WoW
Odesláno 04.04.2006 11:26

Odesláno 04.04.2006 14:19
Ja myslim ze zabava jde vzdycky zevnitr, z cloveka, a hra ji jenom bud umozni, nebo neumozni vylezt ven.
Osobne si, vzhledem k tomu ze jsem cet historii Azerothu, uziju atmosfery kdyz jde banda pres Stromwind odhalit ze lady Katrana je infiltrovanej drak, doprovazet druida kterej imrvere usina a musi se budit rohem, nebo osvobozovat uvezneny duchy obrancu Darowshire :)
Nicmene v mmorpg mi chybi nenaprogramovana interakce s dmkem v NPC, spousta moznosti jak vyresit quest nejenom stylem ano/ne, moznost zvolit treti cestu pri reseni hernich situaci. WoW je skvele technicky zpracovana hra, je uzasna ale neni ziva.
To ani pri tolko hracou kolko hra na 1 realme nieje mozne.
By to chcelo tak 500-2000 DM na jeden server(realm).
Odesláno 04.04.2006 14:29
To ani pri tolko hracou kolko hra na 1 realme nieje mozne.
By to chcelo tak 500-2000 DM na jeden server(realm).
DM (GM) na to aby boli nejake skvele questy maju dost, akurat WOW je zamerane na uplne ine publikum , a to nejake DM questy necaka, ale mozno RP realm, ktohovie. Myslim ale , ze GM klient na WOW nema ani desatinu moznosti NWN klienta.
Proste porovnavat WOW a NWN, ako som zistil je uplne scestne, pretoze obidve maju co ponuknut, teda aspon mne.
Odesláno 04.04.2006 14:36
Hmm kolko ze je DM(GM) na 1 realme??DM (GM) na to aby boli nejake skvele questy maju dost, akurat WOW je zamerane na uplne ine publikum , a to nejake DM questy necaka, ale mozno RP realm, ktohovie. Myslim ale , ze GM klient na WOW nema ani desatinu moznosti NWN klienta.
Proste porovnavat WOW a NWN, ako som zistil je uplne scestne, pretoze obidve maju co ponuknut, teda aspon mne.
A ako vies ako vypada GM klient ??
Hmm musis my dat nejaky tip odkial mas informacie

Ja totis hram wow uz dost dlho a na taketo info som nenatrafil.
Pls hod sem link.
Odesláno 04.04.2006 14:41
Hmm kolko ze je DM(GM) na 1 realme??
A ako vies ako vypada GM klient ??
Hmm musis my dat nejaky tip odkial mas informacie
Ja totis hram wow uz dost dlho a na taketo info som nenatrafil.
Pls hod sem link.
ked hras uz WOW dost dlho tak by si mal mat pomerne dobry obraz o rozdieloch v technologii, engine a moznostiach , ktore z toho vyplyvaju.
Odesláno 04.04.2006 15:21
inac videl som video kde hral nejaky GM.
Mal dost moznosti vselico menit.
napriklad si vybral zbran aku chcel...vyvolal si akeho chcel bossa...zmensil ho atd...jednoducho blbol.
Ale je to asi tak ako hovoris...on to robil cez prikaz riadok vsetko..a official video to teda nebolo.
musim ho niekde vyhrabat.
uz to mam ...
ale toto asi nie je GM klient v akom sa pohybuju normal GM.Typek ma private server.
A vobec uz ma neserte s wow vs nwn
Obe hry maju nieco co 2. nema.

#129 Host_Jeff Brawo_*
#130 Host_Valerie.CZ_*
Odesláno 05.04.2006 00:19
Zatial som vo WOW este nenasiel zabavny quest, mam dojem ze to ani engine nedovoluje, kedze nieco take ako komunikacia ako pozname povedzme z BG II a pod tam evidetne nehrozi. Rovnako interakcia s okolim je technicky velmi divne urobena, celkom ma dostalo , ked mi vdaka enginu "davala quest" mrtvola na zemi s ktorou som "komunikoval" ;-)
Porovnavat WOW questy s DM questami ako pozname z Demony to je uplne zvrhle. No a GM na WOW mam dojem, ze nic podobne nerobia.
Ale je mozne , ze sa neskor dostanem k vyborne prepracovanym questom, ale uz som mierne skepticky
proč porovnavaš DM questy s předpřipravenyma questama,kdyžtak DM quest vs player event
Odesláno 05.04.2006 02:16
Ver tomu, ze dance event je docela vtipna a zabavna vec :o)
Stejne tak, kdyz klan dovede synchronizovat sve emoce ..

Porad mluvis o tom, ze veci jako L2 ci WoW jsou spatne, ale NWN je proste to nejlepsi pro zabavu lidi a DM quest je to nejlepsi, kde se lidi muzou nejlip bavit.
Opravdu jsi zatim nikde nezazil tu spravnou zabavu, kdy lidi ziji jen z toho, ze vyroba veci pro ostatni je to nejdulezitejsi.
Nezij tak omezene mantore.

Odesláno 05.04.2006 07:38
Porad mluvis o tom, ze veci jako L2 ci WoW jsou spatne, ale NWN je proste to nejlepsi pro zabavu lidi a DM quest je to nejlepsi, kde se lidi muzou nejlip bavit.
hehehe,posledně jsem se tady na Demoně bavil i tím,že jsem byl urážen hnusnými skřety

Odesláno 05.04.2006 11:38
Pokud tuto vetu hledas v teto diskuzi na tomto foru, tak hledas marne.Me nejak unika kde Mantor porad pise ze veci jako L2 nebo WoW jsou spatne. Mozna ve vete
Jenom nemuzu najit kde to tam pise.

Mozna bys mel opravdu prestat chytat lidi za slovicka. Vsichni nemaji tak plnohodnotne prispevky jako ty, kde co slovo, to myslenka dne.

Odesláno 05.04.2006 13:36
Opravdu jsi zatim nikde nezazil tu spravnou zabavu, kdy lidi ziji jen z toho, ze vyroba veci pro ostatni je to nejdulezitejsi.
Nezij tak omezene mantore.
Budra ty zase nezovseobecnuj a netvrd nieco co nie je pravda a hlavne o niekom inom ako si sam

Je to presne ako som napisal tu na fore, pre mna osobne ma kazda z tychto hier svoje caro, ale kazda v niecom uplne inom. A to, ze povazujem DM quest v NWN za pre mna zabavnejsiu vec ako je dance event , je snad tiez moja vec

Odesláno 05.04.2006 13:50
Kdyz porovnam co pises dnes tady a asi pred tydnem si rikal na IRC ...

Zajimalo by me nas ceka dal.

Odesláno 05.04.2006 13:58
Me se libi jakym postupnym vyvojem prochazis.
Kdyz porovnam co pises dnes tady a asi pred tydnem si rikal na IRC ...![]()
Zajimalo by me nas ceka dal.
No tak skus citovat co take som pisal na IRC co sa nezhoduje s tym tu. Mam dojem, ze ako obycajne si si to zase prefiltroval po svojom

Odesláno 05.04.2006 14:06
Skoda, byla by tu aspon nejaka kultura diskuse. Cist nikoliv to co je napsano, ale to co ti sedi ze by ten druhej rekl podle tvy predstavy o nem je normalni u internetovych diskusi radove patnactiletych prispevatelu.Pokud tuto vetu hledas v teto diskuzi na tomto foru, tak hledas marne.
![]()
Mozna bys mel opravdu prestat chytat lidi za slovicka. Vsichni nemaji tak plnohodnotne prispevky jako ty, kde co slovo, to myslenka dne.
Vetsina z nich tyto projekce opousti postupne se zvysujici se vlastni kulturni gramotnosti. Chapu ze po tobe nemuzu chtit vsechno zaraz, ale pomalu bys uz tyto postpubescenty nasledovat mohl

Odesláno 05.04.2006 14:13
Deeku paneboze takehoto hajzlika ako si to som este nevidelaSkoda, byla by tu aspon nejaka kultura diskuse. Cist nikoliv to co je napsano, ale to co ti sedi ze by ten druhej rekl podle tvy predstavy o nem je normalni u internetovych diskusi radove patnactiletych prispevatelu.
Vetsina z nich tyto projekce opousti postupne se zvysujici se vlastni kulturni gramotnosti. Chapu ze po tobe nemuzu chtit vsechno zaraz, ale pomalu bys uz tyto postpubescenty nasledovat mohl

Odesláno 05.04.2006 14:15
Zavidis vid ?Skoda, byla by tu aspon nejaka kultura diskuse. Cist nikoliv to co je napsano, ale to co ti sedi ze by ten druhej rekl podle tvy predstavy o nem je normalni u internetovych diskusi radove patnactiletych prispevatelu.

Odesláno 05.04.2006 20:44
Odesláno 17.04.2006 21:13

#147 Host_Carrioth_*
Odesláno 18.04.2006 03:30
Dal by mi sem někdo link free servru na kterým hraje.Hru už mám jen kde to zkusit hrát.Kde je nějakej ten čech.
1.Free neodporúčam.
2.www.wow.antik.sk/forum
3.Najlepšie ohodnotejni server Tra-zer.Podla mńa blbost ale, budiš.
4.Musíš zaplatit u tych lepšich serveroch(free) za acc od 100-400 keš.Pokiaĺ xceš Mounta musíś si na neho zaplatit.
5.Free server je oničim.Keď už aspon offik.ale,aj tak sa podla mńa už neplatí hrať(Platíš 6000sk ročne) za offik. Je to už stará onlinovka.

pár foto :D
Přiložené soubory
Odesláno 18.04.2006 03:57
1.Free neodporúčam.
2.www.wow.antik.sk/forum
3.Najlepšie ohodnotejni server Tra-zer.Podla mńa blbost ale, budiš.
4.Musíš zaplatit u tych lepšich serveroch(free) za acc od 100-400 keš.Pokiaĺ xceš Mounta musíś si na neho zaplatit.
5.Free server je oničim.Keď už aspon offik.ale,aj tak sa podla mńa už neplatí hrať(Platíš 6000sk ročne) za offik. Je to už stará onlinovka.
pár foto :D
Než zaplatím za originál ta si to chcu vyzkoušet
Odesláno 18.04.2006 07:44
Oficialny Realm: Drak`Thul

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních