single class equip ? ano ?
Odesláno 12.02.2006 08:45
ako toto suvisi s nwn?
fakt mato nezaujima. daj si 10% a chod to riesit inam.
Odesláno 13.02.2006 07:48
Takze takto, presne cisla sa na vseobecnom fore neobjavia, tym, ze sa zrusil devast odpadla velka vyhoda rozsahovych zbrani, preto aj rozdiely v damage co som zamyslal su omnoho mensie. Snazil som sa udrzat v tom logiku a nevyvazovat nasilu zbrane ktore su nevyhodne uz v zaklade (priklad dire mace vs two bladed sword). Tabulku od Yuchta neberte ako nieco ako to v konecnom dosledku vyzera. Pri vytvarani som sa inspiroval roznymi navrhmi ale nakoniec som to spravil aj tak hlavne podla seba a moznosti NWN toolsetu. Zaklady som prebral s Koshom, tabulku mali k dispozicii asistenti, ale nebola na fore, takze ak nejaky assistent ci DM chce mozem poskytnut.
Zatial nie je hotova zmena socketov, ale verim, ze to technicky pojde a Lopyk povoli aby som mu fusoval do jeho systemu ;-)
taky mi nejde na rozum proč to nemůže být veřejný.přece todle je základní věc,jaký meč budu používat,tak musím přece vědět jaký má dmg a jak se bude chovat.
tím že je zrušený devast se prakticky z modulu odebrali rozsahový zbraně(scimitar,kukry) protože se jim sebrala jejich jediná výhoda a s jejich malým dmg je prostě nikdo nebude používat páč se to neoplatí.
sockety bych nechala jak sou,přece jenom udělat takovou věc dá pořádnou práci a tak by aspn nějaká malá výhoda byla pro ty co ji mají,nehledě k tomu že některý zbraně tam vůbec nejsou
Odesláno 13.02.2006 10:44
taky mi nejde na rozum proč to nemůže být veřejný.přece todle je základní věc,jaký meč budu používat,tak musím přece vědět jaký má dmg a jak se bude chovat.
tím že je zrušený devast se prakticky z modulu odebrali rozsahový zbraně(scimitar,kukry) protože se jim sebrala jejich jediná výhoda a s jejich malým dmg je prostě nikdo nebude používat páč se to neoplatí.
sockety bych nechala jak sou,přece jenom udělat takovou věc dá pořádnou práci a tak by aspn nějaká malá výhoda byla pro ty co ji mají,nehledě k tomu že některý zbraně tam vůbec nejsou
1. nikdy presne cisla craftu na fore neboli
2. male zbrane su dolezite pre off hand , hobbitov, na vela z nich netreba feat navyse lebo su simple, rozsah navyse pomaha pri zvyseni priemernej damage
3. socketovy system sa zatial nemeni, mam to sice hotove, ale zatial to nebolo do modulu schvalene
4. mam hotove pridanie vsetkych chybajucich socketovych zbrani a pridanie noveho kamena do systemu na negativnu energiu, to pojde do modulu zachvilu
Odesláno 13.02.2006 11:17
4. mam hotove pridanie vsetkych chybajucich socketovych zbrani a pridanie noveho kamena do systemu na negativnu energiu, to pojde do modulu zachvilu
ten kamen je super.
este me napadlo, pro vetsi variabilitu, co kdyby treba existoval kamen co by daval treba vampiric regeneraci, nebo ruzne kameny s ruznyma efektama on:hit ...
a uplne posledni napad, co me napadlo, co kdyby treba i mnichovy rukavice sly osadit kamenama..podle ruzne barvy co muze svadlenka vyrobit 1-5 kamenu trebas ( kdyz uz ted nejsou kamy ) ( technicky pokud to tam nejde dat pres kovare ve slatu, mohly by se spotrebovavat primo pri vyrobe u svadlenky... ) ale to me jen tak napadlo, treba z toho ziskas nejakou inspiraci
Odesláno 13.02.2006 11:23
a uplne posledni napad, co me napadlo, co kdyby treba i mnichovy rukavice sly osadit kamenama..podle ruzne barvy co muze svadlenka vyrobit 1-5 kamenu trebas ( kdyz uz ted nejsou kamy ) ( technicky pokud to tam nejde dat pres kovare ve slatu, mohly by se spotrebovavat primo pri vyrobe u svadlenky... ) ale to me jen tak napadlo, treba z toho ziskas nejakou inspiraci
S tymto presne pri zmenach s kamami pocitam, mali by byt slotove rukavice pre mnicha, neboj nie si prvy komu to napadlo, Asci mi to tiez pripominal skoro pred mesiacom ;-)
Co sa tyka zmeny pridavania inych vlastnosti ako v socket systeme su, to zatial nie.
Odesláno 13.02.2006 11:24
Pozor, WB svyho casu hazeli kamenama po tech co navrhovali onhit zbrane, z duvodu zateze serveru :)este me napadlo, pro vetsi variabilitu, co kdyby treba existoval kamen co by daval treba vampiric regeneraci, nebo ruzne kameny s ruznyma efektama on:hit ...
gG: * potezkava pekny kamen*
Příspěvek upravil gGeorg: 03.03.2006 15:29
Odesláno 13.02.2006 11:47
S tymto presne pri zmenach s kamami pocitam, mali by byt slotove rukavice pre mnicha, neboj nie si prvy komu to napadlo, Asci mi to tiez pripominal skoro pred mesiacom ;-)
Co sa tyka zmeny pridavania inych vlastnosti ako v socket systeme su, to zatial nie.
hezke .-)
doufam ze v zakladu ale nebudou uplne holé ( bez vsech vlastnosti ), to by byly , dle meho nazoru, zcela zbytecne ve srovnani s craftem a tak trosku jsem ted v napjatem ocekavani, ze budou v necem trosku lepsi nez obyc zbrane, kdyz uz se nedaj nijak okouzlit darkfirem, GMW, a dalsima vychytavkama...mno uvidime co jsi ukuchtil pod pokličkou .-)
Odesláno 13.02.2006 12:09
hezke .-)
doufam ze v zakladu ale nebudou uplne holé ( bez vsech vlastnosti ), to by byly , dle meho nazoru, zcela zbytecne ve srovnani s craftem a tak trosku jsem ted v napjatem ocekavani, ze budou v necem trosku lepsi nez obyc zbrane, kdyz uz se nedaj nijak okouzlit darkfirem, GMW, a dalsima vychytavkama...mno uvidime co jsi ukuchtil pod pokličkou .-)
vsetko so vsetkym suvisi, tym ze GMW, DF, keen zbrane nicia, tym padom sa k socketom pristupuje inak, a zostava len malo boostov co nejdu zakuzlit na rukavice. To je ale jedna z ich nevyhod, preto maju tie utoky navyse, urcite sa nebude umelo zvysovat ucinnost rukavic proti zbraniam.
Odesláno 13.02.2006 13:07
vsetko so vsetkym suvisi, tym ze GMW, DF, keen zbrane nicia, tym padom sa k socketom pristupuje inak, a zostava len malo boostov co nejdu zakuzlit na rukavice. To je ale jedna z ich nevyhod, preto maju tie utoky navyse, urcite sa nebude umelo zvysovat ucinnost rukavic proti zbraniam.
no jo to mas sice pravdu, ale je skoda ze se na to divas tak striktne, protoze jsou i lide ( treba jako ja ) kteri jsou toto riziko ochotni podstoupit aby meli neco vic. .-)
#132 Host_delosombres_*
Odesláno 13.02.2006 20:30

#135 Host_Nonreva_*
#138 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 03.03.2006 10:13
EDIT: jen tak pro upresneni Ki Critical pridava +2 do toho rozsahu, zadna procenta jak tu uvadi Chu..
#139 Host_Dili_*
Odesláno 03.03.2006 11:06
Opravdu muze nekterym byt po takove vybave smutno natolik ze si neudelaj postavicku tak jak by chteli, ale tak jak je okolnosti nuti.
Co to udelat tak, ze by omezeni na povolani u stavajicich itemu dostalo dalsi povolani navic. napr. paladinovy boty by byly pro paladiny a tormova hrdinu.
Bojovnikovi veci by byly pro bojovnika i WM a podobne.
Odesláno 03.03.2006 12:02
Nechcete radeji otevrit debatu k stromoradske vybave pro prestige classe?
Opravdu muze nekterym byt po takove vybave smutno natolik ze si neudelaj postavicku tak jak by chteli, ale tak jak je okolnosti nuti.
Co to udelat tak, ze by omezeni na povolani u stavajicich itemu dostalo dalsi povolani navic. napr. paladinovy boty by byly pro paladiny a tormova hrdinu.
Bojovnikovi veci by byly pro bojovnika i WM a podobne.
Na tom něco bude, jednoduché a elegantní

Odesláno 06.03.2006 10:10
Co sem napsala ja je stejne co napsala Tery.t'chet'che tady je to samej flamer, k tomu cislu 12-20 u scimu s WM fakt nevim kde k tomu nekteri prisli :), je to tak jak pise Tery!! WMko to ma 13-20, a jeste s keenem 10-20
EDIT: jen tak pro upresneni Ki Critical pridava +2 do toho rozsahu, zadna procenta jak tu uvadi Chu..
2 body je 10% (o 10% vetsi sance na kriticky zasah) :-)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních