne mezi Rapirem a Scmitarem zadny takovy rozdil neni.
A ja jsem mluvil o prodeji obecne. Bohuzel syenit Tery jeste nabidnout nemuze, trenuje pomalicku ... neni kam spechat.

Zobrazit příspěvek

no tak 4 roky ;) (u preview sem slintal v červnu 2000....) ale na psí uši, že haldeth řikal, že na kritikaly je lepší Rapír než scimitar...no a další věc, za stejnou cenu jako neex. se mi můž pověst ex.?To znamená, že bych přišel a řek, že chci neex. a měl bych jí dostat ne?pokud už umí ex. nevidim problem... a s ex. prostě si dášpartu a koukáš, kolik udělá neex. než tu tvoji ex., pak od PRAVÉ CENY SAMOTNÉ EX. odečteš třeba půlk uceny každý neex. co udělal ( tu koupim třeba já :innocent2: ) a zaplatíš...
  • 0

#145 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 23.06.2006 14:02

Ale stejně je to úsměvné, že? Každý se vždycky modlil, aby padla co nejdřív ex. a najednou je tady opačný trend :innocent2:
  • 0

#146 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 14:03

Ale stejně je to úsměvné, že? Každý se vždycky modlil, aby padla co nejdřív ex. a najednou je tady opačný trend  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

no to neni asi ani trend, jako to, že běham s neex. železem, mam 20k a netrefim ani vrata od stodoly-prořebuju AB... lepší je pro mě neex. synka než ex. zlato...
  • 0

#147 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 14:09

Haldeth at si rika co chce :innocent2: Rapier a Scimitar spadaji do stejne kategorie zbrani. Lisi se jen v typu zraneni. Coz v praxi treba u Elitnich Dergaru ve Zlataku znamena, ze s Scimitarem jim budes davat vetsi rany a ze si v Doupeti Zla nejak extra nezasermujes s Rapirem. Zda je to nekde naopak, to netusim ...
  • 0

#148 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 14:09

no tak 4 roky ;) (u preview sem slintal v červnu 2000....) ale na psí uši, že haldeth řikal, že na kritikaly je lepší Rapír než scimitar...no a další věc, za stejnou cenu jako neex. se mi můž pověst ex.?To znamená, že bych přišel a řek, že chci neex. a měl bych jí dostat ne?pokud už umí ex. nevidim problem... a s ex. prostě si dášpartu a koukáš, kolik udělá neex. než tu tvoji ex., pak od PRAVÉ CENY SAMOTNÉ EX. odečteš třeba půlk uceny každý neex. co udělal ( tu koupim třeba já  :innocent2: ) a zaplatíš...

Zobrazit příspěvek

Necpi mi do huby neco co sem neřekl.. řikal sem ze je lepší scim kvuli DZ. Dále jestli se ti nelibi muj system a mé ceny tak jdi jinam
  • 0

#149 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 14:16

Necpi mi do huby neco co sem neřekl.. řikal sem ze je lepší scim kvuli DZ. Dále jestli se ti nelibi muj system a mé ceny tak jdi jinam

Zobrazit příspěvek

nic tu necpu, trochu vostrej ne? :wink: jenom poravdě nevim, co je DZ.. typ dmg?(jako že sečnej je podle tebe lepší?
PS: jestli sem šláp na citlivý místo, tak je to jasný, co sedějes cenama... monopol za krále klacka :innocent2:
  • 0

#150 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 23.06.2006 14:19

nic tu necpu, trochu vostrej ne? :wink:  jenom poravdě nevim, co je DZ.. typ dmg?(jako že sečnej je podle tebe lepší?
PS: jestli sem šláp na citlivý místo, tak je to jasný, co sedějes cenama... monopol za krále klacka  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Slápl si na citlivý místo protože kdyz si me psal ve hře jasně sem psal že sečny se uzije daleko víc a v DZ si s kordem ani nebodnes..
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních